Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forum yanlış kullanılıyor. (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
sağ olasın kardeşim.selam ve dua ile kalın selametle.

Söyledeklerinize harfiyyen katılıyorum kardeşim. Ben de bir konuda rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Bazı konular gereksiz geliyor bana . Zaten zamanım kısıtlı . Asıl önemli olan konular es geçiliyor. Ben bu noktada çok duyarlı olmalarını istiyorum üye kardeşlerimizden. Allah razı olsun sizden de böyle bir konuyu gündeme getirmişsiniz. Söylediğiniz gibi sanki yarış yapılıyormuş gibi kim daha fazla konu açacak diye. Lütfen burada ne yarış yapılıyor ne de başka bir şey . Burada Allah rızasını gözeterek davranmamız gerekir. Öbür türlü davranırsak şeytana uymuş oluruz.
Allah'a emanet olun.
Hayırlı sabahlar.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim.ALLAH cc razı olsun selametle kalın inşaALLAH.:G:evet:H

Selamunaleykum abicim harika diyebilirim nerdeyse benim içimi okumuşunuz desem yeridir ben ön yargılı davranmak istemem ama benim şahsi görüşüm sitede bazı büyükleriniz dedeğiniz kişiler dikkat ediyorum acılan forumlara bir kere emeğinize saglık deme zahmetinde bulunmuyorlar ( belli kişilere yazdıkları hariç ) ama bazı forumlar açılıyor o acılan forumlarda sanki bana puan toplamak için acılıyor gibi geliyor bu benim şahşi görüşümdür katılmayanlar ola bilir herkes kırıcı ve hak gasp edici olmadan görüşünü yazabilir a.e.olunuz hayırlı günler tşkkler kaan abi.

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kaan abi duyarlı forum için tekrar tşkler umarım benim yazımdanda pay cıkaran olmustur a.e.olunuz hayırlı cumalar

Kaan Erdem

Yönetici
bir Dakika Içinde Ayni Kişi Yada Kişiler 10 Tane Yeni Forum Açti Bu Ne Hiz Ve Koşuşturma.

selam Ve Dua Ile Kalin.allah Cc Emanet Olun Selametle.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm Kaan Kardeşim çok Güzel Bi Konuya Dğeinmişsiniz...benimde Dikkatimi çeken şeyler Var Bu Sitede....son Günlerde Büyük Bi Gruplaşma Farkediyorum....yada çok Boş Forumlar Açildiğini Görüyorum..sürekli Pasta Resimleri Falan Paslaniyor Tamam Yemek Bölümü Var Sitemizn Ama Yapan Var Yapamayan Var,alan Var Alamayan Var..bazi Büyükleriminde Bazi Insnalari Yüceltmek Adina çok Değişik Kelimelr Cümleler Kulandiğina şahit Oluyorum Ve çok şaşiriyorum... Ayrica Ayni Konu Arka Arkaya Açiliyor....değişik Bi Konu Yok ..kopyala Yapiştir....forum Açmak Büyük Sorumluluktur...mesla Kendi Adima Benim çok Bilgim Yok Bilmediğim Bişey Hakkinda Kopyala Yapiştir Yapmam....kendim Forum Açmaktansa Siz Gibi Değerli Kardeşlerimizn Açtiği Frumlari Takip Etmeye çalişiyorum...rabbime Emanet Olun....selam Ve Dua Ile...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kaan kardeşim ALLAH CC razı olsun çok önemli bir konuydu ben açmayı düşünüyordum tepkilerden korktum son birkaç aydır açılan onca güzel konular abuk subuk konuların arasında kayboluyor birşeyler öğrenelim derken birsürü saçmalıkla karşılaşıyoruz dini bilgiler arada kaybolup gidiyor birçok kişiler açtıkları konuları takip bile etmiyorlar ALLAHA CC emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kıymetli ablam.tepki,çok haklısın buda olayın apayrı bir boyutu,size,bize ve cümlemize kimse salyasını bulaştırmasın inşaALLAH.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun hayırlı ve bereketli günler olsun abla.selametle.

selamün aleyküm kaan kardeşim ALLAH CC razı olsun çok önemli bir konuydu ben açmayı düşünüyordum tepkilerden korktum son birkaç aydır açılan onca güzel konular abuk subuk konuların arasında kayboluyor birşeyler öğrenelim derken birsürü saçmalıkla karşılaşıyoruz dini bilgiler arada kaybolup gidiyor birçok kişiler açtıkları konuları takip bile etmiyorlar ALLAHA CC emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.çok ama çok haklısın.inanılmaz bir samimiyetsizlik mevcut,yılışık ve laubali konuşmalar.dikkat ediniz artık paylaşımlar msn muhabbetleri gibi karşılıklı konuşmalara gçeti.bayan yada erkek rahat rahat senli,benli samimi muhataplıklar içersinde.ve zanda bulunacağım ama.kendisinin yapmadığı vazifeleri hakkında burada paylaşım açanların niyetlerinde şüphedeyim ve ALLAH cc islah etsin diyorum.

son zamanlarda ciddi anlamda kalite konusunda düşüş var.çok şey yazmak isterim fakat üstüne alınıp farklı nickler ile girip saldıranlar iftira atanlar olabilir.hadddini aşanlar vs.

konu hakkında dikkat edilmesi ümidi ile.birde kırmızı ile yazıları büyüttüğüm kısımlar hakkında ALLAH cc razı olsun çok mühim bir konu bu.selametle kalın.

selamün Aleyküm Kaan Kardeşim çok Güzel Bi Konuya Dğeinmişsiniz...benimde Dikkatimi çeken şeyler Var Bu Sitede....son Günlerde Büyük Bi Gruplaşma Farkediyorum....yada çok Boş Forumlar Açildiğini Görüyorum..sürekli Pasta Resimleri Falan Paslaniyor Tamam Yemek Bölümü Var Sitemizn Ama Yapan Var Yapamayan Var,alan Var Alamayan Var..bazi Büyükleriminde Bazi Insnalari Yüceltmek Adina çok Değişik Kelimelr Cümleler Kulandiğina şahit Oluyorum Ve çok şaşiriyorum... Ayrica Ayni Konu Arka Arkaya Açiliyor....değişik Bi Konu Yok ..kopyala Yapiştir....forum Açmak Büyük Sorumluluktur...mesela Kendi Adima Benim çok Bilgim Yok Bilmediğim Bir şey Hakkinda Kopyala Yapiştir Yapmam....kendim Forum Açmaktansa Siz Gibi Değerli Kardeşlerimizn Açtiği Frumlari Takip Etmeye çalişiyorum...rabbime Emanet Olun....selam Ve Dua Ile...

SERKANERDEM

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
kaan Kardeşim Burasi Yeri Değil Ama Benim Bi Sorunum Var..büyük Harfle Yaziyorum Yazilarimi Fakar Renklendirme Yapinca çoğu Küçülüyor...ve Hiç Hoş Olmayan Görüntüler çikiyor...rabbime Ve Allah Yazilari Küçük Oluyor Mesala...sorunu Nasil Düzeltebilirm Bi Bilginiz Varmi...çok Rahatsiz Oluyrum Bu Görüntüden...

Kaan Erdem

Yönetici
site içersinde büyük yazı yazmak ile alakalı,sistem olarak otomatik küçük yazıya çevirme özelliği var.
fakat yazınızın bir kısmını küçük yazıp sonra büyük,yada büyük yazıp küçük yazarsanız sorun olmuyor.

fakat tamamiyle büyük yazı yazıldıktan sonra cevaplama sonrası küçülüyor.umarım sorduğunuz sorunun cevabı budur yardımcı olmuşumdur.

selam ve dua ile kalın.

kaan Kardeşim Burasi Yeri Değil Ama Benim Bi Sorunum Var..büyük Harfle Yaziyorum Yazilarimi Fakar Renklendirme Yapinca çoğu Küçülüyor...ve Hiç Hoş Olmayan Görüntüler çikiyor...rabbime Ve Allah Yazilari Küçük Oluyor Mesala...sorunu Nasil Düzeltebilirm Bi Bilginiz Varmi...çok Rahatsiz Oluyrum Bu Görüntüden...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
site içersinde büyük yazı yazmak ile alakalı,sistem olarak otomatik küçük yazıya çevirme özelliği var.
fakat yazınızın bir kısmını küçük yazıp sonra büyük,yada büyük yazıp küçük yazarsanız sorun olmuyor.

fakat tamamiyle büyük yazı yazıldıktan sonra cevaplama sonrası küçülüyor.umarım sorduğunuz sorunun cevabı budur yardımcı olmuşumdur.

selam ve dua ile kalın.

Allah Razı olsun ....Hayırlı günler..Bundan sonra daha dikaktli olacağım...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam Kardeşim.çok Ama çok Haklısın.inanılmaz Bir Samimiyetsizlik Mevcut,yılışık Ve Laubali Konuşmalar.dikkat Ediniz Artık Paylaşımlar Msn Muhabbetleri Gibi Karşılıklı Konuşmalara Gçeti.bayan Yada Erkek Rahat Rahat Senli,benli Samimi Muhataplıklar Içersinde.ve Zanda Bulunacağım Ama.kendisinin Yapmadığı Vazifeleri Hakkında Burada Paylaşım Açanların Niyetlerinde şüphedeyim Ve Allah Cc Islah Etsin Diyorum.

son Zamanlarda Ciddi Anlamda Kalite Konusunda Düşüş Var.çok şey Yazmak Isterim Fakat üstüne Alınıp Farklı Nickler Ile Girip Saldıranlar Iftira Atanlar Olabilir.hadddini Aşanlar Vs.

konu Hakkında Dikkat Edilmesi ümidi Ile.birde Kırmızı Ile Yazıları Büyüttüğüm Kısımlar Hakkında Allah Cc Razı Olsun çok Mühim Bir Konu Bu.selametle Kalın.

Selamün Aleyküm

Ne Kadar Güzel Yazmişsiniz Kaan Kardeşim Allah (c.c.)razi Olsun.sizinle Ayni Fikirdeyim.demişsinizki çok şey Yazmak Isterdim Yazin Kardeşim Ne Sizi Rahatsiz Ediyosa Gösterin Tepkinizi Kendinizi Tutabildiğiniz Içinde Tebrik Ederim çünkü Ben Tutamiyorum Malasef Içimden Kizip Susmak Bana Göre Bişey Değil.kim Ne Tepki Gösterirse Göstersin

Allah Islah Etsin Demişsiniz Aminn Diyorum

Allaha Emanet Olunuz

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.

ALLAH cc razı olsun sizdende selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun.hayırlı ve bereketli günler olsun.

Selamün Aleyküm

Ne Kadar Güzel Yazmişsiniz Kaan Kardeşim Allah (c.c.)razi Olsun.sizinle Ayni Fikirdeyim.demişsinizki çok şey Yazmak Isterdim Yazin Kardeşim Ne Sizi Rahatsiz Ediyosa Gösterin Tepkinizi Kendinizi Tutabildiğiniz Içinde Tebrik Ederim çünkü Ben Tutamiyorum Malasef Içimden Kizip Susmak Bana Göre Bişey Değil.kim Ne Tepki Gösterirse Göstersin

Allah Islah Etsin Demişsiniz Aminn Diyorum

Allaha Emanet Olunuz

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
BEN BU FORUMUN ÇOK FAYDALI OLCAĞINA İNANIYORUM VE ARADA BuRAYI GÜNCELLEMEK İSTİYORUM...

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
konu hakkında hala sıkıntımız devam ediyor....

selamun aleyküm değerli abim...
sıkıntı inşaALLAH hayırlı bişekilde sona erer.inan bu durumdan duyduğum rahatsızlığı anlatacak bir kelime bulamıyorum..bir şekilde o forumlar güncelleniyor..olanlara rağmen...nasıl önlem alınır bilmiyorum da..RABBİM hayırlısını nasip etsin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt