Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (3 Kullanıcı)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
osman abimiz... H.ibrahim hocamın değerli öğrencileri.. bir rica için geldim yine buraya ... kötü bir haberle uyandık güne.. teyzemin eşi vefat etmiş bu sabah... yıllarca çektikleri sıkıntılardan yeni refaha çıkacaklardı... iki kızla yıllarca yoksulluklarını kimseye belli ettirmeden yaşamışlardı.. martta kızı memurluğu kazanmıştı. küçük kızıda üniversiteyi çok iyi bir bölümü kazanmıştı.. teyzemle küçük kızı ankarada kayıt için bulunuyordu.. sabah namazında büyük kızı abdest almak için banyoya gittiğinde babasını ölü buluyor.. meğerse abdest almaya kalkmış orda kalp krızi geçirmiş... şimdi teyzemle iki kızı kaldılar babasız..
taner eniştemiz için dualarınızı bekliyoruz... ALLAHA EMANETSİNİZ..

Selamun Aleyküm ablacım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin..Rabbim kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin..Kalanlara da sabırlar ve hayırlı muvaffakiyetler nasib eylesin inşallah..

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
osman abimiz... H.ibrahim hocamın değerli öğrencileri.. bir rica için geldim yine buraya ... kötü bir haberle uyandık güne.. teyzemin eşi vefat etmiş bu sabah... yıllarca çektikleri sıkıntılardan yeni refaha çıkacaklardı... iki kızla yıllarca yoksulluklarını kimseye belli ettirmeden yaşamışlardı.. martta kızı memurluğu kazanmıştı. küçük kızıda üniversiteyi çok iyi bir bölümü kazanmıştı.. teyzemle küçük kızı ankarada kayıt için bulunuyordu.. sabah namazında büyük kızı abdest almak için banyoya gittiğinde babasını ölü buluyor.. meğerse abdest almaya kalkmış orda kalp krızi geçirmiş... şimdi teyzemle iki kızı kaldılar babasız..
taner eniştemiz için dualarınızı bekliyoruz... ALLAHA EMANETSİNİZ..

Allah rahmet etsin eniştenize, bir tane yasin-i şerif okuycam inşlh..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........687.000

Allah kabul etsin..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz hatimlere katılma isteğinize çok memnun olduk ancak kıymetli kardeşimiz bizler dergahımızda hafızlarımız sekiz kişilik guruplar halinde beş ayrı gurup her sabah bir saat ve yahut birbuçuk saat içinde 5 hatim indirmekteler bu her gün böyle devam edecektir.gurubumuzun dışında dışarıdan hatim için cüz dağıtmıyoruz ancak sitemizin Hatimleri var siz oradan cüz alıp okuyunuz sayın mavci kardeşimize ve yahut sayın Zümra kardeşimize müracaat ederseniz onlar size yardımcı olup derhal cüz vereceklerdir,ve sizi sitenin hatim gurubuna almaktan memnun olacaklardır.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızla..

berat05

Yönetici
vealeykümselam

Sanırım kardeşimizin isteği Sizin bağışladığınız hatimlerde olabilmek..

yanlış anlmadıysam eğer

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

gurubumuzca bu gün tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabını sayın smyyes kardeşimizin ailesinden ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi sayın kardeşimizin hayırlı uzun ve rızayı ilahiye uygun bir ömür geçirmesi,af olunmamış bir günahı kabul olunmamış bir duası kalmaması için gurubumuzca toplu duası yapılmış Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz edilmiştir.

Yarın okunacak Hatim Sayın Zümra kardeşimize hediye edilecektir.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykümselam

Sanırım kardeşimizin isteği Sizin bağışladığınız hatimlerde olabilmek..

yanlış anlmadıysam eğer

Selamun Aleykum

Merhaba çok kıymetli kardeşimiz bizler dışarı cüz vermiyoruz hafızlarımız her sabah kendi aralarında gurup oluşturup hatimler indiriyor ve sabah 9 ila en geç 11 saatleri arasında beş hatim tamamlanmış oluyor.Dışarıya cüz vermemiz mümkün değil siz kardeşimize siteden cüz verseniz daha iyi olmazmı.Kardeşimizi darıltmaktan da çok çekiniyoruz.

Selam ve saygılarımızla.

berat05

Yönetici
Selamun Aleykum

Merhaba çok kıymetli kardeşimiz bizler dışarı cüz vermiyoruz hafızlarımız her sabah kendi aralarında gurup oluşturup hatimler indiriyor ve sabah 9 ila en geç 11 saatleri arasında beş hatim tamamlanmış oluyor.Dışarıya cüz vermemiz mümkün değil siz kardeşimize siteden cüz verseniz daha iyi olmazmı.Kardeşimizi darıltmaktan da çok çekiniyoruz.

Selam ve saygılarımızla.
VEALEYKÜM SELAM

Değerli Hocam anlatamadım sanırım.

Kendisi benim anladığım kadarı ile ( nasıl bizler için KURAN-I KERİM hatim edip hediye olarak gönderiyorsanız ) bu kardeşimiz kendisi için de hatim edebilir misiniz anlamında guruba dahil eder misiniz diye soruyor.

İnşaallah bu değerli kardeşimiz yakın zamanda girer ve daha net bir şekilde yazar

Esselamu aleyküm

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
VEALEYKÜM SELAM

Değerli Hocam anlatamadım sanırım.

Kendisi benim anladığım kadarı ile ( nasıl bizler için KURAN-I KERİM hatim edip hediye olarak gönderiyorsanız ) bu kardeşimiz kendisi için de hatim edebilir misiniz anlamında guruba dahil eder misiniz diye soruyor.

İnşaallah bu değerli kardeşimiz yakın zamanda girer ve daha net bir şekilde yazar

Esselamu aleyküm

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz evet siz haklısınız bizi affedin biz kardeşimizi anlayamadık inanınki çok yorgunuz herhalde bu sebepten anlayamadık elbettde kardeşimiz içinde bir hatim indirir ve duada bulunuruz memnuniyetle başımız üstüne yarın Sayın Zümra kardeşimize inicek olan hatimden sonra ikinci hatimide kardeşimize hediye edecek ve buradan bildiriceğiz.

Selam ve saygılarımızla.

berat05

Yönetici
Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz evet siz haklısınız bizi affedin biz kardeşimizi anlayamadık inanınki çok yorgunuz herhalde bu sebepten anlayamadık elbettde kardeşimiz içinde bir hatim indirir ve duada bulunuruz memnuniyetle başımız üstüne yarın Sayın Zümra kardeşimize inicek olan hatimden sonra ikinci hatimide kardeşimize hediye edecek ve buradan bildiriceğiz.

Selam ve saygılarımızla.

vealeyküm selam

Estağfurullah hocam

ne demek affettmek...biz kimiz ki

Bunca çalışmaya sizin yorgunluğunda tatlı güzellikler vardır elbet...

Rabbim yorgunluğunuza şifalar nasip eylesin...

Selamatle

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........685.000

Allah kabul etsin..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca bu gün tamamlanan iki hatimin birincisinin ecrinden hasıl olan sevabını Sayın zümra kardeşimizin ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,sayın kardeşimizin gönlündeki her muradının kabulü,sağlıklı ve uzun bir ömür geçirebilmesi,ve rızayı ilahiye ulaşabilmesi için toplu duası yapılmış Yüceler yücesi Rabbimize cc. arz edilmiştir.

Yine gurubumuzca bu sabah tamamlanan ikinci hatimin ecrinden hasıl olan sevabı sayın lale25 kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi Sayın kardeşimizin hata ve kusurlarının affı,uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesi dualarının kabulü ve rızayı ilahiye kavuşabilmesi için toplu duada bulunulmuş bütün duaların kabul makamı olan Yüceler Yücesi Rabbimizin cc. muhteşem zatına arz edilmiştir.

Sayın kardeşlerimiz ; sizlerden bir ricamız var bizden hatim istiyen kardeşlerimiz lütfen bize isimlerini bildirsinler inanınki bizim için sizlere hatim indirip duada bulunmak büyük bir zevk ve şereftir.

Yarınki hatim sayın Hafize hanımefendiye hediye edilecektir.

Hocamız ve gurubumuz adına selam ve saygılarımızla....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam ,
kıymetli osman kardeşim ve ibrahim hocamızın değerli öğrencileri,
benim sizden ricam,
63 yaşında vefat eden canım baban; abdulfettah kasap için bir hatim okumanız.
Inanın ki beni çok ama çok mutlu edersiniz.
Allah razı olsun.
Yüreğinize emeğinize sağlık.
Selametle kalın.
Dualarıma devam ediyorum inşallah,
tüm gönül dostlarım ve sizler için.
Rabbime emanet olun.

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Selam ve saygılarımızla.

hakkınızı helal edin yanlış anlaşıldım herhalde, berat05 kardeşimiz doğru anlamış eğer size uygun olursada hediye edilmesini için istedim. Bi sıkıntımız var hayırla sonuçlanması için duanızı bekliyorum... sayıgeğer hocam..

berat05

Yönetici
LALE kardeşim hocamız okudu sizin adınıza...

Allah cc ondan ve hatim gurubundan razı olsun inşaallah

Yine gurubumuzca bu sabah tamamlanan ikinci hatimin ecrinden hasıl olan sevabı sayın lale25 kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi Sayın kardeşimizin hata ve kusurlarının affı,uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesi dualarının kabulü ve rızayı ilahiye kavuşabilmesi için toplu duada bulunulmuş bütün duaların kabul makamı olan Yüceler Yücesi Rabbimizin cc. muhteşem zatına arz edilmiştir.

Sayın kardeşlerimiz ; sizlerden bir ricamız var bizden hatim istiyen kardeşlerimiz lütfen bize isimlerini bildirsinler inanınki bizim için sizlere hatim indirip duada bulunmak büyük bir zevk ve şereftir.

Yarınki hatim sayın Hafize hanımefendiye hediye edilecektir.

Hocamız ve gurubumuz adına selam ve saygılarımızla....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
hakkınızı helal edin yanlış anlaşıldım herhalde, berat05 kardeşimiz doğru anlamış eğer size uygun olursada hediye edilmesini için istedim. Bi sıkıntımız var hayırla sonuçlanması için duanızı bekliyorum... sayıgeğer hocam..

Selamun Aleykum

Kymetli kardeşimiz eğer biraz daha yukarı dönüp bakarsanız sizin için bu gün indirlen hatimi ve duayı göreceksiniz .

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam ,
kıymetli osman kardeşim ve ibrahim hocamızın değerli öğrencileri,
benim sizden ricam,
63 yaşında vefat eden canım baban; abdulfettah kasap için bir hatim okumanız.
Inanın ki beni çok ama çok mutlu edersiniz.
Allah razı olsun.
Yüreğinize emeğinize sağlık.
Selametle kalın.
Dualarıma devam ediyorum inşallah,
tüm gönül dostlarım ve sizler için.
Rabbime emanet olun.

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz mesajınızı şimdi gördük ve ikindi namazını tamamlayan hafız kardeşlerimizden bir gurup oluşturarak merhum babanız Abdülfettah beyefendinin ruhu için hatimi başlattık biter bitmez duası yapılıp size buradan bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

ikindi namazından sonra gurubumuzca tamamlanan hatimin ecrinden hasıl olan sevabı sayın kardelele kardeşimizin ahirete göçen kıymetli babası Merhum Abdülfettah beyefendinin ruhuna iletilmesi için Yüceler yücesi Rabbimizin cc. merhuma şevkati ve merhameti ile muamele buyurması hata ve kusurlarını affederek cennetine kabul buyurması için gurubumuzca duada bulunulmuş ve Yüceler Yücesi Rabbimize arz olunmuştur.
Ruhu şad olsun mekanı cennet olsun kederli ailesinede Rabbimiz cc. Sabırlar ihsan eylesin.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt