Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dertleşelim (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasim abi masAllah ne kadar guzel anlatmissin yaa amauzuldum o kuzucuga annesi onu emdirtmiyor diye iyiki sizin gibi sahipleri var basinda ... okurken okadar tuhaf oldum ki bir kuzucuga duyulan o sevgiyi yazilmais olsa bile anlayabiliyor insan :) masAllah masAllah ne diyim baska kuzucuklari çok çok opuyorum Allah,a emanet olun sizde selam ve dua ile...:]

RABBIM sizdende razı olsun.
elimizden geldigince kardelene ilgi gösteriyoruz.hattta artık bizleri annesi zannediyor.nereye gitsek peşimizden geliyor.buda bize biraz sıkıntı oluyor.
hatta sabah 7 de kapıya gelip bagıra bagıra ortalıgı yıkıyor.nedenmi??
biberon istiyor.:K
hadi erkeksen verme.inan ortalıgı yıkıyor.
selametle.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
sakın onları sonra yemeyın ama.....
benım de kaplumbağm var.
4 yıldır aynı evı paylaşıyoruz
allaha emanet olun

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hayirli Cumalar Abi Iisiniz Inşallah.size Hayirli Haber Vereyim Dedim.dün Patronla Konuştuk Işler Bayaği Kötüydü Maaşimi Alamiyodum Biliyonuz Işyerine Ortakçi çikti Tüm Finansi Karşiliycakmiş Daha Iisi Benim Evime çok Uzakti Bu Işyeri Biliyonuz Ben Izmirde Oturuyorum Burasi Turgutlu.3ay Falan Oluyo Buraya Taşinali.ortakçi Olan Kişi Benim Evime Yakin Biyerden Büro Tutucak Biriken Paramida Alicam Inşallah Maaşimi Da Düzenli Olarak Verceklermiş Artik Hayirlisi Olur Inşallah.allaha Emanet Ol Abi

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
sakın onları sonra yemeyın ama.....
benım de kaplumbağm var.
4 yıldır aynı evı paylaşıyoruz
allaha emanet olun

aleykum selam ögretmen hanım.
vallahi kurban bayramı geldiginde artık kim gider kim kalır oarasını bilemem.:K
ama onalara sıra gelinceye kadar 1 sene geçer her halde.çünkü ALLAH izn veririse kurbanlıgımız zaten hazırdı.
ama bunlara ne olur bilelmem.:K
selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hayirli Cumalar Abi Iisiniz Inşallah.size Hayirli Haber Vereyim Dedim.dün Patronla Konuştuk Işler Bayaği Kötüydü Maaşimi Alamiyodum Biliyonuz Işyerine Ortakçi çikti Tüm Finansi Karşiliycakmiş Daha Iisi Benim Evime çok Uzakti Bu Işyeri Biliyonuz Ben Izmirde Oturuyorum Burasi Turgutlu.3ay Falan Oluyo Buraya Taşinali.ortakçi Olan Kişi Benim Evime Yakin Biyerden Büro Tutucak Biriken Paramida Alicam Inşallah Maaşimi Da Düzenli Olarak Verceklermiş Artik Hayirlisi Olur Inşallah.allaha Emanet Ol Abi

aleykum selam kardeşim.
hayırlı cumalar.
sizin adınıza çok sevindim.RABBIM şerleri hayra çevirendir.inşALLAH sonuda güzel olurda sizde rahatlarsınız inşALLAH.
ALLAH cümle ÜMMETİ MUHAMMEDİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.HASTALARINA ŞİFA DERTLİLERİNE DERMAN VERSİN.AMİN.
selametle kal .

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm abim. İki haftadan beri bir arkadaşımın sıkıntısı vardı. eşiyle biraz tartışmışlar hatta eşi dava açmıştı ve arkadaşımda bende kalıyordu.
Ona destek olmaya çalışyorduk zaten o sıralarda siteye fazla giremedim. Ama arkadaşım ALLAHın izni ile sabır gösterdi ve şu an kendi evinde barıştılar yani davayı geri çektiler...

Abi birde bunun üzerine biliyorsun 23 nisan haftasıydı ve ben görevli idim. Bizim okuldaki öğretmenler bende dahil olmak üzere biraz tembeliz sanırım. Her işimizi sonraya bırakıyoruz.:) Diğer görevli arkadaşlarla beraber her öğretmene gidiyoruz ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi istiyoruz ki programı hazırlayalım. ama onlar hep ileri atıyorlardı. son deminde söylüyorlar program alt üst oluyor. Genel bir toplantı yapılması lazım yapılmıyor idare tarafından bizde elimizden geldiğince hazırladık programı. neyse 23 nisan günü urfada havada çok sıcaktı. biliyorduk aslında çok sıcak olacağını bu yüzden şiirleri kısa ve az tuttuk daha çok bunun dışında oyunlara ve tiyatroya ayırdık. çocuklar eğlensinler diye zaten çocuklar ve köylüler pek anlmıyorlar ve dikkat etmiyorlar.diğer öğretmenler de bunu anlamıyorlar niye bizim şiirler okunmadı diye bize sitem ediyorlar sonra gelip niye bu kadar uzun sürdü diyorlar. gelde işin içinden çık abim.

birde urfanın yerel bir sanatçısını getirmiş diğer arkadaş ne gereği varsa şarkı falan söyledi görmelisin abim sanki köyde düğün var.:)
abi birde o kadar sıcaktı ki öğrencilerim daha 1, sınıflar ya nasıl terlediler. su getirtiyorum veriyorum onlara sonlara doğru önlüklerini çıkarmalarına izin verdim artık çok sıcaktı.

neyse atlattık bu seneki 23 nisanı ama çok yorulduk inan...

selametle abim...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm abim. İki haftadan beri bir arkadaşımın sıkıntısı vardı. eşiyle biraz tartışmışlar hatta eşi dava açmıştı ve arkadaşımda bende kalıyordu.
Ona destek olmaya çalışyorduk zaten o sıralarda siteye fazla giremedim. Ama arkadaşım ALLAHın izni ile sabır gösterdi ve şu an kendi evinde barıştılar yani davayı geri çektiler...

Abi birde bunun üzerine biliyorsun 23 nisan haftasıydı ve ben görevli idim. Bizim okuldaki öğretmenler bende dahil olmak üzere biraz tembeliz sanırım. Her işimizi sonraya bırakıyoruz.Diğer görevli arkadaşlarla beraber her öğretmene gidiyoruz ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi istiyoruz ki programı hazırlayalım. ama onlar hep ileri atıyorlardı. son deminde söylüyorlar program alt üst oluyor. Genel bir toplantı yapılması lazım yapılmıyor idare tarafından bizde elimizden geldiğince hazırladık programı. neyse 23 nisan günü urfada havada çok sıcaktı. biliyorduk aslında çok sıcak olacağını bu yüzden şiirleri kısa ve az tuttuk daha çok bunun dışında oyunlara ve tiyatroya ayırdık. çocuklar eğlensinler diye zaten çocuklar ve köylüler pek anlmıyorlar ve dikkat etmiyorlar.diğer öğretmenler de bunu anlamıyorlar niye bizim şiirler okunmadı diye bize sitem ediyorlar sonra gelip niye bu kadar uzun sürdü diyorlar. gelde işin içinden çık abim.

birde urfanın yerel bir sanatçısını getirmiş diğer arkadaş ne gereği varsa şarkı falan söyledi görmelisin abim sanki köyde düğün var.:)
abi birde o kadar sıcaktı ki öğrencilerim daha 1, sınıflar ya nasıl terlediler. su getirtiyorum veriyorum onlara sonlara doğru önlüklerini çıkarmalarına izin verdim artık çok sıcaktı.

neyse atlattık bu seneki 23 nisanı ama çok yorulduk inan...

selametle abim...

selamunaleykum
kasım abı ıznınle öğretmenıme yazmak ıstıyorum
kusura bakma olur mu?
23 nısan cocukların bayramı ama ne yazık kı bazı ıdarecı veya öğretmenler bu ışı ezıyete cevırıyorlar
bence şıırlere gerek yok cunku zaten belırlı gun ve haftalarda şıır okunuyor
sınırsız eğlence olmalı yanı cocuk oynamalı yuzu gulmelı
halen daha şekılcılıkteyız neden mı bakın önlukle gelmışler yavrularım o sıcakta ne gerek var
bızım ıdarecımızde oyunda olmayanlar onluklu olsun dedı ben herkes serbest dedım:G
butun cocukları optum ve harıkasınız dıye sevdım onları:evet
maksat cocukları mutlu etmek değıl mı?
öğretmenım eğer cocuklar sıcaktan terledıyse kolay cozum
golgede olan memeurlerı kaldır yavrucuklar otursun:K
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKUM SELAM AYDINIM.
arkadaşına sevindim.hani bizim ataların güzel bir sözü vardır.derlerki,evli insanların işine şeytan bile akıl sır erdirememiş.
önce kavga ettirmiş kapıdan çıkmadan karı kocayı sarmaş dolaş görmüş.
eee evlilik bu.bazen acı bazen tatlı.ama tatlılıgı daha agır basıyor tabiiki.
RABBIM sanada hayırlı eşler ,hayırlı evlilikler nasip etsin.amin.
23 nisan buradad da aynı sıkıntılarla kutlandı.yani organizasyon hataları falan filan.ama çocukların o neşhesi herşeyi unutturuyor.
neyse sana garibin fotosunu göndereyim.artık kendi evi gibi bizim eve girip çıkıyor.hiç utanmıyor yaaaaaa

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
kasım abı ıznınle öğretmenıme yazmak ıstıyorum
kusura bakma olur mu?
23 nısan cocukların bayramı ama ne yazık kı bazı ıdarecı veya öğretmenler bu ışı ezıyete cevırıyorlar
bence şıırlere gerek yok cunku zaten belırlı gun ve haftalarda şıır okunuyor
sınırsız eğlence olmalı yanı cocuk oynamalı yuzu gulmelı
halen daha şekılcılıkteyız neden mı bakın önlukle gelmışler yavrularım o sıcakta ne gerek var
bızım ıdarecımızde oyunda olmayanlar onluklu olsun dedı ben herkes serbest dedım:G
butun cocukları optum ve harıkasınız dıye sevdım onları:evet
maksat cocukları mutlu etmek değıl mı?
öğretmenım eğer cocuklar sıcaktan terledıyse kolay cozum
golgede olan memeurlerı kaldır yavrucuklar otursun:K
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

çok haklısınız öğretmenim evet. bizde fazla şiirlere yer vermeyelim dedik ama dediğim gibi biz biraz tembeliz sanırım bir şiir veriyoruz ve işin kolayına kaçıyoruz. başka etkinlikler hazırlayan yok. hal böyle oluncada şiirleri okunmayan öğretmenler sitem ediyorlar.

Birde bizim köyde 23 nisan hani dediniz ya gölgede oturan öğretmenleri kaldırın öğrenciler otursun diye. Boş bir alan var orada yapıyoruz töreni. yani etrafta küçüçük bir gölge bile yok.
köy halkı karşı tarafa taşlık bir bölge var oraya oturuyorlar bizleri seyrediyorlar.

çocuklarım yakınlardaki evlere su içmeye gitmek için izin istiyorlar bende tabi tabi diyerek hemen gönderiyorum.
ama nede olsa çocuklar tabi çok eğlendiler...:)

selametle kalın öğremenim...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKUM SELAM AYDINIM.
arkadaşına sevindim.hani bizim ataların güzel bir sözü vardır.derlerki,evli insanların işine şeytan bile akıl sır erdirememiş.
önce kavga ettirmiş kapıdan çıkmadan karı kocayı sarmaş dolaş görmüş.
eee evlilik bu.bazen acı bazen tatlı.ama tatlılıgı daha agır basıyor tabiiki.
RABBIM sanada hayırlı eşler ,hayırlı evlilikler nasip etsin.amin.
23 nisan buradad da aynı sıkıntılarla kutlandı.yani organizasyon hataları falan filan.ama çocukların o neşhesi herşeyi unutturuyor.
neyse sana garibin fotosunu göndereyim.artık kendi evi gibi bizim eve girip çıkıyor.hiç utanmıyor yaaaaaa

ALLAH razı olsun abim. birde yaklaşık dokuz aylık bir çocukları vardı. ALLAHın izni ile barıştılar. Evlilikde bazı istnmedik durumlar olabliyor ama iki tarafında doğru düşünmesiyle hemen o sıkıntı atlatılmış oluyor.
AMin abim inşaallah...

Evet 23 nisan biraz sıkıntılı geçti ama dediğin gibi çocukların eğlecesi herşeyi unutturuyor...

eeeeeeee abim seni tanıyan senden ayrılmak istemiyor kuşa hak vermek lazım.:):)

selametle abim...

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun abim. birde yaklaşık dokuz aylık bir çocukları vardı. ALLAHın izni ile barıştılar. Evlilikde bazı istnmedik durumlar olabliyor ama iki tarafında doğru düşünmesiyle hemen o sıkıntı atlatılmış oluyor.
AMin abim inşaallah...

Evet 23 nisan biraz sıkıntılı geçti ama dediğin gibi çocukların eğlecesi herşeyi unutturuyor...

eeeeeeee abim seni tanıyan senden ayrılmak istemiyor kuşa hak vermek lazım.:):)

selametle abim...

ALLAH sendende razı olsun aydınım.
hele sen bir evlen. balayına fethiyeye beklerim.
benden.beleşşşşşşşşşşşş:D
ALLAH gönlüne göre versin.amin.selametle.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sendende razı olsun aydınım.
hele sen bir evlen. balayına fethiyeye beklerim.
benden.beleşşşşşşşşşşşş:D
ALLAH gönlüne göre versin.amin.selametle.

ALLAH razı olsun abim.
İnşaallah RABBİM hayırlı bir eş nasip etsin cümlemize...

Fethiyeye gelirim kaçırırmıyım hiç bu fırsatı :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt