Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forum yanlış kullanılıyor. (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim.haklısın.selam ve yürekten samimi dualarımla.selametle kalın kardeşim.amin.inşaALLAH.

selamun aleyküm değerli abim...
sıkıntı inşaALLAH hayırlı bişekilde sona erer.inan bu durumdan duyduğum rahatsızlığı anlatacak bir kelime bulamıyorum..bir şekilde o forumlar güncelleniyor..olanlara rağmen...nasıl önlem alınır bilmiyorum da..RABBİM hayırlısını nasip etsin...

senokli

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.senawitch.tr.gg
Ben fazla konu açıyorum ama dini hikayeler bölümününe...
Yani ilgili yere hikayeler yazıyorum...
Bilerek değil..
Yani bana kızmayın...
:(:(:(:(

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilerek değil..
Yani bana kızmayın...
:(:(:(:(

yok kardeşim sana kızmıyoruz sen devam et.mesaj başkalarına.ama hani konu açarken konu başlığını kontrol etmek için bir buton var ya onu tıkla o konu açılmışmı daha önce diye kontrol et tamam mı..genelde açılmış oluyor..hadi ALLAHA emanetsin

Kaan Erdem

Yönetici
kıymetli kardeşim.kızmak yada gücendirmek,hevesi tüketmek değil amacımız.sadece size benden bir abi tavsiyesi.açtığın konular kaynakları ve delilleri ile sabit olsun.arka arkaya konu açmaz isen daha güzel olur.aralıklar ile açarsan hem sen niyetinde halis isen karlı,okuyanlardan faydalanmış olur.

ana sayfa sitenin vitrinidir.herkes güzel faydalı ve yararlı paylaşımlar açıyor.siteye ziyarete gelen üye sayısı kayıtlı üyeden çok.o yüzden amacımız faydalı olmak ise diğer kardeşlerimizin paylaşımlarıda eşit değerde ana sayfada kalmalıdır.uyarımız bu yöndedir kardeşim.

:Hselam ve yürekten samimi dualarımla kardeşim.selametle.:H

Bilerek değil..
Yani bana kızmayın...
:(:(

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
"GÜNCELLEME"

sıkıntılar hala ve de ısrarla devam ediyor.......

tunaboylu

Kayıtlı Kullanıcı
BÜYÜ ve SİHİR

BÜYÜ ve SİHİR

Büyü ve sihir varmidir yokmudur

berat05

Yönetici
önemli forumların kaybolması,gerekli bilgileri alamamak,okuyamamak,faydalanamamak adına güncellemedir.

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm
bende fatmanaa kardeşimin dediği gruplaşma konusuna katılıyorum.sitede sanki yeni üyeler üvey evlat muamelesi görüyormuş gibi geliyor bana.(sakın ola kimse yanlış anlayıp gücenmesin bu benim hissettiklerim.kuruntu da diyebilirsiniz)
eski üyelerin aralarındaki muhabbet gerçekten taktire şayan.güzel bir dostluk kurmuşlar maşallah.Rabbim nazarlardan saklsın.
Ama benim gözlemlediğim yeni üyelerden bazıları bir konu açıyor mesala bakıyor pek ilgilenen yok çok da umrumda değil zaten deyip pekde uğramıyor sanırım.

Lütfen kimse üzerine alınıp kırılmasın.(Kırılgan ve hassas üye sayınız epeyce fazla:a26:)
ben sadece nacizane fikrimi belirtmek istedim.
Hakkınızı helal edin

Kaan kardeşim sende kusuruma bakma konunun asıl amacı dışına çıktım galiba..
Sende hakkını helal et.

selam ve bol dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.niyetlerimiz halis ise hayırda yarışanlardansak kısa zamanda saygı gören sevilen ve paylaşımları takip edilenlerden oluruz.

tespit ne kadar doğru bilemiyorum fakat tartışmaya açık bir konu.

selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

selamünaleyküm
bende fatmanaa kardeşimin dediği gruplaşma konusuna katılıyorum.sitede sanki yeni üyeler üvey evlat muamelesi görüyormuş gibi geliyor bana.(sakın ola kimse yanlış anlayıp gücenmesin bu benim hissettiklerim.kuruntu da diyebilirsiniz)
eski üyelerin aralarındaki muhabbet gerçekten taktire şayan.güzel bir dostluk kurmuşlar maşallah.Rabbim nazarlardan saklsın.
Ama benim gözlemlediğim yeni üyelerden bazıları bir konu açıyor mesala bakıyor pek ilgilenen yok çok da umrumda değil zaten deyip pekde uğramıyor sanırım.

Lütfen kimse üzerine alınıp kırılmasın.(Kırılgan ve hassas üye sayınız epeyce fazla:a26:)
Hakkınızı helal edin

Sende hakkını helal et.

selam ve bol dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamünaleyküm

Hakkınızı helal edin

Sende hakkını helal et.

selam ve bol dua ile...

kaan kardeşim müsadenizle birşeyler eklemek istiyorum..
yolcu kardeşim söyledikleriniz kısmen dogru ama şöyleki .. bizlerde yeni üye oldugumuz zaman böyleydi zamanla siz konulara katılım ve faydalı paylaşımlarda bulunarak ... bu sıkıntı kısmem giderilir... site çok yogun çok konu açılıyor ... hamdolsun güzel bir durum .. işte bu arada çok önemli konular gözden kaçıveriyor ben şahsın adına yeni gelen eski üye ayrımı yapmıyorum konu güzelse faydsalanacaksam okurum... eski konulara özellikle bakıyorum... hayırlı nurlu geceler rabbimize emanet olunuz inşaALLAH
KAAN KARDEŞİM HJAKKINIZI HELALA EDİNİZ.. FORUMU MEŞKUL ETTİM
selam ve dua ile

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim nolur hakkınızı helal edin.Amacım kesinlikle tartışma filan çıkarmak değil.
Anlayışınıza sığınyorum.
Kusuruma bakmayın.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Kardeşlerim nolur hakkınızı helal edin.Amacım kesinlikle tartışma filan çıkarmak değil.
Anlayışınıza sığınyorum.
Kusuruma bakmayın.

üzerime alınıyorum ;)=)

güzel kardeşim benim estağfirullah, estagfirullah, olurmu öyle birşey konuşuyoruz ne tartışması :) ben özür dilerim izah edemedim sanıyorum
muhabbetle baki selamlar rabbimize emanet olunuz kardeşim
baki selamlar

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Kaan Abi gerçekten önemli bir hususa değinmişsiniz.Ben siteye yeni üye olduğum sıralardaydı.Öğretmenimiz Bişr-i Hafi Hazretleri nin hayatını anlattı.İnanın o kadar hoşuma gitti ve etkilendim ki hemen buraya da yazıp göndermek istedim.Yazdım da... Ama 1 tane cevap gelmedi bırakın cevabı okunmadı bile.:a36:Sırf bu yüzden artık pek bişey paylaşmak istemiyorum bile.Keşke imkan olsada yine güncellesem belki okunur.Benim için gerçekten önemli idi.Çünkü Bişr-i Hafi Hazretleri Allah'a saygısından ayakkabı giymeyip çıplak dolaşan birisiydi.Bilinsin öğrenilsin istemiştim.Umarım bundan sonra daha dikkatli olunur.Selam ve dua ile

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleykümselam kardeşim.

konunuzu bende silmiş olabilirim hatırlayamadım ama emin olmamakla beraber sanki ben sildim gibi.bunun sizle alakası yoktur.konularınıza dikkat ediyor ve okuyorum islama aykırı,bozuk fikir yada zehirli kişlilerin kendi aklına göre yorumladığı yanlış kaynak ve delillere dayalı paylaşımlarınız yok.

fakat çok az hatırlamamla beraber konuya dahil olan insanlar yorumları ile saçmalamış ve hakaretler içeren sözler ile yazılar yazmıştı.

daha sonra bu hakikatleri savunanlara hadlerini aşarak yanlıştasınız vs...müslümanlığımızı sorgulayan saçmalıklar ilede devam etmişlerdi.

konuyu kaldırmak daha hayırlı idi.kendilerinin mesajlarını oradan ayıklamak yetmeyecekti.bu yol doğru bir karardı.

fakat alınan kararlar yanlışta olabilir.ama dediğim gibi o an en doğru karar buydu.siz farklı bir zamanda tekrar açınız inşaALLAH.eyerki yanlış hatırlamaya başlamadım ise konun aslı buydu.ve bu olay sizde belki bilirsiniz bir kaç kişi aynı anda girip forumlara mesaj bırakıyordu.tartışmaların olduğu hafta geçen hafta.........

selametle kalınız kardeşim.

teşekkür ederim böyle bir tartışma oldu konu içerisinde.. şimdi anladım..(tahmin etmiştim..altı çizili sebepten olabilecegini)
rabbim razı olsun
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt