Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

kıymetli kardeşimiz bu gün öğlen ile ikindi arasında bize bildirdiğiniz konularda toplu dua yapılmıştır.Allah cc. kabul etsin.

Selam ve saygılarımızla.

Aleyküm Selam
Çok değerli kardeşim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah'ım bu üç ayların okunan hatimler Kur'anlar dualar Yasin'ler süreler Esmalar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim. Hakkınız ödenmez kardeşlerim hakkınızı helal edin lütfen.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun selam ve saygılarımla..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
(Ya Rabbi, Sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!)

(Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan sana sığınırım.)

(Ya Rabbi, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden de koru!)

(Ya Rabbi, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!)

(Ya Rabbi, bizi sabreden ve şükredenlerden eyle!)

(Ya Rabbi, bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan eyle!)

(Ya Rabbi, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan sana sığınırım!)

(Ya Rabbi, işinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan ve doğru konuşanlardan eyle!)

(Bedenime, kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından sana sığınırım.)

(Ya Rabbi, kusurlarımızı ört, korkulardan emin kıl ve borçlarımızı ödememizi nasip et!)

(Ya Rabbi, sıhhat, afiyet ve güzel ahlak ver! Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle!)

(Ya Rabbi, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım.)

(Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve Cennetini ihsan eyle!)

(Ya Rabbi, zulmetmekten, zulme uğramaktan sana sığınırım.)

(Bize dünya ve ahirette iyilik, güzellik ver ve Cehennem azabından bizi koru!)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ya Rabbi !
Günahlarimzi rahmetinle af ve magfiret eyle ! Ölülerimizide magfiret eyle, yasayanlarimiza hayirlar ihsan et !
Riyadan, nifaktan, her türlü hastalikdan, kazadan, beladan, tenbellikden, acizlikden, zelil olmakdan, zulüm etmekden ve zulüm görmekden, cimrilikden, müsriflikden, azdiran zenginlikden, ve dogru yoldan ayrilmaya sebep olan fakirlikden, seyten ve nefs´in serrinden, düsmanin galebesinden, kötü huydan, bidat islemekden, delalete düsmekden, halis olmayan amelden, her cesit günahdan, küfre girmekden, ölürken gelecek fitnelerden, kabir azabindan, dinimize ve dünyamiza zarar verecek islerden sana sigindik, bunlardan bizleri koru.
Ya Rabbi !
Bize sarsilmaz bir iman, güzel bir ahlak, sükredici bir kalb, sabredici beden, zikr edici dil, kaza ve kaderine riza gösteren hayirli bir ömür, salih evlat, dünya ve ahiretde güzellik ihsan et.
Ya Rabbi !
Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyanin, Ehli-beytin, Eshabi kiramin sevgisini ve sevgine kavusturacak amel ve isleri nasip eyle.
Ya Rabbi !
Dinine severek hizmet etmeyi, kul borclarini ödemeyi ve sehit olarak ölmeyi nasip eyle !
Ya Rabbi !
Bu vatani bizlere birakan ecdadimizin ruhunu sad eyle, memleketimize hizmetleri gecmis ve ALLAH icin harp etmis dedelerimizi rahmet eyle !
Yurdumuzu her cesit düsmandan koru !
Cünkü sen herseye kadirsin dualarimizi kabul eyle ALLAHIM

AMIN

Ya rabbi, bizi sana hakkıyla kul rasulune ümmet dostlarına dost ve hoca kardeşlerimizi talabe et.

Yarabi, bize bildiklerimizle amel etme yi bilmediklerimizi öğrenmeyi nasib eyle
Yarabbi, bizi kibirden, riyadan, ucupdan, desinlereden, demesinlerden sen koru.

Yarbbi,hastalarımız şiflar, dertlilerimize devalar, borçlulularımıza edalar ver alacaklı olan kardeşlerimize hayırlısı ile tahsilatlar nasib elye.

Yarabbi, hapisde olan kardeşlerimiz sabır ver hayırlısı ile cezallırını tamamlayıp onlara hidayet ver.

Yarabbi, vatanımızı, milletimizi, namusumuzu,düşman çizmelerin den sen koru onları düşman çizmelerine ciğnettirme

Yarabbi,düşman çizmeleri altında inim inleyen kardeşlerimiz var sen onlardan yardımını nusretini esirgeme

Yarabbi,vatanımıza milletimize devletimize zeval varma.

Yarabbi,peygamber ocağında senin rızan için vatanımız milletimi namusumuz koruyan asker polis ve tüm güvenlik güçlerimize sen vefat edenlere şehitlik kalanlara gazilik nasib eyle.onları koru

Yarabbi,adem a.s. tevbesinin kabulune mashar olan rasulun yüzü suyu hürmetine biz aciz kullanınn günahını af eyle ibadetlerrini makbul eyle.

Yarrabbi,bizi kur;anı kerime sımsıkı sarılmaktan rasülünü sünnetin den ve dostlarının yolun dan ayırma.Onları bizlere şefaatçi kıl.

Yarabbi itibar son nefesedir.cümle ümmeti muhammede son nefesde kelimei şehadet nasib eyle.

Yarabbi o korkunç kıyamet günün de bizi kullarım dediğin,rasülünün ümmetim dediği kuların arsına ilhak et.

Yarabbi sana ne cennetin için nede çehennemin için ibadet eden kulların var bizleride onlar gibi sadece seniin rıza yi şerifin için ibadet eden kullarından eyle.

Yarabbi o korkunç sıcak kıyamet günün de tüm ümmeti muhammede arşın altında altında gölgelenmiyi nasib eyle.

Yarabbi bütün kardeşlerimizin yarabbi onların dünyada ve ahirette her ne hayır muratları varsa en kısa zamanda ihsan eyle.

.

Yarabbi,bizlere helal kazanç hayırlı hayırlı eş hayırlı evlatlar nasib eyle.

Yarabbi,işsiz olan kardeşlerimize hayırlı iş evsiz olan kardeşlerimize hayırlı ev bütün bekar kardeşlerimize hayırlı eş hayırlı yuva, çocuğu olmayanlara hayırlı çocuk nasip et Rabbim.

yarabbi hacc yapmayanlara
hacc ve heryıl ümre nasib eyle .

YARABBİ DUALARIMIZI KABEDE YAPILAN RAVZADA YAPILAN DUALARA ARSINA İLHAK EYLE KABUL EYLE
AMİN

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli osman hocam ve hafız kardeşlerim.
Ben çok mutluyum.
Kendim tek başıma kuranı kerimi hatim edecem inşaallah.
Son üç cüzüm kaldı.
Ve bu hatmi rahmetlik ibrahim hocamız için bağışlamak istiyorum.
Allah kısmet ederse 26 haziranda medine 'de olacağız.
Hatim dusını nasıl yapayım?
Kalan cüzleri buradamı?
Medinedemi okuyayım?

Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz Öncelikle Yüce Rabbimiz cc. Yapacak olduğunuz umre ziyaretinizi kabul buyursun ne mutlu size yolcukların en hayırlısına çıkıyorsunuz.Kıymetli kardeşimiz Hatminizi burada tamamlayınız medinede 'de duasını yaparsınız Rabbimiz cc. indirdiğiniz hatmi kabul buyursun ve Kur'an'ı size yoldaş eylesin,Hatmi İbrahim hocamıza hediye edeceğinizi yazmışsınız bu asil davranışınızdan dolayı size çok teşekkür ederiz,Ancak öncelikle Yüce peygamberimize s.a.v sonrada kendi ailenizden ahirete göçen sevdiklerinize sonrada hocamızı anarsanız daha güzel olur merak etmetyiniz Kur'an'ın bereketi bütün kainata yeter.Lütfen mescidi nebeviye vardığınızda Güzeller güzeline Selamlarımızı iletiniz.

Selam ve saygılarımızla.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alaykum

Çok kıymetli kardeşimiz elbette isimleri size bildiririz,sizinle paylaşmak istediğimiz bir sevincimiz daha var gurubumuzdan iki hafızın Kur'an kıraatlarını hocamızın oğlu kayıt yapıp görevli olduğu ünüversiteye götürmüştü orada Kur'an alimleri arkadaşlarına dinletmiş ve orada hayran olmuşlar ve şimdi bu iki kardeşimizi Mekke ye davet ediyorlar bu kardeşlerimiz birincisi Hafız Enes ikincisi ise 22 yaşında olan Hafız Furkan biliyorum sizde çok sevindiniz ayrıca bu hafızları yetiştirenler kim ne kadar güzel okuyorlar diye de sormuşlar Enesi rahmetli hocam yetiştirdi Furkan'ı ise bu zavallı osman yetiştirdi,bilemezsiniz okadar mutlu oldumki sanki başım arşa değdi.

Selam ve Saygılarımızla.

Ve Aleyküm Selam değerli Osman hocam,

Ne mutlu size, böyle değerler yetiştirdiğiniz için. MaşaAllah. Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun, daha nice Enesler, Furkanlar yetiştirmenizi nasip etsin inşaALLAH. Sizleri tanımamıza vesile olan İbrahim hocamızı da rahmetle anıyorum, mekanı cennet olsun inşaALLAH.

İslam hocamıza, size ve tüm hafız kardeşlerimize selam ve saygılar sunarım.

Hayırlı, sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler dilerim.

mir_erhan

Moderator
Ben çok mutluyum.
Son üç cüzüm kaldı.
Kalan cüzleri buradamı?
Medinedemi okuyayım?

Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

Sevgili kardeşim...
Senin adına çok mutlu oldum.. ne kadar güzel ve ne mutlu size...
Rabbimiz herkese nasib eder inşallah...
Ben 26 sı ile sonrası her gün inşallah dua yollayacağım sizlere..
Sizde bizleri orada anıp dualarımıza aminler ile iştirak edersiniz inşallah...
bu garib kardeşinide ve hepimzi o Cennet kokulu topraklarda anmaya unutma inşallah...

Selam ve dua ile

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar.....
Kardelen abla .....sağ sağlim gidip gelmek nasip etsin rabbim size.....ne mutlu sunuzdur şimdi....allahım bizlerede nasip etsin inşaallah....bizede dua edermisiniz?oralara gidebilmemiz kabe de namaz kılabilmemiz için.....
Kur an hatminizide rabbim kabul etsin inşaallah....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günleriniz olsun inşaallah.
Tabiki yüce peygamberimiz s.a.v.selam ve dualarınızı iletecem.
Allahın izniyle...
Tüm islamiyet gen.tr ailesi ,
gönül dostlarıma,
dua edeceğim inşaallah.
ümremizin makbul olması için ,
annemle birlikte hayırlısıyla gidip gelmemiz için.
Dualarınızı bekliyorum.
Rabbime emanet olun.
Selametle kalın.

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Dua ile inşallah gidip dönersiniz
rabbim tüm dualarınızı kabul etsin (amin..)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı

sevgili kardeşim...
Senin adına çok mutlu oldum.. Ne kadar güzel ve ne mutlu size...
Rabbimiz herkese nasib eder inşallah...
Ben 26 sı ile sonrası her gün inşallah dua yollayacağım sizlere..
Sizde bizleri orada anıp dualarımıza aminler ile iştirak edersiniz inşallah...
Bu garib kardeşinide ve hepimzi o cennet kokulu topraklarda anmaya unutma inşallah...

Selam ve dua ile

Allah razı olsun mırerhan kardeşin,
çok heyacanlıyım.
şimdiden dönüşün ,kutsal mekanlardan ayrılmanın üzüntüsünü taşıyor yüreğim.
Annemle için endişem var yaşlılık ve yürüyememe,
ama rabbim ve dualarınız yardımcımız olur inşaallah.
Tabiki hep kalbimdesiniz dualarımdasınız buna inanın.
Kutsal mekanlardada inşaaalah bu dualarım devam edecektir.
Ayrıca benim için dua etmenizden dolayı,
rabbim muradınızı versin.
Dua benim için en kıymetli hazine.
Selametle kalın.
Emeğinize yüreğinize sağlık.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar.....
Kardelen abla .....sağ sağlim gidip gelmek nasip etsin rabbim size.....ne mutlu sunuzdur şimdi....allahım bizlerede nasip etsin inşaallah....bizede dua edermisiniz?oralara gidebilmemiz kabe de namaz kılabilmemiz için.....
Kur an hatminizide rabbim kabul etsin inşaallah....

tabiki dua ederim.allahın izniyle..
Amin amin amin...
Selametle kal.
Allaha emanet ol.

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
kardele ablacım RABBİM sağ salim kazasız belasız bir şekilde gidip gelmeyi nasip etsin inş. RABBİM annenizin ve sizin yardımcın ız olsun .RABBİM yapacağınız ibadetleri kabul makbul buyursun inş.RABBİM bizlere ve gitmek isteyen tüm müslümanlara nasip etsin inş
dualarınızda anılmak dileğiyle inş. untmayın biz aciz kullarıda selam ve dua ile ALLAH CC emanetsiniz.

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........920.000

ablacım 6000 adet okunmuştur RABBİM kabul etsin selam ve dua ile,,,,,,,,,,,,,

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
kardele ablacım rabbim sağ salim kazasız belasız bir şekilde gidip gelmeyi nasip etsin inş. Rabbim annenizin ve sizin yardımcın ız olsun .rabbim yapacağınız ibadetleri kabul makbul buyursun inş.rabbim bizlere ve gitmek isteyen tüm müslümanlara nasip etsin inş
dualarınızda anılmak dileğiyle inş. Untmayın biz aciz kullarıda selam ve dua ile allah cc emanetsiniz.

Allah razı olsun canım kardeşim,
dualarına amin amin amin.
Yürekten diyorum.
Selametle kal.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ben çok mutluyum.
Son üç cüzüm kaldı.
Kalan cüzleri buradamı?
Medinedemi okuyayım?

Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

Canım benim hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin Rabbim.
Allah'ım hepimize o kutsal topraklara gidip gelmek nasip etsin Rabbim.
Allah bütün hatimleri dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Canım sen üzülme anneciğin ide Rabbim bir kolaylık sağlar Allah'ım annenize anneme Enes kardeşimize sitede bulunan bütün kardeşlerimize yakınlarına ve bütün şifa Bekleyen kardeşlerimize Rabbim Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip edip hiçgörmemişi döndersin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın içinde bulunduğumuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için. Allah'ım iyilikler güzellikler nasip etsin inşallah.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak Allah'ın her iki dünyada sevdiği razı olduğu kullar olmak Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun hayırlı günler...
Canım benim okuduğumuz Yasin'ler Vakıa Süreler esmalarında duasını yaparsın inşallah Allah'ım bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah'ım şu anda okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine darda olan sıkıntıda olan zülüm altında haksızlığa iftiraya uğramış olan bana da bir dua yok mu diyen kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim. Amin

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........914.000

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım şu anda okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine darda olan sıkıntıda olan zülüm altında haksızlığa iftiraya uğramış olan bana da bir dua yok mu diyen kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim. Amin

amin.....amin......amin........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt