Hicran-ı Aşk
Kayıtlı Kullanıcı
Aşk deyince hafız gelir akla... kim sevdiğinin sözlerini harfi harfine ezberler ki uğruna ...
Selamun aleykum merhum ibrahim hocamin dünyadaki gülleri kıymetli islam hocam osman abim enes kardesim ve adini yazamadigim tum hafiz ve ogrenci kardeslerim ben gecen yaz cok sukur evde kendi kendime kurani ogrendim tecvid konusunda tam anlamiyla hakimiyete sahip olamasamda okumaya basladim rabbim kabul etsin ve daha bir kac gun once ilk hatmimi bitirdim ve sizlerden ricam kadir gecesinde hatim duasini sizlerin yapmasi bu hatmimi önce gelmis gecmis tum peygamberler ve ashabina islam dini yolunda hizmet vermis tum merhum ve merhumelere kiymetlim ibrahim hocama ve tum ahirete goc etmis yakinlarima hediye eylemek istiyorum bu aciz kardesinizin bu istegini yerine getirirseniz inanin cok mutlu olurum rabbim yar ve yardimciniz olsun selametle dua ile.......
Aleykum Selam
Çok kıymetli kardeşimiz Kelâmların en güzeli en muhteşemi olan Kur'an-ı Âzimi Şan'ı okumayı öğrendiğinize ziyadesi ile memnun olduk ilk hatminizi de tamamlamış olmanız bizi daha ziyade memnun etmiştir.Allah cc. kabul buyursun inanınki sizin tamamladığınız hatim bizimkinden daha kıymetlidir.Lütfen okumaya devam ediniz göreceksiniz her geçen gün daha seri ve akıcı olarak okumanız gelişecektir.Kıymetli Kardeşimiz İlk hatminizin duasını bizim yapmamızı istemeniz bizim için şereftir isteğiniz İslam hocamıza iletilmiş olup gurubumuzca indirilmiş olan 99 hatim ile birlikte sizin indirdiğiniz hatmin de duası kadir gecesinde sizinde İsminiz anılarak bizzat İslam hocamız tarafından yapılacaktır bu konuda hocamızdan kesin söz alınmıştır o gece gurubumuz tam kadro ile hazır bulunacak ve toplu dua yapılacaktır.Kıymetli kardeşimiz hafız Enes ve hafız furkan Mekkedeler kısmet olursa hac'dan sonra dönecekler daha şimdiden çok özledik ancak özel davetle oraya gittiler onun için bir şey söyleyemedik oradan çok güzel haberlerini alıyoruz Kur'an okumalarına hayran olmuşlar bakalım ne olaucak belkide orada onlara çok güzel teklifler gelir ve orada kalırlar böyle bir ihtimalin çok kuvvetli olduğuna dair heberleri geliyor ancak Enes bizim hasretimize dayanamaz zaman zaman hocalarımı çok özledim dediğininde haberleri geliyor,bakalım hayırlısı olsun.Kıymetli kardeşim bende Ramazan ayı boyunca İstanbulda yoktum.Sayın kardeşim Kadir gecesi teheccüd namazını müteakip Hatminizin duası yapılacak ve size bildirilecektir.Selamla kalınız selametle kalınız Rabbi Rahime emanet olunuz.........Esselamun Aleykum.
Selamun aleykum merhum ibrahim hocamin dünyadaki gülleri kıymetli islam hocam osman abim enes kardesim ve adini yazamadigim tum hafiz ve ogrenci kardeslerim ben gecen yaz cok sukur evde kendi kendime kurani ogrendim tecvid konusunda tam anlamiyla hakimiyete sahip olamasamda okumaya basladim rabbim kabul etsin ve daha bir kac gun once ilk hatmimi bitirdim ve sizlerden ricam kadir gecesinde hatim duasini sizlerin yapmasi bu hatmimi önce gelmis gecmis tum peygamberler ve ashabina islam dini yolunda hizmet vermis tum merhum ve merhumelere kiymetlim ibrahim hocama ve tum ahirete goc etmis yakinlarima hediye eylemek istiyorum bu aciz kardesinizin bu istegini yerine getirirseniz inanin cok mutlu olurum rabbim yar ve yardimciniz olsun selametle dua ile.......
Selamün aleyküm değerli Osman kardeşim kadir geceniz mübarek olsun epeydir sizi göremedik biz de yoğunsunuzdur diye rahatsız etmek istemedik fakat hatimlerimizi bitiremedik sizden bir ricamız var mümkünse ramazan ayı bitmeden hatimlerimizin duasını yapalım inşallah
KALAN CÜZLER:
290....12-18-27-28-29-30
291....10-11
Aleykum Selâm
Kıymetli kardeşimiz sizlerinde Kadir geceniz mübarek olsun. Haklısınız Ramazan İçersinde istanbul dışında bulunduk.Bildirdiğiniz cüzlerin notunu aldık yarın hepsi bitecek ve size bildirilecektir.
Selam ve saygılarımızla.
Selamün aleyküm değerli Osman kardeşim kadir geceniz mübarek olsun epeydir sizi göremedik biz de yoğunsunuzdur diye rahatsız etmek istemedik fakat hatimlerimizi bitiremedik sizden bir ricamız var mümkünse ramazan ayı bitmeden hatimlerimizin duasını yapalım inşallah
KALAN CÜZLER:
290....12-18-27-28-29-30
291....10-11
selamun alleykum
kıymetli kardeşimiz 290 .hatmin 12.18.27.28.29.ve 30.cüzleri
291. Hatmin 10 ve 11. Cüzleri okunmuş olup duası için bilgilerinize sunulur.
Selam ve saygılarımızla.
Aleykum Selâm
Kıymetli kardeşimiz sizlerinde Kadir geceniz mübarek olsun. Haklısınız Ramazan İçersinde istanbul dışında bulunduk.Bildirdiğiniz cüzlerin notunu aldık yarın hepsi bitecek ve size bildirilecektir.
Selam ve saygılarımızla.
Selamun Alleykum
Kıymetli kardeşimiz 290 .Hatmin 12.18.27.28.29.ve 30.cüzleri
291. Hatmin 10 ve 11. cüzleri okunmuş olup duası için bilgilerinize sunulur.
Selam ve saygılarımızla.
Selamun Aleykum
Kıymetli ve vefalı kardeşimiz Öncelikle sizin muhterem eşiniz beyefendinin ve sitedeki bütün kardeşlerimizin Kadir geceseni kutluyor sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içersinde nice Kadir gecelerine erişmenizi niyaz ediyoruz.
Kıymetli kardeşimiz gurubumuzca bu gece için hazırlanmış olan 99 hatmi şerifle birlikte sizin emeğinizle indirmiş olduğunuz ve İslam hocamız tarafından tüm kadromuzun tekbir sesleriyle birlikte yapılan duada bu gecenin en kıymetli Hatmi şerifi olan sizin hatmizin de duası istediğiniz konularda yapılmış ve yüceler yücesi Rabbimize arz edilmiştir.Ayrıca Bu gece şu sıralarda Hafız Enes tarafından sabah fecre kadar beytullahta küçük cahide içinde dua edilmektedir.Enes kardeşimiz Ramazandan sonra Mescidi Nebevide bir yatsı ve yahut sabah ezanını okumak üzere kati söz almıştır gününü ve vaktini biz size bildireceğiz.
Gurubumuz adına sonsuz selam ve saygılarımızla.
.