Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (2 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Evet efendim şükürler olsun çok kıymetli bir temsilcimiz var orada Rahmetli hocamızın Amel defterini kapatmayan bir oğlu medarı iftiharı muhterem bir Zât.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Efendim tevazunuzu taktir ediyoruz ancak layık olmadığınızı kabul etmiyoruz sizde iyi bilirsinizki Rabbimiz cc. herkeze layığını verir.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Şükürler olsun Allah Celle Celalehu na... İsteği olursa veya talebi olursa biz buradayız... Bize sıkıntısı var demeniz yeter efendim...Tabi ki inşallah sıkıntısı hiç olmaz...Ama aklının kenarında dursun efendim...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
İşte onu Rabbimiz C.C. bilir... yoksa bizde bir şey yok...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Not aldı iseniz bazı noktaları silmek iyi olur galiba...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
İşte onu Rabbimiz C.C. bilir... yoksa bizde bir şey yok...zaten ÜMMİ hesabından buyurulması bizden değil efendim..kendilerinden...C.C.

Yarın Kendilerine bütün mesajlarınız okunacaktır efendim Şimdi izin verirseniz teheccüd namazı için hazırlık yapacağız Enesin göz damlalarını damlatacağız sizi saygılarımızla selamlıyoruz Geceniz hayırlarla dolsun.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
İyi geceler inşallah bizde kaptırdık galiba...İyi geceler...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Ben düzelttim...Hayırlı geceler..efendim selamlar ...iyi yolculuklar temenni ederim...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Çok kıymetli Ablalarım Abilerim Amcalarım ve teyzelerim Ben dualarınızla Yüce Rabbimizin cc. lütfuna eriştirdiğiniz kardeşinizin,evladınız Kör Hafız Enes'im ancak benimde Yüce Rabbimizin cc. izni ile artık gören gözlerim var merhametlilerin en merhametlisi ve en hayırlısı olan Rabbimize cc. sonsuz şükürler olsun.Osman hocam bana devamlı dua edenlerin listesini verdi Hafız enes bu listedeki siz sayın büyüklerim için ömrüm oldukça her gün tek tek Yâsin'i şerif okuyacak ve bu büyüklerimin sağlık ve selameti için duada bulunmak üzere Rabbimize cc. söz vermiştir.Daha harfleri tam tanıyamadığım için bu mesajı ben söylüyorum Osman hocam yazıyor inşaAllah çok yakın zamanda kendimde yazıcak kadar okuma ve yazmayı öğreneceğim.Hafız Enes siz büyüklerimi asla unutmayacaktır.Bütün büyüklerimin saygı ve minnetle ellerinden öperim.

Hafızlar gurubunun en küçüğü olan Enes kardeşiniz selam ve saygılarını arz eder. (son satır Enes tarafından yazılmıştır).

güzel kardeşim bizde sizleri hiç unutmayacağız emin olabilirsin her daim dualarımızdasınız Rabbim ömrünüze sağlık afiyet versin inşallah

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

kıymetli kardeşimiz allah cc. Yapacağınız umre ziyaretinizi ibadet ve dualarınızı kabul buyursun ne mutlu size 26 haziranda kutlu bir yolculağa çıkıyorsunuz lütfen bu aciz hafızlar için de dua ediniz ,anneniz için üzülmeyin kâbe de görevliler yürüme zorluğu olanları cüzi bir para karşılığında tavaf ve say yapmaları için tekerlekli hasta sandalyeleri ile çok rahat bu görevlerini yapmalarını sağlıyorlar bu konuda hiç sorun yok rahat olunuz.medineye vardığınızda peygamberimiz s.a.v efendimize selamlarımızı iletiniz.güle güle gidiniz ve gülegüle dönünüz.

Selam ve saygılarımızla.
Allah razı olsun kıymetli hafız osman hocam ve kıymetli grubu,
verdiğiniz bilgilerden Allah razı olsun.içime sığmayan bir heyacan içindeyim.
Tabiki sizler için ve gönül dostlarım için tüm müslüman alemi için dua edeceğim inşaaalah.
Bizim için en büyük mutluluk sizlerin dualarıyla bu yolda gönül birliğiyle yürümek.
Her duamda her ibadetimde varsınız inşaallah.
Kutsal mekanlardada hep kalbimde olacaksınız .
Dualarımda olacaksınız.Allahın izniyle.
Selametle kalın.
Yolunuz açık ve bereketli olsun.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetliHasan BALTACI kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "OZER OZKUZU" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

not....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla
14-hira-nurr
15-Kalbun kesir

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........960.000

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum
Kıymetli kardeşlerimiz Bizler için ettiğiniz dualara çok teşekkür ederiz.İki gündür siteye giremedik bu sebepten yazınızı yeni gördük.Yarın sabah sizin dua istediğiniz konularla ilgil gurubumuz bir Hatim indirip toplu duada bulunacak ve size buradan bildirilecektir.Selam ve saygılarımızla.

Aleyküm Selam çok değerli kardeşlerim Allah hepinizden binlerece kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim iyi ki sizler gibi değerli kardeşlere sahip oluduğum için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam beni ne kadar mutlu ettiniz sevdindirdiniz Allah'ta her iki dünyada sizi mutlu ettsin hiç bir zaman Rabbim sizleride darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Yine gözlerim yaşardı duygualandım hassas bir insanım ve son zamanda yaşadığım acı olaylar beni daha çok duygusal yaptı ben ailemle bile paylaşmadığım konuları burada paylaşıyorum annem benim yüzümden daha çok hasta olmasın üzülmesin diye cumartasei üzücü başka olaylar yaşadı tansiyonu yükseldi iki gün kalkamadı:(Allah'ım anneme Enes kardeşime ve bütün şifa bekleyen bütün hastalarımıza hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Hocam ben borçtan ziyade söz verilip beni böyle borç batağına düşüren isanların yapmış oldukları hareketlere üzülüyorum ben bilemedim böyle bir olaylarla karşılacağım anneme bile aileme söylemeden bir iyilik yapayım darda zorda olana yardım edeyim derken kendimi bir çıkmazın içinde buldum o kadar büyüdü ki mebla ne yapalım bu günlerde geçecek Allah'ın izniyle bu da iyiliğim düşünmeden yapmış olduğum hatanım sonucu Allah yinede beterin beterinden korusun Allah bundan geriye bırakmasın başka acı keder vermesin Rabbim.
Allah'ım tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir rızk kapısı açmak nasip etsin Rabbim.
Allah kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın inşallah.Hocam başka kardeşiz varsa rica etsem onlarında listesini verirmisiniz Yasin okumak için Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin sıkıntılardan da tez zamanda kurtulmak nasip etsin Rabbim.
Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasına fırsat vermesin hiç bir çocuğu annesiz babasız büyütmesin Rabbim.
Allah bütün kardeşlerimize hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.
Allah bütün kardeşlerime takva sahibi hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametle kalınız selamlar saygılar..

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........960.000

10000 daha alıyorum efendim.

Kalan ...... ; 950 000

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende ya şekur 5000 tane alıyorum (şimdilk )

bide yasin grubuna katılmak istiyorum RABBİM kabul etsin ALLAH CC razı olsun sizlerden inş. selam ve dua ile ..hayırlı nurlu akşamlar cümleten

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
1.000.000 ya sekur
kalan.........945.000

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt