Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dertleşelim (2 Kullanıcı)

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
dertlerinizi okudum Allah yardımcınız olsun. Tek birşey söyliyeyim sizin dertleriniz benim dertlerimin yanında çok sönük kalıyor. Keşke herşey maddiyat olsa........:(

HEPİMİZİN DERTLERİ VAR AZ ÇOK.AMA ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLIYIZ ELİMİZ AYAĞIMIZ TUTUYO AÇ DEĞİLİZ AÇIKTA DEĞİLİZ NEFES ALABİLİYORUZ NEFES ALMAK BU BİLE YETER.NE DERDİNİZ VAR KARDEŞİM ANLAT ÇOK ÖZEL OLMAZSA AÇILIRSIN BELKİ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

melall

Kayıtlı Kullanıcı
canan kardeşim derdini anlatta dinleyelim. eger ki elimizden gelecek bişeyse yardımcı olmaya çalışırım

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
senin durumunu bende yaşaıgım için seni çok iyi anlıyorum.ama sakın unutma bizler imtihan dünyasındayız.bu imtihanda sabır göstermek ve her ne olursa olsun hamd etmek esastır.
RABBIMIZ isterse başımızdan aşagıya nimet yagdırır.ama o öyle yapmıyor.neden?
sende çok iyi bilirsinki imtihandayız.
sen sabır et bakalım.ALLAH elbet bir kapı açacaktır.ama sen yinede elinden geldigince yüzünden gülücükleri eksik etme.o gülücükler senin içine yansır inşALLAH.
bende 3 yavru büyütüyom.sıkıntı olacak tabi ama ALLAHIMA binlerce kez hamd olsun.şükür olsun yavrularım sag salim.kimseye muhtaç degiliz.ELHAMDÜLİLLAH.
bende kendimce sınavlara tabi tutluyom tabi,bende bunaldıgım an oluyor.ama kimi kime şikayet edecen.derdi ve sıkıntıyıda veren ALLAH degilmi.
kara gün kararıp kalmaz elbet,inşALLAH bir zaman sonra ferahlık kapılarıda üzüerine açılır.inşALLA.
selametle

BİLİYORUM ABİ SABREDİYORUM DÜZELİCEK İNŞALLAH 6 AY OLDU DOĞRU DÜZGÜN MAAŞIMI VERMİYOLAR.GELCEK PARANIN HEP YERLERİ OLUYO.VAR BUNDADA Bİ HAYIR.AMA ARTIK ÇALIŞMAKTA İSTEMİYORUM BURDA SÖYLEDİM PARAMI ALINCA ÇIKICAM İNŞALLAH.BEKLİYORUM BURDAN VERİRİM HAYIRLI HABERİ SİZE.SELAMETLE

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
HEPİMİZİN DERTLERİ VAR AZ ÇOK.AMA ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLIYIZ ELİMİZ AYAĞIMIZ TUTUYO AÇ DEĞİLİZ AÇIKTA DEĞİLİZ NEFES ALABİLİYORUZ NEFES ALMAK BU BİLE YETER.NE DERDİNİZ VAR KARDEŞİM ANLAT ÇOK ÖZEL OLMAZSA AÇILIRSIN BELKİ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

evet çok haklısın kardeşim.
arkadaşımız derdini anlatsınki paylaşalım.:G:G:G:G

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
BİLİYORUM ABİ SABREDİYORUM DÜZELİCEK İNŞALLAH 6 AY OLDU DOĞRU DÜZGÜN MAAŞIMI VERMİYOLAR.GELCEK PARANIN HEP YERLERİ OLUYO.VAR BUNDADA Bİ HAYIR.AMA ARTIK ÇALIŞMAKTA İSTEMİYORUM BURDA SÖYLEDİM PARAMI ALINCA ÇIKICAM İNŞALLAH.BEKLİYORUM BURDAN VERİRİM HAYIRLI HABERİ SİZE.SELAMETLE

ALLAH yar ve yardımcın olsun amin.
ben cumaya gidiyorum.siz devam edin.selametle:H

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
ALlah razı olsun sizlerden bugün cuma banada dua ederseniz en büyük iyliği yapmış olursunuz

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam.
çok haklısn çenvre çok önemli.kişiyi uçurumun kenerinada seçcadenin kenearınada sürükleyen çevredir.
o yüzden bu formu açtık ya.sikintıları konuşup bir yol bulup dogru yola çıkalim diye.
atalar boşa dememişler.BANA ARKADAŞINI SÖYLE SANA KİM OLDUGUNU SÖYLEYEYİM.bak gördünmü senin düşüncen ne onların düşüncesi ne.
böyle durumlarad oradan hemen uzaklaş.ama onlarında kalbini kırma.sen yalnız oradan uzaklaş ve RABBINI zikir et.ondan başka gerçek dost bulamazsın.onun gigbi sadık dost bulamamzsın.
ileirde bu tür sorunlarla çok karşılaşa bilirsin.ama ne sorunun olursa olsun.RABBIMIN kapısı her daim açık.sen o kapıya yönel.o sana illahi bir fereahlık verir.selametle.cuman mübarek olsun.
Allah razi olsun abi.gercekten dogru söylüyorsun..insallah uzaklasmaya calisicam...Allah razi olsun-..Allaha emanet olun...

ebedii

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar.. (cümlemize inşallah) insanların başında öyle dertler var ki.. ben de yazmıştım öğrenimimle ilgili sıkıntılarımı ama öyleleri var ki iinsan kendine en yakınına yada, anlatamıyor kimseye.. buraya nasıl yazarım! dua edin kardeşlerim Allah kimseyi kötü yola düşürmesin, kimseyi utandırmasın, tez zamanda doğru yola soksun... (amin) ahh kardeşlerim ahhh.. Allah'ım kimseyi utandırma...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar.. (cümlemize inşallah) insanların başında öyle dertler var ki.. ben de yazmıştım öğrenimimle ilgili sıkıntılarımı ama öyleleri var ki iinsan kendine en yakınına yada, anlatamıyor kimseye.. buraya nasıl yazarım! dua edin kardeşlerim Allah kimseyi kötü yola düşürmesin, kimseyi utandırmasın, tez zamanda doğru yola soksun... (amin) ahh kardeşlerim ahhh.. Allah'ım kimseyi utandırma...

HAYIRLI CUMALAR .

ŞİMDİ ŞÖYLE DÜŞÜNÜN.HER ZAMAN BETERİN BETERİ VARDIR.HİÇ KİMSE HİÇ KİMSENN DERDİNİ KENDİ DERDİ KADAR BÜYÜK GÖRMEZ.
DİŞİ AGRIYAN,EN BÜYÜK DERDİN KENDİSİNİN OLDUGUNU SANAR.AMA KANSER OLANLAR NE OLACAK.
O YÜZDEN HER DERDİN BİR DERMANI VARDIR.YETERKİ DERDİ VEREN,O SIKINTIYI VERENE EL AÇIP ONDAN YARDIM DİLEYELİM.
KİM NE OLURSA OLSUN,İSTERSE KÖTÜ YOLA DÜŞSÜN İSTERSE KATİL OLSUN.UNUTMAYALIM AFV EDİCİ BİR TEK ALLAHTIR.VE O DİLEDİGİNİ AFV EDER ONU DOGRU YOLA SOKAR.
O YÜZDEN SAKIN HA ÜMİTSİZLİGE DÜŞMEYELİM.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamümaelyküm Kasım abi. bugün yine dertleri dinledin sanırım. ALLAHım bizim her davranışlarımızla, her sözümüzle hayırlara ulaştırsın inşaallah. çünkü bizler neyin şer, neyin hayır olduğunu bilemyiz. İş hayatına atıldıkdan bu yana tam manasıyla bir düzene kavuşamadım. Tabi bunda köyde oluşum, bir kaç bekar arkadaşla beraber kalıyor olmamız, şu an azaldık ama. tabiki insanlarla anlaşmak bir sabır istiyor. Senin önem verdiğin konulara diğerleri senin kadar önem vermiyor olabiliyor. Bu yüzden tam istediğin gibi yaşayamıyorsun. tabi birde bekar olmak :):)ALLAHım cümlemize hayırlı bir yuva nasip eylesin. neyse başını ağrıtmayayım. Yemek vardı ocakta ona bir bakıyım:):)

ALLAHa emanet olunuz. Değerli abicim...Selam ve dua ile...
ALLAHım herkesin yar ve yardımcısı olsun inşaallah...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamümaelyküm Kasım abi. bugün yine dertleri dinledin sanırım. ALLAHım bizim her davranışlarımızla, her sözümüzle hayırlara ulaştırsın inşaallah. çünkü bizler neyin şer, neyin hayır olduğunu bilemyiz. İş hayatına atıldıkdan bu yana tam manasıyla bir düzene kavuşamadım. Tabi bunda köyde oluşum, bir kaç bekar arkadaşla beraber kalıyor olmamız, şu an azaldık ama. tabiki insanlarla anlaşmak bir sabır istiyor. Senin önem verdiğin konulara diğerleri senin kadar önem vermiyor olabiliyor. Bu yüzden tam istediğin gibi yaşayamıyorsun. tabi birde bekar olmak ALLAHım cümlemize hayırlı bir yuva nasip eylesin. neyse başını ağrıtmayayım. Yemek vardı ocakta ona bir bakıyım

ALLAHa emanet olunuz. Değerli abicim...Selam ve dua ile...
ALLAHım herkesin yar ve yardımcısı olsun inşaallah...

aleykum selam kardeşim.
ah bekarlık ah.hem çok özlenir hemde hatırlanmak istenmez.
derlerki."""BEKARLIK SULATANLIKTIR"""
peki sen hiç ""BEKER SULTAN GÖRDÜNMÜ""":K:K
ben görmedim.demekki kimse bekar sultan olamak istemiyor.:K
ALLAHIM sanada hayırlı bir eş nasip etsin.AMİN.
Aslında bu kadar çok dert dinleyecegimi tahmin ediyordum.hatta daha kötülerinide burada belki duyacam.çünkü insan içindekini illahi boşaltmak ister.yani derdine bir ortak,derdiyle dertlenecek bir derttaş rar.bende öyleyim.
bende senle özelden dertleşmiyormuyuum hocam:K
ALLAH fert verip derman aratmasın.neyse yemegini yede sonra konuşalım.
selamun aleykum.

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Dertlerim Öyleki, Dağları Aşar,
Sensizlik içimde Yareler Açar,
Cemalin Görmeyen Göz neye Yarar.
Canımın Canısın Ya Fahri Alem....

Selamun Aleykum

Derdim Türbana Savaş açanlar bu sıra, Türban Takan Bacılarıma Ruh Hastası diyenlere canım sıkılıyor, islam'ı tehlike olanlarak görenlere canım sıkılıyor, tükürüğüme yazık tükürmem bile bunların yüzüne, ama Mahkemeler bunları Adam yerine koyuyor bizi düşman görüyorlar, Ne olacak bu milletin hali...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam.
ee kardeşim herkesin derdi farklı farklı.ama bu sorunda ileride çözülür inşALLAH.bu memeleket ne sorunlar çözmüş bu sorunda çözülür inşALLAH.SELAMETE.
Dertlerim Öyleki, Dağları Aşar,
Sensizlik içimde Yareler Açar,
Cemalin Görmeyen Göz neye Yarar.
Canımın Canısın Ya Fahri Alem....

Selamun Aleykum

Derdim Türbana Savaş açanlar bu sıra, Türban Takan Bacılarıma Ruh Hastası diyenlere canım sıkılıyor, islam'ı tehlike olanlarak görenlere canım sıkılıyor, tükürüğüme yazık tükürmem bile bunların yüzüne, ama Mahkemeler bunları Adam yerine koyuyor bizi düşman görüyorlar, Ne olacak bu milletin hali...

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
selamun aleykum,
ez gene başım avırta bugen........şuna borçılam

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;613318' Alıntı:
sez kölesez minem baş avırtkanga ,şulay mı? beznen monda havalar salkın şunan avırttım

haman da dertleşelim digensez? sezde şulay mı dertleşeler?

ükenem sezge yazganımnan

AMAN SENİN KAFAN AGRIMASIN
TAMAM SEN CANINI SIKMAYASAN.
SENİNLE HAMAMAMDA DERTLEŞİRİZ.:K
AMA BURASI SENİN DEDİGİN GİBİ HAMAM DEGİL.:K
BURADA ARKADAŞLARLA MUHABBET EDERİZ İŞTE.
AMA SANA SÖZ TATARİSTANA GELİRSEM HAMAMDA DERTLEŞİRİZ.:K

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
AMAN SENİN KAFAN AGRIMASIN
TAMAM SEN CANINI SIKMAYASAN.
SENİNLE HAMAMAMDA DERTLEŞİRİZ.:K
AMA BURASI SENİN DEDİGİN GİBİ HAMAM DEGİL.:K
BURADA ARKADAŞLARLA MUHABBET EDERİZ İŞTE.
AMA SANA SÖZ TATARİSTANA GELİRSEM HAMAMDA DERTLEŞİRİZ.:K

ne biçim laf bu?! hamam yazmadım haman yazdım, benim Tatarca yazdığımı de biliyordunuz. haman "hala" demektir. alay ediyorsunuz demek.......
tövbe ya Rabbi..............

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt