Eyvallah abicim...
Güncelleme
forumlar yanlış kullanılıyor
Haklısınız konular o kadar cok dagınım ki ne nerde bilmiyorum yeni bir düzenleme yapılırsa sevinirim...
VE SON OLARAK BİR ÇOK KARDEŞİMİZ 5 DAKİKA İÇERSİNDE BİR ÇOK YENİ KONU AÇIYOR.VE OKUNMADAN ANA SAYFADAN HEM KENDİ KONULARI HEM DİĞER ARKADAŞLARIN KONULARI DÜŞÜYOR.TEKRAR DİYORUM BUNA KENDİMDE DAHİLİM.
ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM SÜREKLİ AYNI ZAMAN DİLİMİ İÇİNDE NEDEN BİRDEN FAZLA KONU AÇILIYOR?
AYNI ANDA NEDEN ANA SAYFA AYNI KİŞİYLE İSTİLA EDİLİYOR?
NEDEN DİĞER ARKADAŞLARIN ANA SAYFADAN KONULARI DÜŞÜYOR?
HAKSIZLIK YAPMADIĞINIZDAN EMİNMİSİNİZ?
HAKKA GİRMEDİĞİNİZDEN EMİNMİSİNİZ?
AMACIMIZ MESAJ SAYISINI MI YÜKSELTMEK?
YADA FARKLI BİR KOVALAMACA MI VAR?
YOKSA DİĞER ARKADAŞLARA SAYGI YOK MU?
ALLAH Celle Celalüh RIZASI İÇİN KONU HAKKINDA DAHA DİKKATLİ OLALIM.
BİR DAKİKA İÇİNDE AYNI KİŞİ YADA KİŞİLER 10 TANE YENİ KONU AÇTI BU NE HIZ VE KOŞUŞTURMA.
SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH Celle Celaluh'a EMANET OLUN SELAMETLE.
Selamun Aleyküm
Tabi siz daha iyi bilirsinizde niye bu konuyla ilgili bir yasak getirmiyorsunuz.Gün içerisinde açılacak konu sayısı sınırlı olabilir mesela..
Aleykümselam;
Aslında bu önlem sürekli gündemde tutmaya çalıştığımız bir durum,fakat diğer faydası çok olanlara haksızlık olur,insanları kategorilere ayırmak ta doğru olmaz.
Dikkat ederseniz böyle bir süreç sitemizde daim değil ara ara ''islamiyet'' adı altında ki hizmet çabasını kavrayamamış kardeşlerimiz gelir umduğunu bulamazlar ve giderler.Bu arada kalite ve seviye düşer,haddi aşanlar işlem görür bu duruma azda olsa katkı sağlayanlarsa zaten dediğimiz gibi giderler.
Bu süreç yaşandığında ise bu paylaşımı imalı bir şekilde ana sayfaya taşıyarak geçiçi anlaşılır bir önlem ile etkili olmaya çalışıyoruz.Buna saygı duyan çeki düzen verende var anlamamak isteyen de......
Umar ve ümid ederim ki anlaşılan ve anlayanlardan oluruz selametle kalınız...
ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM SÜREKLİ AYNI ZAMAN DİLİMİ İÇİNDE NEDEN BİRDEN FAZLA KONU AÇILIYOR?
AYNI ANDA NEDEN ANA SAYFA AYNI KİŞİYLE İSTİLA EDİLİYOR?
NEDEN DİĞER ARKADAŞLARIN ANA SAYFADAN KONULARI DÜŞÜYOR?
HAKSIZLIK YAPMADIĞINIZDAN EMİNMİSİNİZ?
HAKKA GİRMEDİĞİNİZDEN EMİNMİSİNİZ?
AMACIMIZ MESAJ SAYISINI MI YÜKSELTMEK?
YADA FARKLI BİR KOVALAMACA MI VAR?
YOKSA DİĞER ARKADAŞLARA SAYGI YOK MU?
ALLAH Celle Celalüh RIZASI İÇİN KONU HAKKINDA DAHA DİKKATLİ OLALIM.
BİR DAKİKA İÇİNDE AYNI KİŞİ YADA KİŞİLER 10 TANE YENİ KONU AÇTI BU NE HIZ VE KOŞUŞTURMA.
ÇOK KONU AÇMAK YERİNE....ÇOK AMA DEĞERİ OLMAYAN KONU AÇMAK YERİNE
2 .KEZ 3.KEZ AYNI KONUYU AÇMAK YERİNE
HERKESİ KONULARI TAKİP ETMEYE VE SİTEYİ FORUMLARI İNCELEMEYE ÇAĞIRIYORUM
Değerli ablamız;
Artık öyle bir hal aldıki insanı uyarmaya kalktığınız an edepsizliği ve çirkefliği ile sizi bastırıyor,bu çirkin hal ve tavırlar özelikle hanım kardeşlerimize asla yakışmıyor,bu konuda çok şey yazmak isterim ama benimde hal ve hareketlerime yakışmaz.
Umar ve ümid ederim ki yapılan hayırlı ikazları anlarız ve edebimizide beraberinde takınırız.Selametle kalınız ablamız.
gerçekten bu halde davrananlar var demekki...
hayretler içindeyim..
ama şaşmamak lazım gerçekten yazdığınız kelime doğru ÖYLE BİR HALDEYİZ Kİ...Allah c.c. şaşırtmasın...
ama
ben yine de
güncellemelerime devam edeceğim...
selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
"ÇOK KONU AÇMAK YERİNE....ÇOK AMA DEĞERİ OLMAYAN KONU AÇMAK YERİNE
2 .KEZ 3.KEZ AYNI KONUYU AÇMAK YERİNE
HERKESİ KONULARI TAKİP ETMEYE VE SİTEYİ FORUMLARI İNCELEMEYE ÇAĞIRIYORUM"
evet kaan abi cok haklısın birisi bir konu acıyor.1 dk geçmeden alıntılarla birkaç konu daha acıyor. diğer arkadaşımızın emekle yazdığı hiç oluyor ve gündemden malumen düşüyor. ben yazdığım actığım bir konuyu 5dk. sürmüyor formda bulamıyorum bir bakıyorum birisi 6 .. 7 tane cok kısa hatta bilenen seyler hakkında konu acmış... insan tabiki üzülüyor... ve sunuda söylemek istiyorum en ufak birşeyde konu acılmasın. cünkü coğu konular benzer başlıklarla daha önceden acılmış oluyor.. neyse iyi olur işallah
selam ve dua ile kalın
haklısınız kardeşim;
el altında binlerce site mevcut al kopyala,yapıştır ve postala.içerik nedir,islama,müslümanlığa,kardeşliğimize tersmi,bozuk fikir yanlış kaynak var mı belli değil.
Bu nasıl bir cesaret değil mi?en basit bir konu bile bizi okumadan anlamadan yada laf olsun diye aklımız ermiyorsa paylaşıyorsak,küfre,şirke,günah'a vs..bir çok gaflet haline sürüklüyor.bu yazdıklarımda işin başka boyutu.
Sizin söylediklerinizde yerinde tespitler saygı,bilinç,şuur yok kardeşim hepsi bundan hasıl oluyor.ne için,kim için hizmette yarışıyoruz bunun bir kere mevla rızası için belli ve net olması gerekir.
Mesaj sayısı,konu sayısı,üye rütbesi ve popüler olmaksa işte bu durumlar ve kalitesizlik her daim ayyuka çıkacaktır.
Selametle kalınız kardeşim.
sağolasın abi teşekkürler... Doğru diyorsun işallah hizmet amaçlı olan bu sitemizi diğer arkadaşlarda tam olarak anlarlar burda sadece doğruyu ve doğru yolu insanlara anlatmaya calışıyoruz kaç mesaj yazmışım kaç konu acılmş ne ifade ederki... Eğer anlaşılmamış isek sayılar burda neyi temsil eder.....
şimdi isimlerini hatırlayamaçağım ama bazı kişiler var konu ve mesajı nerdeyse çok yakın ne zaman yazdın yayınladın nasıl oldu?....... Tabiki ne amaç taşıdığı bile bilinmeyen sitelerden alınıp kes kopyala yapıştır yapıyoruz bende böçyle yapmışımdır. Ama cok dikkatimi ceken yada hiç duymadığım bir şeyi doğruluğunu bulup anladıktan sonra kardeşlerimle paylaşıp konu açmışımdır. Bazı konular var insan okuyunca inanası gelmiyor kaynağını soruyorsun yazanın bile haberi yok.... Umarım bu konunuz herkezce okunur yerinde oldu yani emeğinize sağlık selam ve dua. Ile...
evet haklısınız
benimde birkaç konum bu sayede düştü
söylediklerinizi dikkate alarak devam etmek gerekir foruma
Allah razı olsun inş
selam ve dua ile...
Sağ olasınız kardeşim;
Bu uyarı niteliğindeki paylaşımı ''popüler olma sevdalısı'',''malayanı işler'' tecrübelilerinin okuyup idrak etmesi ne kadar hayırlı olacaktır değil mi?
Selametle kalınız değerli kardeşim.