Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (2 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...
Bazen Ayrılıklar girer araya ama günlük Yasinlerimiz ve hediye dualarımız devam etmektedir..
Bizden Değerli hocalarımıza büyüklerimize ve kardeşlerimize selam ve dualarımızı iletiniz...
Dualarınızda daim olmak en büyük temennimiz..
Allah c.c. sizleri her daim korusun inşallah.. amin

Selam ve dua ile

Aleykum Selam
Kıymetli kardeşimiz gurubumuz her gün sizleri isimleri ile tek tek dualarında anmaktadır,gönderdiğiniz selamlar sabah ezanında kardeşlerimize iletilecektir,kıymetli kardeşimiz bizlerin bu günlerde işlerimiz çok yoğun ramazan içinde 15 hafızlık çalışan kardeşimiz imtahana girecek ve hafızlık belgesini alıcak bu kardeşlerimizin son kontrollarını her gün dikkatle yapmaktayız inanın ancak gece 24 ten sonra biraz dinlenebiliyoruz ancak halimizden hiç şikayetimiz yoktur 15 tane daha hafız kadromuza eklenecek bu da bütün yorgunluklara değer.Sizlerde bizleri dualarınızda unutmayınız .

Selam ve Saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abim

ne guzel telaslar rabbim yar ve yardimciniz olsun hafiz adayi kardeslerimizin isimlerini verin ben duama ekleyeyim yasin okuyalim hergun .....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Çok kıymetli kardeşimiz elbette isimleri size bildiririz,sizinle paylaşmak istediğimiz bir sevincimiz daha var gurubumuzdan iki hafızın Kur'an kıraatlarını hocamızın oğlu kayıt yapıp görevli olduğu ünüversiteye götürmüştü orada Kur'an alimleri arkadaşlarına dinletmiş ve orada hayran olmuşlar ve şimdi bu iki kardeşimizi Mekke ye davet ediyorlar bu kardeşlerimiz birincisi Hafız Enes ikincisi ise 22 yaşında olan Hafız Furkan biliyorum sizde çok sevindiniz ayrıca bu hafızları yetiştirenler kim ne kadar güzel okuyorlar diye de sormuşlar Enesi rahmetli hocam yetiştirdi Furkan'ı ise bu zavallı osman yetiştirdi,bilemezsiniz okadar mutlu oldumki sanki başım arşa değdi.

Selam ve Saygılarımızla.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
vealeyküm selam kıymetli abimiz
imreniyorum sizlere,duygu patlaması yaşıyorum yazdıklarınızı okudukça... maşaallah subhanallah...
selam olsun tüm kardeşlerime.... dualarımdasınız her daim.... tek tek isminizi zikredemesemde,rahmetli halil ibrahim amcamızın hafız grubu için diyerek duama katıyorum sizleri rabbim kabul etsin inşaallah amin...
allaha emanet olun...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
vealeyküm selam kıymetli abimiz
imreniyorum sizlere,duygu patlaması yaşıyorum yazdıklarınızı okudukça... maşaallah subhanallah...
selam olsun tüm kardeşlerime.... dualarımdasınız her daim.... tek tek isminizi zikredemesemde,rahmetli halil ibrahim amcamızın hafız grubu için diyerek duama katıyorum sizleri rabbim kabul etsin ainşaallah amin...
allaha emanet olun...

Selamun Aleykum

Allah cc. sizden razı olsun kıymetli kardeşimiz bizlerde sizin pırlanta gibi olan kalplerinize imreniyoruz.

Rabbi Râhime emanet olunuz.Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Çok kıymetli kardeşimiz elbette isimleri size bildiririz,sizinle paylaşmak istediğimiz bir sevincimiz daha var gurubumuzdan iki hafızın Kur'an kıraatlarını hocamızın oğlu kayıt yapıp görevli olduğu ünüversiteye götürmüştü orada Kur'an alimleri arkadaşlarına dinletmiş ve orada hayran olmuşlar ve şimdi bu iki kardeşimizi Mekke ye davet ediyorlar bu kardeşlerimiz birincisi Hafız Enes ikincisi ise 22 yaşında olan Hafız Furkan biliyorum sizde çok sevindiniz ayrıca bu hafızları yetiştirenler kim ne kadar güzel okuyorlar diye de sormuşlar Enesi rahmetli hocam yetiştirdi Furkan'ı ise bu zavallı osman yetiştirdi,bilemezsiniz okadar mutlu oldumki sanki başım arşa değdi.

Selam ve Saygılarımızla.

ve aleykum selam abim
inanin cok sevindim hangisini soylesem kardesim enesin teslimiyetinin ve sabrinin mukafatlarinin daimi olmasinami ,rahmetli hocamizin emeklerinin karsiligini dunyadaki hayrinin kesilmemesinemi, yoksa bu genc yasta siz kiymetli abimin bu buyuk mertebeye ulasmasinami, sizleri taniyip duanizi almamizami birer altin gibi ozenle itinayla sabirla isliyorsunuz ALLAH aski ile yanan yurekleri ne bir sitem ne bir yorgunluk birakiyor herseyin sahibi daha teri sogumadan veriyor emeginin karsiligini bizlerse dolan gozlerle izliyoruz bu muhtesem hayat dersini varmiydi bunlar ne mutlu diyoruz iyiki varlar ve biz biliyoruz hak yolundan yuruyenlerin ayak sesleri sayesinde merhametiyle merhametleniyoruz sorgusuz sualsiz riziklandiriliyoruz elden geldigince sukur ediyoruz cok sevindim abim hemde cok hepinizden ALLAH razi olsun ilminiz artsin hak yolundan ayrilmayin ardiniz sira ekleyin ekleyebildiginiz kadar insaALLAH.peygamber efendimiz sav sefaatciniz olsun kuran-i kerim in her harfi kadar ecriniz artsin her daim duaniza katin bu nefsiyle ve seytanla hergun savas veren kardesiniz icin hakkiyla kulolabilmek ve layikiyle ibadetlerimi yapmam icin sadece rizasi icin cirpinayim bu fani dunyada ve kelime-i sahadet getirerek vereyim bu emaneti ......selametle dua ile abim tum kardeslerime selam olsun rabbim yar ve yardimcilari olsun hafiz adayi kardeslerimin ........

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
selamun alaykum

çok kıymetli kardeşimiz elbette isimleri size bildiririz,sizinle paylaşmak istediğimiz bir sevincimiz daha var gurubumuzdan iki hafızın kur'an kıraatlarını hocamızın oğlu kayıt yapıp görevli olduğu ünüversiteye götürmüştü orada kur'an alimleri arkadaşlarına dinletmiş ve orada hayran olmuşlar ve şimdi bu iki kardeşimizi mekke ye davet ediyorlar bu kardeşlerimiz birincisi hafız enes ikincisi ise 22 yaşında olan hafız furkan biliyorum sizde çok sevindiniz ayrıca bu hafızları yetiştirenler kim ne kadar güzel okuyorlar diye de sormuşlar enesi rahmetli hocam yetiştirdi furkan'ı ise bu zavallı osman yetiştirdi,bilemezsiniz okadar mutlu oldumki sanki başım arşa değdi.

Selam ve saygılarımızla.

hayırlı sabahlarınız olsun,
gönül dostlarımız.
Bu güzellikleri duyunca çok mutlu oluyoruz.
Hafız kardeşlerimizin yolları açık olsun.
Selametle kalın.
Dün yani pazar günü dua toplantımız vardı.
çokça dualar edildi sizler hafız kardeşlerimiz ve sitedeki gönül dostlarımız için.
Rabbim kabUL ETSİN.
AMİN AMİN AMİN.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Selam ve Saygılarımızla.
Allahu Ekber ..Rabbim sen ne büyüksün.17 yıllık imtihan bitmiş fazla fazla veriyorsun meyvelerini.
Önce gönlümüzü sonra gözlerimizi dolduruyorsunuz her yazınızda abim.
ne kadar imreniyor ne kadar mutlu oluyoruz yazdıklarınızla bilemezsiniz.

Bir hafız ne kadar zamanda yetişiyor? Asıl bunu soracaktım ben abi

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Selam ve Saygılarımızla.

ah abimiz maşallah.. maşallah.. nedenirki ben bu sayfaya girince ağlamadan çıkmıyorum.. şükürler olsun yine hayır haberler aldık.. evet bende soracaktım bir hafız ne kadar sürede yetişiyor.. ve en ideal yaş kaç

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........920.000

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Allahu Ekber ..Rabbim sen ne büyüksün.17 yıllık imtihan bitmiş fazla fazla veriyorsun meyvelerini.
Önce gönlümüzü sonra gözlerimizi dolduruyorsunuz her yazınızda abim.
ne kadar imreniyor ne kadar mutlu oluyoruz yazdıklarınızla bilemezsiniz.

Bir hafız ne kadar zamanda yetişiyor? Asıl bunu soracaktım ben abi

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz buyurduğunuz gibi 17 yıllık sabır karşılığı Rabbimizin cc. hediyeleri Enes e yağmur gibi yağıyor ve o garipte bu lütuflar karşılığında secdelerden kalkmıyor.Kıymetli kardeşimiz bir hafız ne kadar zamanda yetişiyor buyurmuşsunuz normal olarak bir iki yıl içinde yetişir tabiki bu birazda öğrencinin azmine ve çalışmasına bağlıdır,ne kadar erken yaşta başlanırsa okadar iyidir mesela Enes 9 ayda hafız oldu Furkan 11 ayda hafız oldu söylediğimiz gibi çalışmaya bağlı ve öğretmenlerinin dikkatli takiplerine de bağlı bizim kardeşlerimiz den en geç hafız olan 20 ayda başardı.Tabiki hafızlığa başlamak için Kur'an-ı Kerim'i tecvit mahreç ve kelime hataları yapmadan okumayı öğrenmeleri gereklidir.Bizler Önce Kur'an okumayı sonrada ayetlerin manalarını öğretiyoruz böylece daha kolay başarıyorlar.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam abim
inanin cok sevindim hangisini soylesem kardesim enesin teslimiyetinin ve sabrinin mukafatlarinin daimi olmasinami ,rahmetli hocamizin emeklerinin karsiligini dunyadaki hayrinin kesilmemesinemi, yoksa bu genc yasta siz kiymetli abimin bu buyuk mertebeye ulasmasinami, sizleri taniyip duanizi almamizami birer altin gibi ozenle itinayla sabirla isliyorsunuz ALLAH aski ile yanan yurekleri ne bir sitem ne bir yorgunluk birakiyor herseyin sahibi daha teri sogumadan veriyor emeginin karsiligini bizlerse dolan gozlerle izliyoruz bu muhtesem hayat dersini varmiydi bunlar ne mutlu diyoruz iyiki varlar ve biz biliyoruz hak yolundan yuruyenlerin ayak sesleri sayesinde merhametiyle merhametleniyoruz sorgusuz sualsiz riziklandiriliyoruz elden geldigince sukur ediyoruz cok sevindim abim hemde cok hepinizden ALLAH razi olsun ilminiz artsin hak yolundan ayrilmayin ardiniz sira ekleyin ekleyebildiginiz kadar insaALLAH.peygamber efendimiz sav sefaatciniz olsun kuran-i kerim in her harfi kadar ecriniz artsin her daim duaniza katin bu nefsiyle ve seytanla hergun savas veren kardesiniz icin hakkiyla kulolabilmek ve layikiyle ibadetlerimi yapmam icin sadece rizasi icin cirpinayim bu fani dunyada ve kelime-i sahadet getirerek vereyim bu emaneti ......selametle dua ile abim tum kardeslerime selam olsun rabbim yar ve yardimcilari olsun hafiz adayi kardeslerimin ........

Aleykum Selam

Güzel kalpli kardeşimiz sizde çok ulvi bir görev yapmaktasınız Cahideciği gözünüzün nuru gibi bakmaktasınız inanın sizin yaptığınız bizim yaptığımızdan çok çok hayırlıdır.Siz ibadetlerinizin yanı sıra muhteşem bir annelik görevi yapmaktasınız umuyoruz ki Rabbimiz cc. sizin bu yaptığınız karşılığında sizi sevdiklerinizle birlikte cennet saraylarında ağırlıyacaktır,sizin yüce gönlünüze lain şeytan yaklaşamaz zira orada Rabbimiz cc. taht kurmuş.bizler gurubumuz olarak sizi saygılarımızla selamlıyoruz muhterem eşiniz beyefindiyede selamlarımızı lütfen iletiniz.gurubumuzca her gün Cahide içinde bir hatim devamlı indirilip duası devam etmektedir.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam

Güzel kalpli kardeşimiz sizde çok ulvi bir görev yapmaktasınız Cahideciği gözünüzün nuru gibi bakmaktasınız inanın sizin yaptığınız bizim yaptığımızdan çok çok hayırlıdır.Siz ibadetlerinizin yanı sıra muhteşem bir annelik görevi yapmaktasınız umuyoruz ki Rabbimiz cc. sizin bu yaptığınız karşılığında sizi sevdiklerinizle birlikte cennet saraylarında ağırlıyacaktır,sizin yüce gönlünüze lain şeytan yaklaşamaz zira orada Rabbimiz cc. taht kurmuş.bizler gurubumuz olarak sizi saygılarımızla selamlıyoruz muhterem eşiniz beyefindiyede selamlarımızı lütfen iletiniz.gurubumuzca her gün Cahide içinde bir hatim devamlı indirilip duası devam etmektedir.

Selam ve saygılarımızla.
ve aleykum selam abim
ALLAH razi olsun hepinizden.......

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bize bildirdiğiniz konularda pazartesi günü öğlen namazından sonra toplu duası yapılacak ve size bildirilecektir.Mesajlarınaza geç cevap verebiliyoruz ancak okadar yüklü bir program içersindeyizki zannederim bizleri bağışlarsınız.

Selam ve saygılarımızla.

Aleyküm Selam çok değerli kardeşim biliyorum kardeşim o kadar yoğunluğunuz arasında bizlere de zaman ayırıp dualarda bizleri unutmayıp bizlere yardım ettiğiniz unutmadığınız için Allah sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızız her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. estağfirullah kardeşim ne demek.
Kardeşim inanki sizlere diyecek yazacak bir mesaj bulamıyorum Allah'ın luftu burada olmanız gerçekten Allah'ta sizlerin ne muradı varsa versin sıkıntılarınızdan da kurtarıp inşiraha erdirsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız her şey gönlünüzce olsun selamlar saygılar..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Alaykum

Selam ve Saygılarımızla.

Aleyküm Selam çok değerli kardeşim ne mutlu hocamıza arkasından o kadar değerli hafız kardeşlerimizi yetiştirmiş ve yetiştirmeye vesile olacağı için inan ki ben sizin mesajlarınızı içten duygu yüklü mesajlarınızı okurken o kadar çok duygulanıyorum ki gözlerimden yaşlar kendiliğinden süzülüyor maşallah maşallah Allah'ım kardeşlerimizi bütün kötülüklerden kem gözlerden korusun Allah'ım her harf adedince mükafatlarını vermek nasip etsin ne mutlu hepinize böyle mertebelere vesile olduğunuz için Rabbim o güzel hafızlık mertebesine bütün çocukları yeğenlerimize de nasip etsin Rabbim.
Allah'ım şu anda okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine Allah'ım dualarınızı kabul etsin her şey o güzel kardeşlerimizin gönlüne göre olsun hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun iyilik güzellikler nasip etsin Rabbim. Sizler bizleri mutlu ediyorsunuz Rabbim'de sizleri mutlu etsin. Selam ve dua ile selametle kalınız saygı ve selamlar..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum ve rahmetullah değerli osman abimiz..
Ben okumalara geç kaldığım için yeni başladım sayılır..
Önceki sayfalardan listeyi aldım.. Gün gün yazmasam da, sırasıyla listedeki hafız abi ve kardeşlerimize her gün birer adet Yasin-i Şerif okumaktayım. Rabbim tüm okuduklarımızı kabul eylesin.. Rabbim her birinizden kat kat razı olsun.. Hayırlı amellerinizin sayızını arttırsın, vesilelerinizi çoğaltsın inşaAllah.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam çok değerli kardeşim biliyorum kardeşim o kadar yoğunluğunuz arasında bizlere de zaman ayırıp dualarda bizleri unutmayıp bizlere yardım ettiğiniz unutmadığınız için Allah sizlerden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızız her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. estağfirullah kardeşim ne demek.
Kardeşim inanki sizlere diyecek yazacak bir mesaj bulamıyorum Allah'ın luftu burada olmanız gerçekten Allah'ta sizlerin ne muradı varsa versin sıkıntılarınızdan da kurtarıp inşiraha erdirsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız her şey gönlünüzce olsun selamlar saygılar..

Selamun Aleykum

kıymetli kardeşimiz bu gün öğlen ile ikindi arasında bize bildirdiğiniz konularda toplu dua yapılmıştır.Allah cc. kabul etsin.

Selam ve saygılarımızla.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Selam ve Saygılarımızla.
aleyküm selam ve rahmetullah saygıdeğer kardeşim ne büyük onur sizin için Furkan ve Enes için maşallah. Allahım daha nice Furkanlar Enesler yetiştirmeyi nasip eylesin. Allahım bizim yavrularımızı da sizin gibi hayırlı evlat eylesin. Allaha emanet olun.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........920.000

hayırlı sabahlar diliyorum.
1000 adet okudum.
Allah kabul etsin.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli osman hocam ve hafız kardeşlerim.
Ben çok mutluyum.
Kendim tek başıma kuranı kerimi hatim edecem inşaallah.
Son üç cüzüm kaldı.
Ve bu hatmi rahmetlik ibrahim hocamız için bağışlamak istiyorum.
Allah kısmet ederse 26 haziranda medine 'de olacağız.
Hatim dusını nasıl yapayım?
Kalan cüzleri buradamı?
Medinedemi okuyayım?

Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt