Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (2 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abim ALLAH razı olsun çok memnun oldum isteğimi yerine getirdiğiniz için eşiminde çok selamları var enesi hep soruyor oda nezaman ezan okuyacak kabede diye kardeşimin sesini duymayı çok istiyoruz hep dualarımızda selametle dua ile....

Selamun Aleykum

Muhterem Kardeşimiz sitenin bakıma alınması sebebi ile mesajınıza ancak şimdi cevap verebiliyoruz.Enes yavrumuz mescidi nebevide sabah ve yatsı ezanı okudu ancak biz forma uzun zaman nasıl gireceğimizi bir türlü beceremedik bu yüzdende size cevap veremedik.

Selam ve saygılarımızla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........740.000

Allah kabul etsin..

hayırlı iftarlar kardeşlerim Allah kabul etsin.

Tsunami kardeşimiz 10.000 tane okuştur Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........730.000

Allah kabul etsin..

hayırlı iftarlar kardeşlerim Allah kabul etsin

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşlerimiz hatim gurubumuz öncedende olduğu gibi her gün bir kardeşimiz için hatim indirecek ve sizlere buradan bildirecektir.İlk Hatim yarın indirilecek ve Leyla-1 kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için Yüce Rabbimize arz edileceltir.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızı arz ederiz.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........700.000

Allah kabul etsin..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

gurubumuzca bu gün indirilen hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Leyla-1 kardeşimizin ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için ve bilhassa muhterem kardeşimizin bazı üzüntüleri ve sıkıntılarının giderilmesi için toplu duada bulunulmuş ve Yüceler yücesi Rabbimize arz edilmiştir.

Yarın indirilicek olan hatim Sayın Mavci'ye hediye edilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........690.000

Allah kabul etsin..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca okunan hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Sayın Mavci'nin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek ve Sayın mavci'nin sağlık ve afiyeti için duada bulunulmuş Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.

Yarın okunacak olan hatim sayın tsunami kardeşimize hediye edilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamun Aleykum

Gurubumuzca okunan hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabı Sayın Mavci'nin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmek ve Sayın mavci'nin sağlık ve afiyeti için duada bulunulmuş Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.

Yarın okunacak olan hatim sayın tsunami kardeşimize hediye edilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

Rabbim razı ve hoşnut olsun değerli kardeşlerimiz...
En güzel hediye budur ancak...
Rabbim en güzel ve hayırlı şekilde kabul eyleye inşallah...
Rabbime emanetsiniz...
Selam ve DUA ile...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca bu gün okunan Hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabını sayın tsunami kardeşimizin ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi Yüce Rabbimizin cc. küçük cahideye acil şifalar vermesi sayın kardeşimizin sevdikleri ile birlikte uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçirebilmesi için toplu duada bulunulmuş ve Yüceler Yücesi Rabbimize arz olunmuştur.

Yarınki hatim sayın Berat05'e hediye edilecektir.

Hocamız ve gurubumuz adına selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzca bu gün okunan Hatmi Şerifin ecrinden hasıl olan sevabını sayın tsunami kardeşimizin ailesinden ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi Yüce Rabbimizin cc. küçük cahideye acil şifalar vermesi sayın kardeşimizin sevdikleri ile birlikte uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçirebilmesi için toplu duada bulunulmuş ve Yüceler Yücesi Rabbimize arz olunmuştur.

Yarınki hatim sayın Berat05'e hediye edilecektir.

Hocamız ve gurubumuz adına selam ve saygılarımızla.
Ve aleykum selam olsun merhum ibrahim hocamin kiymetli mirasi hafiz ve talebelerine.....
Yine ne degerli bir hediye aldik sizlerden ,kalplerimiz huzura erdi, dualarinizla yavruma sifa damlalari hergun artiyor insaAllah ,kazancimiz bereketli ve muhabbetimiz ve afiyetimiz daha bir yerinde ,nasil olmasin kimlerin dualarina ekliyiz hergun yureklerden geciyoruz ......rabbim yar ve yardimciniz olsun dualariniz kabul gunahlariiniz affola insaAllah......selametle dua ile....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Gurubumuzun bü gün tamamlamış olduğu hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabını sayın berat05 kardeşimizin ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi hayırlı uzun ve Yüce Rabbimizin cc. razı olacağı bir ömür geçirmesi için toplu duası yapılmış Yüceler Yücesi Rabbimize cc. arz olunmuştur.

Yarin okunacak olan Hatim Sayın Ayşe-rana kardeşimize hediye edilecektir.

Hocamız ve gurubumuz adına selam ve saygılarımızla ..

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşlerimiz hatim gurubumuz öncedende olduğu gibi her gün bir kardeşimiz için hatim indirecek ve sizlere buradan bildirecektir.İlk Hatim yarın indirilecek ve Leyla-1 kardeşimizin ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi için Yüce Rabbimize arz edileceltir.

Selamlar...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

gurubumuzca bu gün okunan hatmi şerifin ecrinden hasıl olan sevabını sayın ayşe-rana kardeşimizin ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,uzun ve hayırlı bir ömür geçirebilmesi her duasının kabulü için toplu duası yapılmış Yüceler Yücesi Rabbimize arz olunmuştur.

Yarın okunacak hatim sayın mir erhan kardeşimize hediye edilecektir.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum...Şu an buradayım... Sizleri özledim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt