Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

kııymetli leyla kardeşimiz Allah cc. sizdende razı olsun bldirdiğiniz kardeşlerimizin notlarını aldık çarşamba günü bu üç kardeşimiz için ayrı ayrı üç hatim tamamlanacak duası yapılarak buradan size bilidirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm

Değerli Hocamız..

Eğer mümkünse benim de siz ve hafız kardeşlerimden bir ricam olacaktı.

Babam için Kuran-ı Kerim okuyabilirseniz çok sevinirim..Rabbim mekanını cennet eylesin..

Allah celle celaluhu şimdiden razı olsun sizlerden

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz bu akşam tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını merhum babanız Rahmi beyefendinin ruhuna iletilmesi için,Yüce Rabbimizin cc. Rahmi beyefendinin kabrini cennet bahçelerinden bir köşe yapması,haşir gününde kabrinden nurlar içinde sevinç içersinde haşir eylemesi.Amel defteri sağ elinde rızayı ilahiye kavuşmuş af olunmuş,Yüce peygamberimizin sancağı altında bütün sevdiği ailesi ile birlikte cennete girmesi için gurubumuzca toplu duada bulunulmuş ve Yüceler Yücesi Rabbimiz cc.arz olunmuştur.

Selam ve saygılarımızla.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........672.000

Allah kabul etsin..

berat05

Yönetici
ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz bu akşam tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını merhum babanız Rahmi beyefendinin ruhuna iletilmesi için,Yüce Rabbimizin cc. Rahmi beyefendinin kabrini cennet bahçelerinden bir köşe yapması,haşir gününde kabrinden nurlar içinde sevinç içersinde haşir eylemesi.Amel defteri sağ elinde rızayı ilahiye kavuşmuş af olunmuş,Yüce peygamberimizin sancağı altında bütün sevdiği ailesi ile birlikte cennete girmesi için gurubumuzca toplu duada bulunulmuş ve Yüceler Yücesi Rabbimiz cc.arz olunmuştur.

Selam ve saygılarımızla.

Gönlümden geçenleri yazsam inanın satırlar yetmez...

Allah celle celaluhu...sizden ebeden razı olsun...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleyküm böyle birşey isteyemem ama siz öyle yazmışsınız madem :)
Müsait olduğuzda tabiki siz zaten efendimizi unutmuyorsunuzdur önce efendimize(s.a.v) müslüman kardeşlerimize ve dedelerime ninelerime anneme babama kareşime akrabalarıma ve bana yani ruhlarımıza :)

Rabbim bizleri müslüman beldelere göndermiş canımızıda imanlı bir şekilde vermeyi nasip etsin.
Amin.

Selamun Aleykum

gurubumuzca bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın İbra kardeşimizin ailesinden ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,Sayın İbra kardeşimizin bütün sevdiklerinin ve kardeşinin Rızayı ilahiye uygun sağlıklı,uzun ve mutlu bir ömür geçirmesi yuvalarının mutluluk ve sevinçle dolması için duada bulunulmuş .Yüceler Yücesi Rabbimize cc.arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........670.000

Allah kabul etsin..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

gurubumuzca bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın İbra kardeşimizin ailesinden ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,Sayın İbra kardeşimizin bütün sevdiklerinin ve kardeşinin Rızayı ilahiye uygun sağlıklı,uzun ve mutlu bir ömür geçirmesi yuvalarının mutluluk ve sevinçle dolması için duada bulunulmuş .Yüceler Yücesi Rabbimize cc.arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

Rabbim razı olsun çook mutlu oldum :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

kııymetli leyla kardeşimiz Allah cc. sizdende razı olsun bldirdiğiniz kardeşlerimizin notlarını aldık çarşamba günü bu üç kardeşimiz için ayrı ayrı üç hatim tamamlanacak duası yapılarak buradan size bilidirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

Aleyküm Selam çok değerli kardeşim Allah sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Değerli kardeşim sizlere söyleyecek ifade edecek hiç bir laf söz söylemeye kelimeler yetmez biliyorsunuz Allah'ım her iki dünyada ne muradınız varsa versin iyi ki varsınız:)
Yeni vefat eden uğur kardeşimizi tanmıyorum arkadaşımın yeğeni mayısta yeni nişanı olmuştu küçük kardeşimiz Abdullah'ta yeğenimin arkadaşı kendisi Kadir'liymiş okulda yurtta kalıyormuş yurdun yakınında yolda giderken kendini bilmez bir insanın diyelim(taktir ilah bir şey demek için değil zatende) çarpması sonucu vefat etmiştir çocuğu alıp hastaneye götüreceğine kaçmış yeğenim arkadaşları sabaha kadar Balcalı okul arasında mekik dokumuşlar çocukların psikolojisini düşünebilirsiniz şu anda ne halde olduklarını arkadaşlarını kanlar içinde kaybettiler anlatmamın nedeni bu dünyanın ne kadar boş olduğunu hatırlatmak içindi her an ne olacağımız belli değil Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim. ülkü kardeşimizde öyle Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.
Selam ve dua ile selametle kalınız saygılar selamlar değerli hocamında ellerinden hürmetle öperim.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........660.000

Allah kabul etsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........659.000

Allah kabul etsin..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli leyla kardeşimiz bize bildirdiğiniz merhum kardeşlerimize ruhlarına hediye edilmek üzere hatimler tamamlanmış toplu duaları yapılmış Yüceler yücesi Rabbimize cc. arz edilmiştir.Mekanları cennet ruhları şad olsun.

Selam ve saygılarımızla.

berat05

Yönetici
Değerli kardeşlerimiz...

Hatim okumak için Hafız kardeşlerimiz ve Osman Hocamız çağrı yapmaktadır

Hatim okutmak isteyen kardeşlerimiz buraya yazabilirler.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlarınız olsun,
kıymetli osman kardeşim ve ibrahim hocamızın değerli öğrencileri,
canım annem hamiye kasap için hatim istiyorum.
Emeğinize yüreğinize sağlık.
Annem yürüyemiyor.
Dualarınızı bekliyorum.
Allah yolunuzu açık etsin.
Selametle kalın.
Dualarım sizinle.
Allahın izniyle.
Iyiki varsınız.
Sizleri tanıdık.
Binlerce şükürler olsun rabbime.
Huzur verdiniz yuvamıza.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın kardelele kardeşimiz yarın sabah hatim indirilip anneniz hanımefendini sağlığı için dua edilip size bildirilecektir.

Bizlerde sizin gibi kıymetli kardeşlerimizi tanımaktan çok mutluyuz ayrıca bizden her hatim talebindende tahmin edemiyeceğiniz kadar mutluluk duyuyoruz.Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız içinde sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleykum olsun Allah dostlarina

Geçenlerde annem gelmisti yanima onunla hesapladik tam 13 yil olmus ananem aramizdan ayrilali nede nurluydu yuzu daha 58 yasindaydi felcliydi rabbim rahmet ve merhamet eylesin ......dedem ve babanem hep didisirlerdi once ben olurum senin acini gormeden diyordu ne kadar severlerdi birbirini cocuklugum yanlarinda gecti babanem elim bir hastalik olan aizaymır hastaligina yakalandi ve 8 yil cekti cok zorur bilenler bilir rabbim kimseyi akli fikrinden eylemesin onceleri isimleri unutmalar en son asamada ise hayatla hic bir bagi yoktu en kucuk halam bakti sagolsun ve gecen sene vefat etti iki yil oncede dedem babanemin bu haline dayanamadi ve vefat etti .....ananemin adi nezihe babanemin adi elif dedemin adi hasan ruhlarina bagislanmak uzere hatim isteyecegim selametle dua ile.....

Unutmadan yillar once dagda koyunlari otlatirken yanina yildirim dusmesi sonucu hastalanan ve 12 yil boyunca doktor doktor gezen ve en sonunda istanbulda 18 yasinda vefat eden ve fakirlikten dolayi memleketine getirilemeyen ve istanbulda kimsesizler mezarligina defnedilen ve mezar tasinada garip ibrahim yazilan amcamin ruhunada hatim istemekteyim.....selametle dua ile....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın tsunami kardeşimiz Yarın sabah merhume Nezihe hanımefendinin Elif hanımefendinin Ve Merhum hasan dedenin ruhlarına hediye edilmek üzere bir hatim indirilecektir.

Ayrıca özel olarak bu garip hafız kardeşlerinden Merhum İbrahim (hocamızın adaşı) beyefendinin ruhlarına hediye edilmek üzere bir hatim indirilecek ve size buradan bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

berat05

Yönetici
Rabbim...okutan , okuyanlardan razı olsun.....

Rabbim dualarımızı kabul ,amellerimizi makbul eylesin inşaallah.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Osman hocam,

Bu güzel çağrınızı görünce çekinerek de olsa ben de ricada bulunmak istedim. Eğer mümkün olursa, canım babam Macit'in ruhu içinde Kuran-ı Kerim okuyup hediyenizi gönderirseniz beni çok mutlu edersiniz. İnanıyorum ki babamı da çok sevindirirsiniz. Rabbim mekanını cennet eylesin inşaALLAH.

Allah binlerce kez razı olsun siz ve grubunuzdan.

Hayırlı, sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler dilerim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli leyla kardeşimiz bize bildirdiğiniz merhum kardeşlerimize ruhlarına hediye edilmek üzere hatimler tamamlanmış toplu duaları yapılmış Yüceler yücesi Rabbimize cc. arz edilmiştir.Mekanları cennet ruhları şad olsun.

Selam ve saygılarımızla.
Amin
Aleyküm Selam
Çok Değerli kardeşlerim Allah'ım sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Rabbim'e sonsuz şükürler olsun sizler gibi değerli kardeşlerimizi ve çok değerli İbrahim hocamızıda karşımıza çıkardığı vesile olduğu için İbrahim hocamızıda Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun saygılar selamlar..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın kardelele kardeşimiz gurbumuzca bu gün indirilen hatim'in ecrinden hasıl oaln sevabı Merhume Anneniz Hamiye Kasap hanımefendinin Ruhuna iletimesi Kabrinin nurlarla dolması makamının cennet olması için toplu duası yapılmış Yüce Rabbimeze arz edilmiştir.

Selam ve saygılarımızla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt