Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Aşk deyince hafız gelir akla... kim sevdiğinin sözlerini harfi harfine ezberler ki uğruna ...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........780.000

Allah kabul etsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardesim icin niyetlenip okumaya basladim. Hergün okudugumu duserim bu sayfadan.
Yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.......
1.000.000 ya sekur

Kalan.........779.000

Allah kabul etsin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000.000 ya sekur

Kalan.........777.000

Allah kabul etsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........776.000

Allah kabul etsin..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum merhum ibrahim hocamin dünyadaki gülleri kıymetli islam hocam osman abim enes kardesim ve adini yazamadigim tum hafiz ve ogrenci kardeslerim ben gecen yaz cok sukur evde kendi kendime kurani ogrendim tecvid konusunda tam anlamiyla hakimiyete sahip olamasamda okumaya basladim rabbim kabul etsin ve daha bir kac gun once ilk hatmimi bitirdim ve sizlerden ricam kadir gecesinde hatim duasini sizlerin yapmasi bu hatmimi önce gelmis gecmis tum peygamberler ve ashabina islam dini yolunda hizmet vermis tum merhum ve merhumelere kiymetlim ibrahim hocama ve tum ahirete goc etmis yakinlarima hediye eylemek istiyorum bu aciz kardesinizin bu istegini yerine getirirseniz inanin cok mutlu olurum rabbim yar ve yardimciniz olsun selametle dua ile.......

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum merhum ibrahim hocamin dünyadaki gülleri kıymetli islam hocam osman abim enes kardesim ve adini yazamadigim tum hafiz ve ogrenci kardeslerim ben gecen yaz cok sukur evde kendi kendime kurani ogrendim tecvid konusunda tam anlamiyla hakimiyete sahip olamasamda okumaya basladim rabbim kabul etsin ve daha bir kac gun once ilk hatmimi bitirdim ve sizlerden ricam kadir gecesinde hatim duasini sizlerin yapmasi bu hatmimi önce gelmis gecmis tum peygamberler ve ashabina islam dini yolunda hizmet vermis tum merhum ve merhumelere kiymetlim ibrahim hocama ve tum ahirete goc etmis yakinlarima hediye eylemek istiyorum bu aciz kardesinizin bu istegini yerine getirirseniz inanin cok mutlu olurum rabbim yar ve yardimciniz olsun selametle dua ile.......

Aleykum Selam

Çok kıymetli kardeşimiz Kelâmların en güzeli en muhteşemi olan Kur'an-ı Âzimi Şan'ı okumayı öğrendiğinize ziyadesi ile memnun olduk ilk hatminizi de tamamlamış olmanız bizi daha ziyade memnun etmiştir.Allah cc. kabul buyursun inanınki sizin tamamladığınız hatim bizimkinden daha kıymetlidir.Lütfen okumaya devam ediniz göreceksiniz her geçen gün daha seri ve akıcı olarak okumanız gelişecektir.Kıymetli Kardeşimiz İlk hatminizin duasını bizim yapmamızı istemeniz bizim için şereftir isteğiniz İslam hocamıza iletilmiş olup gurubumuzca indirilmiş olan 99 hatim ile birlikte sizin indirdiğiniz hatmin de duası kadir gecesinde sizinde İsminiz anılarak bizzat İslam hocamız tarafından yapılacaktır bu konuda hocamızdan kesin söz alınmıştır o gece gurubumuz tam kadro ile hazır bulunacak ve toplu dua yapılacaktır.Kıymetli kardeşimiz hafız Enes ve hafız furkan Mekkedeler kısmet olursa hac'dan sonra dönecekler daha şimdiden çok özledik ancak özel davetle oraya gittiler onun için bir şey söyleyemedik oradan çok güzel haberlerini alıyoruz Kur'an okumalarına hayran olmuşlar bakalım ne olaucak belkide orada onlara çok güzel teklifler gelir ve orada kalırlar böyle bir ihtimalin çok kuvvetli olduğuna dair heberleri geliyor ancak Enes bizim hasretimize dayanamaz zaman zaman hocalarımı çok özledim dediğininde haberleri geliyor,bakalım hayırlısı olsun.Kıymetli kardeşim bende Ramazan ayı boyunca İstanbulda yoktum.Sayın kardeşim Kadir gecesi teheccüd namazını müteakip Hatminizin duası yapılacak ve size bildirilecektir.Selamla kalınız selametle kalınız Rabbi Rahime emanet olunuz.........Esselamun Aleykum.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam

Çok kıymetli kardeşimiz Kelâmların en güzeli en muhteşemi olan Kur'an-ı Âzimi Şan'ı okumayı öğrendiğinize ziyadesi ile memnun olduk ilk hatminizi de tamamlamış olmanız bizi daha ziyade memnun etmiştir.Allah cc. kabul buyursun inanınki sizin tamamladığınız hatim bizimkinden daha kıymetlidir.Lütfen okumaya devam ediniz göreceksiniz her geçen gün daha seri ve akıcı olarak okumanız gelişecektir.Kıymetli Kardeşimiz İlk hatminizin duasını bizim yapmamızı istemeniz bizim için şereftir isteğiniz İslam hocamıza iletilmiş olup gurubumuzca indirilmiş olan 99 hatim ile birlikte sizin indirdiğiniz hatmin de duası kadir gecesinde sizinde İsminiz anılarak bizzat İslam hocamız tarafından yapılacaktır bu konuda hocamızdan kesin söz alınmıştır o gece gurubumuz tam kadro ile hazır bulunacak ve toplu dua yapılacaktır.Kıymetli kardeşimiz hafız Enes ve hafız furkan Mekkedeler kısmet olursa hac'dan sonra dönecekler daha şimdiden çok özledik ancak özel davetle oraya gittiler onun için bir şey söyleyemedik oradan çok güzel haberlerini alıyoruz Kur'an okumalarına hayran olmuşlar bakalım ne olaucak belkide orada onlara çok güzel teklifler gelir ve orada kalırlar böyle bir ihtimalin çok kuvvetli olduğuna dair heberleri geliyor ancak Enes bizim hasretimize dayanamaz zaman zaman hocalarımı çok özledim dediğininde haberleri geliyor,bakalım hayırlısı olsun.Kıymetli kardeşim bende Ramazan ayı boyunca İstanbulda yoktum.Sayın kardeşim Kadir gecesi teheccüd namazını müteakip Hatminizin duası yapılacak ve size bildirilecektir.Selamla kalınız selametle kalınız Rabbi Rahime emanet olunuz.........Esselamun Aleykum.

Vealeykum selam olsun abim
Sizlere ne kadar minnettarım anlatamam herbirinizin ayri ayri yeri var bende sizler bana merhum hocamdan emanetsiniz eşimle sizleri anıyoruz ,yine ne mutlu ne güzel haberlerle beni ne mutlu ettiniz enes kardesime rabbimin lutüfleri bitmiyor dahada devam eder inşaAllah rabbim hakkinda hayirli olani ona nasip etsin ....osman abim enes kabede ezan okuyacakmi? Eger okuyacaksa gun ve saatini bana bildirirseniz ben hergun tvden canli dinliyorum vakit ezanlarini tvde daima oralari izliyorum hasretim bi nebze geciyor ama oradaki insanlara okadar ozeniyorumki hatta kiskaniyorum acik olmam gerekirse rabbim banada nasip eder insaAllah enes kardesimiz kabede bizleride cahidemide eklesin dualarina ve bizlerede nasip etmesi icin dua istedigimi iletin biliyorum cok istegim oldu yine bu kardesinizin nazi sizlere ancak hos gorun aciz isteklerimi rabbime emanetsiniz kadir geceniz mubarek olsun simdiden hakkiyla gecirmek temennisiyle selametle dua ile.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........770.000

Allah kabul etsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........765.000

Allah kabul etsin..

hayırlı cumalarınız olsun gönül dostlarım.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum

Kıymetli ve vefalı kardeşimiz Öncelikle sizin muhterem eşiniz beyefendinin ve sitedeki bütün kardeşlerimizin Kadir geceseni kutluyor sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içersinde nice Kadir gecelerine erişmenizi niyaz ediyoruz.
Kıymetli kardeşimiz gurubumuzca bu gece için hazırlanmış olan 99 hatmi şerifle birlikte sizin emeğinizle indirmiş olduğunuz ve İslam hocamız tarafından tüm kadromuzun tekbir sesleriyle birlikte yapılan duada bu gecenin en kıymetli Hatmi şerifi olan sizin hatmizin de duası istediğiniz konularda yapılmış ve yüceler yücesi Rabbimize arz edilmiştir.Ayrıca Bu gece şu sıralarda Hafız Enes tarafından sabah fecre kadar beytullahta küçük cahide içinde dua edilmektedir.Enes kardeşimiz Ramazandan sonra Mescidi Nebevide bir yatsı ve yahut sabah ezanını okumak üzere kati söz almıştır gününü ve vaktini biz size bildireceğiz.

Gurubumuz adına sonsuz selam ve saygılarımızla.
.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm değerli Osman kardeşim kadir geceniz mübarek olsun epeydir sizi göremedik biz de yoğunsunuzdur diye rahatsız etmek istemedik fakat hatimlerimizi bitiremedik sizden bir ricamız var mümkünse ramazan ayı bitmeden hatimlerimizin duasını yapalım inşallah

KALAN CÜZLER
:

290....12-18-27-28-29-30
291....10-11

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm değerli Osman kardeşim kadir geceniz mübarek olsun epeydir sizi göremedik biz de yoğunsunuzdur diye rahatsız etmek istemedik fakat hatimlerimizi bitiremedik sizden bir ricamız var mümkünse ramazan ayı bitmeden hatimlerimizin duasını yapalım inşallah

KALAN CÜZLER
:

290....12-18-27-28-29-30
291....10-11

Aleykum Selâm

Kıymetli kardeşimiz sizlerinde Kadir geceniz mübarek olsun. Haklısınız Ramazan İçersinde istanbul dışında bulunduk.Bildirdiğiniz cüzlerin notunu aldık yarın hepsi bitecek ve size bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selâm

Kıymetli kardeşimiz sizlerinde Kadir geceniz mübarek olsun. Haklısınız Ramazan İçersinde istanbul dışında bulunduk.Bildirdiğiniz cüzlerin notunu aldık yarın hepsi bitecek ve size bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

hayırlı günleriniz olsun inşallah.
selametle kalın.
Allah razı olsun.
Emeğinize yüreğinize sağlık.
kıymetli hocam.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı

KALAN CÜZLER
:

290....12-18-27-28-29-30
291....10-11

Selamun Alleykum

Kıymetli kardeşimiz 290 .Hatmin 12.18.27.28.29.ve 30.cüzleri
291. Hatmin 10 ve 11. cüzleri okunmuş olup duası için bilgilerinize sunulur.

Selam ve saygılarımızla.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
selamun alleykum

kıymetli kardeşimiz 290 .hatmin 12.18.27.28.29.ve 30.cüzleri
291. Hatmin 10 ve 11. Cüzleri okunmuş olup duası için bilgilerinize sunulur.

Selam ve saygılarımızla.

hayırlı günleriniz olsun ,
kıymetli hocam,
rabbim kabul etsin.
Selametle kalın inşaallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleykum Selâm

Selam ve saygılarımızla.

Selamun Alleykum

Kıymetli kardeşimiz 290 .Hatmin 12.18.27.28.29.ve 30.cüzleri
291. Hatmin 10 ve 11. cüzleri okunmuş olup duası için bilgilerinize sunulur.

Selam ve saygılarımızla.

Aleyküm Selam çok değerli kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatlarınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah'ta sizleri darda sıkıntıda bırakmasın kardeşim sizlerin emeği hakları o kadar büyük ki ödenemez zaten bütün güzellikler sizinle olsun kardeşim.Allah kabul etsin.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selamlar saygılar hocamızında ellerinden hürmetle öperiz.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
1.000.000 ya sekur

Kalan.........763.000

Allah kabul etsin..

hayırlı iftarlar kardeşlerim Allah kabul etsin.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur

Kalan.........750.000

Allah kabul etsin..

hayırlı iftarlar kardeşlerim Allah kabul etsin.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli ve vefalı kardeşimiz Öncelikle sizin muhterem eşiniz beyefendinin ve sitedeki bütün kardeşlerimizin Kadir geceseni kutluyor sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içersinde nice Kadir gecelerine erişmenizi niyaz ediyoruz.
Kıymetli kardeşimiz gurubumuzca bu gece için hazırlanmış olan 99 hatmi şerifle birlikte sizin emeğinizle indirmiş olduğunuz ve İslam hocamız tarafından tüm kadromuzun tekbir sesleriyle birlikte yapılan duada bu gecenin en kıymetli Hatmi şerifi olan sizin hatmizin de duası istediğiniz konularda yapılmış ve yüceler yücesi Rabbimize arz edilmiştir.Ayrıca Bu gece şu sıralarda Hafız Enes tarafından sabah fecre kadar beytullahta küçük cahide içinde dua edilmektedir.Enes kardeşimiz Ramazandan sonra Mescidi Nebevide bir yatsı ve yahut sabah ezanını okumak üzere kati söz almıştır gününü ve vaktini biz size bildireceğiz.

Gurubumuz adına sonsuz selam ve saygılarımızla.
.

selamun aleykum abim ALLAH razı olsun çok memnun oldum isteğimi yerine getirdiğiniz için eşiminde çok selamları var enesi hep soruyor oda nezaman ezan okuyacak kabede diye kardeşimin sesini duymayı çok istiyoruz hep dualarımızda selametle dua ile....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt