Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dertleşelim (3 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
S A Kardeşim Nasilsin

Ben Dünden Beri çok Kirginim Sitedeki Bazilarina Hem Ukalalik Yapiyorlar Hemde Guruplaşma Birde şu Kaan Dediğimiz Kişi şu Meşhur Kaan Erdemmi Kusuruma Bakmayasin

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;613323' Alıntı:
ne biçim laf bu?! hamam yazmadın haman yazdım, benim Tatarca yazdığımı de biliyordunuz. haman "hala" demektir.
tövbe ya Rabbi..............

EEEE SENDE TÜRKÇE YAZDA BİZDE TAM DOGRUSUNU BİLELİM.:K
AMA YALNIŞ ANLAŞILMA OLDU İSE YİNEDE ÖZÜR DİLERİM.
NASILSINIZ İYİYMİSİNİZ.GÜNLERİNİZ NASIL GEÇİYOR.ORALARDA HAYAT ŞARTLARI NASIL.
TABİİKİ CEVAB VERMEK ZORUNDA DEGİLSİNİZ.BEN ÖYLESİNE HAL VE HATIR SORDUM.:H

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
EEEE SENDE TÜRKÇE YAZDA BİZDE TAM DOGRUSUNU BİLELİM.:K
AMA YALNIŞ ANLAŞILMA OLDU İSE YİNEDE ÖZÜR DİLERİM.
NASILSINIZ İYİYMİSİNİZ.GÜNLERİNİZ NASIL GEÇİYOR.ORALARDA HAYAT ŞARTLARI NASIL.
TABİİKİ CEVAB VERMEK ZORUNDA DEGİLSİNİZ.BEN ÖYLESİNE HAL VE HATIR SORDUM.:H

eee siz de önce sorun anlamadığınız kelimeleri bu kadar aşağılayıcı yazacağınıza!!!!!!!!!!!!!!1

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;613329' Alıntı:
eee siz de önce sorun anlamadığınız kelimeleri bu kadar aşağılayıcı yazacağınıza!!!!!!!!!!!!!!1

TAMAM KARDEŞİM.
HADİ İŞİN GÜCÜN RAST GELSİN.:H:H:H

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
نعىمة;613329' Alıntı:

S A CANIM KARDEŞİM KASIM KARDEŞİM KİMSELERE O TÜRDE YAZILAR YAZAMAZ ÇÜNKÜ O ÇOK İYİ BİR İNSANDIR MUHAKKAK YANLIŞ ANLAŞILMA VARDIR NE OLUR ONA SİTEM ETMEYİNİZ ONUN YERİNE BİZE KIZABİLİRSİNİZ SELAMLAR A.E.O..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
S A CANIM KARDEŞİM KASIM KARDEŞİM KİMSELERE O TÜRDE YAZILAR YAZAMAZ ÇÜNKÜ O ÇOK İYİ BİR İNSANDIR MUHAKKAK YANLIŞ ANLAŞILMA VARDIR NE OLUR ONA SİTEM ETMEYİNİZ ONUN YERİNE BİZE KIZABİLİRSİNİZ SELAMLAR A.E.O..

MUSTAFA ABİ.
O ARKADAŞ HEP BANA BÖYLE TAKILIR.:evet:K
SEN ONU BOŞ VER.BİRAZDA ONLA BARIŞIRIZ.:evet
O BENİ ÇOK SEVDİGİNDEN BANA TAKILMADAN DURAMAZ.:K

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

SENİN CANIN ÇOK SIKILMIŞ GALİBA
OLUR ABİ .BÖYLE ŞEYLER.SEN CANINI SIKMA.
HADİ GEL BİRAZ KONUŞALIM.AZCIK RAHATLARIZ.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
SENİN CANIN ÇOK SIKILMIŞ GALİBA
OLUR ABİ .BÖYLE ŞEYLER.SEN CANINI SIKMA.
HADİ GEL BİRAZ KONUŞALIM.AZCIK RAHATLARIZ.

EE NASIL GİDİYOR HAYAT İNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR İNAN SENİ BİR KARDEŞ GİBİ BELLEDİM BİRDE CEVDET ONUDA KARDEŞİM GİBİ GÖRÜYORUM
HER NE KADAR BİRBİRİMİZİ GÖRMESEKTE TANIMASAKTA HANİ DERLERYA ORDa bir köy var uzakta gitmesekde o köy bizim köyümüz diye işte bu kardeşlikte böyle bir şey insanın içine işliyor.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
AMAN SENİN KAFAN AGRIMASIN
TAMAM SEN CANINI SIKMAYASAN.
SENİNLE HAMAMAMDA DERTLEŞİRİZ.:K
AMA BURASI SENİN DEDİGİN GİBİ HAMAM DEGİL.:K
BURADA ARKADAŞLARLA MUHABBET EDERİZ İŞTE.
AMA SANA SÖZ TATARİSTANA GELİRSEM HAMAMDA DERTLEŞİRİZ.:K

bu sefer hiç kolay olamayacak benim bayan olduğumu bildiği halde ne biçim laf yazmış lan, senin hanımın bacın yok mu? sana göre ben Müslüman değil miyim?! bu şekilde yazıyorsun ha?

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;613346' Alıntı:
bu sefer hiç kolay olamayacak benim bayan olduğumu bildiği halde ne biçim laf yazmış lan, senin hanımın bacın yok mu? sana göre ben Müslüman değil miyim?! bu şekilde yazıyorsun ha?

YA ALLAH AŞKINA BAŞKA BİE BAHANE BULAMADINMI..:K
SENİN HER YAZDIGIN KELİMEYİ BEN TÜRK DİL KURUMUNAMI GÖTÜRECEM.
SENDE MANALARI AÇIKÇA YAZSA İDİN.
AMA YİNEDE MORALİMİ BOZAMIYACAKSIN TATARLI.:K
BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM.BİZ KARDEŞ DEGİLMİYİZ. BAK KALBİMİ KIRIYORSUN.
HADİ HAYIRLI GECELER:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
EE NASIL GİDİYOR HAYAT İNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR İNAN SENİ BİR KARDEŞ GİBİ BELLEDİM BİRDE CEVDET ONUDA KARDEŞİM GİBİ GÖRÜYORUM
HER NE KADAR BİRBİRİMİZİ GÖRMESEKTE TANIMASAKTA HANİ DERLERYA ORDa bir köy var uzakta gitmesekde o köy bizim köyümüz diye işte bu kardeşlikte böyle bir şey insanın içine işliyor.

EH İŞTE BİLDİGN GİBİ BE ABİ.
İNAN BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM.AMA CEVDET ABİ BU ARALR PEK SİYEYE GİRMİYOR.NEDENDİR ACABA ABİ BİLİYONMU

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
acep bu insanların hali nedir
kimi güler kimi aglar
detlerin dermanı kimdedir
kimi sefasında kimi kan aglar.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kasım abim...
Bugün hafta sonuya biz öğretmenler biraz geç kalkarız. neyse bir arkadaş geldi bu dönem sonunda tayin isteyecek. Görsen nasıl çabalıyor. Okullara bakıyor, müdürleri arıyor. Yani anlayacağın çok karışık bir iş. ALLAHım yardımcısı olsun. neyse biz şu an köydeyiz ya hemen yakında bir kasaba var. oraya gidelim dediler bende kıramadım. Onların gideceği yeri biliyordum kahve... bende kahveye gitmeyimde ne yapsamda onları kırmadan ayrılayım diye düşündüm...bir şeyler atıştırdık ve baktım namaz vakti geliyor dedim siz gidin ben namazdan sonra gelirim. Camiye koştum hemen. ALLAHın her işinde bir hayır vardır ya abim.Namazdan önce tövbemiz geldi alıma... namazdan sonra imamdan izin alıp çıkmadım camide kaldım tek başıma...O kadar güzel bir şey ki abim ALLAHın evinde yalnız başınasın. Çok güzeldi hiç çıkmak istemedim...

sonra arkadaşların yanına gittim. ve köye döndük...İnanırmısın insanın kendi evi gibisi yok. Hiç çıkmak istemiyorum. bazıları soruyor sıkılmıyor musun diye. Ama onlara söyleyemiyorum ibadetle meşgul oluyorum diye. Sadece müslümanın canı sıkılmaz diyebiliyorum...ALLAHım bütün yanlışlıklardan bizleri kurtarsın...

ALLAHa emanet ol abim...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kasım abim...
Bugün hafta sonuya biz öğretmenler biraz geç kalkarız. neyse bir arkadaş geldi bu dönem sonunda tayin isteyecek. Görsen nasıl çabalıyor. Okullara bakıyor, müdürleri arıyor. Yani anlayacağın çok karışık bir iş. ALLAHım yardımcısı olsun. neyse biz şu an köydeyiz ya hemen yakında bir kasaba var. oraya gidelim dediler bende kıramadım. Onların gideceği yeri biliyordum kahve... bende kahveye gitmeyimde ne yapsamda onları kırmadan ayrılayım diye düşündüm...bir şeyler atıştırdık ve baktım namaz vakti geliyor dedim siz gidin ben namazdan sonra gelirim. Camiye koştum hemen. ALLAHın her işinde bir hayır vardır ya abim.Namazdan önce tövbemiz geldi alıma... namazdan sonra imamdan izin alıp çıkmadım camide kaldım tek başıma...O kadar güzel bir şey ki abim ALLAHın evinde yalnız başınasın. Çok güzeldi hiç çıkmak istemedim...

sonra arkadaşların yanına gittim. ve köye döndük...İnanırmısın insanın kendi evi gibisi yok. Hiç çıkmak istemiyorum. bazıları soruyor sıkılmıyor musun diye. Ama onlara söyleyemiyorum ibadetle meşgul oluyorum diye. Sadece müslümanın canı sıkılmaz diyebiliyorum...ALLAHım bütün yanlışlıklardan bizleri kurtarsın...

ALLAHa emanet ol abim...

ALEYKUM SELAM HOCAM
şimdi bana söyleneni bende sana aktarayım.İYİ İYİYİ BULUR,KÖTÜ KÖTÜYÜ BULUR.
ALLAHIN ipine sarılan dünyanın hiç bir işinden tat ve zevk almaz.yani dünya bir neci ona zindan gibidir.ancak ALLAHI anar ve ona yönelirse işte bütün zevki sefası bu olur.bundan tat alır bundan gıdalanır.
şimdi dikkat et,kimki ALLAH yoluna girmiş kimki şeytanın işlerini terk etmiş o dünyada garip gibidir.sanki bu alemin insanı degilmiş gibi.ALLAH o kulallrdan olmayı nasip etsin.
camideki durumunu tahmin edebiliyorum.aynısını çok kez mende yaşadım.çok tatlı çooooook.:evet:evet

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKUM SELAM HOCAM
şimdi bana söyleneni bende sana aktarayım.İYİ İYİYİ BULUR,KÖTÜ KÖTÜYÜ BULUR.
ALLAHIN ipine sarılan dünyanın hiç bir işinden tat ve zevk almaz.yani dünya bir neci ona zindan gibidir.ancak ALLAHI anar ve ona yönelirse işte bütün zevki sefası bu olur.bundan tat alır bundan gıdalanır.
şimdi dikkat et,kimki ALLAH yoluna girmiş kimki şeytanın işlerini terk etmiş o dünyada garip gibidir.sanki bu alemin insanı degilmiş gibi.ALLAH o kulallrdan olmayı nasip etsin.
camideki durumunu tahmin edebiliyorum.aynısını çok kez mende yaşadım.çok tatlı çooooook.:evet:evet

Evet abi kesinlikle. ALLAHa sonsuz şükürler olsun. beni hep iyilerle karşılaştırdı. Bir arkadaşım vardı geçen sene buradaydı ama tayini çıktı yozgata gitti. Sizlerden iyi olmasın. Çok değerli bir kardeşimdir. Hatta bir kaç ay beraber kaldık bu evde. O bugün internet bağlatmış evine. çok sevindim niye diye soracak olursan bu sitenin adını verdim. İnşaallah oda üye olacak. Sizler gibi güzelliklerler saçan kardeşlerimle tanışmasını çok isterim...Bundan önce bazı arkadaşlarıma da söylemiştim ama sanırım pek vakit bulamıyorlar siteye girmek için.
Selamünaleyküm...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Evet abi kesinlikle. ALLAHa sonsuz şükürler olsun. beni hep iyilerle karşılaştırdı. Bir arkadaşım vardı geçen sene buradaydı ama tayini çıktı yozgata gitti. Sizlerden iyi olmasın. Çok değerli bir kardeşimdir. Hatta bir kaç ay beraber kaldık bu evde. O bugün internet bağlatmış evine. çok sevindim niye diye soracak olursan bu sitenin adını verdim. İnşaallah oda üye olacak. Sizler gibi güzelliklerler saçan kardeşlerimle tanışmasını çok isterim...Bundan önce bazı arkadaşlarıma da söylemiştim ama sanırım pek vakit bulamıyorlar siteye girmek için.
Selamünaleyküm...

ALEYKUM SELAM HOCAM.
arkadaşına sevindim.onunlada tanışırız inşALLAH.
hani sana bahsettigim zatın güzel bir sözü vardır.
bizim kapımız çok geniştir,o kapıdan girmek isteyene.:evet
ben senin gibi degerli kardeşlerimle tanıştıgım için çok mutluyum.dostluklarımız inşALLAH çok uzun yılalar devam eder inşALLAH.
selamun aleykum

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKUM SELAM HOCAM.
arkadaşına sevindim.onunlada tanışırız inşALLAH.
hani sana bahsettigim zatın güzel bir sözü vardır.
bizim kapımız çok geniştir,o kapıdan girmek isteyene.:evet
ben senin gibi degerli kardeşlerimle tanıştıgım için çok mutluyum.dostluklarımız inşALLAH çok uzun yılalar devam eder inşALLAH.
selamun aleykum

Ve aleykümselam abim...amin amin amin...İnşaallah inşaallah
Bazıları düşünüyorum bundan birkaç yıl sonra yine bu sitedemi olacağım hala kardeşlerimle mi olacağım...umarım ki hep burda olurum.
Çocuklarıma anlatırım bakın bu Kasım amcanız...Bakın bu ekrem abiniz..
bakın bu gülnisa ablanız benim gibi öğetmen. bakın bu Aliye ablanız...
bakın bu Ahmet abiniz...bakın bu aminenur ablanız...Bakın bu Cevdet abiniz...hepsini teker teker tanıtırım........ne güzelolur abicim ya onlarıda siteye üye yaparım...:K

ALLAHa emanet ol abim...
selamünaleyküm...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt