Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Çok değerli kardeşlerimize hocamıza grubundaki kardeşlerimize diyecek laf bulamıyorum ki Allah hepsinden sizlerden binlerce kez razı olsun...

Aleykum selam efendim... Sayın Kardeşimiz Allah C.C. na arz yapıldı...Hamd ve şükürler olsun ki size İnşallah yardım edilecek '' buyuruldu'' efendim... Bekleyip göreceğiz ...

Allah C.C. Kadiri Mutlaktır....

Selam ve saygılarımla...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
osman hocam. siz ve hafız kardeşlerimizden özel dua rica ediyorum özr diliyerek. babamın hayırlı iyi bir işte çalışması için abimin kazasız belasız askere gidip gelmesi için annemde rahatsız şifa bulması için ALLAH CC razı olsun selam ve dua ile ....ALLAH yar ve yardımcınız olsun bizler razıyız sizlerden RABBİMDE razı olsun inş........

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bu gün sizin için gurubumuzca hatim indirilmiş ve toplu duası yapılmış Rabbimizin cc. babanıza hayırlı bir iş bol ve helal rızık vermesi,abinizin hayırlısı ile askerlik vazifesini tamamlaması,anneniz hanımefendiye'de sağlık ve afiyet vermesi,sizinde her türlü muradınızın kabulü,evinizin ve kalbinizin sevinçlerle dolması için Rabbimize cc.yalvarılmış ve arz olunmuştur.

Not; kıymetli kardeşimiz ancak şimdi vakit bulup size haber verebiliyoruz,ne olur bizi bağışlayınız.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli Hafız kardeşlerimiz , hocalarımızın öğrencileri , Sayın Osman hocamız

Vermiş olduğunuz cevapları , Enes kardeşimizin yazılarını , size yazılanları hergün okuyorum...çok sık yazıp bunaltmamak adına ( ki zaten kardeşlerimle aynı duyguları paylaşıyorum ) size de cevap hakkı düşecek diye -zaten zamanınız çok değerli - Yazmıyorum inanın..

Leylam'a verdiğiniz cevap karşısında yazmak istedim..

Listeyi lütfen buraya yazınız..Kimseyi siz zorlamıyorsunuz...Kim ne dua ederse içten gelerek ediyor...yani zorla değil gönülden...

Forumda birçok dua köşesi varken , çoğu arkadaşımızın dualarına (Hafızlık eğitimi verirken hem de ) yardımcı oluyorsunuz..

Bırakın bari gönülleri coşturan bu güzel hafız kardeşlerimize bir naçizane dua da bizden olsun

Yani...listeyi yazıverin...Gönülden gönüle akan duaları Rabbim bilsin...

İsimleri yazmanızı rica ediyorum sadece.Bu da bizi sevindirir inanın

Güzel kardeşimiz ENES' imize , 25 Hafız Kardeşimize , yetiştirdiğiniz hafız öğrencilerinize....her birine ayrı ayrı selam gönderiyor dualarını eksik etmemelerini diliyoruz..

Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.

Selamun Aleykum

Yüce gönüllü pırlanta kalpli kardeşimiz sizlerin bu vefalı davranışlarınız karşısında ne diyeceğimizi bilememekteyiz.Rahmetlik hocamız her devirde sahabeler değerinde kullar vardır derlerdi, herhalde siz kardeşlerimizde o kullardan olsalar gerek diye düşünüyoruz .Eğer münasip görürseniz 15 tane hafız olmuş ancak Ramazan ayında kurulun huzuruna çıkıp hafızlık beratını alıcak kardeşimizin isimlerini size cumartesi günü bildirelim,ancak inanınki size zahmet vermekten çok çekiniyor ve üzüntü duyuyoruz.Selamlarınızı bütün kardeşlerimize ve hafız Enese ilettik onlarda sizleri saygılarıyla selamlıyorlar.

gurubumuz siz kıymetli kardeşlerine saygı ve selamlarını arz eder.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Kardeşlerimiz sabahın seher vaktinde hafız kardeşleriniz Cuma bayramınızı kutlar,Yüceler yücesi Rabbimizden cc yuvalarınızı ve kalplerinizi sevinçle doldurmasını,her türlü maddi ve manevi sıkıntılarınızı gidermesini,bol ve helal rızıklar vermesini,vucütlarınıza sağlık ve afiyetler vermesini,hepinizden razı ve hoşnut olarak huzuruna dönmenizi bütün kalbimizle niyaz ederiz.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Kardeşlerimiz sabahın seher vaktinde hafız kardeşleriniz Cuma bayramınızı kutlar,Yüceler yücesi Rabbimizden cc yuvalarınızı ve kalplerinizi sevinçle doldurmasını,her türlü maddi ve manevi sıkıntılarınızı gidermesini,bol ve helal rızıklar vermesini,vucütlarınıza sağlık ve afiyetler vermesini,hepinizden razı ve hoşnut olarak huzuruna dönmenizi bütün kalbimizle niyaz ederiz.

Selam ve saygılarımızla.

ve aleykum selam abim

ALLAH razi olsun her birinizden ayri ayri bu mubarek cuma gununun hayri ve bereketi uzerinize olsun .........selametle dua ile........

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun, günleriniz sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu, bereketli geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaptığınız ibadetler ve dualar kabul olsun, Rabbim tüm kötülüklerden, şerden, beladan korusun inşallah. Hayırlı Cumalar..

Zindanda_Mahkum

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun, günleriniz sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu, bereketli geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaptığınız ibadetler ve dualar kabul olsun, Rabbim tüm kötülüklerden, şerden, beladan korusun inşallah. Hayırlı Cumalar..

Kiymetli duanız için çok teşekkürler Allah razı olsun...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=4]
Allah'ım
birbirini görmeden sevgilerini ve dualarını yollayan şu kullarının çabalarını kabul et
dualarına icabet et
korktukları şeylerden güvence ver
sığınmalarını kabul et
okudukları kur'anları katına yükselt
kardeşliklerini koru
hastalarına acil şifa
bunalmışlarına ferahlık
borçlularına ve fakirlerine bol rızık
gurbettekilerine selamet
zengin ve rahat olanlarına şükür
ayrılarına kavuşma
bekarlarına hayırlı eşler
evlilerine geçim kolaylığı ve dirlik
ölmüşlerine rahmet
yaşayanlarına sıhhat ve afiyet
tüm dertlerine derman
ailelerine huzur
çocuklarına saygı sevgi ve akıl
nasip et
rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi"
amin​
[/sıze]

AMİN AMİN AMİN....
Allah razı olsun kıymetli kardeşim.
Hayırlı cumalar diliyorum.
Dualarıdasın.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalarınız olsun gönül dostları.
Bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerimi
selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

sayın kardeşlerimiz sabahın seher vaktinde hafız kardeşleriniz cuma bayramınızı kutlar,yüceler yücesi rabbimizden cc yuvalarınızı ve kalplerinizi sevinçle doldurmasını,her türlü maddi ve manevi sıkıntılarınızı gidermesini,bol ve helal rızıklar vermesini,vucütlarınıza sağlık ve afiyetler vermesini,hepinizden razı ve hoşnut olarak huzuruna dönmenizi bütün kalbimizle niyaz ederiz.

Selam ve saygılarımızla.

Allah razı olsun kıymetli gönül dostlarımız.
Emeğinize yüreğinize sağlık.
Dualarınıza yürekten,
amin amin amin.
Bizlerde sizlere duacıyız.
Rabbime emanet olun.
Selametle kalın.

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bu gün sizin için gurubumuzca hatim indirilmiş ve toplu duası yapılmış Rabbimizin cc. babanıza hayırlı bir iş bol ve helal rızık vermesi,abinizin hayırlısı ile askerlik vazifesini tamamlaması,anneniz hanımefendiye'de sağlık ve afiyet vermesi,sizinde her türlü muradınızın kabulü,evinizin ve kalbinizin sevinçlerle dolması için Rabbimize cc.yalvarılmış ve arz olunmuştur.

Not; kıymetli kardeşimiz ancak şimdi vakit bulup size haber verebiliyoruz,ne olur bizi bağışlayınız.

Selam ve saygılarımızla.

aleyküme selam osman hocam ALLAH CC razı ve hoşnut olsun sizlerden RABBİM sizleri o güzel kardeşlerimizi ve abilerimizi her türlü şerden korsun inş. hem dünyadea hemde ahirette iyilikler ve güzellikler versin inş. RABBİM okuduğunuz hatmi kabul buyursun ecrini kat kat versin inş. öyle çok mutlu ettinizki beni çok duygulandım RABBİM razı olsun sizlerden inş. ALLAH CC yar ve yardımcınız olsun inş. çok çokkkkkkkk teşekkür edrim sizlere.. selam ve dua ile

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm 5.500 ya şekur çekilmiştir melek hafız kardeşimiz için amaliyattan sonra gözlerinin görmesi için adamış olduğum 3 günlük oruç tutulmuştur RABBİM kabul etsin inş. RABBİM tüm hastalara şafi ismin hürmetine şifa eylesin inş. ağrılarını hafifletsin inş. hayırlı cumalar ablalarım abilerim RABBİM hepimizden razı olsun inş.selam ve dua ile...............

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'IM
birbirini görmeden sevgilerini ve dualarını yollayan şu kullarının çabalarını kabul et
dualarına icabet et
korktukları şeylerden güvence ver
sığınmalarını kabul et
okudukları kur'anları katına yükselt
kardeşliklerini koru
hastalarına acil şifa
bunalmışlarına ferahlık
borçlularına ve fakirlerine bol rızık
gurbettekilerine selamet
zengin ve rahat olanlarına şükür
ayrılarına kavuşma
bekarlarına hayırlı eşler
evlilerine geçim kolaylığı ve dirlik
ölmüşlerine rahmet
yaşayanlarına sıhhat ve afiyet
tüm dertlerine derman
ailelerine huzur
çocuklarına saygı sevgi ve akıl
nasip et
rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi"
AMİN​

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn RABBİM razı olsun sizden de inş. RABBİM tüm sıkıntılarını alsın gönlünüze göre versin inş. selam ve dua ile

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

hergün yazmasamda hafız kardeşlerimiz için okumalarım devam ediyor...
ayrıca bugün başta peygamber efendimiz olmak üzere bütün peygamberlerimizin ruhuna ve hafız kardeşlerimizin ahirete göç etmiş yakınlarının ruhlarına yasin-i şerif okudum.rabbim kabul etsin inşaallah...
dualarınızda bu kardeşinizide unutmaz iseniz çok memnun olurum...
rabbime emanetsizniz...
selamlar,saygılar...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim sizden bir ricam olacaktı arkadaşımın babası vefat etti benden pazartesine kadar Yasin dağıtmamı istedi:( eğer müsait olursanız hakkınızda bizlere çok geçti hakkınızı helal edin kardeşim Rabbim'de hepinizden razı olsun selam ve dua ile selametle kalınız selamlar saygılar..

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz arkadaşınızın vefat eden babası için bizden istediğiniz 500 Yâsin'i şerif gurubumuzca okunmuştur.

Selam ve saygılarımızla.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam
Çok değerli kıymetli kardeşim Allah sizlerden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Hakkınızı helal edin kardeşim o kadar çok emeğiniz geçiyor ki Allah'ım her harf adedince mükafatını vermek nasip etsin Rabbim.
Kardeşim sizden bir ricam vardı yine duasını pazartesi günü yapabilir misiniz Nusret Aslan adına birde sizden beraat kandilindinde okunan İhlas sürelerinin duasını birde Yasin Süresi kardeşliğinde çoğu kardeşimizin kendi adına okunduğundan haberi yok eskiden sitetede olup şimdi burda olmayan birde çevremizde duaya ihtiyacı olan kardeşlerimizin adına okunuyor haberleri yok onların hepsi adına dualarını yapa biliemisin sizin gibi değerli kardeşlerimizin bu yola yolunu adamış pırıl pırıl kalpleri olan hafız kardeşlerimizin bu merterebeye çıkacak değerli kardeşlerimizin dualarında olmalarını istiyoruz hocamızdan hepinizden burada olmamıza vesile olan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun iyi ki varsınız burdasınız kardeşim..
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametla kalınız saygı ve selamlar..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
İnşallah güzel kardeşim dediğğin gibi neler çekiyor insanlar dışardan hiçbirşey belli değil ettiğin güzel dualar için Rabbim razı olsun sıkıntılarını gidersin inşallah cümlemizin sıkıntılarını gidersin Rabbim sağlık sıhhatten ayırmasın en önemlisi o dinden imandan ayırmasın

amin...........amin............amin

Aleykum selam efendim... Sayın Kardeşimiz Allah C.C. na arz yapıldı...Hamd ve şükürler olsun ki size İnşallah yardım edilecek '' buyuruldu'' efendim... Bekleyip göreceğiz ...

Allah C.C. Kadiri Mutlaktır....

Selam ve saygılarımla...

AMİN AMİN AMİN....
Allah razı olsun kıymetli kardeşim.
Hayırlı cumalar diliyorum.
Dualarıdasın.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Selametle kalın.

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn RABBİM razı olsun sizden de inş. RABBİM tüm sıkıntılarını alsın gönlünüze göre versin inş. selam ve dua ile

Selamun Aleykum

Selam ve saygılarımızla.
Amin Amin Amin
Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Benim bu zor günümde beni yalnız bırakmadınız Allah'ta hiç birinizi darda sıkıntıda bırakmasın bütün güzellikler sizinle sevdiklerinizle ailenizle olsun.
Allah darda olan sıkıntıda olan bana da bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Yüce gönüllü pırlanta kalpli kardeşimiz sizlerin bu vefalı davranışlarınız karşısında ne diyeceğimizi bilememekteyiz.Rahmetlik hocamız her devirde sahabeler değerinde kullar vardır derlerdi, herhalde siz kardeşlerimizde o kullardan olsalar gerek diye düşünüyoruz .Eğer münasip görürseniz 15 tane hafız olmuş ancak Ramazan ayında kurulun huzuruna çıkıp hafızlık beratını alıcak kardeşimizin isimlerini size cumartesi günü bildirelim,ancak inanınki size zahmet vermekten çok çekiniyor ve üzüntü duyuyoruz.Selamlarınızı bütün kardeşlerimize ve hafız Enese ilettik onlarda sizleri saygılarıyla selamlıyorlar.

gurubumuz siz kıymetli kardeşlerine saygı ve selamlarını arz eder.

Aleyküm selam
Çok değerli kardeşim Allah sizlerden razı olsun ben sizden çok rica ediyorum toplam 50 kardeşimizin ismini istiyorum lütfen beni kırmayınız bu kadar emeği geçen kardeşlerimize az da olsa bir katkımız dualarımız olsun .Selam ve dua ile selamtle kalınız selamlar saygılar hepinize hocamında saygıyla ellerinden öperim..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Çok değerli kıymetli kardeşim Allah sizlerden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Hakkınızı helal edin kardeşim o kadar çok emeğiniz geçiyor ki Allah'ım her harf adedince mükafatını vermek nasip etsin Rabbim.
Kardeşim sizden bir ricam vardı yine duasını pazartesi günü yapabilir misiniz Nusret Aslan adına birde sizden beraat kandilindinde okunan İhlas sürelerinin duasını birde Yasin Süresi kardeşliğinde çoğu kardeşimizin kendi adına okunduğundan haberi yok eskiden sitetede olup şimdi burda olmayan birde çevremizde duaya ihtiyacı olan kardeşlerimizin adına okunuyor haberleri yok onların hepsi adına dualarını yapa biliemisin sizin gibi değerli kardeşlerimizin bu yola yolunu adamış pırıl pırıl kalpleri olan hafız kardeşlerimizin bu merterebeye çıkacak değerli kardeşlerimizin dualarında olmalarını istiyoruz hocamızdan hepinizden burada olmamıza vesile olan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun iyi ki varsınız burdasınız kardeşim..
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametla kalınız saygı ve selamlar..

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz bize bildirdiğiniz konularda pazartesi günü öğlen namazından sonra toplu duası yapılacak ve size bildirilecektir.Mesajlarınaza geç cevap verebiliyoruz ancak okadar yüklü bir program içersindeyizki zannederim bizleri bağışlarsınız.

Selam ve saygılarımızla.

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Bazen Ayrılıklar girer araya ama günlük Yasinlerimiz ve hediye dualarımız devam etmektedir..
Bizden Değerli hocalarımıza büyüklerimize ve kardeşlerimize selam ve dualarımızı iletiniz...
Dualarınızda daim olmak en büyük temennimiz..
Allah c.c. sizleri her daim korusun inşallah.. amin

Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt