Selamünaleyküm abim. İki haftadan beri bir arkadaşımın sıkıntısı vardı. eşiyle biraz tartışmışlar hatta eşi dava açmıştı ve arkadaşımda bende kalıyordu.
Ona destek olmaya çalışyorduk zaten o sıralarda siteye fazla giremedim. Ama arkadaşım ALLAHın izni ile sabır gösterdi ve şu an kendi evinde barıştılar yani davayı geri çektiler...
Abi birde bunun üzerine biliyorsun 23 nisan haftasıydı ve ben görevli idim. Bizim okuldaki öğretmenler bende dahil olmak üzere biraz tembeliz sanırım. Her işimizi sonraya bırakıyoruz.Diğer görevli arkadaşlarla beraber her öğretmene gidiyoruz ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi istiyoruz ki programı hazırlayalım. ama onlar hep ileri atıyorlardı. son deminde söylüyorlar program alt üst oluyor. Genel bir toplantı yapılması lazım yapılmıyor idare tarafından bizde elimizden geldiğince hazırladık programı. neyse 23 nisan günü urfada havada çok sıcaktı. biliyorduk aslında çok sıcak olacağını bu yüzden şiirleri kısa ve az tuttuk daha çok bunun dışında oyunlara ve tiyatroya ayırdık. çocuklar eğlensinler diye zaten çocuklar ve köylüler pek anlmıyorlar ve dikkat etmiyorlar.diğer öğretmenler de bunu anlamıyorlar niye bizim şiirler okunmadı diye bize sitem ediyorlar sonra gelip niye bu kadar uzun sürdü diyorlar. gelde işin içinden çık abim.
birde urfanın yerel bir sanatçısını getirmiş diğer arkadaş ne gereği varsa şarkı falan söyledi görmelisin abim sanki köyde düğün var.
abi birde o kadar sıcaktı ki öğrencilerim daha 1, sınıflar ya nasıl terlediler. su getirtiyorum veriyorum onlara sonlara doğru önlüklerini çıkarmalarına izin verdim artık çok sıcaktı.
neyse atlattık bu seneki 23 nisanı ama çok yorulduk inan...
selametle abim...
selamunaleykum
kasım abı ıznınle öğretmenıme yazmak ıstıyorum
kusura bakma olur mu?
23 nısan cocukların bayramı ama ne yazık kı bazı ıdarecı veya öğretmenler bu ışı ezıyete cevırıyorlar
bence şıırlere gerek yok cunku zaten belırlı gun ve haftalarda şıır okunuyor
sınırsız eğlence olmalı yanı cocuk oynamalı yuzu gulmelı
halen daha şekılcılıkteyız neden mı bakın önlukle gelmışler yavrularım o sıcakta ne gerek var
bızım ıdarecımızde oyunda olmayanlar onluklu olsun dedı ben herkes serbest dedım:G
butun cocukları optum ve harıkasınız dıye sevdım onları:evet
maksat cocukları mutlu etmek değıl mı?
öğretmenım eğer cocuklar sıcaktan terledıyse kolay cozum
golgede olan memeurlerı kaldır yavrucuklar otursun:K
allaha emanet ol
selam ve dua ıle