Selamünaleyküm kasım abim...
Bugün hafta sonuya biz öğretmenler biraz geç kalkarız. neyse bir arkadaş geldi bu dönem sonunda tayin isteyecek. Görsen nasıl çabalıyor. Okullara bakıyor, müdürleri arıyor. Yani anlayacağın çok karışık bir iş. ALLAHım yardımcısı olsun. neyse biz şu an köydeyiz ya hemen yakında bir kasaba var. oraya gidelim dediler bende kıramadım. Onların gideceği yeri biliyordum kahve... bende kahveye gitmeyimde ne yapsamda onları kırmadan ayrılayım diye düşündüm...bir şeyler atıştırdık ve baktım namaz vakti geliyor dedim siz gidin ben namazdan sonra gelirim. Camiye koştum hemen. ALLAHın her işinde bir hayır vardır ya abim.Namazdan önce tövbemiz geldi alıma... namazdan sonra imamdan izin alıp çıkmadım camide kaldım tek başıma...O kadar güzel bir şey ki abim ALLAHın evinde yalnız başınasın. Çok güzeldi hiç çıkmak istemedim...
sonra arkadaşların yanına gittim. ve köye döndük...İnanırmısın insanın kendi evi gibisi yok. Hiç çıkmak istemiyorum. bazıları soruyor sıkılmıyor musun diye. Ama onlara söyleyemiyorum ibadetle meşgul oluyorum diye. Sadece müslümanın canı sıkılmaz diyebiliyorum...ALLAHım bütün yanlışlıklardan bizleri kurtarsın...
ALLAHa emanet ol abim...