Aleyküm Selam çok değerli kardeşlerim Allah hepinizden binlerece kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim iyi ki sizler gibi değerli kardeşlere sahip oluduğum için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam beni ne kadar mutlu ettiniz sevdindirdiniz Allah'ta her iki dünyada sizi mutlu ettsin hiç bir zaman Rabbim sizleride darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Yine gözlerim yaşardı duygualandım hassas bir insanım ve son zamanda yaşadığım acı olaylar beni daha çok duygusal yaptı ben ailemle bile paylaşmadığım konuları burada paylaşıyorum annem benim yüzümden daha çok hasta olmasın üzülmesin diye cumartasei üzücü başka olaylar yaşadı tansiyonu yükseldi iki gün kalkamadıAllah'ım anneme Enes kardeşime ve bütün şifa bekleyen bütün hastalarımıza hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Hocam ben borçtan ziyade söz verilip beni böyle borç batağına düşüren isanların yapmış oldukları hareketlere üzülüyorum ben bilemedim böyle bir olaylarla karşılacağım anneme bile aileme söylemeden bir iyilik yapayım darda zorda olana yardım edeyim derken kendimi bir çıkmazın içinde buldum o kadar büyüdü ki mebla ne yapalım bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle bu da iyiliğim düşünmeden yapmış olduğum hatanım sonucu Allah yinede beterin beterinden korusun Allah bundan geriye bırakmasın başka acı keder vermesin Rabbim.
Allah'ım tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir rızk kapısı açmak nasip etsin Rabbim.
Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın inşallah.Hocam başka kardeşiz varsa rica etsem onlarında listesini verirmisiniz Yasin okumak için Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin sıkıntılardan da tez zamanda kurtulmak nasip etsin Rabbim.
Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasına fırsat vermesin hiç bir çocuğu annesiz babasız büyütmesin Rabbim.
Allah bütün kardeşlerimize hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.
Allah bütün kardeşlerime takva sahibi hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametle kalınız selamlar saygılar..
Aleykum selam
Çok kıymetli kardeşimiz yüce gönlünüzle nede güzel dualarda bulunmuşsunuz Allah cc.dualarınızı kabul buyursun gönlünüzün bütün muradlarını versin.
Muhterem kardeşimiz bu gün gurubumuzca sizin içinde bir hatim indirilmiş ve İslam hocamızın imametinde yine gurubumuzca toplu duası yapılmış Yüceler Yücesi Rabbimizden cc. sizin maddi ve manevi bütün üzüntülerinizi gidermesi muhterem annenize sağlık ve afiyet vermesi hata ve kusurlarınızı affetmesi için yalvarılmış ve Yüce Rabbimize arz olunmuştur.
Sayın kardeşimiz bizlerden diğer kardeşlerimizinde isim listesini istemişsiniz ancak 25 hafız dan başka şu anda hafızlığa çalışan 15 kuran ehli kardeşimiz ve 35 tanede kuran okumayı öğrenen öğrenci mevcuttur bu kadar kişiye okumanız için sizi üzmeye gönlümüz razı değildir bu yüzden isimlerini bildirmek istemiyoruz,size çok teşekkürler ediyoruz.
indirdiğimiz hatimi size ancak bu saatde bildirmeye fırsat bulabildik ancak okadar yüklü çalışma içersindeyiz ki özellikle 15 tane daha hafız kardeşimizi Ramazan bayramına kadar yetiştirmeyi ve böylece hafız sayımızı 40 a yükseltmeyi çok arzu ediyor bunun için çok hızlı bir program uyguluyoruz,umarımki bizi bağışlarsınız.
Selam ve saygılarımızla.