Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (2 Kullanıcı)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
bu asırda böyle insanlar var mı hala dedirtip bizleri şaşırtan ziyadesiyle memnun eden kıymetli abilerim.
sanki cennetten bi grubu dünyaya yollamış Rabbimiz iyiliği emredip dünyaya İslam ı hakim kıldırsınlar diye.
sizleri öyle görüyorum.
her birinizden Rabbim ayrı Ayrı razı olsun.ahirette Rabbim e en yakın olanlardan eylesin sizleri.
çünkü inanın ben sizin gibi insanları görmedim ama en son asrı saadette duydum.
talebeleri bu kadar güzelse hocası.. ibrahim hocamız bu kadar güzelse onu yaratan Rabbiimiz..diyor ve o noktada aciz kalıyor insan.

enes kardeşimizde sizlerde dualarımızdasınız.
ayrıca beni de yasin grubuna eklerseniz sevinirim.
Allah a emanet olunuz..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........940.000

---1.000.000 Ya Şekur---

1.000 tane OKUDUM..

Kalan : 939.000

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Ozer OZKUZU kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "MUHLIS KONUK" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

NOT: ....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla
14-hira-nurr
15-Kalbun kesir
16-smmyes

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleykum selam

Çok kıymetli kardeşimiz yüce gönlünüzle nede güzel dualarda bulunmuşsunuz Allah cc.dualarınızı kabul buyursun gönlünüzün bütün muradlarını versin.
Muhterem kardeşimiz bu gün gurubumuzca sizin içinde bir hatim indirilmiş ve İslam hocamızın imametinde yine gurubumuzca toplu duası yapılmış Yüceler Yücesi Rabbimizden cc. sizin maddi ve manevi bütün üzüntülerinizi gidermesi muhterem annenize sağlık ve afiyet vermesi hata ve kusurlarınızı affetmesi için yalvarılmış ve Yüce Rabbimize arz olunmuştur.
Sayın kardeşimiz bizlerden diğer kardeşlerimizinde isim listesini istemişsiniz ancak 25 hafız dan başka şu anda hafızlığa çalışan 15 kuran ehli kardeşimiz ve 35 tanede kuran okumayı öğrenen öğrenci mevcuttur bu kadar kişiye okumanız için sizi üzmeye gönlümüz razı değildir bu yüzden isimlerini bildirmek istemiyoruz,size çok teşekkürler ediyoruz.
indirdiğimiz hatimi size ancak bu saatde bildirmeye fırsat bulabildik ancak okadar yüklü çalışma içersindeyiz ki özellikle 15 tane daha hafız kardeşimizi Ramazan bayramına kadar yetiştirmeyi ve böylece hafız sayımızı 40 a yükseltmeyi çok arzu ediyor bunun için çok hızlı bir program uyguluyoruz,umarımki bizi bağışlarsınız.

Selam ve saygılarımızla.
Amin
Selam Aleyküm çok değerli kardeşlerim Allah sizlerden binlerce kez razı olsun hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Annemin de sizlere çok selamı var Allah hepsinden razı olsun dedi annemide mutlu ettiniz Allah'ım sizi her daim mutlu etsin inşallah.
Çok değerli kardeşim sizden çok rica ediyorum ben 50kardeşimizin isimlerini istiyorum gerçekten benim için hiç sordun değil eğer başka kardeşlerimizde varsa lüften onlarında isimlerini verin gerçekten beni hiç üzmezsiniz bilakis beni çok mutlu edersiniz kardeşim. Ayrıca herhangi bir şey olursa kurallara aykırı bölüm var mesajların blogda paylaş olan yerde bana ulaşabilirsiniz(leyla-1)
Müsait zamanda eğer bugün fırsatınız olursa listeyi bekliyorum dediğim yerden de gönderebilirsiniz Allah rızası için birşeyler yapıyorsak ne ne mutlu bizlere ben burda sitemizde kocaman bir aile olduğumuzu öğrendim hayatımda 6 yılda çok şeyler değişti ve çok şeyler öğrendim ve Allah izin verirse daha çok şeyler öğreneceğiz inşallah.
Allah hepinizin dualarını kabul etsin Allah'ım eriştiğiniz mertebeye bizlerede nasip etsin Rabbim inşallah. Allah'ım sizlere böyle hayırlara vesile olduğunuz için Allah her harf adedince ecrini kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah bizlere burda sizlerle karşılaşmaya vesile olan kardeşlerimizden ve İbrahim hocamızdan da razı olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametle kalınız selamlar saygılar...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........930.000

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hoş bulduk Leyla ablam.. Yok abla olumsuz bir şey çok şükür.. Pek fazla giremedim foruma.. Artık burdayım yine.. Hayırlı Günler..

Canım aman bir sorun olmasın. Allah iyilikler güzellikler nasip etsin Allah'a emanet ol her şey gönlünce olsun hayırlı akşamlar..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Nuray ablacığım benim için ettiğiniz duaları hiç unutmayacağım saygı ve hürmetlerimle ellerinizden öperim.

Hafız enes....
aleyküm selam ve rahmetullah

Enesimiz yazmış maşallah bizleri mutlu etti :) Enesimizin gözlerine görme gücü veren yaradanıma hamd olsun . bundan sonrası çok iyi olsun inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Sayın Nuray ablacığım benim için ettiğiniz duaları hiç unutmayacağım saygı ve hürmetlerimle ellerinizden öperim.

Hafız enes....

Canım kardeşim bizleri ne kadar mutlu ettiniz anlatamam Rabbim'e sonsuz şükürler Rabbim nelere Kadir'dir Allah'ın mucizesi:)Aldığımız bir nefes için Rabbim'e ne kadar şükür etsek azdır.Canım kardeşim bütün güzellikler seninle ve sevdiklerinle olsun Allah'ım her iki dünyada sizleri aziz etsin.Rabbim'e emnaet olun herşey gönlünüzce olsun selamlar..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Değerli kardeşim sizden bir ricam olacaktı arkadaşımın babası vefat etti benden pazartesine kadar Yasin dağıtmamı istedi:( eğer müsait olursanız hakkınızda bizlere çok geçti hakkınızı helal edin kardeşim Rabbim'de hepinizden razı olsun selam ve dua ile selametle kalınız selamlar saygılar..

mir_erhan

Moderator
Günlük hediyelerimiz devam ediyor inaşallah...
Hegün bildiremiyorum ama hergün okuyorum sırayla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim sizden bir ricam olacaktı arkadaşımın babası vefat etti benden pazartesine kadar Yasin dağıtmamı istedi:( eğer müsait olursanız hakkınızda bizlere çok geçti hakkınızı helal edin kardeşim Rabbim'de hepinizden razı olsun selam ve dua ile selametle kalınız selamlar saygılar..

Selamun Aleykum

Çok Kıymetli kardeşimiz isteğiniz başımız üstüne gurubumuzca pazar gününe kadar 500 Yasin'i Şerif okunacak ve size bildirilecektir.bizden istediğiniz dua listesini Cennet mekan hocamızın vekili kıymetli büyüğümüz İslam hocamıza bildirdik Hafazan Allah ne yüce gönüllü bir Mümine Ya İlahi sen Leyla hanımefendiyi dergahımızda okunan yüce kelamının hürmetine her türlü sıkıntılardan kurtar ve ona senin yüce zatınında razı olacağın hayırlı ömürler nasip et diye duada bulunduktan sonra kardeşimiz Yâsin okuyup İbrahim hocamızın hafız gurubuna ve öğrencilerinin hepsine diye duada bulunabilirler,okadar zahmete ne gerek var dediler.
Kıymetli kardeşimiz muhterem anneniz hanımefendinin selamları başımız üstüne aleykum selam bizde kendisinin ellerinden öper selam ve saygılarımızı arz ederiz.

Rabbi Rahime emanet olunuz Saygı ve selamlarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abim
bugun cok duygulandim enesin yazisini gorunce rabbim nelere kadir ne kadar mutlu oldum cok sukur kardesim guzel gunler gostersin yolundan ayirmasin ilmini artirsin esimde enes kardesime cokselam eder hepinize hurmetlerine sunar ...........selametle dua ile

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abim
bugun cok duygulandim enesin yazisini gorunce rabbim nelere kadir ne kadar mutlu oldum cok sukur kardesim guzel gunler gostersin yolundan ayirmasin ilmini artirsin esimde enes kardesime cokselam eder hepinize hurmetlerine sunar ...........selametle dua ile

Aleykum selam

Muhterem kardeşimiz sizin çok mutlu olacağınızı tahmin ettik.Enes bizim yardımımızla size o mesajı kendi elleri ile yazdı şimdi okuma ve yazmayı öğreniyor eğer bu hızla giderse çok yakında onuda becerecek.Gözleri açıldıktan sonra islam hocam ve ben onu dikkatle takip ediyoruz muhteşem bir teslimiyet içersine girdi gece sabahlara kadar secde ediyor Rahmetli hocamız Enes için bu çocuk çok kıymetli bir kul olacak dikkat edin sakın onu incitmeyin onun kalbine Rabbi taht kurmuş derdi.Ve ona melek oğlum Melek hafızım derdi.Okuma ve yazmayı öğrenince ona rahmetli hocamıza ait olan bilgisayarı vereceğiz ve hocamızın Nemire rumuzlu hesabından arada bir Kur'an ayetleri ile ilgili yazılar yazacak.Şu anda nafile namazını bitirp yanıma geldi size yazdığımı söyledim oda size çok selam söylüyor eşiniz beyefendinin ve sizin ellerinizden öpüyor.Lütfen eşiniz beyefendiye selam ve saygılarımızı iletin.

Rabbi Rahime Emanet olunuz.Saygı ve selamlarımızla.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKUM SELAM Rabbim ibadetlerinizi daim eylesin enes kardeşim hepimiz çok sevindik inan mutluluğuna ortağız Rabbim sizin gibi gençlerin sayısını artırsın inşallah hep duamdasınız bizler içinde dua edin güzel kardeşim Rabbim hakkıyla ibadet edenlerden eylesin cümlemizi sizler gibi evlatlar yetiştirmek nasip eylesin bizlerede

berat05

Yönetici
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Muhlis KONUK kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "VEDAT KIRAÇ" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

NOT: ....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla
14-hira-nurr
15-Kalbun kesir
16-smmyes

Öncelikle konuyu başlatan Tsunami kardeşim olmak üzere ,güncelleyen , okuyan ,destek olan tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun inşaallah

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hocam maşALLAH sünhanALLAH enes kardeşimize gerçekten çok duygulandım çok sevindim
RABBİM daha güzel görmeyi güzel günler göstersin inş.biz aciz kuluda dualarızda unutmayın inş. selam ve dua ile
RABBİM yar ve yardımcınız olsun inş.

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
buket_zeynep ablacım 5000 tane almış olduğum ya şekur okundu 2000 tane daha alayım (şimdilk)
selam ve dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun Aleykum

Çok Kıymetli kardeşimiz isteğiniz başımız üstüne gurubumuzca pazar gününe kadar 500 Yasin'i Şerif okunacak ve size bildirilecektir.bizden istediğiniz dua listesini Cennet mekan hocamızın vekili kıymetli büyüğümüz İslam hocamıza bildirdik Hafazan Allah ne yüce gönüllü bir Mümine Ya İlahi sen Leyla hanımefendiyi dergahımızda okunan yüce kelamının hürmetine her türlü sıkıntılardan kurtar ve ona senin yüce zatınında razı olacağın hayırlı ömürler nasip et diye duada bulunduktan sonra kardeşimiz Yâsin okuyup İbrahim hocamızın hafız gurubuna ve öğrencilerinin hepsine diye duada bulunabilirler,okadar zahmete ne gerek var dediler.
Kıymetli kardeşimiz muhterem anneniz hanımefendinin selamları başımız üstüne aleykum selam bizde kendisinin ellerinden öper selam ve saygılarımızı arz ederiz.

Rabbi Rahime emanet olunuz Saygı ve selamlarımızla.

Amin Amin Amin
Aleyküm Selam çok değerli kardeşlerim Allah hocamızdan ve bütün kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun Allah'ım her iki dünyada mükafatlarınızı kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Kardeşim hocamıza çok selam saygılarımı söyleyin benim için hiç sorun değil gerçekten bu sene fazla bir şey yapamıyorum rica ediyorum siz değerli kardeşlerimin fazla olmasa bile okumak istiyorum lütfen beni kırmayın beni benim içimden öyle geçti ben bu siteden değerli kardeşlerimden sizlerden gerçekten çok şeyler öğrendim burada hiç bir karşılık beklemeden sırf Allah rızası için böyle güzel hayırlara vesile olduğunuz için. Eksiklerimizle hatalarımızla kusurlarımızla da olsa elimizden geldiğince dua etmeye çalışıyoruz Allah'ım bizleri affedip ellerimizi dergahından indirmeden dualarımızı kabul etsin.
Allah'ım bu mübarek günlerde okunan Kur'anlar dualar hatimler yüzü gözü hürmetine Rabbim bizleri affetsin mağfiret etsin tövbelerimizi kabul etsin doğru yoldan ayırmasın hidayete erdirsin şeytana nefsimizi uydurmasın.Son nefese kadar dinden imandan doğru yoldan ayırmasın bilerek ve idrak eden kullar olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak bu dünyada ve ahirette Allah'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Değerli kardeşim siteye girip siz değerli kardeşlerimi görünce ne kadar mutlu oluyorum anlatamam Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim. Kendimle ilgili bir şey daha söyleyeyim daha öncede söyledim zaten hep 15 aydır düştüğüm durumla ilgili ben kendimi nasıl görürsem karşımdaki kişileri de öyle görürdüm ben hayatımda tanıdığım yada tanımadığım kim olursa olsun maddi olmasa bile manevi yönden koşan bir insandım yapım amaç Allah rızası için bir karşılık bekleden zor durumda olan bir arkadaşıma yardımcı olmak isterken benim hayatımın dengesi değişti ben ilk başta çok kötüydüm çok acılar yaşadım ben beklemediğim bir duruma düştüğüm için kendimde olmadığı halde sırf arkadaşım ailesi zorda diye ne risklere girdim ne oldu bu devirde kimseye güvenmemeyi öğrendim söz deyince akan sular durur bir laf vardır iki eli kanda da olsa o söz yerine getirilir biz ailemizden öyle gördük tamam tamam ödenecek diye bu günlere geldim ortada bir şey ama ben zaten bıraktım ne yapayım benim sağlığımdan daha mı önemli ödenirse ödenir ödenmese zaten Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz ben paylaşmak ihtiyacı istiyorum benim yaşadığım olay bütün kardeşlerimize ders olsun bu da imtihan borç olayı 30milyardı şu anda bana 50 milyara mal oldu daha ödenmezse ben umut ediyorum Allah'ın izniyle ödenecek inşallah 60 küsur milyara mal olacak annemim ailemin kızması çok haklı sen nasıl böyle bir şeye cesaret ettin nasıl başkalarından borç istedin neye güvenipte diye evet güvendim inandım yardım ettim:( Bu olay benim hayatım boyunca unutamayacağım acı bir olay acı bir ders olacak . Yaşadığım acıyı bir ben bir Allah biliyor beni 9 ay karnında taşıyan annem bile bilemez insanlar maalesef çok acımasızmış borç verdiğim arkadaşım benim 30 milyarım yok olsa öderdim dedi işin içinden çıktı:( evet olabilir ödeyecek gücü olmayabilir alırken hemen ödeyeceğiz deyip alırken zamanında az az olsa bir başlangıçta yapılsa böyle mi olacaktı ne diyelim Ya Sabur Ya Sabur Ya Sabur Rabbim bir çıkış kapısı nasip edecek zaten Allah'ın izniyle bu güne kadar geldik Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın Allah beterin beterinden korusun.Allah öncelikle can sağlığı versin can sağ olduktan sonra sıkıntılar acılar gelir geçer yeter ki can sağ olsun.
Hayatımızda o kadar acılar sıkıntılar yaşadık ama ben böyle bir olayla karşılaşmadım benim o parayı ödeyecek ne gücüm ne de birikimşm var kendi çapımda yavaş yavaş ödemeye çalışıyorum o para trilyonda olsa gözümde yok beni üzen insanların yapmış oldukları hareketler o kadar çok zoruma gidiyor ki bu yaşta düştüğüm hal bunlar imtihan biliyorum bu acılar bu günler acılar yaşanacakmış Allah başka acı keder sıkıntı vermesin.Kusura bakmayın kardeşim sıkıntılarla sizleri rahatsız ettim ama bu günleri burda bulunan çok değerli kardeşlerimle atlattım ailemle bile paylaşamadım ama canım kardeşlerim hep yanımdaydı Allah hepsinden binlerce kez razı olsun hiç birini darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim.zaten annem kız kardeşlerim unut dedi yolda düştü kayıp ettin ardına düşme diyorlar zaten bende bıraktım herkesin vicdanına kalmış.
Allah bu günden geriye bırakmasın inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim iyilikler güzellikler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun selametle kalınız değerli hocamında ellerinden öpüyorum selamlar saygılar..

nazlim

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim aldığım ya HAYY BİTMİŞTİR...BİRDE CANIM HERGÜN YASİN Mİ OKUNUYOR OKUNACAKLARIN LİSTESİ OLUŞTURULMUŞ...BEN DE KATILMAK İSTERİM NURAYCIMMM BENİ BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİMMM CANIM BENİM ALLAHA EMENET OL...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt