Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam

Çok şükür sizden bir haber alabildik inşaAllah sağlık ve afiyettesinizdir,kadim dost bizde sizi özledik.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sağolun...

Rabbimize Hamd ve şükürler olsun Sırat-ul Mustakim yolundan ayrılmadan yürümeye çalışıyoruz...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sizleri hep takip ettim...Enes bizi mutlu etti... İbrahim Hocamızın evlatları ile tüm arkadaşlara selamlarımızı iletiniz...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Enes Maşallah bizleri sevindirdi...

berat05

Yönetici
ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli Osman Soylu ve Hatim Ekibi kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek sanırım karşılığı olamaz..

Tüm okuyan kardeşlerimiz için ; Allah celle celaluhu dan dileğim okunan her bir harf hakkı için ömürlerine bereket ,huzur ,sağlık ve imanlı yaşayıp ölmeyi nasip eylemesidir.

Bunun karşılığının olmadığını biliyorum... Rabbim kalplerindeki hidayeti artırsın inşaallah.

Selametle.

Selamun Aleykum

Gurubumuzun bü gün tamamlamış olduğu hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabını sayın berat05 kardeşimizin ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi hayırlı uzun ve Yüce Rabbimizin cc. razı olacağı bir ömür geçirmesi için toplu duası yapılmış Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.

Yarin okunacak olan Hatim Sayın Ayşe-rana kardeşimize hediye edilecektir.

Hocamız ve gurubumuz adına selam ve saygılarımızla ..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlarınız olsun gönül dostlarım.
Dualarımıza devam ediyoruz.
Allahın izniyle .
Selametle kalın.
Rabbime emanet olun.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
osman abimiz... H.ibrahim hocamın değerli öğrencileri.. bir rica için geldim yine buraya ... kötü bir haberle uyandık güne.. teyzemin eşi vefat etmiş bu sabah... yıllarca çektikleri sıkıntılardan yeni refaha çıkacaklardı... iki kızla yıllarca yoksulluklarını kimseye belli ettirmeden yaşamışlardı.. martta kızı memurluğu kazanmıştı. küçük kızıda üniversiteyi çok iyi bir bölümü kazanmıştı.. teyzemle küçük kızı ankarada kayıt için bulunuyordu.. sabah namazında büyük kızı abdest almak için banyoya gittiğinde babasını ölü buluyor.. meğerse abdest almaya kalkmış orda kalp krızi geçirmiş... şimdi teyzemle iki kızı kaldılar babasız..
taner eniştemiz için dualarınızı bekliyoruz... ALLAHA EMANETSİNİZ..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın kardeşlerimiz her gün gurubumuzca 5 hatim indirilmektedir bu gün indirilen hatimlerin bir tanesi sayın mir-erhan kardeşimizin ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için ve sayın kardeşimizin rızayı ilahiye uygun uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesi için toplu duada bulunulmuş Yüceler yücesi Rabbimiz cc. arz edilmiştir.

Tamamlanan İkinci hatim'in ecrinden hasıl olan sevabını Sayın buket_zeynep kardeşimizin hakkın rahmetine kavuşan muhterem eniştesi Taner beyefendinin ruhuna iletilmesi kabrinin Yüce Kuran'ın nuru ile aydınlanması hata ve kusurlarını affı,Merhum Taner beyefendiye Yüceler Yücesi Rabbimizin cc. merhameti ve şefkati ile muamele buyurması geride kalan üzüntülü ailesine sabrı cemil ihsan eylemesi için toplu duada bulunulmuş ve Yüceler Yücesi Rabbimiz'e Arz edilmiştir.Ayrıca sayın buket_zeynep kardeşimize başsağlığı diler Yüce Rabbimizden cc. sayın kardeşimize daha büyük acılar göstermemesini niyaz ederiz.

Yarın okunacak hatim sayın kardelele kardeşimize hediye edilecektir.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşlerimiz hatim gurubumuz öncedende olduğu gibi her gün bir kardeşimiz için hatim indirecek ve sizlere buradan bildirecektir.İlk Hatim yarın indirilecek ve Leyla-1 kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için Yüce Rabbimize arz edileceltir.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızı arz ederiz.

Selamun Aleykum

gurubumuzca bu gün indirilen hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Leyla-1 kardeşimizin ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için ve bilhassa muhterem kardeşimizin bazı üzüntüleri ve sıkıntılarının giderilmesi için toplu duada bulunulmuş ve Yüceler yücesi Rabbimize arz edilmiştir.

Yarın indirilicek olan hatim Sayın Mavci'ye hediye edilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

Aleyküm Selam
Çok değerli kardeşim her zaman söylediğim gibi söyleyecek bir laf bulamıyorum inanın ki Allah sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Her zaman en zor anlarımızda sıkıntılı dönemlerde ne zaman olursa olsun her zaman yanımızdasınız sizler bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmıyorsunuz Allah'ta sizleri hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.
Çok değerli İbrahim hocama da Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizin gibi değerli kardeşlerimizin yetişmesine vesile olduğu böyle hayırlara vesile olduğu için Allah'ım her zaman sizin gibi değerli kardeşlerimizle karşılaşmak nasip etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin.
Allah kabul etsin iyi ki varsınız. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun selamlar saygılar çok değerli hocamında ellerinden öperim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
osman abimiz... H.ibrahim hocamın değerli öğrencileri.. bir rica için geldim yine buraya ... kötü bir haberle uyandık güne.. teyzemin eşi vefat etmiş bu sabah... yıllarca çektikleri sıkıntılardan yeni refaha çıkacaklardı... iki kızla yıllarca yoksulluklarını kimseye belli ettirmeden yaşamışlardı.. martta kızı memurluğu kazanmıştı. küçük kızıda üniversiteyi çok iyi bir bölümü kazanmıştı.. teyzemle küçük kızı ankarada kayıt için bulunuyordu.. sabah namazında büyük kızı abdest almak için banyoya gittiğinde babasını ölü buluyor.. meğerse abdest almaya kalkmış orda kalp krızi geçirmiş... şimdi teyzemle iki kızı kaldılar babasız..
taner eniştemiz için dualarınızı bekliyoruz... ALLAHA EMANETSİNİZ..

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun Allah eşine çocuklarına sabır versin Allah yar ve yardımcıları olsun. Selam ve dua ile selametle kalınız.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........688.000

Allah kabul etsin..

mir_erhan

Moderator
Selamun Aleykum

Sayın kardeşlerimiz her gün gurubumuzca 5 hatim indirilmektedir bu gün indirilen hatimlerin bir tanesi sayın mir-erhan kardeşimizin ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için ve sayın kardeşimizin rızayı ilahiye uygun uzun ve hayırlı bir ömür geçirmesi için toplu duada bulunulmuş Yüceler yücesi Rabbimiz cc. arz edilmiştir.

Tamamlanan İkinci hatim'in ecrinden hasıl olan sevabını Sayın buket_zeynep kardeşimizin hakkın rahmetine kavuşan muhterem eniştesi Taner beyefendinin ruhuna iletilmesi kabrinin Yüce Kuran'ın nuru ile aydınlanması hata ve kusurlarını affı,Merhum Taner beyefendiye Yüceler Yücesi Rabbimizin cc. merhameti ve şefkati ile muamele buyurması geride kalan üzüntülü ailesine sabrı cemil ihsan eylemesi için toplu duada bulunulmuş ve Yüceler Yücesi Rabbimiz'e Arz edilmiştir.Ayrıca sayın buket_zeynep kardeşimize başsağlığı diler Yüce Rabbimizden cc. sayın kardeşimize daha büyük acılar göstermemesini niyaz ederiz.

Ve Aleyküm Selam...
Sevgili hocalarım abilerim ve kardeşlerim...
Hamd olsun beni sizinle tanıştıran Allah .c.c' a
Ve Allah c.c dan kendisine her gece Rahmet dilediğimiz Halil İbrahim hocamıza...
Bizleri nasıl mutlu ettiğinizi nasıl sevindirdiğinizi.. ve Rabbim sen bu güzel Guruptan Razı ol derkenki samimiyetimiz ve içtenliğimizi anlatmamız imkansız..
Ama Allah c.c. şahit mutluluğumuza...
Rabbimiz sizleri salihlerden yazsın inşallah...
Tüm hocalarıma saygı ve hürmetlerimi iletiyorum vasıtanızla...
Dilimizce bir duamız varsa..
Evimizden çıkan bir sadaka bile varsa Allah c.c. sizleri bu hayra ortak kılsın inşallah.. amin..
En güzele emanet olun...

selam ve dua ile

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
osman abimiz... H.ibrahim hocamın değerli öğrencileri.. Bir rica için geldim yine buraya ... Kötü bir haberle uyandık güne.. Teyzemin eşi vefat etmiş bu sabah... Yıllarca çektikleri sıkıntılardan yeni refaha çıkacaklardı... Iki kızla yıllarca yoksulluklarını kimseye belli ettirmeden yaşamışlardı.. Martta kızı memurluğu kazanmıştı. Küçük kızıda üniversiteyi çok iyi bir bölümü kazanmıştı.. Teyzemle küçük kızı ankarada kayıt için bulunuyordu.. Sabah namazında büyük kızı abdest almak için banyoya gittiğinde babasını ölü buluyor.. Meğerse abdest almaya kalkmış orda kalp krızi geçirmiş... şimdi teyzemle iki kızı kaldılar babasız..
Taner eniştemiz için dualarınızı bekliyoruz... Allaha emanetsiniz..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
1yasini şerif okudum.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca okunan hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabını sayın kardelele kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi ve sayın kardeşimizin hayırlı uzun bir ömür geçirmesi gönlündeki her muradının gerçekleşmesi ve bütün dualarının
kabulü için toplu duada bulunulmuş,Yüceler yücesi Rabbimize arz edilmiştir.

Yarınki hatim sayın smyyes kardeşimize hediye olunacaktır.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.
Kıymetli kardeşim.
Bana en güzel hediyeyi verdiniz.
çok mutlu oldum.
Rabbimde sizleri mutlu etsin.
Emeğinize yüreğinize sağlık.
Bende gönlü güzel kıymetli kardeşlerim için
dua edeceğim inşaallah.
Rabbime emanet olun.
Selametle kalın.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selâm

Kıymetli kardeşimiz sizlerinde Kadir geceniz mübarek olsun. Haklısınız Ramazan İçersinde istanbul dışında bulunduk.Bildirdiğiniz cüzlerin notunu aldık yarın hepsi bitecek ve size bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

Selamun Alleykum

Kıymetli kardeşimiz 290 .Hatmin 12.18.27.28.29.ve 30.cüzleri
291. Hatmin 10 ve 11. cüzleri okunmuş olup duası için bilgilerinize sunulur.

Selam ve saygılarımızla.
aleyküm selam ve rahmetullah osman kardeşim kusura bakmayın cevap yazamamışım başka bir şehre taşındım kendi başıma evimde internetim yok işyerinden de pek giremiyorum. Allah razı olsun o güzel gönlünüze sağlık iyiki sizin gibi iyi insanları tanımışım. Selametle kalın.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun Allah eşine çocuklarına sabır versin Allah yar ve yardımcıları olsun. Selam ve dua ile selametle kalınız.
leyla ablam yüreğine sağlık inşallah.. ablam RABBİM SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH,,
Selamun Aleykum

değerli abilerim kardeşlerim.. iyiki varsınız...iyiki ... dün okudum ama yazamadım gözyaşlarımdan... inanıyorumki dualarınız yerini buldu.. inanıyorum ki SİZLER gibi yürekli insanların duaları kabuldür.. ve ebedi evine kavuşan eniştemi dualarınız karşılamıştır inşallah...
çok saolun çok... RABBİM SONSUZ KERE RAZI OLSUN SİZDEN,,,,

mir_erhan

Moderator
...Rabbim bu kardeşlerimizi dilimizden çıkan her duaya ..evimizden çıkan her hayra ortak etsin inşaallah amin.

lale25

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca okunan hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabını sayın kardelele kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi ve sayın kardeşimizin hayırlı uzun bir ömür geçirmesi gönlündeki her muradının gerçekleşmesi ve bütün dualarının
kabulü için toplu duada bulunulmuş,Yüceler yücesi Rabbimize arz edilmiştir.

Yarınki hatim sayın smyyes kardeşimize hediye olunacaktır.

değerli kardeşlerim bende katılmak istiyorum gruba, ekleyebilrmisiniz acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt