Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

çok kıymetli kardeşlerimiz.bu gün gurubumuzca indirilen hatmi şeriflerin hepsinin ecrinden hasıl olsn sevabını bizler için dua eden siz kıymetli kardeşlerimizin listedeki isimlerini tek tek sayarak ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,hata ve kusurlarının affı,yüce rabbimizin cc. Razı ve hoşnut olacağı hayırlı bir ömür geçirmeleri ve affolunmuş olarak yüce rabbimize cc. Dönmeleri için islam hocamızın imametinde toplu dua yapılmış ve yüce rabbimize arz edilmiştir. Bu vesile ile bütün kardeşlerimizin cuma bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dileriz.

Selam ve saygılarımızla.

hayırlı cumalar diliyorum.
Allah razı olsun kıymetli islam hocamıza ve grubuna
çok teşekkür ederiz.
Emeklerine yüreklerine sağlık.
Rabbim yollarını açık etsin.
Binlerce şükürler olsun.
Sizleri bizlere tanıştıran rabbime...

mir_erhan

Moderator
Allah razı olsun mırerhan kardeşin,
çok heyacanlıyım.
şimdiden dönüşün ,kutsal mekanlardan ayrılmanın üzüntüsünü taşıyor yüreğim.
Annemle için endişem var yaşlılık ve yürüyememe,
ama rabbim ve dualarınız yardımcımız olur inşaallah.
Tabiki hep kalbimdesiniz dualarımdasınız buna inanın.
Kutsal mekanlardada inşaaalah bu dualarım devam edecektir.
Ayrıca benim için dua etmenizden dolayı,
rabbim muradınızı versin.
Dua benim için en kıymetli hazine.
Selametle kalın.
Emeğinize yüreğinize sağlık.

Sevgili kardeşim...
Kutsal yolculuğa az kaldı..
Sizin heyecanınızı paylaştığımı belirtmek istedim...
Gidişiniz en yakınımdan birinin gidişi gibi mutluluk veriyor...
İnşallah hayırlısı ile döndüğünüzde bizmle de paylaşırsınız
Anlatırsınız oraları..Mekkeyi Medineyi..
Efendimizin ayak bastığı yerleri onu taşıyan kumları taşları,
Hz. Hamzanın çınar gibi devrildiği şehitlerin seyyidliğine eriştiği uhudu
Musabın yüzünü sakladığı kızgın kumları
Meleklerin indiği bedri...
İnan yazsam tüm sayfaları yüreğimdeki coşkunun dili olamam..
İnşallah nasib olur herkese bizede..
Allah c.c. yolunuz açık eylesin. amin..
Dualarımızı kesintisiz yollamaya devam ediyorum inşallah...

selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşlerimiz.Bu gün gurubumuzca indirilen hatmi şeriflerin hepsinin ecrinden hasıl olsn sevabını bizler için dua eden siz kıymetli kardeşlerimizin listedeki isimlerini tek tek sayarak Ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,hata ve kusurlarının affı,Yüce Rabbimizin cc. Razı ve hoşnut olacağı hayırlı bir ömür geçirmeleri ve affolunmuş olarak Yüce Rabbimize cc. dönmeleri için İslam hocamızın imametinde toplu dua yapılmış ve Yüce Rabbimize arz edilmiştir. Bu vesile ile bütün kardeşlerimizin cuma bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dileriz.

Selam ve Saygılarımızla.

Ve Aleyküm selam...
İslam hocamız ve siz değerli hocalarımızdan Allah c.c. razı olsun...
Bu mübarek cuma gününde benden tüm hocalarımızın ahirete göçmüş sevdiklerine baştada İbrahim hocamızın ruhlarına hediye olarak
Yasin , Mülk ve Nebe sureleri okuduk.. Rabbimiz kabul eylesi inşallah...

Selam ve dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşlerimiz.Bu gün gurubumuzca indirilen hatmi şeriflerin hepsinin ecrinden hasıl olsn sevabını bizler için dua eden siz kıymetli kardeşlerimizin listedeki isimlerini tek tek sayarak Ahirete göçen sevdiklerinin ruhlarına iletilmesi,hata ve kusurlarının affı,Yüce Rabbimizin cc. Razı ve hoşnut olacağı hayırlı bir ömür geçirmeleri ve affolunmuş olarak Yüce Rabbimize cc. dönmeleri için İslam hocamızın imametinde toplu dua yapılmış ve Yüce Rabbimize arz edilmiştir. Bu vesile ile bütün kardeşlerimizin cuma bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dileriz.

Selam ve Saygılarımızla.
Amin Amin Amin
Aleyküm Selam çok değerli kardeşimler Allah hocamızdan sizde gruptaki kardeşlerimizden burada bulunan bulunamayan bütün kardeşlerimizden Allah binlerca kez razı olsun hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Her bu konuya girdiğimde o kadar çok mutlu oluyorum ki Allah her zaman bizleri yalnız bırakmayan dua kardeşlerim bu zor durumlarda bizlerin her zaman yanımızda olduğunuz bizleri mutlu ettiğiniz için Rabbim'de sizleri mutlu bahtiyar etsin hiç bir zaman Allah'ta sizleri darda sıkıntıda bırakmasın. Allah'ım bizleri cennette buluşturmak Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah'ım bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtarıp selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah emanet olun herşey gönlünüzce olsun selam ve dua ile selametle kalınız saygılar selamlar hocamızında mübarek ellerinden öperim hayırlı cumalar..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim şu anda bütün hastalarımız için Yasin Okunuyor o bittikten sonrada bütün şifa bekleyen hastalarımız için o da okununca çocuklar için Yasin okunacak Yasin okumalarını yardım edebilirmisiniz kardeşlerim Allah bütün kardeşlerimizden razı olsun..

Bütün çocukların hidayeti için(Allah bütün çocukların yeğenlerimizin hidayete ermesi Ana babaya saygılı itaatli dini, bütün yetişmeleri salih hayırlı evlat olmaları, ortamın kötülüklerinden korunması, çalışma azmi başarılı olmaları yuvalarında huzurlu mutlu olmaları hayırlı şifalar iki cihan saadetine ermeleri için)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
çok kıymetli gönül dostum.
Bizlere emeğin çok.
Hakkını helal et.
Bu güzel duaların için allah razı olsun.
Emeğine yüreğine sağlık.
Tabiki yaparım inşaallah.
Selametle kalın.

Amin Amin Amin
Canım dua kardeşim dert ortağım güzel kardeşim kalbi gönlü güzel pırıl pırıl olan kardeşim Allah her zaman senin o güzel kalbine göre versin Allah senden de razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Canım benim hakkım varsa sanada helal olsun değer verdiğim sevdiğim bütün kardeşlerime varsa hakkım helal olsun.
Allah o kutsal topraklara hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah. Özel dualarını bekliyorum bazı dualarım Yasin Süresi kardeşliğinde var:)Allah'ım kabul etsin.
Allah bu mübarek 3 ayların cuma gününün ,okunan Kur'anlar, Yasinler dualar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah darda olan sıkıntıda olan bana da bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet nasip etsin. bütün çocukları yeğenlerimizi hidayet eylesin vicdan merhamet Allah korkusu nasip etsin sonlarını hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertlilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Allah'ım ülkemize de dirlik düzen versin birlik beraberlik kardeşlik bağlarını güçlendirmek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.”

ESMAÜL HÜSNA: (En az 1 kere)

YA ALLAH ' YA- RAHMÂN ' YA- RAHÎM ' YA- MELİK ' YA- KUDDÛS ' YA- SELÂM ' YA- MÜ'MİN ' YA- MÜHEYMİN ' YA- AZÎZ '
YA- CEBBÂR ' YA- MÜTEKEBBİR ' YA- HALÎK ' YA- BÂRİ ' YA- MUSAVVİR ' YA- ĞAFFÂR ' YA- KAHHÂR ' YA- VEHHÂB '
YA- REZZÂK ' YA- FETTÂH ' YA- ALÎM ' YA- KÂBID ' YA- BÂSIT ' YA- HÂFID ' YA- RÂFİ ' YA- MUİZ ' YA- MÜZZİL '
YA- SEMİ ' YA- BASİR ' YA- HAKEM ' YA- ADL ' YA- LÂTÎF ' YA- HABÎR ' YA- HALÎM ' YA- AZİM ' YA- ĞAFÛR '
YA- ŞEKÛR ' YA- ALİY ' YA- KEBİR ' YA- HAFIZ ' YA- MUKÎT ' YA- HASİB ' YA- CELÎL ' YA- KERÎM ' YA-RAKÎB '
YA- MUCİB ' YA- VASİ ' YA- HAKÎM ' YA- VEDÛD ' YA- MECÎD ' YA-BÂİS ' YA- ŞEHÎD ' YA- HAK ' YA- VEKÎL '
YA- KAVİY ' YA- METÎN ' YA- VELİY ' YA- HAMİD ' YA- MUHSÎ ' YA- MÛBDÎ ' YA- MUÎD ' YA- MUHYÎ ' YA- MÜMÎT '
YA- HAY ' YA- KAYYÛM ' YA- VÂCİD ' YA- MÂCÎD ' YA- VAHİD ' YA- SAMED ' YA- KÂDİR ' YA- MUKTEDİR ' YA- MUKADDİM '
YA- MUAHHİR ' YA- EVVEL ' YA- AHİR ' YA- ZÂHİR ' YA- BÂTIN ' YA- VÂLİ ' YA- MÜTEÂLÎ ' YA- BERR ' YA- TEVVÂB '
YA- MÜNTEKIM ' YA- AFÜV ' YA- RAÛF ' YA- MALİKÜ-L MÜLK ' YA- ZEL CELâL-i VE'L İKRâM ' YA- MUKSIT ' YA- CÂMİ ' YA- ĞANİY '
YA- MUĞNİ ' YA- MÂNİ ' YA- DÂRR ' YA- NÂFİ ' YA- NÛR ' YA- HÂDÎ ' YA- BEDİ ' YA- BÂKÎ ' YA- VÂRİS ' YA- REŞÎD '
YA- SÂBÛR

Yüce Allah(C.C) hepimizden razı olsun ve dualarımızı kabul etsin.

DUA:

“Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah, El'Azîm, El Kerim, Er Rahim,
ellezî lâ ilâhe illâ huv el-hayyel-kayyume ve etubü ileyh.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,
Ya Zelcelali Vel İkram, Ya Erhamerrahimin, Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab.

Ya Mucib, Ya Mucib, Ya Mucib sen bütün dualara icabet edensin.
Bu okuduğumuz İsmi Şeriflerden hasıl olan sevabı, Peygamber Efendimiz(S.A.V)in Mübarek Ruhuna hediye eyledik kabul eyle Ya Rabbi.

Peygamber Efendimiz(S.A.V) hürmetine, İsmi Şeriflerinin hürmetine, kardeşlerimizle okuduğumuz bütün dualar ve salavatlar hürmetine bizlerden, anne, baba ve evlatlarımızdan, yakınlarımız ve bütün mümin kardeşlerimizden razı ol bizleri bağişla ve dünya ve ahret hayatında hayırlar ihsan eyle Ya Rabbi!

Ya Erhamerrahimin, O sonsuz yüce ve güzel İsimlerini zikretmek ve Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V) e salat ve selam niyaz etmek için mümin kardeşlerimiz ile bir araya geldik.
Okuduğumuz hatimler tüm dualar, Salavatlar ve İsmi Şeriflerin hürmetine ve Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V) hürmetine, bu amaç için bir araya gelmiş tüm kardeşlerimizden razı ol ve kardeşlerimizin dualarını kabul buyur, hepimizin sıkıntılarımızı gider ve arzularımıza hayırlarla ulaşmayı nasib eyle Ya Rabbi.

Ya Erhamerrahimin katılan katılamayan kardeşlerimizle birlikte yaptığımız tüm dualar ve zikirler hürmetine, kardeşlerimizle okuduğumuz tüm İsmi Şeriflerin hürmetine, Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V) hürmetine dualarımızı……………… kabul eyle Ya Rabbi.
Ya Mucib, Ya Mucib, Ya Mucib sen bütün dualara icabet edensin.Dualarımızı kabul eyle Ya Erhamerrahimin.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Amin”

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
buket kardeşim ne mutlu size bende çok istiyorum oğlum erken yaşlarda öğrensin kısmetse önümüzdeki sezon çok güzel bir anaokulu var Kuran kursuda veriyor ayrıyetten yatkın olan öğrencilere sureleri öğretiyor duaları gönderenler vçok memnun daha 5 yaşında Kurana geçenler var inşallah bizde çok istiyoruz oraya göndermeyi ben 3o yaşındayım yeni öğrendim kendi çabalarımla evde istiyorum ki oğlum .inşallah en güzel yaşlarında öğrensin neyin ne olduğunu bilerek büyüsün Rabbim cümlemize hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip eylesin Enes kardeşimiz gibi kıymetli büyüklerimiz gibi Kuranı öğrenenlerden öğretenlerden eylesin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Cuma Duası Dualar

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah
makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.​

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Selam ve Saygılarımızla.

Rabbim razı olsun inşallah sizlerden gönlünüzde ne varsa nasip eylesin Rabbim hayırlı cumalar

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Selam ve Saygılarımızla.
selamun aleykum kiymetli merhum hocamin gul bahcesi

rabbim hepinizden razi olsun yureklerinizde yaradanla aranizda kimsenin bilmedigi gunahlarinizi af dualarinizi muradlarinizi nasipetsin hayirli cumalar.......selametle dua ile.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........900.000

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........900.000

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz üüzülmeyiniz 900 000 tane Ya Şekûr tesbihatı gurubumuzca tamamlanacak ve size bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz üüzülmeyiniz 900 000 tane Ya Şekûr tesbihatı gurubumuzca tamamlanacak ve size bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

VE ALEYKUM SELAMOLSUN ABIM
bu isteginizi reddedecegim kusura bakmayiniz ben kendim ve sitedeki arkadaslar adina soz verdim ve niyetlendim bizler tamamlayacagiz insaALLAH....olurda tamamlayamadan can verirsem sozumuyerine getiremezsem ozaman sizler tamamlarsiniz bizim hediyemiz enes kardesimize .......ne olur benim bu istegime anlayis gosteriniz ve bunu bir borc biliniz ve ben bu borcu odemekistiyorum insaALLAH.....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz Allah cc.size uzun ömürler versin lütfen böyle üzücü şeyler söylemeyiniz. Siz eğer okumamızı istemiyorsanız okumayız ve hiç de darılmayız.Darılacak öyle çok şeyler oluyorki ancak bizler burada sadece dua ve Kur'an için varız.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz Allah cc.size uzun ömürler versin lütfen böyle üzücü şeyler söylemeyiniz. Siz eğer okumamızı istemiyorsanız okumayız ve hiç de darılmayız.Darılacak öyle çok şeyler oluyorki ancak bizler burada sadece dua ve Kur'an için varız.

Selam ve saygılarımızla.
olum kalanlara aci verir abim merhum hocamlada cok konusurduk olum bu dunyadaki elemli hayatin sonu ahiretteki hak ettiysek tabi sevgiliye kavusmak demek er yada gec tadacagiz olumu sozu acitmasin canimizi yada acitsinki bos yasamayalim daima ALLAH i analim razi oldugu sekilde gunumuzu tamamlayalim insaALLAH...BUGUN COK KULLANDIGIM BIR DUAYI TEKRARLAYAYIM ALLAH DOSTLARIYLA HASR OLMAK UMIDIYLE .......

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Çok haklısınız ölüm Sevgiliye kavuşmaktır,taktir ne zamansa zaten tecelli edecektir.Bu zaman zarfında biz emrolunduğumuz üzere yaşıyalım.Geceniz hayırlarla dolsun.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
çok haklısınız ölüm sevgiliye kavuşmaktır,taktir ne zamansa zaten tecelli edecektir.bu zaman zarfında biz emrolunduğumuz üzere yaşıyalım.geceniz hayırlarla dolsun.

Selam ve saygılarımızla.

amın sızlerınkıde abım tum kardeslerıme selam olsun hocamın ellerınden opun yerıme enes kardesımınse nurla dolan gozlerınden...hakkınızı helal edın ne olur olumden bahsettık bellı olmaz sabaha ne olacagımız....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
amın sızlerınkıde abım tum kardeslerıme selam olsun hocamın ellerınden opun yerıme enes kardesımınse nurla dolan gozlerınden...hakkınızı helal edın ne olur olumden bahsettık bellı olmaz sabaha ne olacagımız....

Kıymetli kardeşimiz selamlarınızı ileteceğiz,neden bu gece böyle bir hüzün içindesiniz evet yarına kim çıkacak belli değil ancak Allah cc. size uzun ömür versin sizin gözünüzün içine bakan bir yavrunuz var ne olur böyle karamsar olmayınız sizin bu hüzünlü halinizin kaldırması için Rabbimize cc. duada bulunmak üzere Enes bir cüz Kur'an okumaya başladı,ve sizin bu sözlerinize de çok üzüldü ellerinizden öpüyor.

Selam ve Saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli kardeşimiz selamlarınızı ileteceğiz,neden bu gece böyle bir hüzün içindesiniz evet yarına kim çıkacak belli değil ancak Allah cc. size uzun ömür versin sizin gözünüzün içine bakan bir yavrunuz var ne olur böyle karamsar olmayınız sizin bu hüzünlü halinizin kaldırması için Rabbimize cc. duada bulunmak üzere Enes bir cüz Kur'an okumaya başladı,ve sizin bu sözlerinize de çok üzüldü ellerinizden öpüyor.

Selam ve Saygılarımızla.
olum bu hayatin tek gercegi abim benim sandigim bu can evladim malim mulkumde rabbimin bana emaneti inanin ben olmasamda rabbim evladimin basinda olacaktir....uzulmeyiniz aksine sevininiz olumu unutmayan bu kardesiniz icin ......selametle dua ile......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt