Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende ya şekur 5000 tane alıyorum (şimdilk )

bide yasin grubuna katılmak istiyorum RABBİM kabul etsin ALLAH CC razı olsun sizlerden inş. selam ve dua ile ..hayırlı nurlu akşamlar cümleten
ekledim kardesim selametle dua ile...............

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum ve rahmetullah..
Ben aranıza katılamdım uzun zamandır da aktif olarak aranızda olamadım..
Ben de okumalara katılmak istiyorum..
Bu güne kadar okunan tüm hafız abi ve kardeşlerimiz için de okumak istiyorum ayrı ayrı..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Bu güne kadar okunan tüm hafız abi ve kardeşlerimiz için de okumak istiyorum ayrı ayrı..
hosgeldin canim ben seni eklerim listeye hergun bir hafiz kardesimize okuyoruz toplamda 25 tane biz 22. siradayiz liste onceki sayfalarda var ..........

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Ve Aleyküm Selam canım bende seni merak ettim ama mesaj yazmaya fırsatım olmadı.Tekrar hoş geldin canım inşallah olumsuz bir şey yoktur.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun hayırlı akşamlar..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam çok değerli kardeşlerim Allah hepinizden binlerece kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim iyi ki sizler gibi değerli kardeşlere sahip oluduğum için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam beni ne kadar mutlu ettiniz sevdindirdiniz Allah'ta her iki dünyada sizi mutlu ettsin hiç bir zaman Rabbim sizleride darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Yine gözlerim yaşardı duygualandım hassas bir insanım ve son zamanda yaşadığım acı olaylar beni daha çok duygusal yaptı ben ailemle bile paylaşmadığım konuları burada paylaşıyorum annem benim yüzümden daha çok hasta olmasın üzülmesin diye cumartasei üzücü başka olaylar yaşadı tansiyonu yükseldi iki gün kalkamadı:(Allah'ım anneme Enes kardeşime ve bütün şifa bekleyen bütün hastalarımıza hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Hocam ben borçtan ziyade söz verilip beni böyle borç batağına düşüren isanların yapmış oldukları hareketlere üzülüyorum ben bilemedim böyle bir olaylarla karşılacağım anneme bile aileme söylemeden bir iyilik yapayım darda zorda olana yardım edeyim derken kendimi bir çıkmazın içinde buldum o kadar büyüdü ki mebla ne yapalım bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle bu da iyiliğim düşünmeden yapmış olduğum hatanım sonucu Allah yinede beterin beterinden korusun Allah bundan geriye bırakmasın başka acı keder vermesin Rabbim.
Allah'ım tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir rızk kapısı açmak nasip etsin Rabbim.
Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın inşallah.Hocam başka kardeşiz varsa rica etsem onlarında listesini verirmisiniz Yasin okumak için Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin sıkıntılardan da tez zamanda kurtulmak nasip etsin Rabbim.
Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasına fırsat vermesin hiç bir çocuğu annesiz babasız büyütmesin Rabbim.
Allah bütün kardeşlerimize hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.
Allah bütün kardeşlerime takva sahibi hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametle kalınız selamlar saygılar..

Aleykum selam

Çok kıymetli kardeşimiz yüce gönlünüzle nede güzel dualarda bulunmuşsunuz Allah cc.dualarınızı kabul buyursun gönlünüzün bütün muradlarını versin.
Muhterem kardeşimiz bu gün gurubumuzca sizin içinde bir hatim indirilmiş ve İslam hocamızın imametinde yine gurubumuzca toplu duası yapılmış Yüceler Yücesi Rabbimizden cc. sizin maddi ve manevi bütün üzüntülerinizi gidermesi muhterem annenize sağlık ve afiyet vermesi hata ve kusurlarınızı affetmesi için yalvarılmış ve Yüce Rabbimize arz olunmuştur.
Sayın kardeşimiz bizlerden diğer kardeşlerimizinde isim listesini istemişsiniz ancak 25 hafız dan başka şu anda hafızlığa çalışan 15 kuran ehli kardeşimiz ve 35 tanede kuran okumayı öğrenen öğrenci mevcuttur bu kadar kişiye okumanız için sizi üzmeye gönlümüz razı değildir bu yüzden isimlerini bildirmek istemiyoruz,size çok teşekkürler ediyoruz.
indirdiğimiz hatimi size ancak bu saatde bildirmeye fırsat bulabildik ancak okadar yüklü çalışma içersindeyiz ki özellikle 15 tane daha hafız kardeşimizi Ramazan bayramına kadar yetiştirmeyi ve böylece hafız sayımızı 40 a yükseltmeyi çok arzu ediyor bunun için çok hızlı bir program uyguluyoruz,umarımki bizi bağışlarsınız.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Maşallah... ; Başları sağ olsun...H. İbrahim Hocamızı çok geç bulduk erken ayrıldık... Allah C.C. nun takdiri...
Ona da selam söylüyoruz... Bir amcası olarak her zaman yanındayız...

Selamun Aleykum

Sayın büyüğümüz mesajlarınızı merhum hocamızın oğuluna okuduk selamınızıda ilettik o muhterem Zât çok dikkatle dinledi hatta bazılarını birdaha okumamızı istedikten sonra hafazan Allah bu Allah'ın güzel kuluna bizdende selam olsun dediler ve tamamen arapça olmak üzere size uzunca bir hayır duada bulundular.Ayrıca İslam hocamızda size çok selam yolladılar.Bizlerde sizi saygı ile selamlıyoruz.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam efendim sizlere de saygı , sevgi ve selamlar bizden efendim

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar olsun .
Gönül dostlarım.
Dualarıma devam ediyorum.
Allahın izniyle.
Selametle kalın.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam canım bende seni merak ettim ama mesaj yazmaya fırsatım olmadı.Tekrar hoş geldin canım inşallah olumsuz bir şey yoktur.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun hayırlı akşamlar..

Hoş bulduk Leyla ablam.. Yok abla olumsuz bir şey çok şükür.. Pek fazla giremedim foruma.. Artık burdayım yine.. Hayırlı Günler..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
osman abimiz..........
yine sizden bir rica.. kusura bakmayın nolur.. elimizden geldiğince yardım edelim istedim.. sizdende destek bekledik...
http://forum.islamiyet.gen.tr/gorus-oneri-istek/115190-cokkkkkkkkkk-cooooooooooook-acil.html linke bakarmısınız...
ne kadar okuyabilirseniz.. çok büyük bir kısmı okunmuş zaten.. bizimde katkımız olsun istedim

Selamun Aleykum

Kıymetli Kardeşimiz bu gün gurubumuzca 250 Yâsin'i Şerif okunacaktır, ve size bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM ABİMİZ..
nasıl ödenir hakkınız.. çok teşekkürler... ALLAH sonsuz kere razı olsun hepinizden...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetliOzer OZKUZU kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "MUHLIS KONUK" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla
14-hira-nurr
15-Kalbun kesir

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Nuray ablacığım benim için ettiğiniz duaları hiç unutmayacağım saygı ve hürmetlerimle ellerinizden öperim.

Hafız enes....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ENES KARDEŞİMİZ... Bize bu şükrü yaşattan RABBİMİZE sonsuz şükürler olsun... geçmişler olsun sana.. ALLAHA emanet gözlerinden öpüyorum..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Nuray ablacığım benim için ettiğiniz duaları hiç unutmayacağım saygı ve hürmetlerimle ellerinizden öperim.

Hafız enes....
ve aleykum selam olsun melek hafiz kardesim

rabbime sukurler olsun sen yaziyorsun galiba bugunleride gorduk masallah subhanallah rabbim hayatinin geri kalaninda hep guzellikler gostersin inan kendi kardesim gibisin merhum h. ibrahim hocamizin en guzel hediyeleri sizlersiniz rabbim ondanda razi olsun mekani cennet olsun gul bahcesi birakti hepinizin kokusu ayri geldi gonullere hele sen ne kararmis gonullere girdinde elleri semaya actirdin bir bilsen her daim dualarimizdasin cennette peygambere komsu oluruzda hep beraber oluruz insaallah kardesim tum kardeslerime selam olsun hepsinin gonul muradini versin rabbim ............selametle dua ile.......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........940.000

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt