Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim aldığım ya HAYY BİTMİŞTİR...BİRDE CANIM HERGÜN YASİN Mİ OKUNUYOR OKUNACAKLARIN LİSTESİ OLUŞTURULMUŞ...BEN DE KATILMAK İSTERİM NURAYCIMMM BENİ BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİMMM CANIM BENİM ALLAHA EMENET OL...

selamun aleykum canim
rabbim kabul etsin agzina saglik....evet yasin okuyoruz burdaki hafiz kardeslerimiz icin tabiki eklerim hergun okuyacagimiz kardesimizin adi burda yaziyor ........

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Muhlis KONUK kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

YARIN KIYMETLI HATIM GURUBU UYELERINDEN "VEDAT KIRAÇ" ICIN OKUYACAGIZ............

SELAMETLE DUA ILE.........

NOT: ....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla
14-hira-nurr
15-Kalbun kesir
16-smmyes
17-nazlim

Öncelikle konuyu başlatan Tsunami kardeşim olmak üzere ,güncelleyen , okuyan ,destek olan tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun inşaallah

selamun aleykum ablam rabbim hepimizden razi olsun peygamber efendimiz sav komsu eylesin okuduklarimiz kabul olsun ...............

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........928.500

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım sabah aldığım 2000 de okundu 1500 daha okudum RABBİM kabul etsin inş. selam ve dua ile

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
tamam kardesim hemen dusuyorum

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
leyla_1 ablacım RABBİM tüm sıkıntılarını gidersin inş. tez vakitte kendini daha fazla üzme ölene ve olana çare yoktıur RABBİM beterinden saklasın inş. ALLAH CC yar ve yardımcın olsun ablacım duamdasın inş.
La havle ve la kuvvete illa billah

"La ilahe illa ente, sübhaneke inni küntü minezzalimin"

La ilahe illallahülazim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-ilazim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdi Rabbül Arşil-kerim.

Allah, Allah Rabbünâ lâ şerikeleh”

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
osman hocam. siz ve hafız kardeşlerimizden özel dua rica ediyorum özr diliyerek. babamın hayırlı iyi bir işte çalışması için abimin kazasız belasız askere gidip gelmesi için annemde rahatsız şifa bulması için ALLAH CC razı olsun selam ve dua ile ....ALLAH yar ve yardımcınız olsun bizler razıyız sizlerden RABBİMDE razı olsun inş........

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Enes kardeşimize maşaAllah. Rabbim her daim yar ve yardımcısı olsun. Çok güzel günler göstersin inşaALLAH.

hira_nurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
ablacım 3000 tane daha okundu RABBİM kabul etsin selam ve dua ile...

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
leyla ablacım. .acılar hep üstüne üstüne geliyor ama maaşAlah öyle güzel bir tevekkül anlayışın var ki hiç gocunmuyorsun. ne güzel.
Rabbim tam teslimiyet nasip etsin cümlemize. dediğin gibi insan hep kendi gibi sanıyor kendini. yalan söyleyen hep yalan söylüyor sanır karşıdakini, aldatan da sürekli şüphelenir aldatılıyor muyum diye. işte bazıları da güzel insanların bu huyundan faydalanıyorlar. ama dert etme. öyle insanlar olmasa biz nereden göstereceğiz iyi halimizi, sabrımızı. . Allah dualarını kabul etsin gönlü yüce ablam

Muhakkak siz, mallarınız ve canlarınız hususunda imtihan olunacaksınız. Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve Allah'a ortak koşanlardan size eziyet verici bir çok söz işiteceksiniz. Eğer sabreder ve Allah'dan gereği gibi korkarsanız, şüphesiz işte bu azmi gerektiren işlerdendir.
ÂLİ İMRÂN - 186

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Enes Kardeşim.

sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum.bilmeden, farkında olmadan tanamadığın bi kardeşinin hayrına vesile oldun.
Allah senden razı olsun...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
enes kardesim icin niyetleenip okumaya basladim hergun okudugumu duserim bu sayfadan yardim etmek isteyen olursa isim listesi yapmayacagim toplamdan okunanlar dusulecek.........
1.000.000 ya sekur
kalan.........925.500

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
osman hocam. siz ve hafız kardeşlerimizden özel dua rica ediyorum özr diliyerek. babamın hayırlı iyi bir işte çalışması için abimin kazasız belasız askere gidip gelmesi için annemde rahatsız şifa bulması için ALLAH CC razı olsun selam ve dua ile ....ALLAH yar ve yardımcınız olsun bizler razıyız sizlerden RABBİMDE razı olsun inş........

Selamun Aleykum

kıymetli kardeşimiz yarın sizin içinde bir Hatim indirilerek bldirdiğiniz konularda toplu dua yapılacak ve size bildirilecektir.

Selam ve saygılarımızla.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Amin
Aleyküm Selam çok değerli kardeşlerim Allah hocamızdan ve bütün kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun Allah'ım her iki dünyada mükafatlarınızı kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Kardeşim hocamıza çok selam saygılarımı söyleyin benim için hiç sorun değil gerçekten bu sene fazla bir şey yapamıyorum rica ediyorum siz değerli kardeşlerimin fazla olmasa bile okumak istiyorum lütfen beni kırmayın beni benim içimden öyle geçti ben bu siteden değerli kardeşlerimden sizlerden gerçekten çok şeyler öğrendim burada hiç bir karşılık beklemeden sırf Allah rızası için böyle güzel hayırlara vesile olduğunuz için. Eksiklerimizle hatalarımızla kusurlarımızla da olsa elimizden geldiğince dua etmeye çalışıyoruz Allah'ım bizleri affedip ellerimizi dergahından indirmeden dualarımızı kabul etsin.
Allah'ım bu mübarek günlerde okunan Kur'anlar dualar hatimler yüzü gözü hürmetine Rabbim bizleri affetsin mağfiret etsin tövbelerimizi kabul etsin doğru yoldan ayırmasın hidayete erdirsin şeytana nefsimizi uydurmasın.Son nefese kadar dinden imandan doğru yoldan ayırmasın bilerek ve idrak eden kullar olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak bu dünyada ve ahirette Allah'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Değerli kardeşim siteye girip siz değerli kardeşlerimi görünce ne kadar mutlu oluyorum anlatamam Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim. Kendimle ilgili bir şey daha söyleyeyim daha öncede söyledim zaten hep 15 aydır düştüğüm durumla ilgili ben kendimi nasıl görürsem karşımdaki kişileri de öyle görürdüm ben hayatımda tanıdığım yada tanımadığım kim olursa olsun maddi olmasa bile manevi yönden koşan bir insandım yapım amaç Allah rızası için bir karşılık bekleden zor durumda olan bir arkadaşıma yardımcı olmak isterken benim hayatımın dengesi değişti ben ilk başta çok kötüydüm çok acılar yaşadım ben beklemediğim bir duruma düştüğüm için kendimde olmadığı halde sırf arkadaşım ailesi zorda diye ne risklere girdim ne oldu bu devirde kimseye güvenmemeyi öğrendim söz deyince akan sular durur bir laf vardır iki eli kanda da olsa o söz yerine getirilir biz ailemizden öyle gördük tamam tamam ödenecek diye bu günlere geldim ortada bir şey ama ben zaten bıraktım ne yapayım benim sağlığımdan daha mı önemli ödenirse ödenir ödenmese zaten Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz ben paylaşmak ihtiyacı istiyorum benim yaşadığım olay bütün kardeşlerimize ders olsun bu da imtihan borç olayı 30milyardı şu anda bana 50 milyara mal oldu daha ödenmezse ben umut ediyorum Allah'ın izniyle ödenecek inşallah 60 küsur milyara mal olacak annemim ailemin kızması çok haklı sen nasıl böyle bir şeye cesaret ettin nasıl başkalarından borç istedin neye güvenipte diye evet güvendim inandım yardım ettim:( Bu olay benim hayatım boyunca unutamayacağım acı bir olay acı bir ders olacak . Yaşadığım acıyı bir ben bir Allah biliyor beni 9 ay karnında taşıyan annem bile bilemez insanlar maalesef çok acımasızmış borç verdiğim arkadaşım benim 30 milyarım yok olsa öderdim dedi işin içinden çıktı:( evet olabilir ödeyecek gücü olmayabilir alırken hemen ödeyeceğiz deyip alırken zamanında az az olsa bir başlangıçta yapılsa böyle mi olacaktı ne diyelim Ya Sabur Ya Sabur Ya Sabur Rabbim bir çıkış kapısı nasip edecek zaten Allah'ın izniyle bu güne kadar geldik Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın Allah beterin beterinden korusun.Allah öncelikle can sağlığı versin can sağ olduktan sonra sıkıntılar acılar gelir geçer yeter ki can sağ olsun.
Hayatımızda o kadar acılar sıkıntılar yaşadık ama ben böyle bir olayla karşılaşmadım benim o parayı ödeyecek ne gücüm ne de birikimşm var kendi çapımda yavaş yavaş ödemeye çalışıyorum o para trilyonda olsa gözümde yok beni üzen insanların yapmış oldukları hareketler o kadar çok zoruma gidiyor ki bu yaşta düştüğüm hal bunlar imtihan biliyorum bu acılar bu günler acılar yaşanacakmış Allah başka acı keder sıkıntı vermesin.Kusura bakmayın kardeşim sıkıntılarla sizleri rahatsız ettim ama bu günleri burda bulunan çok değerli kardeşlerimle atlattım ailemle bile paylaşamadım ama canım kardeşlerim hep yanımdaydı Allah hepsinden binlerce kez razı olsun hiç birini darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim.zaten annem kız kardeşlerim unut dedi yolda düştü kayıp ettin ardına düşme diyorlar zaten bende bıraktım herkesin vicdanına kalmış.
Allah bu günden geriye bırakmasın inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim iyilikler güzellikler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun selametle kalınız değerli hocamında ellerinden öpüyorum selamlar saygılar..

Aleykum Selam

Kıymetli kardeşimiz mesajınızı dikkatle okuduk üzüntünüzü anlıyor ve size çok hak veriyoruz,ancak İnanki Rabbimiz cc. sizin gibi temiz kalpli kuluna mutlaka bir çıkış yolu gösterecek ve çare yaratacaktır,size Enes'i örnek göstermek istiyoruz düşününki 17 sene karanlıkta geçen bir ömür annesini ve babasını hiç hatırlamıyor,öksüz ve yetim ancak karşılığında tam teslimiyet şükür hamd ve ibadet. Bakınız Rabbimiz cc. onu daha küçücük çocukken nasıl şükür ve hamd etmeye alıştırdı,onu tam bir iman abidesi rahmetlik hocamızın himayesine verdi ona harika bir hafız olmayı nasip etti,görmeyen gözlerine tekrar nur verdi,inanınki doktorlar bile bu kadar güzel bir netice beklemiyordu %35 görücek derken iki gözüde %75 görüyor ve dahada artıcak diyorlar.İşte Rabbimiz cc. dilerse sayısız ve hesapsız lütfeder,bu kadarla da bitmedi ayrıca onu Hacca çağırdı bütün resmi işlemleri tamamlandı bakalım daha Rabbimiz cc. ona daha ne hediyeler verecek.Bunları size niye yazdığımıza gelince Enes bir imtahandan geçti sizde bir imtahandan geçmektesiniz inanız bu sizin için bir lütuftur eğer imtahını kazınırsanız Rabbimiz'in cc. merhameti sizinde üzerinize yağmur gibi inicek ve bütün üzüntüleriniz bitecektir,sabırlı olunuz tayin edilen vakit ve saat gelecek ve sıkıntılar bitecektir.
Kıymetli kardeşimiz İslam hocamız yarından itibaren sizin üzüntülerinizin son bulması için 7 gün sabahtan bir hatim inirilmesi için 8 hafız kardeşimizi görevlendirdi duasıda bizzat hocamız tarafından yapılacaktır,hocamız dualarını ayakta kıbleye dönerek ve ellerini gök yüzüne uzatarak başını yere eğerek okadar içten okadar sade ve süslü kelimeler kullanmadan ve hiç riya yapmadan Rabbimize cc. yalvarır ve arz ederki inanın bütün hafızların gözleri yaşarır.
Allah cc. size sağlık ve afiyetler versin her türlü kazalardan ve hastalıklardan,insan kılığındaki şeytanların şerrinden muhafaza buyursun.
Kardeşimiz size istediğiniz listeyi vericeğiz ancak açık olarak verirsek biliyoruzki pırlanta kalpli diğer kardeşlerimizde listedekilere hemen okumaya başlayacaklar onlara verdiğimiz zahmet ise bizi üzecektir blog mesajı olarak gönderin buyurmuşsunuz onun nasıl yapıldığını bir bilebilsek,inanınki bilgisayar kullanmakta gülünecek kadar cahiliz,gurbumuzun hafızları da pek anlamıyor sebebine gelince gariplik ve gurebalıktır,bizler varlıklı insanlar olamadığımız için kardeşlerimizin bilgisayar almak gibi şansları yok hocamızın oğlu bütün masrafları karşılamaktadır yeterki Kur'an öğrenilsin hafızlar yetişsin başka amaç ve beklentileri yok,

Gurubumuzun Selam ve saygılarını arz ederiz.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Sayın kardeşim ''leyla-1'' sıkıntınızı önce dende okumuştum ancak sanırım o sıra anlayamamışım şimdi dikkatle okudum ve anladım...
Efendim ; ... Bu sıkıntı hiçbir şeye benzemiyor...
İnsanların güvenilir olmayışına mı yanarsınız ..sıkıntıyı gideremediğinize mi ?
Müsaade ederseniz size çıkış nasip etmesi için Allah C.C. arzda bulunmak isterim...
Efendim bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımıza ... yok u var ederek...Allah C.C. nun yardım ettiğini iki defa bizzat yaşadık...Neden olmasın...?
Allah C.C. na güvenmek ,dayanmak ve sabretmek en güzel çözümdür...

Tamam efendim merak etmeyin inşallah Allah C.C. yardım eder ve o kişi borcunu kendi öder ...sabredelim görelim inşallah...

Selamlar...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
sayın leyla kardeşim bende bilmiyordum inan çoğumuzun yaşadığı sıkıntılar sen birine güvenerek kaybetmişsiin senin hatan yok benim babam evini işini arabasını herşeyini sattı borç yüzünden asker emeklisi emeklii parası dahil borçlara gitti içki yüzünden söylemek çok zor çok sıkıntılar yaşadık halada devam ediyor anlatılmaacak şeyler yaşattı sırf uyanmasın diye ramazanda sahurda soğuk odada otururduk şimdide dalga geçiyor benimle annemle oruç tutuyorum diye Allahıma şükürler olsun hiçbirimiz babama uymadık hamd olsun herkesin başında türlü türlü dertler kardeşim dıştan herşey güllük gülistanlık Rabbim sağlık sıhhatle sınamasın duaya devam inşallah Rabbim dualarımızı sıkıntılarımız gidersin inşallah borçlulara edalar nasip eylesin hastlara şifa dertlilere deva nasip eylesin sabırdan başka elimizden birşey gelemz

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli Hafız kardeşlerimiz , hocalarımızın öğrencileri , Sayın Osman hocamız

Vermiş olduğunuz cevapları , Enes kardeşimizin yazılarını , size yazılanları hergün okuyorum...çok sık yazıp bunaltmamak adına ( ki zaten kardeşlerimle aynı duyguları paylaşıyorum ) size de cevap hakkı düşecek diye -zaten zamanınız çok değerli - Yazmıyorum inanın..

Leylam'a verdiğiniz cevap karşısında yazmak istedim..

Listeyi lütfen buraya yazınız..Kimseyi siz zorlamıyorsunuz...Kim ne dua ederse içten gelerek ediyor...yani zorla değil gönülden...

Forumda birçok dua köşesi varken , çoğu arkadaşımızın dualarına (Hafızlık eğitimi verirken hem de ) yardımcı oluyorsunuz..

Bırakın bari gönülleri coşturan bu güzel hafız kardeşlerimize bir naçizane dua da bizden olsun

Yani...listeyi yazıverin...Gönülden gönüle akan duaları Rabbim bilsin...

İsimleri yazmanızı rica ediyorum sadece.Bu da bizi sevindirir inanın

Güzel kardeşimiz ENES' imize , 25 Hafız Kardeşimize , yetiştirdiğiniz hafız öğrencilerinize....her birine ayrı ayrı selam gönderiyor dualarını eksik etmemelerini diliyoruz..

Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.

berat05

Yönetici
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Bugun kiymetli Vedat KIRAÇ kardesimiz icin ;

Dualarinin ve yaptigi ibadetlerin kabulu
Gunahlarinin ve eksiklerinin affi
Dünya ve ahireti icin olan gönül muradlarının nasibi
Ahirete göçmüş sevdiklerinin ruhuna ve
Ahirette Peygamber Efendimiz s.a.v komşu olması için,
Rabbimin razı oldugu salih kullarindan olmasi niyetine bir yasin okuyacağız......

ALLAH KABUL ETSIN........

Bugünden sonra inşaallah değerli Hafız kardeşlerimizi -öğrencileri de katacağımız dualarda buluşacağız..

SELAMETLE DUA ILE.........

NOT: ....bize katilmak isteyen kardeslerim isim yazdirabilirler.....

YASIN OKUYACAKLARIN LISTESI
1-Hicranfarukyavuz
2-Mir-erhan
3-leyla-1
4-melissa26
5-buket-zeynep
6-berat05
7-ecmankel
8-kardelele
9-huzunlu
10-repsol
11-nazli ceylan
12-ayse rana
13-VaVeyla
14-hira-nurr
15-Kalbun kesir
16-smmyes

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bu güzel niyete bende katılmak arzusu ile doluyum... ancak ; kişisel acizane HATİM ' yaptığımdan dolayı '' Meal incelemesi ile beraber olunca uzun zamanımı alıyor '' katılamıyorum ...katılan arkadaşlarıma gıpta ile bakıyorum... İNŞALLAH zamanı gelince Allah C.C. izin verirse katılırım ...Maşallah diyorum...

Ne güzel efendim dualarla hediyeleşmek ne güzel...Nazar değmesin...İnşallah... Selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt