Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dertleşelim (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kasim Abi...Ben öğrenciyim.ve Bu Aralar Dersler Pek Yoğun...ödevler Bayaği Oluyor.....sabahin Köründe Okul Yolunu Tutuyorum....bu Yüzden Uykusuz Kaliyorum...AMA YİNEDE OKULUMU VE DERSLERİMİ ÇOK SEVİYORUM.

Bu Siteyede Firsat Buldukça Girmeye çalişiyorum... Sağlicakla Kalin Abiciğim.Allaha Emanet Olun...!!! :H

aleykum selam kardeşim.
ah okul çagları ah.o çaglar bambaşkadır.o yılların tadını çıkart.ileride çok özleyecen çok.okumak çok güzel.
ALLAH zihin açıklıgı versin.amin..selametle

ebedii

Kayıtlı Kullanıcı
ne iyi olmuş bu forum.. düşüncenize sağlık.. herkesin var bir derdi işte. Allah razı olsun..

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
S.A

S.A

benim de derdim evliliğim.maalesef çok sevdiğim eşimden ayrı yaşıyoruz ve o boşanmakta çok kararlı:A ufak meseleler yüzünden göz göre göre evliliğim bitmek üzere:A çook da seviyorum eşimi ve dul olmak istemiyorum:A dualarınızda olmak duasıyla...:gulegule

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM....
Benim iki tane oğlum var .Küçük oğlum sürekli ağlıyor,gece gündüz demiyor hep ağlıyor,doktora götürüyoruz bir sıkıntısı olmadığını söylüyorlar.Artık ağıt sesi duymak itemiyorum.Aslında şikayette etmiyorum.Buraya yazmamın sebebi ALLAH rızası için dualarınızı istiyorum...:A

aleykum selam.
ALLAHIM sana sabır versin.
çocukların İNŞALLAH bir rahatsızlıgı yoktur.olsa doktor söylerdi.ama sizde bol bol dua edin.özellikle akşam yatmadan duayı bol bol edin.eger siz edemiyorsanız o duaları bilen büyüklerinizde okuya bilir.şifa niyetine.
tabi bizde dua ederüz inşALLAH.
ALLAHIM yavrularınıza ferahlık versin.sıkıntılarını gidersin.yüzlerine gülücükler dolsun amin.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ne iyi olmuş bu forum.. düşüncenize sağlık.. herkesin var bir derdi işte. Allah razı olsun..

sag ol kardeşim
eger bu dünyada yaşıyorsan sıkıntısız dertsiz olmaz.illahi bir derdin vardır.
RABBIM dertlilere derman versin.amin selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
benim de derdim evliliğim.maalesef çok sevdiğim eşimden ayrı yaşıyoruz ve o boşanmakta çok kararlı:A ufak meseleler yüzünden göz göre göre evliliğim bitmek üzere:A çook da seviyorum eşimi ve dul olmak istemiyorum:A dualarınızda olmak duasıyla...:gulegule

çok üzüldüm kardeşim.
RABBIM yar ve yardımcınız olsun.ama malesef bu durumda olan o kadar çok insan varki hayretler içinde kalırsınız.
ama yinede siz hakkınızda hayırlısını isteyin.RABBIM bir kapıyı kapatıp bir kapı açar.o her şeyin en güzelini en dogrusunu bilir.sen ona sıgınmaya devam et.elbet bir ferahlama kapısı bulursun inşALLAH.selametle kal.

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
:):)s.aleyküm ben de nişanlıyım,bazı sebeplerden dolayı evlenemiyoruz maddi sıkıntımız var.bir de benim hocalık görevimin olmasını bekliyorum.arkadaşlar dua ederseniz KPSS sınavını kazanmam için sevinirim:H:H

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
saolasın Allah razı olsun.. şimdiye kadar neyi ne kadar istediysem de hep hayırlısı olsaun dedim çok istesem bile hayırsızsa olmasın istedim.. ama insan düşünemeden edemiyor. bayanız yarın bir gün evlenicez insanlara hiç güven olmuyor. kendi ayaklarım üzerinde durarak bir yuva kurmak isterim (tabi ki ileride) nerde nasıl çalışacağım hangi meslek bana ve dinime uygun bunların hepsini istemeden düşünüyorum.sağolsun ailem hiç bir zaman bizleri zorlamak istemedi ama nereye kadar.. neleri görüyoruz insanlar en güvendikleri insanlar tarafından aldatılıyor, kimler şeytana uymuyor ki. güvenip evleneceksin ama seni bu yolda yarıda bırakınca napıcaksın.. ne bileyim insan düşünüyor işte.. daha neler var da aklıma takılan.. :] sağolasınız tekrardan...

selamun aleyküm kardeşim ileriye dönük ne kadar çok planları var insanoğlunun çok fazla düşünmeyin oluruna bırakın böyle güvenilecek insanların kalmadığını düşünmek sevilmeyeceğini düşünmek kendinize zarar verir ... Allah yolunu Açık etsin yardımcın olsun gönlüne göre versin ... Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah... selam ve dua ile..

Bence GÜven Sevgİden Önce Gelİr. Sevgİyİ Herkes Verİr ,amaaaaaa!!!!

GÜvenİ Herkes Veremez.lÜtfen,karŞinizdakİ İnsanlarin Sevgİsİnİ,kazanmadan

Önce,gÜvenİnİ Kazanin.bu Erkek Olsun Veya Bayan Olsun,sevgİ Sevgİdİr,

GÜvende GÜvendİr.sevmek İÇİn GÜvenmek Gerekİr.gÜveemİyorsaniz,sevgİ Hayeldİr

Hayellerle Dolu Bİr Sevgİ YaŞamamaniniz İÇİn LÜtfen Önce GÜven Verİnİz

s-u-m-e-y-y-e

Kayıtlı Kullanıcı
ben kendini dünya işlerine farkında olmadan kaptırmış bi genç kızım Allaha şükür tesettüre çok önce girmiş müslüman olarak yetişmiş bi kızım çok büyük yanlışlarım olmadı çok şükür ama dünya telaşına kapılıp namazlarını ihmal etmiş olmanın verdiği vicdan azabıyla yaşayamıyorum bu arada bu daha ilk mesajım ilk seferden bu kadar yeter sanırım şimdiden kafanızı şişirmeyeyim demi:)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
İLK DERT BENİM DERDİM OLSUN.
benim 3 kız çocugum var.şimdi malum bunların okul masrafı zaten çoktur.o yetmez gibi bunlar için ayrı ayrı folklor parası istemişler.kişi başı 20 ytl.
buda yetmez gibi elbise parası 40 ytl.
toplam 180 ytl.
şimdi bu para bir günlük giyilecek kıyafet parası.
ya hersene aynı dert aynı dert.sinirden deli etcekler beni ya.fikri olan varmı ne yapayım.

selamunaleykum
bakalım bu sorunu cozebılecek mıyım?
ne mutlu k ı sıze 3 tane oırlanta gıbı kızınız var.allah bağışlasın.ne mutlu kı sağlıklılar.ne mutlu kı başarılar.ne mutlu kı calışkanlar .ne mutlu kıgosterılerde yer alıyorlar.ne mutlu geleneklerımızı devam ettıren halk oyundalar......
şu an ben özel eğıtım semınerıne gıdıyorum yanı ozurlu cocuklara nasıl davranmamız gerektırdığını öğreten bır semıner...o cocukları gorsenız halımıze bın değıl mılyonlarca şükrederdık....herşeyde başkalarına muhtaçlar...aıle borç harç mutlu etmek ıstıyor AMA COCUK ANLAMIYOR KI NE ACI...

OYSA KI BIZ

OYSA KI BIZ

VARSIN OLSUN BEN 3 AY BOŞUNA ÇALIŞAYIM COCUĞUMA KIYAFAT ALAYIM CUNKU COCUĞUM MUTLU OLACAK KI BENDE OYLE

PARA MESELELERI MUTLAK HALOLUR

AMA YA SAĞLIK

COK ŞANSLISINIZ ALLAHA ŞÜKÜR

ALLAH KOLAYLIK VERSIN

ALLAHA EMANET OLUN
KIZLARINIZI DA OPUYORUM

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
:):)s.aleyküm ben de nişanlıyım,bazı sebeplerden dolayı evlenemiyoruz maddi sıkıntımız var.bir de benin hocalık görevimin olmasını bekliyorum.arkadaşlar dua ederseniz KPSS sınavını kazanmam için sevinirim:H:H

aleykum selam.
ALLAH HAYIRLI YUVA KURMALAR NASİP ETSİN.
HOCALİK İŞİNİZDE OLURDA SİZDE HAYILI BİR YUA KURARSINIZ İNŞALLAH.SELAMETLE

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ben kendini dünya işlerine farkında olmadan kaptırmış bi genç kızım Allaha şükür tesettüre çok önce girmiş müslüman olarak yetişmiş bi kızım çok büyük yanlışlarım olmadı çok şükür ama dünya telaşına kapılıp namazlarını ihmal etmiş olmanın verdiği vicdan azabıyla yaşayamıyorum bu arada bu daha ilk mesajım ilk seferden bu kadar yeter sanırım şimdiden kafanızı şişirmeyeyim demi:)

KİM KENDİNİ DÜNYA İŞLERİNE KAPTIRTMAMIŞKİ.
HEPİMİZİN İYİ KÖTÜ BU ÇARKIN İÇİNDE.
RABBIM KILAMADIGINIZ NAMAZLARINIZIDA AFV EDER.AİNŞALLAH.SİZDE KAZA ETMEYE ÇALIŞIN.SELAMETLE

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bakalım bu sorunu cozebılecek mıyım?
ne mutlu k ı sıze 3 tane oırlanta gıbı kızınız var.allah bağışlasın.ne mutlu kı sağlıklılar.ne mutlu kı başarılar.ne mutlu kı calışkanlar .ne mutlu kıgosterılerde yer alıyorlar.ne mutlu geleneklerımızı devam ettıren halk oyundalar......
şu an ben özel eğıtım semınerıne gıdıyorum yanı ozurlu cocuklara nasıl davranmamız gerektırdığını öğreten bır semıner...o cocukları gorsenız halımıze bın değıl mılyonlarca şükrederdık....herşeyde başkalarına muhtaçlar...aıle borç harç mutlu etmek ıstıyor AMA COCUK ANLAMIYOR KI NE ACI...

OYSA KI BIZ

OYSA KI BIZ

VARSIN OLSUN BEN 3 AY BOŞUNA ÇALIŞAYIM COCUĞUMA KIYAFAT ALAYIM CUNKU COCUĞUM MUTLU OLACAK KI BENDE OYLE

PARA MESELELERI MUTLAK HALOLUR

AMA YA SAĞLIK

COK ŞANSLISINIZ ALLAHA ŞÜKÜR

ALLAH KOLAYLIK VERSIN

ALLAHA EMANET OLUN
KIZLARINIZI DA OPUYORUM

RABBIM razı olsun.çok güzel izah etmişsiniz.tamamiyle size katılıyorum.ALLAHIM onların acılarını ve sıkıntılarını göstermesin.amin.
ama benim kızgınlıgım şuki,geçen yıl diklmiş ve bir sürü para harcanmış o yesyeni kıyafetler evde bom bom duruyor.neden onlar kullanılmıyor.o yeni kıyafetleri alamayacak insanda var.hem bu müsrif hemde gösterişe giriyor.buda günahtır.
hocam dogruları söylemek lazım.yoksa dogru dogru olmaktan çıkar.benim tepkim buna.yoksa bende çocuklarımın gönlünü arayan ve onları mutlu etmesini çok seven bir babayım.bunada şükür ediyorum.inşallah hepde edecem.
hayırlı akşamlar.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar
tabıı kı cok ıyı bır babasınız şüphem yok
öğretmenlere calıştırmadan once keşke soyleseydınız var olan kıyafaetlerı eğer kı bılıyorlarsa da ısraf bu bır gercek ınkar etmıyorum
haklısınız.
burda vurgulamak ıstedığım şu
1.maddı problemler cozulur
nasıl mı borç almak gıbı bır şekılde hal olur

allah manevı sorun vermesın
okuldakı arkadaşlarımda bazen cok yakınırlar borcumuz var şoyle şoyle dıye ben cozulur dıyorum ve bunu cok sorun etmeyın dıyorum
madem bu sene boyle oldu........sızde seneye öğretmene hatırlatın bunun bır kulfet olduğunu soyleyen emınım kı anlayacaktır.ve seneyı bu şekılde kurtarabılırsınız demı?
bırde şunu ılave deeyım bılmem belkı de arkadaşlar yazmışlardır ...
3 kızını da ıyı yetıştırıp ıyı ınsanlarla baş goz eden babaya cennet nasıp olurmuş
bakın ne kadar şanslısınız
allaha emanet olun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar
tabıı kı cok ıyı bır babasınız şüphem yok
öğretmenlere calıştırmadan once keşke soyleseydınız var olan kıyafaetlerı eğer kı bılıyorlarsa da ısraf bu bır gercek ınkar etmıyorum
haklısınız.
burda vurgulamak ıstedığım şu
1.maddı problemler cozulur
nasıl mı borç almak gıbı bır şekılde hal olur

allah manevı sorun vermesın
okuldakı arkadaşlarımda bazen cok yakınırlar borcumuz var şoyle şoyle dıye ben cozulur dıyorum ve bunu cok sorun etmeyın dıyorum
madem bu sene boyle oldu........sızde seneye öğretmene hatırlatın bunun bır kulfet olduğunu soyleyen emınım kı anlayacaktır.ve seneyı bu şekılde kurtarabılırsınız demı?
bırde şunu ılave deeyım bılmem belkı de arkadaşlar yazmışlardır ...
3 kızını da ıyı yetıştırıp ıyı ınsanlarla baş goz eden babaya cennet nasıp olurmuş
bakın ne kadar şanslısınız
allaha emanet olun

hayırlı akşamlar.
ben size hak veriyorum.elbette maddiyat bir şekilde çözülür.ALLAH yeterki saglık ve sıhhat versin.amin.
zaten bizde tepkimizi okulda gösterdik,ama velinin biri sende 3 tane çocuk bulmasaydın demiş hanıma. biz böyle bir okulda çocuklarımızı okutuyoruz.yani iman fukarası olan bir yer burası.bu memlekette para çok ama iman zayıf.parası olmayanın canı çıksın denir burada.!!!!
o yüzden bizdende razı olduk.o parayı verecegiz.nasıl olsa derdimizi kimseye anlatamıyoruz.
3 kız çocugunu hayırlı bir şekilde yetiştirmenin mükafatınıda hadisi şeriflerde okumuştum.RABBIM onları hayırlı ve imanlı yetiştirmeyi nasip eylesin.amin.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hemen bır yorum yapayım ıznınızle
idare 3 tane cocuk bulmasaydınız demış ya bu bır hakarettır ve şıkayet edebılır...kınıyorum soyleyenı
bızım okulumuzda da bu kelımeye telafuz eden bır amır soruşturma gecırdı
bılgınız olsun
allah yardım etsın

allah dertlerımıze deva versın
allah hayırlar versın
yuzumuzden gulumseme eksık olmasın amın:)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hemen bır yorum yapayım ıznınızle
idare 3 tane cocuk bulmasaydınız demış ya bu bır hakarettır ve şıkayet edebılır...kınıyorum soyleyenı
bızım okulumuzda da bu kelımeye telafuz eden bır amır soruşturma gecırdı
bılgınız olsun
allah yardım etsın

allah dertlerımıze deva versın
allah hayırlar versın
yuzumuzden gulumseme eksık olmasın amın:)

ALEYKUM SELAM
yok hocam bu lafı veliler söyledi.
ögretmende zavallı ne yapsın oda bıkmış. ama dedigim gibi çok kibirli ve zengin milleti var buranın.
seracılık bu milleti paraya doyurmuş.o yüzden her kesi küçük görürler.
geçen yılki kıyafetleri kibirlerine yediremediklrrinden istemiyorlar.
zavallı ögretmenlerde arada kalmışlar.
ALLAH razı olsun.selametle

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Kasım abi. dertsiz kul olmaz bu dünyada. herkesin kesinlikle canını sıkan durumlar oluyordur. ALLAHım dermansız dert vermesin...

Ya benim canımı sıkan olaylar genellikle okulda oluyor. Birde bir türlü değiştiremediğim bir huyum var. moralim bozuldumu bir daha düzelmiyor. akşama kadar sürüyor. bugün okulda Öğretmen arkadaşın biri halk oyunları kursu veriyordu. bugün de gösteri yapacaklarmış. görsen sanki düğün var sanırsın okul bahçesinde. gürültüden ders yapamadım. öğrenciler de zaten birinci sınıf müzik sesini duyunca durdurabilene aşk olsun. ders yapmadım sayılır bugün ancak son derslere doğru ders yapabildim. neyse iyi tarafı da oldu. öğrencilerim iyice eğlendiler...

sonra devam ederim abim...selam ve dua ile...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Kasım abi. dertsiz kul olmaz bu dünyada. herkesin kesinlikle canını sıkan durumlar oluyordur. ALLAHım dermansız dert vermesin...

Ya benim canımı sıkan olaylar genellikle okulda oluyor. Birde bir türlü değiştiremediğim bir huyum var. moralim bozuldumu bir daha düzelmiyor. akşama kadar sürüyor. bugün okulda Öğretmen arkadaşın biri halk oyunları kursu veriyordu. bugün de gösteri yapacaklarmış. görsen sanki düğün var sanırsın okul bahçesinde. gürültüden ders yapamadım. öğrenciler de zaten birinci sınıf müzik sesini duyunca durdurabilene aşk olsun. ders yapmadım sayılır bugün ancak son derslere doğru ders yapabildim. neyse iyi tarafı da oldu. öğrencilerim iyice eğlendiler...

:K:K:K:K
vallahi harikasın hocam
aynı sorun bizdede var.çocuklar kaç gündür halk oyunları kursu alıyor.hem geç bırakıyorlar hemde çok ses var.
ama hayırlısı.neyse benimde az işim var.sonra devam edelim.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm aydın hocam öğrenciler zaten ders işlememek için kırk takla atıyo Eylence arıyolar :K kesinlikle bu tür davranışlara karşıyım okulda folklör eğitimine sizinde söylediğiniz gibi ses bakımından öğrencilere ders verilmesine zararı çok büyük müzik sesinin etkisinde kalıyorlar nasıl yaparlar bilemem ama Bütün okullara Ayrı Spor salonları yapılsın veya sessiz folklör yapsınlar :K Allaha emanet olun selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt