Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dertleşelim (2 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam abim...amin amin amin...İnşaallah inşaallah
Bazıları düşünüyorum bundan birkaç yıl sonra yine bu sitedemi olacağım hala kardeşlerimle mi olacağım...umarım ki hep burda olurum.
Çocuklarıma anlatırım bakın bu Kasım amcanız...Bakın bu ekrem abiniz..
bakın bu gülnisa ablanız benim gibi öğetmen. bakın bu Aliye ablanız...
bakın bu Ahmet abiniz...bakın bu aminenur ablanız...Bakın bu Cevdet abiniz...hepsini teker teker tanıtırım........ne güzelolur abicim ya onlarıda siteye üye yaparım...:K

ALLAHa emanet ol abim...
selamünaleyküm...

aleykum selam.
şunuda söyle.bakın buda erkan bey.
ha birde tatarlı kardeşimiz var.:K gerçi şu an online degil ama hatrı kalmasın.

daha kimler yokki.
FİRDES
CENNET AGACI
CENNET YOLCUSU
AMİNENUR
HAFIZKIZ
LÜTFİ
KAAN
İSHAK YAKUP
MUSTAFA 11
EFZAİREM
SEVGİDİNÇ
LEYLA BELGİN
GÖNLÜMÜN-GÜLÜ
HÜZÜNLÜ GURBET
HAFİZE
SILA1
NİGDELİ
YSMNKAOS
LAMİNENUR
RESUL
ÇOBAN ÜVEYS
GECE KONDU
TURGAY

VEADINI HATIRLAYAMADIGIM ONCA KARDEŞİM.
seneler bizlere ne getirir bilinmez.ama şuradaki dostluklar unutulmayacagı kesin.
selamun aleykum.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
sa kardeşim nasılsın ...
şimdi hava alanından geldim bir görmeliydin ne kalabalık ne kalabalık.ümre yolculuğu için .

bende annem ve babamı uçağa bindirdim .inşallah 20 gün sonra dönecekler.rabbim nasip ederse bende nisan ayında gitmeyi istiyorum her şeyi hazırladım rabbim izin verirse tabiki..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim nasılsın ...
şimdi hava alanından geldim bir görmeliydin ne kalabalık ne kalabalık.ümre yolculuğu için .

bende annem ve babamı uçağa bindirdim .inşallah 20 gün sonra dönecekler.rabbim nasip ederse bende nisan ayında gitmeyi istiyorum her şeyi hazırladım rabbim izin verirse tabiki..

ALEYKUM SELAM ABİM
NE GÜZEL ABİ.
ALLAH HAYIRLI YOLCULUKLAR NASİP ETSİN
SANADA VE BİZLEREDE ORALARI GÖRMEYİ EL VE YÜZ SÜRMEYİ NASİP ETSİN.AMİN.
20 GÜN SONRA İNŞALLAH GİTTİGİNDE BİZLERDENDE SELAM SÖYLERSİN.İNŞAALLAH

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam.
şunuda söyle.bakın buda erkan bey.
ha birde tatarlı kardeşimiz var.:K gerçi şu an online degil ama hatrı kalmasın.

daha kimler yokki.
FİRDES
CENNET AGACI
CENNET YOLCUSU
AMİNENUR
HAFIZKIZ
LÜTFİ
KAAN
İSHAK YAKUP
MUSTAFA 11
EFZAİREM
SEVGİDİNÇ
LEYLA BELGİN
GÖNLÜMÜN-GÜLÜ
HÜZÜNLÜ GURBET
HAFİZE
SILA1
NİGDELİ
YSMNKAOS
LAMİNENUR
RESUL
ÇOBAN ÜVEYS
GECE KONDU
TURGAY

VEADINI HATIRLAYAMADIGIM ONCA KARDEŞİM.
seneler bizlere ne getirir bilinmez.ama şuradaki dostluklar unutulmayacagı kesin.
selamun aleykum.

Ve aleykümselam abi...İnşaallah. ne kadar da güzel yazmışsın...
ALLAH razı olsun.emeğine sağlık...

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜNALEYKÜM
okadar çok şey yazmak istiyorumki.. hayata dair... gerçekçi...
etrafımda fazlası ile arkadaşım var ama... bana Rabbimi, içinde bulunduğumuz imtihan dünyasını ve hayatın sadece bu dünya ile sınırlı kalmadığını hatırlatacak hiçkimse yok desem yeridir...
çalışmaya başlamadan önce, bu denli tanımıyordum insanları, toplumsal olarak, ahlaken bu denli dibe vurduğumuzu...
yapılan arkaadş sohbetlerinin dedikodudan ibaret olduğunu...
maneviyatımızı umursamadan yaşadığımızı...özünde savunduğumuz ideolojilerin tam aksini yaşadığımızı... iki hatta belkide onlarca yüzümüz olduğunu...
bunların hepsi sorun...dert...kaygı...
kimbilir belkide gelecek kaygısıdır hissettiklerim...

ama birde şu varki....
arkaadşlar arasında güvenin azaldığı, menfi dostlukların çoğaldığı günümüzde...
sadece islami bilgilerin Allah rızası için paylaşıldığı...
ve kimsenin kimseden menfaat beklemediği...
günümüzde her yerde yapılan riyakarlığa gerek kalmayarak, herkesin sadece zihninden geçen damlalarla yazılarını yazdığı sitemizdeki herkesten
Rabbim razı olsun...

uzun oldu.. belkide gereksiz.. kusura bakmayın...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

serdümen

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar siteyeye birkaç gün oldu üye olalı konular güzel ama senin konun çok hoş benden yana yandın şimdi sıkı dur.Bana ve eşime bağımlı kızımız var rehabilitasyon merkezinde 4 yıldır fizik ve eğitim dersi görüyoruz fakat son raporumuzda eğitilemez diye eğitim dersimizi iptal ettiler.Şuan kızımız 6 yaşında ve rahatsızlığı west sendromu inanılmaz üzüldük nedeni ise eğitimimiz elimizden göz göre göre alındı şimdi ben sorayım sizlere ve yetkililere ....bu tür çocuklar topluma nasıl faydalandırılıcaklar eğitimleri ellerinden alınıncamı? yoksa aman uğraşamayız demeklemi ? Allaha hamdolsunki kızımız benden çok annesi tarafından eğitiliyor ...ben işten gelince eşimin kaldığı yerden devam ediyorum çocuklarınıza iyi bakın ve onların yürümesine koşmasına hatta ve hatta yaramazlıklarına izin verin teşekkürler

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar siteyeye birkaç gün oldu üye olalı konular güzel ama senin konun çok hoş benden yana yandın şimdi sıkı dur.Bana ve eşime bağımlı kızımız var rehabilitasyon merkezinde 4 yıldır fizik ve eğitim dersi görüyoruz fakat son raporumuzda eğitilemez diye eğitim dersimizi iptal ettiler.Şuan kızımız 6 yaşında ve rahatsızlığı west sendromu inanılmaz üzüldük nedeni ise eğitimimiz elimizden göz göre göre alındı şimdi ben sorayım sizlere ve yetkililere ....bu tür çocuklar topluma nasıl faydalandırılıcaklar eğitimleri ellerinden alınıncamı? yoksa aman uğraşamayız demeklemi ? Allaha hamdolsunki kızımız benden çok annesi tarafından eğitiliyor ...ben işten gelince eşimin kaldığı yerden devam ediyorum çocuklarınıza iyi bakın ve onların yürümesine koşmasına hatta ve hatta yaramazlıklarına izin verin teşekkürler

ve aleykum selam güzel kardeşim.
RABBIM yar ve yardımcınız olsun.inanın çok üzüldüm.yavrucagınızın ellerinden öperim.ALLAHIM ona şifalar nasip etsin.
dünyanın bin bir türlü derdi vardır.kimi yokluktan kimide varlıktan dertlenir.halbuki bütün dertlerin ve dermanların sahibi ALLAHU TAALADIR.
kulunu imtahan için verdigi bir sınavdır.hepimiz öyle yada şöyle bir şekilde sınavdayız.RABBIM sizin ve yavrunuzun bu sınavda yar yardımcınız olsun .amin
evet belki çocuklarımızı ufacık bir hatadan ötürü kızıp azarlaya biliyoruz.ama onların tırnagı kanasa bizelerin yüregi kanıyor.ama sizin hassasiyetiniz daha ön safhada.sizin durumunuz evladınıza derman olamayışınız.onun o bi çare haline bir derman olamayışınız.DERMAN ALLAHTAN.DERMANINI VERİRİ İNŞALLAH.
sizin bu gayretiniz ve çabanız takdirin üstündedir.RABBIM eçrini mislince versin.sizi ve yavrunuzu tüm kaza ve belalardan korusun.
ama tabiiki hakkınızı aramaya devam etmelisiniz.tüm kapıları zorlamalısınız.çünkü RABBIMIN kapılarında ümitsizlik kapısı yoktur.illahi size bir ferah kapısı açar.inşALLAH.O GÜNAHSIZ AGLI BAGLI SABİNİN YÜZÜ GÖZÜ SUYU HURMETİNE DİLEKLERİNİZİ KABULETSİN.AMİN.AMİN.AMİN.selametle kardeşim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜNALEYKÜM
okadar çok şey yazmak istiyorumki.. hayata dair... gerçekçi...
etrafımda fazlası ile arkadaşım var ama... bana Rabbimi, içinde bulunduğumuz imtihan dünyasını ve hayatın sadece bu dünya ile sınırlı kalmadığını hatırlatacak hiçkimse yok desem yeridir...
çalışmaya başlamadan önce, bu denli tanımıyordum insanları, toplumsal olarak, ahlaken bu denli dibe vurduğumuzu...
yapılan arkaadş sohbetlerinin dedikodudan ibaret olduğunu...
maneviyatımızı umursamadan yaşadığımızı...özünde savunduğumuz ideolojilerin tam aksini yaşadığımızı... iki hatta belkide onlarca yüzümüz olduğunu...
bunların hepsi sorun...dert...kaygı...
kimbilir belkide gelecek kaygısıdır hissettiklerim...

ama birde şu varki....
arkaadşlar arasında güvenin azaldığı, menfi dostlukların çoğaldığı günümüzde...
sadece islami bilgilerin Allah rızası için paylaşıldığı...
ve kimsenin kimseden menfaat beklemediği...
günümüzde her yerde yapılan riyakarlığa gerek kalmayarak, herkesin sadece zihninden geçen damlalarla yazılarını yazdığı sitemizdeki herkesten
Rabbim razı olsun...

uzun oldu.. belkide gereksiz.. kusura bakmayın...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

aleykum selam kardeşim
asrı saadeti hatırla.
kötülüklerin sıfır noktasına indigi,dostlukların,arkadaşlıkların,akrabalıkların en üst safhada ve samimi oldugu,düşene bir degil bin elin uzandıgı,haklının hakkını aldıgı haksızında hakkını aldıgı,kurtla kuzunu dost oldugu o devri hatırla.
O DEVRİN ADI ASRI SAADET.
peki bu devre bakalım.riyakarlıgın çogaldıgı,haramın helal sayıldıgı,zinanın helal sayıldıgı,haklının haksız görüldügü,düşene birde yerdeyken vuruldugu,kendi akrablarından hayır degilde şer geldigi,dostlukların menfaat ugruna kuruldugu,kimsenin kimseye tahammülü kalmadıgı ve hatta ölümün istenildigi bir devir.
BU DEVRİN ADIDA AHİR ZAMAN.
Bu devirde kimki ALLAHIN ipine sarılırsa Onun kendine dost edinirse kimki EFENDİMİZİ kendine önder seçerse işte kurtuluşa erenler onlardır.üzüntü ve sıkıntı içinde olsalar dahi.
ALLAIM yar ve yardımcımız olsun amin.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
bu gün pazartesi.haftanın ilk günü pazartesi sendremonun oldugu gün.:evet
ALLAH hayırlı günler nasip etsin.sıkıntısız ve dertsiz günler nasip etsin.amin.selametel

saliha 08

Kayıtlı Kullanıcı
dertsiz kul olurmu?

dertsiz kul olurmu?

selamün aleyküm din kardeşim.rabbine layık kul olmak isteyen her insanın sıkıntıları vardır.kaldıki en büyük sıkıntıları allah rızası için peygamberler çekmiştir.benim sıkıntılarım var.iki çocuk işsiz bir eş.ama asla isyan etmedim,rabbim beni böyle deniyor diyorum.bu dünyada olmazsa ahirette karşılığını alıcaz inşallah.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allah gunumuzu hayırlı kılsın
serdumen kardeşıme yardımcı olmak ısterım şımdı devletımız bu gıbı cocuklara maddı yardım edıyor artık sanırım 350 ytl gıbı ben su an ozel eğıtım bu gıbı cocuklara bellı başlı yardımlarda bulunuyor eğer ırtıbata gecersek yardımcı olmak ısterım
allah evladınıza yaptığınızın kat kat fazlasını versın amın

kasım hadı
bu form da okuduğum kadarıyla sorunsuz ınsan yok bazılarının kıne ne basıt dıyoruz bazısına ıse allah sabır versın dıyoruz
allah cekemıcemız yuku vermesın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm din kardeşim.rabbine layık kul olmak isteyen her insanın sıkıntıları vardır.kaldıki en büyük sıkıntıları allah rızası için peygamberler çekmiştir.benim sıkıntılarım var.iki çocuk işsiz bir eş.ama asla isyan etmedim,rabbim beni böyle deniyor diyorum.bu dünyada olmazsa ahirette karşılığını alıcaz inşallah.

ALEYKUM SELAM.
ALLAH yar ve yardım cınız olsun.elbette çok zor.siz çok iyi anlıyorum.
ama dedigimiz gibi kime dokunsak bin ah çıkıyor.ama mademki imtahandayız RABBIMIZDAN sabır dileyip ondan derman umacagız.ondan başka dostumuz yok.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
allah gunumuzu hayırlı kılsın
serdumen kardeşıme yardımcı olmak ısterım şımdı devletımız bu gıbı cocuklara maddı yardım edıyor artık sanırım 350 ytl gıbı ben su an ozel eğıtım bu gıbı cocuklara bellı başlı yardımlarda bulunuyor eğer ırtıbata gecersek yardımcı olmak ısterım
allah evladınıza yaptığınızın kat kat fazlasını versın amın

kasım hadı
bu form da okuduğum kadarıyla sorunsuz ınsan yok bazılarının kıne ne basıt dıyoruz bazısına ıse allah sabır versın dıyoruz
allah cekemıcemız yuku vermesın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle...

ALEYKUM SELAM ÖGRETMENİM.
insan olurda dertsiz olurmu.
KESİLEN DAMARADA AKMAYAN KAN
SIKINTISIZ DERTSİZ İNSAN
olmaz demiş atalar.belkide bizim duydugumuz en basitleri .ALLAH bilir ne dertler vardır.ne sıkıntılar vardır.
ALLAH cümlemize yardım etsin.amin.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
]selamun aleykum

ALLAH KİMSEYE DERT VERİP DERMAN ARATMASIN.AMİN.
[/B]

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kasım hadi abi.sizle uzun oldu görüşemedik sitede.bu arada kuzucuklar nasıl.kardelen aklımda kalan.selam ve dua ile kalın abi.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kasım hadi abi.sizle uzun oldu görüşemedik sitede.bu arada kuzucuklar nasıl.kardelen aklımda kalan.selam ve dua ile kalın abi.selametle.

VE ALEYKUM SELAM KAAN KARDEŞİM.
RABBIM razı olsun.
kardelen iyi.ama annesi onu emdirtmedigi için biz onu biberonla besliyoruz.o en son dogdugundan birazda annesine uzak kaldıgından annesi onu yalayıp kurutamamış.böyle olunca kokusunu yavrusunun üstüne sindirememiş.şimdi öteki 2 sini kokluyup tanıyor.fakat kardeleni koklayınca başkasının kuzusu diye yaklaştıtmıyor.tabiiki o zaman kuzuda ememiyor.
ama biberonla sulu inek sütü içirip karnını dıyuyoruz.işi halettik.şükür.ama diger ikisine göre daha zayıf.buda anne sütü olmadıgından.
RABBIM öyle güzel bir düzen kurmuşki,o düzen dışına çıkınca her şey bozuluyor.selametle

Kaan Erdem

Yönetici
:Avay bencil anne.ama ddiğiniz gibi ilahi adeletin bir düzeni bu.emeklerinizden ilginizden merhaetinizden mevlam razı olsun.selam ve:H dua ile kalın abim.mevlama emanet olun.selametle.

RABBIM razı olsun.
kardelen iyi.ama annesi onu emdirtmedigi için biz onu biberonla besliyoruz.o en son dogdugundan birazda annesine uzak kaldıgından annesi onu yalayıp kurutamamış.böyle olunca kokusunu yavrusunun üstüne sindirememiş.şimdi öteki 2 sini kokluyup tanıyor.fakat kardeleni koklayınca başkasının kuzusu diye yaklaştıtmıyor.tabiiki o zaman kuzuda ememiyor.
ama biberonla sulu inek sütü içirip karnını dıyuyoruz.işi halettik.şükür.ama diger ikisine göre daha zayıf.buda anne sütü olmadıgından.
RABBIM öyle güzel bir düzen kurmuşki,o düzen dışına çıkınca her şey bozuluyor.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
:Avay bencil anne.ama ddiğiniz gibi ilahi adeletin bir düzeni bu.emeklerinizden ilginizden merhaetinizden mevlam razı olsun.selam ve:H dua ile kalın abim.mevlama emanet olun.selametle.

RABBIM razı olsun.hayırlı ve bereketli günleriniz olsun.selametle.:H

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
RABBIM razı olsun.
kasim abi masAllah ne kadar guzel anlatmissin yaa amauzuldum o kuzucuga annesi onu emdirtmiyor diye iyiki sizin gibi sahipleri var basinda ... okurken okadar tuhaf oldum ki bir kuzucuga duyulan o sevgiyi yazilmais olsa bile anlayabiliyor insan :) masAllah masAllah ne diyim baska kuzucuklari çok çok opuyorum Allah,a emanet olun sizde selam ve dua ile...:]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt