Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forum yanlış kullanılıyor. (1 Kullanıcı)

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı
re: Forum yanlış kullanılıyor.

esselamun aleykum abicim
cok dogru yazmissin katiliyorum sonuna kadar cok forum acilinca takip edmiyorum...
selam ve dua ile.....

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.ALLAH CC RAZI OLSUN.SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE KARDEŞİM.
gonulturker yazdı:
esselamun aleykum abicim
cok dogru yazmissin katiliyorum sonuna kadar cok forum acilinca takip edmiyorum...
selam ve dua ile.....

Kaan Erdem

Yönetici

ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM SÜREKLİ AYNI ZAMAN DİLİMİ İÇİNDE NEDEN BİRDEN FAZLA FORUM AÇILIYOR?

AYNI ANDA NEDEN ANA SAYFA AYNI KİŞİYLE İSTİLA EDİLİYOR?

NEDEN DİĞER ARKADAŞLARIN ANA SAYFADAN FORUMLARI DÜŞÜYOR?

HAKSIZLIK YAPMADIĞINIZDAN EMİNMİSİNİZ?

HAKKA GİRMEDİĞİNİZDEN EMİNMİSİNİZ?

AMACIMIZ MESAJ SAYISINI MI YÜKSELTMEK?

YADA FARKLI BİR KOVALAMACA MI VAR?

YOKSA DİĞER ARKADAŞLARA SAYGI YOK MU?

ALLAH CC RIZASI İÇİN KONU HAKKINDA DAHA DİKKATLİ OLALIM.

BİR DAKİKA İÇİNDE AYNI KİŞİ YADA KİŞİLER 10 TANE YENİ FORUM AÇTI BU NE HIZ VE KOŞUŞTURMA.

SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE

Kaan Erdem

Yönetici
HADDİM VE VAZİFEM OLMAYARAK PAYLAŞIYORUM SIKINTI YADA SIKINTIMIZI.....

ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM.

SIKINTI DUYDUĞUM YADA BELKİDE DUYDUĞUMUZ KONULARDAN BİRİSİ FORUMLARIN YANLIŞ KULLANIMI.BUNUNLA İLGİLİ YÖNETİMİN UYARI VEYA İKAZI GENEL YÖNETİM DUYURUSUNDA YADA FORUM KURALLARINDA ANLATILMIŞTIR.FAKAT BİZLERİN DİKKATSİZLİK YADA BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE BELKİDE ÖNEMSEMEMEKTEN KAYNAKLI YAPMIŞ OLDUĞU BİR HATA VAR.

BÜTÜN BİLGİLER İLGİLİ YADA İLGİSİZ HATTA ALAKASIZ HEPSİ ''Serbes Kürsü > Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı ?'' BAŞLIĞI ALTINDA TOPLANIYOR.

RESİMLER,SLAYTLAR.DİNİ KONULAR,DİNİ SOHBETLER,FIKRA VS.AKLINIZA GELEBİLECEK TÜM PAYLAŞIMLAR.

BURADAKİ SANIRIM EN BÜYÜK YANLIŞ VERİ ŞU OLACAKTIR.DİĞER KONULARDA ARŞİV YERLİ YERİNDE OLAMAYACAKTIR.ARAŞTIRMA YADA KONU İNCELEME SIRASINDA DÜZENSİZLİKTEN KAYNAKLI BELKİDE ELEŞTİRİLERE MEYDAN VERECEKTİR.AYRICA SİTEDEKİ FORUMLARIN TERTİP DÜZEN AÇISINDAN İLGİLİ KONULARIN YERLİ YERİNDE OLMASI SAĞLIKLI BİR ARŞİVİN OLMASINA YARDIMCI OLACAKTIR.KONU HAKKINDA BENDE DAHİL DAHA DİKKATLİ OLURSAK KULLANIMINA GÖRE FAYDAMIZ OLACAKTIR.BAŞKA KARDEŞLERİMİZİN BENİM ATLADIĞIM ES GEÇTİĞİM KONU İLE ALAKALI DÜŞÜNCESİ VAR İSE PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUM.BU ELEŞTİRİYE BAŞTA KENDİM DAHİLİM.

VE SON OLARAK BİR ÇOK KARDEŞİMİZ 5 DAKİKA İÇERSİNDE BİR ÇOK YENİ KONU AÇIYOR.VE OKUNMADAN ANA SAYFADAN HEM KENDİ FORUMLARI HEM DİĞER ARKADAŞLARIN FORUMLARI DÜŞÜYOR.TEKRAR DİYORUM BUNA KENDİMDE DAHİLİM.AZ ÖZ FORUM AÇMALIYIZ.

SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim iyi bir konuya değinmişsin evet bende bazen öyle oluyor yanlış yere aç.ılıyor konular daha dikkatli olmalıyım olmalıyız

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim...hepimizin içi geçerli kimse üstüne almasın..bu sadece genel bir hatırlatma..dikkat ve verdiğiniz önem için ALLAH cc razı olsun..selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle kardeşim...

s.a kardeşim iyi bir konuya değinmişsin evet bende bazen öyle oluyor yanlış yere aç.ılıyor konular daha dikkatli olmalıyım olmalıyız

aşk-ı vefa

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim doğru söylüyorsun ama bunu ayarlamak zor olur ancak hepsine cevap vermemiz mümkün olmayabilir bizlerde az ve öz cevap vererek temin edebiliriz ve çok konu açıldığından kendime de konu açamıyorum ama zararı yok çünkü yeterli deyip geçiştiriyorum kimseyi kırmayalım verebildiğimize verelim diğerleride küsmesinler selam ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim...sizde haklsınız..selam ve dua ile kalın selametle....

s.a kardeşim doğru söylüyorsun ama bunu ayarlamak zor olur ancak hepsine cevap vermemiz mümkün olmayabilir bizlerde az ve öz cevap vererek temin edebiliriz kimseyi kırmayalım verebildiğimize verelim diğerleride küsmesinler selam ve dua ile

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
Çokda haklısınız daha dikkatil olmalıyız özellikle forum açerken açmadan önce açıcağımız konu önceden açılıp açılmadığını kontrol etmeliyiz sitemize uygun güzel konular açmalıyız benim biraz dikkatimi çeken ben 28 yaşındayım ama daha genç olan üyelerimiz var yaşları 14 gibi olan onlar konu açıp bişeyler paylaşmaya çok hevesliler ve bi anda konu açıyorlar yani yaşları olgun olanlar forum u nasıl kullanacağını bilir gençlerin bu konuda dikkatini çekmeliyiz bence yanlış anlaşılmak istemem gençlerimizi kötülemiyorum yada yanlış yapıyorlar demiyorum kalp kırdıysam en çok ben üzülürüm sadece demek istemem onları daha bilgilendirmek için bişey yapılmalı yönetime duyurulur eğer yanlış anlaşıldıysamda çok özür dilerim
selametla

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam...yönetim forum kuralları adı altında başlık açmış olup burada dikkat etmemiz gereken konularda ikaz ediyor...ve bizler eyer farkındaysak forumların başlarına maddeler koyulmuş ve burada uyarı yapıyor...sizin ne demek istediğinizi sanırım tüm kardeşlerin anlamıştır..kalp kıracak yada kötülemek adına bir ima yada ikaz yok..sadece burada daha dikkatli olmamız adına..birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz...

selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle kardeşim...

Selamün aleyküm
Çokda haklısınız daha dikkatil olmalıyız özellikle forum açerken açmadan önce açıcağımız konu önceden açılıp açılmadığını kontrol etmeliyiz sitemize uygun güzel konular açmalıyız benim biraz dikkatimi çeken ben 28 yaşındayım ama daha genç olan üyelerimiz var yaşları 14 gibi olan onlar konu açıp bişeyler paylaşmaya çok hevesliler ve bi anda konu açıyorlar yani yaşları olgun olanlar forum u nasıl kullanacağını bilir gençlerin bu konuda dikkatini çekmeliyiz bence yanlış anlaşılmak istemem gençlerimizi kötülemiyorum yada yanlış yapıyorlar demiyorum kalp kırdıysam en çok ben üzülürüm sadece demek istemem onları daha bilgilendirmek için bişey yapılmalı yönetime duyurulur eğer yanlış anlaşıldıysamda çok özür dilerim
selametla

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam...yönetim forum kuralları adı altında başlık açmış olup burada dikkat etmemiz gereken konularda ikaz ediyor...ve bizler eyer farkındaysak forumların başlarına maddeler koyulmuş ve burada uyarı yapıyor...sizin ne demek istediğinizi sanırım tüm kardeşlerin anlamıştır..kalp kıracak yada kötülemek adına bir ima yada ikaz yok..sadece burada daha dikkatli olmamız adına..birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz...

selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle kardeşim...

Forum kurallarını biliyorum ama biz insanlar pek kuralları umursamayız şöyle bir okur gibi bir iki tanesine bakar geçeriz yada okuruz ama bişey uygulamayız bunun önemi nasıl yaparız onu çözmeliyiz mesala kişi forum açarken girdiğin konu başlığı eğer o başlıkta konu açılmışsa uyarı yapılabilir bu başlıkta konu vardır gibi yada değişik bi önnem uyarı yapılabilir
Selametle Kalın Rabbime emanetsiniz

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm;

Uyarılarınız çok yerinde.Acizane bir önerim olacak.Uygulaması nasıl olur,bir küskünlüğe sebep olur mu ? bilemiyorum.Ama yine de bir teklif olarak kayda girmesini isterim(belki bir fikir verebilir diyerek)
*Her açılan forum için bir bekleme kriteri olarak;
-Gün mü olur?
-Aldığı mesaj sayısı mı olur?
-İzlenme oranı mı olur?
-Yahut ta ;Yönetim tarafından (kalite-kontrol gibi!) yazının bir derecelendirmesi mi yapılır?
-Günün_Haftanın_Ayın...Yazısı gibi kaliteyi yükseltmeye,bizlerin sunumlarda daha seçici davranarak en iyiyi,en güzeli huzura takdim etmeye yarayacak bir uygulama mı olur?

Benim aklıma gelen,olur veya olmaz,uygulanır veya uygulanmaz ayrı mesele şimdilik bunlar...Aile üyelerinin birbirlerine başta Sevgi ve Saygısı çözümler yolunda herkese kolaylıklar sağlayıp,bir kırgınlığa mahal olmayacağına inancım tamdır.

Selam ve dua ile ....Furkan M.'de ellerinizden öper amcası,selamını iletmemi rica etti benden..Allah(CC)'a emanet olunuz.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam talip abim..sunduğunuz öneriyi yönetim fikir olarak değerlendirmeye alabilir..bu konuda çalımları belkide vardır..tam olarak konuya vakıf değilim...

sevgili Furkan Muhammed'in selamı üzerine aleykümselam abi..ALLAH cc razı olsun..:Kamcasıda olurum inşALLAH..ama..abisi olsam olur mu?:Kdaha gencim talip abim...şaka bir yana siz beni kardeş yerine koyduğunuz için amcası oluyorum..selam ve dua ile kalın.ALLAH cc emanet olunuz..selametele abim....
Selamunaleyküm;

Uyarılarınız çok yerinde.Acizane bir önerim olacak.Uygulaması nasıl olur,bir küskünlüğe sebep olur mu ? bilemiyorum.Ama yine de bir teklif olarak kayda girmesini isterim(belki bir fikir verebilir diyerek)
*Her açılan forum için bir bekleme kriteri olarak;
-Gün mü olur?
-Aldığı mesaj sayısı mı olur?
-İzlenme oranı mı olur?
-Yahut ta ;Yönetim tarafından (kalite-kontrol gibi!) yazının bir derecelendirmesi mi yapılır?
-Günün_Haftanın_Ayın...Yazısı gibi kaliteyi yükseltmeye,bizlerin sunumlarda daha seçici davranarak en iyiyi,en güzeli huzura takdim etmeye yarayacak bir uygulama mı olur?

Benim aklıma gelen,olur veya olmaz,uygulanır veya uygulanmaz ayrı mesele şimdilik bunlar...Aile üyelerinin birbirlerine başta Sevgi ve Saygısı çözümler yolunda herkese kolaylıklar sağlayıp,bir kırgınlığa mahal olmayacağına inancım tamdır.

Selam ve dua ile ....Furkan M.'de ellerinizden öper amcası,selamını iletmemi rica etti benden..Allah(CC)'a emanet olunuz.

Kaan Erdem

Yönetici
ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM SÜREKLİ AYNI ZAMAN DİLİMİ İÇİNDE NEDEN BİRDEN FAZLA FORUM AÇILIYOR?

ALLAH CC RIZASI İÇİN KONU HAKKINDA DAHA DİKAKKTLİ OLALIM.

BİR DAKİKA İÇİNDE AYNI KİŞİ YADA KİŞİLER 10 TANE YENİ FORUM AÇTI BU NE HIZ VE KOŞUŞTURMA.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

ALLAH CC RIZASI İÇİN KONU HAKKINDA DAHA DİKAKKTLİ OLALIM.

selam ve dua ile...

meryem-hanne

Kayıtlı Kullanıcı
Evet kardeşim size katılıyorum okadar hızlı değişiyorki konular
bir çoğu okunamıyor bile benim gibi kısıtlı kullanıcılar için bunlara yetişmek imkansız
Paylaşımlarımızı paylaşırsak etkili olur kanatindeyim Hattim olmayarak selam ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
bazı kardeşlerimiz çok faydalı konular açıyor..kendi adıma takdir ediyorum fakat.aynı anda peşpeşe açılması...doğru olmuyor..belirli bir zaman içersinde paylaşıma sunulsa..herkes sanırım daha çok faydalanacaktır...

selam ve dua ile kalın...ALLAH cc emanet olun selametle...

Evet kardeşim size katılıyorum okadar hızlı değişiyorki konular
bir çoğu okunamıyor bile benim gibi kısıtlı kullanıcılar için bunlara yetişmek imkansız
Paylaşımlarımızı paylaşırsak etkili olur kanatindeyim Hattim olmayarak selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt