Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Forum yanlış kullanılıyor. (2 Kullanıcı)

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Kaan kardes cok haklisin bugun bende iki konu actim:eek:.ama ben masumum cünkü ilk defa konu acmayi ögrendim.birdaha olmaz insallah.siteyi kullanmayida yeni ögreniyorum.daha iyi olacak söz.herkesden helallik istiyorum. a.e.o

Kaan Erdem

Yönetici
kardeşim..sözümüz sizlere değildir..siz faydalı ve yararlı paylaşımlarınıza devam ediniz..selam ve dua ile kalın..selametle...

Kaan kardes cok haklisin bugun bende iki konu actim:eek:.ama ben masumum cünkü ilk defa konu acmayi ögrendim.birdaha olmaz insallah.siteyi kullanmayida yeni ögreniyorum.daha iyi olacak söz.herkesden helallik istiyorum. a.e.o

Kaan Erdem

Yönetici
VE SON OLARAK BİR ÇOK KARDEŞİMİZ 5 DAKİKA İÇERSİNDE BİR ÇOK YENİ KONU AÇIYOR.VE OKUNMADAN ANA SAYFADAN HEM KENDİ FORUMLARI HEM DİĞER ARKADAŞLARIN FORUMLARI DÜŞÜYOR.TEKRAR DİYORUM BUNA KENDİMDE DAHİLİM.AZ ÖZ FORUM AÇMALIYIZ.

ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİM SÜREKLİ AYNI ZAMAN DİLİMİ İÇİNDE NEDEN BİRDEN FAZLA FORUM AÇILIYOR?

AYNI ANDA NEDEN ANA SAYFA AYNI KİŞİYLE İSTİLA EDİLİYOR?

NEDEN DİĞER ARKADAŞLARIN ANA SAYFADAN FORUMLARI DÜŞÜYOR?

HAKSIZLIK YAPMADIĞINIZDAN EMİNMİSİNİZ?

HAKKA GİRMEDİĞİNİZDEN EMİNMİSİNİZ?

AMACIMIZ MESAJ SAYISINI MI YÜKSELTMEK?

YADA FARKLI BİR KOVALAMACA MI VAR?

YOKSA DİĞER ARKADAŞLARA SAYGI YOK MU?

ALLAH CC RIZASI İÇİN KONU HAKKINDA DAHA DİKKATLİ OLALIM.

BİR DAKİKA İÇİNDE AYNI KİŞİ YADA KİŞİLER 10 TANE YENİ FORUM AÇTI BU NE HIZ VE KOŞUŞTURMA.

SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE.

berat05

Yönetici
selamün aleyküm kardeşim

çok yerinde bir forum açmışsınız..Allah(c.c.) razı olsun

bende elimden geldiğince dikkat ediyorum ve olacağımda.
eski forumları okumayı daha çok yeğliyorum..ve önemli olan konuları güncellemeye çalışıyorum

ikazlarınız için sağolun

Allah'a emanet olunuz

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam ablacım.anlayışınız ve pay çıkarışınız için t.ederim.ALLAH cc razı olsun.bazı konular gerçekten çok kıymetli ama arada kaynıyor.sitenin ana sayfası vitrindir öyle oluyor ki bazı kardeşlerimiz tarafından resmen istila ediliyor.dikkat etmekte fayda.

selametle kalın hayırlı ve bereketli akşamlar olsun inşaALLAH.

selamün aleyküm kardeşim

çok yerinde bir forum açmışsınız..Allah(c.c.) razı olsun

bende elimden geldiğince dikkat ediyorum ve olacağımda.
eski forumları okumayı daha çok yeğliyorum..ve önemli olan konuları güncellemeye çalışıyorum

ikazlarınız için sağolun

Allah'a emanet olunuz

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamün aleyküm kardeşim uyarı niteliginde bir paylaşım olmuş ..
çok haklısınız...dikkat etmeye çalışıyorum + çalışacagım inşallah birde aynı konuların üst üste açılması konusunda bir çözüm bulabilirmiyiz .. bende yapıyorum farkında olmadan... böyle durumlarda nasıl bir yol izlenmeli ... var ise bile benim bilgim dahilinde degil ...aydınlatırsanız sevinirim ...
rabbim razı olsun
selam ve dua ile_____

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.yeni konu açarken ''konu başlığını kontrol et'' seçeneği var.oradan bakabilirsiniz.umarım sorunuzun cevabı budur.selametle kalın.

_______selamün aleyküm kardeşim uyarı niteliginde bir paylaşım olmuş ..
çok haklısınız...dikkat etmeye çalışıyorum + çalışacagım inşallah birde aynı konuların üst üste açılması konusunda bir çözüm bulabilirmiyiz .. bende yapıyorum farkında olmadan... böyle durumlarda nasıl bir yol izlenmeli ... var ise bile benim bilgim dahilinde degil ...aydınlatırsanız sevinirim ...
rabbim razı olsun
selam ve dua ile_____

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
s.a ben de hep yanlış yere konu açmaktan korktuğum için konu açamıyorm o yüzden sadece 1 konum var galiba oda yanlş yerde çok haklısın söyledklerinde dikkat etmek lazım emeğine sağlık allaha emanet ol slm ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.estf..sebep bu ise sorun yok inşaALLAH.değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun kardeşim.selametle.

s.a ben de hep yanlış yere konu açmaktan korktuğum için konu açamıyorm o yüzden sadece 1 konum var galiba oda yanlş yerde çok haklısın söyledklerinde dikkat etmek lazım emeğine sağlık allaha emanet ol slm ve dua ile

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleykümselam kardeşim.yeni konu açarken ''konu başlığını kontrol et'' seçeneği var.oradan bakabilirsiniz.umarım sorunuzun cevabı budur.selametle kalın.

sayın kardeşim onu biliyorum konular açıdıktan sonra ne yapabiliriz demiştim ... hakkınızı helal ediniz
selam ve dua ile

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a Kaan abi ewet haklısınız amma ben bu sitedeki böyle çabaya, yoğunnluğa bayılıyorum ya
yani hakta oluyo,sizin demek istediğinizide çoooooooooooooook iyi anladım amma bn farklı açıdan yaklaştım bu konuya
ben başka bi siteyede üyeyim
o site hiç böyle yoğun değil ya:( anasayfaya akşam bakıyorum aynı sabah bakıyorum yine aynı
sizin düşüncelerinizde doğru! bütün konuların okunmasıda lazım sürekli yeni konu açıpta diğerlerini düşürmekte kötü, ama böyle yoğunluğada hayran kalmamak inanın elde değil:evet
düşüncelerim rahatsız ettiyse kızmayın:]

Kaan Erdem

Yönetici
:Kaleykümselam kardeşim.düşüncene saygı duyuyorum.selametle kalın inşaALLAH.hayırlı akşamlar.

s.a Kaan abi ewet haklısınız amma ben bu sitedeki böyle çabaya, yoğunnluğa bayılıyorum ya
yani hakta oluyo,sizin demek istediğinizide çoooooooooooooook iyi anladım amma bn farklı açıdan yaklaştım bu konuya
ben başka bi siteyede üyeyim
o site hiç böyle yoğun değil ya:( anasayfaya akşam bakıyorum aynı sabah bakıyorum yine aynı
sizin düşüncelerinizde doğru! bütün konuların okunmasıda lazım sürekli yeni konu açıpta diğerlerini düşürmekte kötü, ama böyle yoğunluğada hayran kalmamak inanın elde değil:evet
düşüncelerim rahatsız ettiyse kızmayın:]

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
Çokda haklısınız daha dikkatil olmalıyız özellikle forum açerken açmadan önce açıcağımız konu önceden açılıp açılmadığını kontrol etmeliyiz sitemize uygun güzel konular açmalıyız benim biraz dikkatimi çeken ben 28 yaşındayım ama daha genç olan üyelerimiz var yaşları 14 gibi olan onlar konu açıp bişeyler paylaşmaya çok hevesliler ve bi anda konu açıyorlar yani yaşları olgun olanlar forum u nasıl kullanacağını bilir gençlerin bu konuda dikkatini çekmeliyiz bence yanlış anlaşılmak istemem gençlerimizi kötülemiyorum yada yanlış yapıyorlar demiyorum kalp kırdıysam en çok ben üzülürüm sadece demek istemem onları daha bilgilendirmek için bişey yapılmalı yönetime duyurulur eğer yanlış anlaşıldıysamda çok özür dilerim
selametla
a.s
sanırım yaşı 14 olan sadece benim bu sitede birde cennet gülü var 11 yaşında

eğer bana dediyseniz
benim konu açmaya hevesim yok eğer ALLAH rızası için sizim,n yararınıza konu açmayacaksam erkan abi ceza versin
eğer bu siteden dinimle ilgili bişey öğrenemeyceksemde giderim

ALLAHA emanet olun

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
a.s

eğer bana dediyseniz
benim konu açmaya hevesim yok eğer ALLAH rızası için sizim,n yararınıza konu açmayacaksam erkan abi ceza versin

ALLAHA emanet olun

KARDEŞİM NİE ÜSTÜNE ALINIOSUN Kİ Bİ TEK SEN YOKSUN BU SİTEDE AYRICA GİTMEKDE NE DEMEK KİMSE SENİ BURDAN KOVALAMIO TARTIŞMAYA GEREK YOK YANİ BU KONU İCİN...:K

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
a.s

eğer bana dediyseniz

ALLAHA emanet olun

Bu ne şimdi ya ekremee ablası ne oluyoruz nereye gidiyosun bakim ben asla böyle bişey neden olmak istemem heleki sana çok üzüldüm böyle düşünmene beni yanlış anlamışsın senin açtığın konuları hep beğenmişyimdir ama böyle düşünmene neden olduğum içinde üzüldüm seni kırdığıma ve üzdüğüm içinde özür dilerim gitme tamam mı? burda senin kadar bende bişeyler öğreniyorum Allah c.c. emanet ol

Selam ve dua ile...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Söyledeklerinize harfiyyen katılıyorum kardeşim. Ben de bir konuda rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Bazı konular gereksiz geliyor bana . Zaten zamanım kısıtlı . Asıl önemli olan konular es geçiliyor. Ben bu noktada çok duyarlı olmalarını istiyorum üye kardeşlerimizden. Allah razı olsun sizden de böyle bir konuyu gündeme getirmişsiniz. Söylediğiniz gibi sanki yarış yapılıyormuş gibi kim daha fazla konu açacak diye. Lütfen burada ne yarış yapılıyor ne de başka bir şey . Burada Allah rızasını gözeterek davranmamız gerekir. Öbür türlü davranırsak şeytana uymuş oluruz.
Allah'a emanet olun.
Hayırlı sabahlar.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Bu ne şimdi ya ekremee ablası ne oluyoruz nereye gidiyosun bakim ben asla böyle bişey neden olmak istemem heleki sana çok üzüldüm böyle düşünmene beni yanlış anlamışsın senin açtığın konuları hep beğenmişyimdir ama böyle düşünmene neden olduğum içinde üzüldüm seni kırdığıma ve üzdüğüm içinde özür dilerim gitme tamam mı? burda senin kadar bende bişeyler öğreniyorum Allah c.c. emanet ol

Selam ve dua ile...
tamam abla hep burdayım işaallah

estğ. abla özür dilemenize gerek yok ben o onda kardeşimle tartışmıştım sinirliydim özür dilerim sanırım bende sizi üzmüşüm çooooooooook özür dilerim
bu ilahiyi dinlerseniz çok sevinirim
.: Abdurrahman Önül / Göremedim Muhammedi :.

ALLAHA emanetsiniz

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum abicim harika diyebilirim nerdeyse benim içimi okumuşunuz desem yeridir ben ön yargılı davranmak istemem ama benim şahsi görüşüm sitede bazı büyükleriniz dedeğiniz kişiler dikkat ediyorum acılan forumlara bir kere emeğinize saglık deme zahmetinde bulunmuyorlar ( belli kişilere yazdıkları hariç ) ama bazı forumlar açılıyor o acılan forumlarda sanki bana puan toplamak için acılıyor gibi geliyor bu benim şahşi görüşümdür katılmayanlar ola bilir herkes kırıcı ve hak gasp edici olmadan görüşünü yazabilir a.e.olunuz hayırlı günler tşkkler kaan abi.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt