Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
olum bu hayatin tek gercegi abim benim sandigim bu can evladim malim mulkumde rabbimin bana emaneti inanin ben olmasamda rabbim evladimin basinda olacaktir....uzulmeyiniz aksine sevininiz olumu unutmayan bu kardesiniz icin ......selametle dua ile......

Kıymetli kardeşimiz elbette ki siz olmasanızda Allah cc. yavrunuzu korur ve onun yardımcısıdır bunda asla şüphe yok ölümün hak olduğuda elbette gerçek ancak sizin yokluğunuzun yavrunuza vereceği üzüntüyü düşünüyormusunuz bakınız bizler yetişkin insanlar olduğumuz halde hocamızın yokluğuna kahroluyoruz.evet hocamız sevgiliye kavuştu ancak bizler derin bir üzüntü içersindeyiz birde olaya böyle bakınız.Ölümü hiç bir zaman aklınızdan çıkarmıyışınız taktir edilecek bir fazilettir ancak bizler Sizi Yavrunuzdan ayırmasın diye Rabbimize cc. dua etmekteyiz.

Geceniz hayırlarla dolsun.Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli kardeşimiz elbette ki siz olmasanızda Allah cc. yavrunuzu korur ve onun yardımcısıdır bunda asla şüphe yok ölümün hak olduğuda elbette gerçek ancak sizin yokluğunuzun yavrunuza vereceği üzüntüyü düşünüyormusunuz bakınız bizler yetişkin insanlar olduğumuz halde hocamızın yokluğuna kahroluyoruz.evet hocamız sevgiliye kavuştu ancak bizler derin bir üzüntü içersindeyiz birde olaya böyle bakınız.Ölümü hiç bir zaman aklınızdan çıkarmıyışınız taktir edilecek bir fazilettir ancak bizler Sizi Yavrunuzdan ayırmasın diye Rabbimize cc. dua etmekteyiz.

Geceniz hayırlarla dolsun.Selam ve saygılarımızla.
haklisiniz ALLAH razi olsun hakkimizda hayirlisi olsun insaALLAH.....SELAMETLE DUA ILE............

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........900.000

400 Ya Şekur'da ben okudum kardeşimiz için abla..İnşaAllah okudukça haber vereceğim.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur

kalan.........895.000
gülünsana aşkı kardeşimizinkini de düşüyorum.

kalan.........894.600

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
sayfayı sonradan görmem sebebiyle enes kardeşimizle ilgili yazılanları görmemiştim.
uzun hastahane bekleyişlerini..yaşadıklarını..duygularını..hayasını, edebini, takvasını..
geç de olsa böyle kulların varlığından haberdar olduğum için, Rabbim imkan verdiği için şükrettim.
Rabbime sonsuz şükürler olsun bizlere örnek olun diye sizin gibi insanları tanıma imkanı verdi.
ama dedim ki ''Rabbim senin böyle kulların varken,
gecelerini gündüzlere katıp Kur'AN okuyan..
sabahlara kadar namaz kılan...
iyiliğin ve başa gelen her türlü derdin yalnız Allah dan olduğuna inanıp tam bir tesliyete bürünmüş, senden gelecek harşeyi hoş karşılayan
böyle mübarek kulların varken.....
ben kim oluyorum da ahiret günü sana en yakın kullardan olmayı dileyebiliyorum.
kim oluyorum da Seni isteyebiliyorum.böyle yüzsüzce ...
kıldığın 2-3 rekar namaz ,1-2 sayfa Kur'an la cenneti garantilediğini mi sanıyorsun da geceleri rahatça uyuyabiliyorsun.
ondan mı bu rahatlık...bu ve bunun gibi daha birsürü çekişme..

böyle insanların varlığından haberdar olmak bile bizim gibi aciz ve zavallı olduğu halde günlük işlerin içinde boğulup giden bu kul için büyük bir nimet.sizleri tanımayı, görmeyi, bir anlık da olsa sahabe hayatı yaşamayı öyle isterdim ki.
burada yaşadıklarınızı okuyorum okuyorum bambaşka bi dünyanın içinde kaybediyorum kendimi.
gözümü bilgisayardan çektiğim anda o hayal dünyam son buluveriyor. yine eski düzen. dünya telaşı....

ne desem bilmiyorum.bu duygular nasıl anlatılır. görmesem de aralarında bulunamasam da en azından varlıklarından heberdar ettiği için Rabbime öyle şükrediyorum ki.
sizi gönderen Rabbime sonsuz hamdler olsun.

okumalarımız devam ediyor. zaten sonradan katılmıştım listeye.
tüm kardeşlerime abilerime selam olsun....
belki bu selam kurtarır bizi

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
kalan.........895.000

kalan.........893.600

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm
Çok değerli Osman kardeşim siz hala listeyi vermediniz şu mübarek günler boşa gitmesin lüften ben o kardeşlerimiz haricinde orda bulunan bütün kardeşlerimizin listesini istiyorum rica ediyorum lütfen Allah'ım sizleri burda karşımıza çıkardığı vesile olduğu için ne kadar şükür etsek azdır. Allah hepinizden razı olsun hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Biliyorsunuz size söyleyecek anlatacak bir kelime bulamıyorum Allah'ım bütün kötülüklerden sizleri korusun bilmediğimiz bütün sıkıntılardan kurtarsın Rabbim inşirah nasip etsin inşallah. sitede bulunan eski kardeşlerimizin benim nasıl biri olduğumu çok iyi biliyorlar ben daha çok kendime dua etmekten çok kardeşimizin gıyabında dua yapmayı isterim ama son 1.5 yıldır yaşadığım olaylar beni aştığı için siz değerli kardeşlerimden sürekli dua istiyorum ama yine de şöyle rahatsız oluyorum hep kendime dua istemişim gibi oluyor sanki benden başka dua isteyen kardeşlerimiz yokmuş da sadece kendimi düşünmüşüm gibi hissediyorum o kadar zorda darda olan kardeşlerimi düşününce:(Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın Allah beterin beterinden korusun. Allah'ım iyilikler güzellikler nasip etsin.
Selam ve dua ile selametle kalınız Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun saygı ve selamlar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm
Çok değerli kardeşim yarın sizden bir ricam vardı okunan ihlas Süresinin duasını da yapabilir misiniz hakkınızı helal edin kardeşlerim.
Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Selam ve dua ile selametle kalınız saygılar selamlar..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur
kalan.........890.000

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm
Çok değerli kardeşim yarın sizden bir ricam vardı okunan ihlas Süresinin duasını da yapabilir misiniz hakkınızı helal edin kardeşlerim.
Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Selam ve dua ile selametle kalınız saygılar selamlar..

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bizden istediğiniz dua yarın öğlen namazından sonra yapılacaktır.

Selam ve Saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm
Çok değerli Osman kardeşim siz hala listeyi vermediniz şu mübarek günler boşa gitmesin lüften ben o kardeşlerimiz haricinde orda bulunan bütün kardeşlerimizin listesini istiyorum rica ediyorum lütfen Allah'ım sizleri burda karşımıza çıkardığı vesile olduğu için ne kadar şükür etsek azdır. Allah hepinizden razı olsun hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Biliyorsunuz size söyleyecek anlatacak bir kelime bulamıyorum Allah'ım bütün kötülüklerden sizleri korusun bilmediğimiz bütün sıkıntılardan kurtarsın Rabbim inşirah nasip etsin inşallah. sitede bulunan eski kardeşlerimizin benim nasıl biri olduğumu çok iyi biliyorlar ben daha çok kendime dua etmekten çok kardeşimizin gıyabında dua yapmayı isterim ama son 1.5 yıldır yaşadığım olaylar beni aştığı için siz değerli kardeşlerimden sürekli dua istiyorum ama yine de şöyle rahatsız oluyorum hep kendime dua istemişim gibi oluyor sanki benden başka dua isteyen kardeşlerimiz yokmuş da sadece kendimi düşünmüşüm gibi hissediyorum o kadar zorda darda olan kardeşlerimi düşününce:(Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın Allah beterin beterinden korusun. Allah'ım iyilikler güzellikler nasip etsin.
Selam ve dua ile selametle kalınız Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun saygı ve selamlar.

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bizlerde sizler gibi temiz kalpli kardeşlerimizi tanıdığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.Emin olunuzki bizler her gün mutlaka sizin sıkıntılarınızı gidermesi için Yüce Rabbimize cc. yalvarmaktayız İnşaAllah Rabbimiz cc. sizin bütün sıkıntılarınızı üzerinizden kaldırır bütün dileğimiz budur.Bizden Hafız adayı kardeşlerimizin adlarını istemişsiniz sizlerin zahmetlere girmeniz bizleri üzer Bir Yâsin okuyup hepsinin adını anarsanız yeterlidir,lütfen bizler için zahmetlere girmeyiniz. listeyi aşağıda bildiriyorum.

1 - Mustafa 2-Münip 3 -Halis 4 - Serhat 5 - Nadir 6 - Süleyman 7 - Önder 8 - Şükrü 9 -Murat 10 -Necip 11 - Recep 12 - Cemâl 13 -Aydın14 - Muzaffer 15 - Ragıp.

Selam ve saygılarımla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bizden istediğiniz dua yarın öğlen namazından sonra yapılacaktır.

Selam ve Saygılarımızla.

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bizlerde sizler gibi temiz kalpli kardeşlerimizi tanıdığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.Emin olunuzki bizler her gün mutlaka sizin sıkıntılarınızı gidermesi için Yüce Rabbimize cc. yalvarmaktayız İnşaAllah Rabbimiz cc. sizin bütün sıkıntılarınızı üzerinizden kaldırır bütün dileğimiz budur.Bizden Hafız adayı kardeşlerimizin adlarını istemişsiniz sizlerin zahmetlere girmeniz bizleri üzer Bir Yâsin okuyup hepsinin adını anarsanız yeterlidir,lütfen bizler için zahmetlere girmeyiniz. listeyi aşağıda bildiriyorum.

1 - Mustafa 2-Münip 3 -Halis 4 - Serhat 5 - Nadir 6 - Süleyman 7 - Önder 8 - Şükrü 9 -Murat 10 -Necip 11 - Recep 12 - Cemâl 13 -Aydın14 - Muzaffer 15 - Ragıp.

Selam ve saygılarımla.
Amin Amin Amin
Aleyküm Selam
Çok değerli kardeşim Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Burda sizlerle olmaktan dolayı bizlerle çok şanslıyız mutluyuz ve huzurluyuz bur da olmaya vesile olan kardeşlerimizden de Allah binlerce kez razı olsun Allah'ım onlara da her iki dünyada kat kat mükafatı vermek nasip etsin Rabbim.
Allah razı olsun kardeşim sizlerde her zaman bizlerin dualarımızdasınız Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Rabbim bizlerin burada olmasına vesile olduğu için şükürler olsun. Benim için ne bir sıkıntı olur kardeşim ne de bir sorun ben zevkle okuyorum onun için rahatsızlık duymayın lütfen ben listeyi alıyorum Allah'ım kabul etsin ben bugün öncelikle bütün kardeşlerim için okuyacağım ondan sonra listedeki kardeşlerimiz için ayrı ayrı okuyacağım ama siz listeyi eksik verdiniz diğer kardeşlerimin isminin listesini bekliyorum ben inanınki kardeşlerim için okuyunca daha mutlu istiyorum kendimi belki kardeşlerimizin bir sıkıntısı belki başka bir durumu olabilir Allah'ım okuduğumuz bir Yasin yada içten samimi yaptığımız duaların yüzü gözü hürmetine Allah'ım o kardeşimizin dualarını kabul edecek sıkıntılarından kurtaracak. Değerli kardeşim ben şimdi önce Allah'ın izniyle sonra siz değerli kardeşlerimin yaptığı dualar sayesinde daha iyiyim gerçekten çok acılar sıkıntılar yaşadım yaşıyorum ama bıraktım bu günlerde Allah'ın izniyle geçecek Allah'ım öncelikle sağlık afiyet nasip etsin. Allah'ım dinden imandan doğru yoldan ayırmasın bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak Allah'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Allah bu mübarek Beraat kandilinin 3 ayların okunan Kur'anlar, Yasinler dualar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah darda olan sıkıntıda olan bana da bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüze olsun selametle kalınız selamlar saygılar çok değerli hocamızında ellerinden öperim. Kandinilizde mübarek olsun hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Yeri göğü yaratan güzel ALLAH'ım,Sen ne kusurumuz günahımız varsa affett..
Bizi bağışla ve koru..Yardıma ihtiyacı olan insanlara ve bizlere yardım et..
Sıkıntıda olanları feraha, hasta olanları sağlığa kavuştur...
Aç olan insanların karnı doysun,açıkta olan insanların evi olsun..Güzel ALLAH'ım sen kalbimize isyan ve hainlik sokma..Sen bizi doğru yoldan ayırma..
Kötü insanlarla karşılaştırma..Anne ve babamızı başımızdan eksik etme..
Yeğenlerimizi bütün çocukları koru,gözet,Hepimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür bağışla..Amin.​

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın Allah beterin beterinden korusun. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sonumuzu hayırlara vesile etsin Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Selam ve saygılarımla.
ve aleykum selam kiymetli abim adlarini verdiginiz hafiz adayi kardeslerimize bende yasin okuyacagim insaALLAH....selametle dua ile.........

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli değerli hocamız bütün kardeşlerimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okunmuştur......

ALLAH KABUL ETSIN........

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Mustafa kardeşimiz icin ;

Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okunmuştur......

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Münip kardeşimiz icin ;

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günleriniz olsun gönül dostlarım.
Okuyoruz inşaallah.
Allah kabul etsin selametle kalın.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur
kalan.........880.000

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt