Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (2 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardelecim

masaallah subhanallah ne guzel bir yolculuk ne guzel bir kalp cirpinisi boyle rabbim kazasiz belasiz ibadetlerini hakkiyla yapip gidip gelmeyi nasip etsin insaALLAH .....RABBIM BIZLEREDE NASIP EDER INSAALLAH.........her daim duamdasin dualarinda olmak duasiyla kardesim bizleride an o mubarek topraklarda peygember efendimiz sav kabrinde benim yerimede gozyaslarini akit bir kerede benim icin op kabeyi selamimi ilet tum kutsal topraklara......selametle dua ile.......

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........912.000

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardelecim

masaallah subhanallah ne guzel bir yolculuk ne guzel bir kalp cirpinisi boyle rabbim kazasiz belasiz ibadetlerini hakkiyla yapip gidip gelmeyi nasip etsin insaallah .....rabbım bızlerede nasıp eder ınsaallah.........her daim duamdasin dualarinda olmak duasiyla kardesim bizleride an o mubarek topraklarda peygember efendimiz sav kabrinde benim yerimede gozyaslarini akit bir kerede benim icin op kabeyi selamimi ilet tum kutsal topraklara......selametle dua ile.......

sağol can kardeşim.çok büyük heyacan.kalbim duracak gibi oluyor.
Rabbim tüm isteyen gönül dostlarına nasip etsin.
Tabiki dua edeceğim.
Allahın izniyle.
Selametle kal canım benim.
Herşey gönlünce olsun.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin rabbim.
Allah'ım hepimize o kutsal topraklara gidip gelmek nasip etsin rabbim.
Allah bütün hatimleri dualarımızı kabul etsin rabbim.
Canım sen üzülme anneciğin ide rabbim bir kolaylık sağlar allah'ım annenize anneme enes kardeşimize sitede bulunan bütün kardeşlerimize yakınlarına ve bütün şifa bekleyen kardeşlerimize rabbim ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip edip hiçgörmemişi döndersin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın içinde bulunduğumuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin rabbim kendi rızası için. Allah'ım iyilikler güzellikler nasip etsin inşallah.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak allah'ın her iki dünyada sevdiği razı olduğu kullar olmak peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin rabbim.
Selam ve dua ile allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun hayırlı günler...
Canım benim okuduğumuz yasin'ler vakıa süreler esmalarında duasını yaparsın inşallah allah'ım bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin.

çok kıymetli gönül dostum.
Bizlere emeğin çok.
Hakkını helal et.
Bu güzel duaların için allah razı olsun.
Emeğine yüreğine sağlık.
Tabiki yaparım inşaallah.
Selametle kalın.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........910.000

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
KARDELEM.. yolun açık olsun kardeşim... düşününce bile kalbim duracak gibi oluyor.. MAŞALLAH.. Bizlerede dua et olurmu... bizlerede nasip olsun inşallah... çok şükür kardeşim çok şükür.. şükür ki o topraklara gidip yüz sürmek nasip oluyor.. sana anneciğine.. inşallah şifa olacak annene oralar..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
osman abimiz birşey soracaktım.. hafızlık eğitimi için en ideal yaş kaç.. kızımız için düşünüyoruz inşallah.. hayırlısı tabi ve küçük çocuk için ne kadar sürer bu eğitim

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
osman abimiz birşey soracaktım.. hafızlık eğitimi için en ideal yaş kaç.. kızımız için düşünüyoruz inşallah.. hayırlısı tabi ve küçük çocuk için ne kadar sürer bu eğitim

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz kızınızın öncelikle Kur''an-ı hatasız okumayı öğrenmesi gereklidir sonra da hafızlık eğitimine başlar,bizler 12 yaşından küçük olanları daha oyun çocuğu olduğu için hafızlık eğtimine başlatmıyoruz ancak Kur'an okumayı öğretmek için yaş sınırı koymuyoruz Şu anda 9 yaşında Kuran okuyan öğrencimiz olduğu gibi 42 yaşında Kur'an okumaya çalışan öğrencimizde var.

Selam ve saygılarımızla

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam abimiz..maşallah ne güzel elinizde yetişen gençlere.. ne kadar güzel.. kızımızın meyli var şükürler olsun 3 yaşı bitti müthiş bir ezberi var.. babamız harfleri öğretti birleştirmemiz biraz sıkıntılı.. dikkati çabuk dağılıyor.. ama maşallah ihlas suresini kevser suresini ve fatiha suresinin yarısını ezber yaptı.. niyetimiz hafızlık eğitimi alması ama haklısınız sizin düşündüğünüz gibi düşünmemiştik..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı

ne kadar güzel düşünmüşsünüz allah gönlünüze göre versin..bende oğlum için subyan mektebi araştırdım lakin yaşı küçük diye almıyorlar...oysa benimle beraber her dua ya eşlik edip namaz kılmaya çalışıyor....bilmiyorum araştırmaya devam......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeşim inşalalh...istiyoruz bakalım.. RABBİM NASİp etsin.. bizimkide namazlarımıza eşlik ediyor şükür.. inşalalh dünya telaşından çok ahiret derdinde olacaklar

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar güzel düşünmüşsünüz allah gönlünüze göre versin..bende oğlum için subyan mektebi araştırdım lakin yaşı küçük diye almıyorlar...oysa benimle beraber her dua ya eşlik edip namaz kılmaya çalışıyor....bilmiyorum araştırmaya devam......

Selamun Aleykum

Sayın kardeşim oğlunuzun yaşı çok küçükse lütfen biraz bekleyin çocukluğunu yaşasın oynasın,sizin yanınızda namazınıza iştirak etsin sıkıldığı zaman namazı terk etsin sakın zorlamayınız,onlar şu anda zaten birer melek Rabbimiz cc.bile daha onları mesul tutmuyor,tabiki sizin yanınızda namaz talim etmesi çok güzel bir müddet sonra biraz daha yaşı büyüyünce başlarsınız.

Selam ve saygılarımızla.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
kardelem.. yolun açık olsun kardeşim... Düşününce bile kalbim duracak gibi oluyor.. Maşallah.. Bizlerede dua et olurmu... Bizlerede nasip olsun inşallah... çok şükür kardeşim çok şükür.. şükür ki o topraklara gidip yüz sürmek nasip oluyor.. Sana anneciğine.. Inşallah şifa olacak annene oralar..

hayırlı günler diliyorum.
Allah razı olsun kıymetli kardeşim.
Tabiki size ve tüm gönül dostlarına dua edeceğim inşaallah.
Allaha emanet olun.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşlerimiz.Bu gün gurubumuzca indirilen hatmi şeriflerin hepsinin ecrinden hasıl olsn sevabını bizler için dua eden siz kıymetli kardeşlerimizin listedeki isimlerini tek tek sayarak Ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,hata ve kusurlarının affı,Yüce Rabbimizin cc. Razı ve hoşnut olacağı hayırlı bir ömür geçirmeleri ve affolunmuş olarak Yüce Rabbimize cc. dönmeleri için İslam hocamızın imametinde toplu dua yapılmış ve Yüce Rabbimize arz edilmiştir. Bu vesile ile bütün kardeşlerimizin cuma bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dileriz.

Selam ve Saygılarımızla.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abla.
neredesiniz bilemiyorum ama denizli de subyan mektepleri var.
tanıdığım birçok ailenin çocuğu gidiyor.
6-7 yaşında alıyorlar sanırım. şu an hocamızın kızı dokuz yaşında yanlış olmasın 3 de biri ya da 10 da birini ezberlemişler.
13 yaşına kadar falan tamamlıyorlarmış hafızlığı.
benim sınıf arkadaşımda 9 yaşında iken yarısını ezberlemişti o zamanlar.
erken mi değil mi sizler daha iyi bilirsiniz ama böyle erken yaşta da eğitim var yani.
selam ve dua ile kalın..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abla.
neredesiniz bilemiyorum ama denizli de subyan mektepleri var.
tanıdığım birçok ailenin çocuğu gidiyor.
6-7 yaşında alıyorlar sanırım. şu an hocamızın kızı dokuz yaşında yanlış olmasın 3 de biri ya da 10 da birini ezberlemişler.
13 yaşına kadar falan tamamlıyorlarmış hafızlığı.
benim sınıf arkadaşımda 9 yaşında iken yarısını ezberlemişti o zamanlar.
erken mi değil mi sizler daha iyi bilirsiniz ama böyle erken yaşta da eğitim var yani.
selam ve dua ile kalın..

maşallah suphanallah inşallah niyetliyiz bakalım, rabbim bizim kızımızada nasip etsin inşalllah çok teşekkürler canım benim

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşlerimiz.Bu gün gurubumuzca indirilen hatmi şeriflerin hepsinin ecrinden hasıl olsn sevabını bizler için dua eden siz kıymetli kardeşlerimizin listedeki isimlerini tek tek sayarak Ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,hata ve kusurlarının affı,Yüce Rabbimizin cc. Razı ve hoşnut olacağı hayırlı bir ömür geçirmeleri ve affolunmuş olarak Yüce Rabbimize cc. dönmeleri için İslam hocamızın imametinde toplu dua yapılmış ve Yüce Rabbimize arz edilmiştir. Bu vesile ile bütün kardeşlerimizin cuma bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dileriz.

Selam ve Saygılarımızla.

Ve Aleyküm Selam,

Allah kabul etsin. Allah binlerce kez razı olsun, her daim yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH.

Hayırlı, sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler dilerim. Hayırlı Cumalar....

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Kardelele kardeşim, sizin adınıza çok sevindim umreye gitmenize. Anneniz de orada şifaya kavuşur inşaALLAH.
Peygamber efendimize selamlarımı iletirseniz memnun olurum.
Yolunuz açık olsun, hayırlısıyla güle güle gidin, gelin inşaALLAH. Rabbim kolaylıklar versin.
Allaha emanet olun.
Hayırlı Cumalar..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Selam ve Saygılarımızla.
VE aleyküm selam
yüreğinize sağlık abimiz.. RABBİM EFENDİMİZE KOMŞU EYLESİN SİZLERİ

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
kardelele kardeşim, sizin adınıza çok sevindim umreye gitmenize. Anneniz de orada şifaya kavuşur inşaallah.
Peygamber efendimize selamlarımı iletirseniz memnun olurum.
Yolunuz açık olsun, hayırlısıyla güle güle gidin, gelin inşaallah. Rabbim kolaylıklar versin.
Allaha emanet olun.
Hayırlı cumalar..

Allah razı olsun canım kardeşim.
Dualarına yürekten amin amin amin....
Tabiki allahın izniyle dua edeceğim.
Selametle kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt