Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Maşallah...;

Hac görev ifasında... Kabe 'yi tavaftan sonra Makamı İbrahim yanında kılınan iki rekat namazı... on rekat olarak kılmak size nasip olsun inşallah...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Mekkede ikamet eden gencimiz sayın İslam hocamızın evladı değil mi ? Maşallah ...ona da selam söyleyiniz...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Maşallah... ; Başları sağ olsun...H. İbrahim Hocamızı çok geç bulduk erken ayrıldık... Allah C.C. nun takdiri...
Ona da selam söylüyoruz... Bir amcası olarak her zaman yanındayız...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
H.İbrahim Hocamızdan uzak değiliz.... Enesin ameliyatı sonunda da olmak üzere... Rıza peşinde olmak bu olsa gerek... Yoktu ama vardı hesabından efendim...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Maşallah... ; Başları sağ olsun...H. İbrahim Hocamızı çok geç bulduk erken ayrıldık... Allah C.C. nun takdiri...
Ona da selam söylüyoruz... Bir amcası olarak her zaman yanındayız...

Aleykum Selam selamlarınız başımız üstüne kendilerine iletilecektir efendim Yarın Hocamızın oğulları saat 14 uçağı ile Mekke ye vazifesine dönüyor zaten enesin ameliyat için gelmişti ve ameliyat için bir servet harcadı ondan size biraz bahsetmek isterdik ancak sizi uykusuz bırakmaktan korkarız.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Estağfurullah Allah C.C. ondan razı olsun...o zaman üsteki yazıdan haberi olsun...isteriz...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Ümmi hesabından diye değerlendirsin efendim..

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Maşallah çok sevindim... Ne mutlu ki onunla da sizin aracılığınız ile de olsa irtibat kurabileceğiz...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Şunu da bilsin isteriz ki... Allah C.C. nun YAKIN ilmi bize uzak değil Hamd ve Şükürler olsun...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
İnşaAllah efendim tabiki irtibatı sağlarız bizler takıldığımız konuları ona sorarız oda bize mail yolu ile sahifelerce açıklama gönderir.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
ÜMMİ lik bizde şereftir efendim...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Anlıyorum efendim bu mesajlarınız yarın kendisine okunacak ve cevapları size bildirilecektir.Kendisinin çok mükemmel bir âlim olduğu bizler hacca gittiğimizde görev yaptığı üniversite de hocalar tarafından bizlere söylendi ve bütün onu tanıyan meslekdaşları Allah cc.onu korusun yeri çok zor dolacak bir ilim adamı diye methi senada bulundular.

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
ÖĞRENCİ hesabından ... yani bizde bir şey yok efendim... HİÇ hesabı...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Maşallah çok mutlu olduk... efendim...çok şükür ...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Aslında layık olmadığımızı da biliyoruz ama bizle ilgisi gerçekten yok efendim...Takdir Allah C.C. dan bizde bir şey zaten yok...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt