Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (2 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar diliyorum.
cumanız mübarek olsun gönül dostlarım.
Kıymetli Osman Kardeşim ve İbrahim hocamızın değerli öğrencileri,
Emeğinize yüreğinize sağlık.
Rabbim yolunuzu açık etsin.
Ailece çok mutlu ettiniz bizleri,
Rabbimde sizleri mutlu etsin.
Dualarım sizinle inşaallah.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm Osman hocam bizim hatimlerin kalan cüzlerini alabilir misiniz?

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........680.000

Allah kabul etsin..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........675.000

Allah kabul etsin..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını sayın Hafize hanımefendinin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi ve sayın hanımefendinin sağlık ve afiyeti için toplu duası yapılmış olup Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz edilmiştir.

Yarınki hediyemiz sayın Muhtazaf beyefendiye olucaktır.

Selam ve saygılarımızla...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

gurubumuzca bu sabah okunan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını sayın Muhtazaf beyefendinin Ailesinden ahiret göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,Sağlıklı uzun hayırlı ve rızayı ilahiye uygun bir ömür geçirmesi için duada bulunulmuş ve Yüceler yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur..

Yarın okunacak hatim Sayın Aşkı-ı Hicap kardeşimize hediye edilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın Aşkı-ı hicap kardeşimizin ailesinden ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi , sayın kardeşimizin hayırlı uzun ve rızayı ilahiye uygun bir ömür geçirebilmesi için duada bulunulmuş ve Yüceler yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.

Selam ve saygılarımızla.

berat05

Yönetici
Güncellll

Güncellll

Selamun Aleykum

Sayın kardeşlerimiz ; sizlerden bir ricamız var bizden hatim istiyen kardeşlerimiz lütfen bize isimlerini bildirsinler inanınki bizim için sizlere hatim indirip duada bulunmak büyük bir zevk ve şereftir.

Hocamız ve gurubumuz adına selam ve saygılarımızla....

Değerli kardeşlerimiz...

Hatim okumak için Hafız kardeşlerimiz ve Osman Hocamız beklemekte.

Hatim okutmak isteyen kardeşlerimiz buraya yazabilirler.

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm

Değerli Hocamız..

Eğer mümkünse benim de siz ve hafız kardeşlerimden bir ricam olacaktı.

Babam için Kuran-ı Kerim okuyabilirseniz çok sevinirim..Rabbim mekanını cennet eylesin..

Allah celle celaluhu şimdiden razı olsun sizlerden

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm

Değerli Hocamız..

Eğer mümkünse benim de siz ve hafız kardeşlerimden bir ricam olacaktı.

Babam için Kuran-ı Kerim okuyabilirseniz çok sevinirim..Rabbim mekanını cennet eylesin..

Allah celle celaluhu şimdiden razı olsun sizlerden

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz talebiniz bizi çok sevindirdi elbetteki babanız için hatim indiririz ve bu bizim için bir şereftir sizin sayenizde bizde sevap kazanmış oluyoruz bu hayıra vesile olduğunuz için size çok teşekkür ederiz .Hatim bu akşam tamamlanacak ve size buradan bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

berat05

Yönetici
Vealeykümselam

Değerli hocam ve hafız kardeşlerim ...

Hayır nerdedir.....kimdedir...kimler vesiledir.... RABBİM ÇOK BÜYÜK Kİ.... sizleri gönderdi.. paylaşımlarınızla coşturdunuz...

Sizler buraya gelerek...bizlere karşılığı olmayan hediyeler vererek memnun ve mutlu ettiniz..

Asıl onurlandıran sizsiniz..karşılıksızsınız..beklentisizsiniz....vericisiniz...daha ne olsun...

Dualarım sizlerle...gönül dostlarıyla...KUR'AN dostlarıyla..

Eğer bizleri KUR'AN aşkı ile şımartırsanız..yarın bir çok isim getiririm sizlere... :)

Rabbim ömrünüzü bereketli kılsın....Sizi ,İslam hocamızı ve hafız kardeşlerimizi her bir KURAN-I KERİM harfinin hakkı için....Ahirette Hz.Muhammed Mustafa s.a.v. Efendimize komşu eylesin inşaallah

Sizler gibi yolları aydınlatanlar lazım...vesselam

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleyküm böyle birşey isteyemem ama siz öyle yazmışsınız madem :)
Müsait olduğuzda tabiki siz zaten efendimizi unutmuyorsunuzdur önce efendimize(s.a.v) müslüman kardeşlerimize ve dedelerime ninelerime anneme babama kareşime akrabalarıma ve bana yani ruhlarımıza :)

Rabbim bizleri müslüman beldelere göndermiş canımızıda imanlı bir şekilde vermeyi nasip etsin.
Amin.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın İbra kardeşimiz talebiniz bizi çok mutlu etti başımız üstüne yarın okunacak hatimlerden bir tanesi sizin için olucaktır ve buradan size bildirilecektir.Ayrıca gurubumuzda her gün devamlı beş hatim indirilmekte ilk hatim önce Başımızın Tacı efendimizin s.a.v aziz mübarek ruhu tayyibelerine naçizane biz acizlerden bir hediye olarak Rabbimize cc. arz edilmekte diğer hatimlerde ise yine ilk efendimize s.a.v hediye edilmektedir merak etmeyiniz sevgililer sevgilisi hiç unutulurmu bizler kendi benliğimiz unuturuz ama O'nu asla....

Selam ve saygılarımızla
l

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun bende bu yazdıklarınızı görünce çok mutlu oldum :)

Çok güzel dediniz :)

ALLAH'a emanet olsunuz ALLAH her harfin mükafatını cömertliğiyle versin :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

1.000.000 ya sekur

Kalan.........673.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Sayın İbra kardeşimiz talebiniz bizi çok mutlu etti başımız üstüne yarın okunacak hatimlerden bir tanesi sizin için olucaktır ve buradan size bildirilecektir.Ayrıca gurubumuzda her gün devamlı beş hatim indirilmekte ilk hatim önce Başımızın Tacı efendimizin s.a.v aziz mübarek ruhu tayyibelerine naçizane biz acizlerden bir hediye olarak Rabbimize cc. arz edilmekte diğer hatimlerde ise yine ilk efendimize s.a.v hediye edilmektedir merak etmeyiniz sevgililer sevgilisi hiç unutulurmu bizler kendi benliğimiz unuturuz ama O'nu asla....

Selam ve saygılarımızla
l

Aleyküm Selam çok Değerli kardeşleim Allah'ım sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her harf adedince kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Sizler böyle hayırlarla bizleri mutlu ediyorsunuz Rabbim'de sizleri her iki dünyada aziz eylesin inşallah.
Değerli kardeşlerim müsait olduğunuz zamanda öncelikle sitede yeni vefat eden Ülkü kardeşimiz için, yine bir kaç hafta önce 24 yaşında kanserden hayatını kaybeden Uğur kardeşimiz,17 yaşında trafik kazasında hayatını kaybeden Abdullah kardeşimiz için hatimlerinizi bekliyoruz Allah'ım kabul etsin. Allah rahmet eylesin kardeşlerimizin mekanıda cennet olsun inşallah Allah ailelerine sabır dayanma gücü nasip etsin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız herşey gönlünüzce olsun selamlar saygılar değerli hocamında ellerinden hürmetle öperim iyi ki varsınız değerli kardeşlerim hakkınız hiç ödenmez biliyorsunuz Allah'ım her zaman sizin gibi kardeşlere sahip olmak nasip etsin Rabbim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt