Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forum yanlış kullanılıyor. (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.

haklısınız siz arada bir konularınızı güncelleme yapıp ana sayfaya taşıyın elbet bir kul ALLAH celle celalühu rızası için okur.selametle kalınız kardeşim.

Selamün Aleyküm
Kaan Abi gerçekten önemli bir hususa değinmişsiniz.Ben siteye yeni üye olduğum sıralardaydı.Öğretmenimiz Bişr-i Hafi Hazretleri nin hayatını anlattı.İnanın o kadar hoşuma gitti ve etkilendim ki hemen buraya da yazıp göndermek istedim.Yazdım da... Ama 1 tane cevap gelmedi bırakın cevabı okunmadı bile.:a36:Sırf bu yüzden artık pek bişey paylaşmak istemiyorum bile.Keşke imkan olsada yine güncellesem belki okunur.Benim için gerçekten önemli idi.Çünkü Bişr-i Hafi Hazretleri Allah'a saygısından ayakkabı giymeyip çıplak dolaşan birisiydi.Bilinsin öğrenilsin istemiştim.Umarım bundan sonra daha dikkatli olunur.Selam ve dua ile

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
evet hakkın karşısında ancak susulur.haklısınız....

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kaan kardeşim,
bazı konularımın silinmesini istiyorum,mümkünmüdür?

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim. bu butona sebepleri ile yazarsanız müdahale edilir.Şikayet yada bir çok bilgileri buradan da bizlere ulaştırabilirsiniz.(ilgili konunu içersine girerek profil bilgilerinizin altındaki olan butona yazınız.)

selamun aleyküm kaan kardeşim,
bazı konularımın silinmesini istiyorum,mümkünmüdür?

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.bide benim anlayamadığım bir konu var.acaba sorun bende mi bilmiyorum.erkek arkadaşımdan ayrıldım,yanına gidemiyorum....kız arkadaşımdan ayrıldım......vs.konular açılıyor.bir yandan islamda flörtün olmadığını anlatırken öte yandan böyle konuların açılması ve onları teselli eden yorumları ben anlamakta güçlük çekiyorum.acaba kaan kardeşim bende bir anormallik mi var?

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli ablamız.Çok haklısınız hem fikiriz hakikatler ile bütünleştiği sürece.Bizler bu konularda dikkat ediyoruz müdahale için sizlerin yardımı ilede haberdar oluyoruz.

Harama şahit tutmak ve buna tasdikçi aramak yada bilmeden bunlara destek vermek hoş hareketler değildir.

Konu hakkında inşaALLAH bu yazdığınızda bir uyarı ve ikaz mesajı olacaktır.selametle kalınız ablamız.

selamün aleyküm kardeşim.bide benim anlayamadığım bir konu var.acaba sorun bende mi bilmiyorum.erkek arkadaşımdan ayrıldım,yanına gidemiyorum....kız arkadaşımdan ayrıldım......vs.konular açılıyor.bir yandan islamda flörtün olmadığını anlatırken öte yandan böyle konuların açılması ve onları teselli eden yorumları ben anlamakta güçlük çekiyorum.acaba kaan kardeşim bende bir anormallik mi var?

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
bende bir kere yanlış yere konu açmıstım özür dilerım

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum kaan kardeşim..kusura bakmazsanız birşey sormak istiyorum..
ben konularda e-mail ile uyarılmak istemiyorum yapacagım yerde abonelikleri sil demişim..birçok konuya (toplu olarak abonelikleri sil yaptım kontrol panelinden ).. şimdi hangi konulara cevap yazdıgımı anlayamıyorum/fark edemiyorum dogal olarak ..
yani diyecegim odurki:).. bunun bir geri dönüşü varmı.. aboneliklerimi geri alma olasılıgım :D ..teşekkür ederim kardeşim
selam ve dua ile

A

Arzu_76

selamün aleyküm

Ben çoğu kez o hatayı yapıyorum hakkınızı helal edin ne olur

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim konu hakkında tam olarak bilgili değilim araştırıyorum konuyu bende çözer isem buraya yazarım bilgilerinize kardeşim.

selamun aleykum kaan kardeşim..kusura bakmazsanız birşey sormak istiyorum..
ben konularda e-mail ile uyarılmak istemiyorum yapacagım yerde abonelikleri sil demişim..birçok konuya (toplu olarak abonelikleri sil yaptım kontrol panelinden ).. şimdi hangi konulara cevap yazdıgımı anlayamıyorum/fark edemiyorum dogal olarak ..
yani diyecegim odurki:).. bunun bir geri dönüşü varmı.. aboneliklerimi geri alma olasılıgım :D ..teşekkür ederim kardeşim
selam ve dua ile

xhandex

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
öcelikle şunu berlirtiyim ben foruma pek mesaj yazmıyorum ama açılan konuları takip ediyorum...ve ne yazık ki bende sizinle aynı fikirdeyim forum çok dağınık ve düzensiz aynı konudan 2 tane var yanlış alanlara açılan alakasız konular var..ve bu yüzden forumda dolaşırken benim kafam çok karışıyor..şu andan itibaren konu açanlar açtıkları konuları doğru yerlere açmaya dikkat ederlerse modlarda 2 kere açılmış konuları ve yanlış yere açılmış konuları düzenlerler ise forum daha düzenli olacaktır
selametle:)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim herkesin dikkate alması ümidi ile....

Selamün aleyküm
öcelikle şunu berlirtiyim ben foruma pek mesaj yazmıyorum ama açılan konuları takip ediyorum...ve ne yazık ki bende sizinle aynı fikirdeyim forum çok dağınık ve düzensiz aynı konudan 2 tane var yanlış alanlara açılan alakasız konular var..ve bu yüzden forumda dolaşırken benim kafam çok karışıyor..şu andan itibaren konu açanlar açtıkları konuları doğru yerlere açmaya dikkat ederlerse modlarda 2 kere açılmış konuları ve yanlış yere açılmış konuları düzenlerler ise forum daha düzenli olacaktır
selametle:)

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
VE SON OLARAK BİR ÇOK KARDEŞİMİZ 5 DAKİKA İÇERSİNDE BİR ÇOK YENİ KONU AÇIYOR.VE OKUNMADAN ANA SAYFADAN HEM KENDİ KONULARI HEM DİĞER ARKADAŞLARIN KONULARI DÜŞÜYOR.TEKRAR DİYORUM BUNA KENDİMDE DAHİLİM.

ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM SÜREKLİ AYNI ZAMAN DİLİMİ İÇİNDE NEDEN BİRDEN FAZLA KONU AÇILIYOR?

AYNI ANDA NEDEN ANA SAYFA AYNI KİŞİYLE İSTİLA EDİLİYOR?

NEDEN DİĞER ARKADAŞLARIN ANA SAYFADAN KONULARI DÜŞÜYOR?

HAKSIZLIK YAPMADIĞINIZDAN EMİNMİSİNİZ?

HAKKA GİRMEDİĞİNİZDEN EMİNMİSİNİZ?

AMACIMIZ MESAJ SAYISINI MI YÜKSELTMEK?

YADA FARKLI BİR KOVALAMACA MI VAR?

YOKSA DİĞER ARKADAŞLARA SAYGI YOK MU?

ALLAH Celle Celalüh RIZASI İÇİN KONU HAKKINDA DAHA DİKKATLİ OLALIM.

BİR DAKİKA İÇİNDE AYNI KİŞİ YADA KİŞİLER 10 TANE YENİ KONU AÇTI BU NE HIZ VE KOŞUŞTURMA.

selamünaleyküm Allah razı olsun
çok haklısınız yazdıklarınıza katılıyorum benimde rahatsız olduğum bir durumdu bu...
ben şahsım adına çok konu açmaktan yana değilim- pek açmıyorum zaten...
önemli olan sürekli konu açmak değil , açılan konuların güncel tutulması herkesin o bilgilerden yararlanmasını sağlamak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum...

selam ve dua ile kalın...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim herkesin dikkate alması ümidi ile....selametle kalınız.

VE SON OLARAK BİR ÇOK KARDEŞİMİZ 5 DAKİKA İÇERSİNDE BİR ÇOK YENİ KONU AÇIYOR.VE OKUNMADAN ANA SAYFADAN HEM KENDİ KONULARI HEM DİĞER ARKADAŞLARIN KONULARI DÜŞÜYOR.TEKRAR DİYORUM BUNA KENDİMDE DAHİLİM.

ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM SÜREKLİ AYNI ZAMAN DİLİMİ İÇİNDE NEDEN BİRDEN FAZLA KONU AÇILIYOR?

AYNI ANDA NEDEN ANA SAYFA AYNI KİŞİYLE İSTİLA EDİLİYOR?

NEDEN DİĞER ARKADAŞLARIN ANA SAYFADAN KONULARI DÜŞÜYOR?

HAKSIZLIK YAPMADIĞINIZDAN EMİNMİSİNİZ?

HAKKA GİRMEDİĞİNİZDEN EMİNMİSİNİZ?

AMACIMIZ MESAJ SAYISINI MI YÜKSELTMEK?

YADA FARKLI BİR KOVALAMACA MI VAR?

YOKSA DİĞER ARKADAŞLARA SAYGI YOK MU?

ALLAH Celle Celalüh RIZASI İÇİN KONU HAKKINDA DAHA DİKKATLİ OLALIM.

BİR DAKİKA İÇİNDE AYNI KİŞİ YADA KİŞİLER 10 TANE YENİ KONU AÇTI BU NE HIZ VE KOŞUŞTURMA.

selamünaleyküm Allah razı olsun
çok haklısınız yazdıklarınıza katılıyorum benimde rahatsız olduğum bir durumdu bu...
ben şahsım adına çok konu açmaktan yana değilim- pek açmıyorum zaten...
önemli olan sürekli konu açmak değil , açılan konuların güncel tutulması herkesin o bilgilerden yararlanmasını sağlamak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum...

selam ve dua ile kalın...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Ben aranıza katılalı 1 ay daha olmadı. Bu forumu çok sevdim. Elimden geldiğince günlük uğramaya çalışıyorum. İş yerinde evde giriyorum fırsat buldukça. Eğer bu hatalardan bende yaptı isem, affola. Ama dikka edeceğim... :)

Sağolasın, herkese teşekkür ederim...

Kaan Erdem

Yönetici
hoş geldiniz kardeşim.Mühim olan ikazda uyumlu olmak hatada ısrar etmemek.Hayırlı ve kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı her daim bekliyoruz.

selametle kalınız kardeşim.

Ben aranıza katılalı 1 ay daha olmadı. Bu forumu çok sevdim. Elimden geldiğince günlük uğramaya çalışıyorum. İş yerinde evde giriyorum fırsat buldukça. Eğer bu hatalardan bende yaptı isem, affola. Ama dikka edeceğim... :)

Sağolasın, herkese teşekkür ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt