Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Chat’a giden yol ‘FORUM’lardan geçer (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
sizdende kardeşim.devamını bekliyorum kardeşimizin blog'unu takip ediyorum sık aralıklarla yayınlandığı an inşaALLAH burayada ekleyeceğiz.

selametle kalınız kardeşim.

paylaşım için teşekkürler.Allah Razı Olsun Kardeş..Devamı gelecek mi kaç ay geçti aradan :)

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
bu yazıyı bi kaç yerde daha okudum tebessum ettirdi bi yandan bi yandanda önce evli kardeşlerimi daha sonra benı bu tarz muhabbetlerden uzak tut nasip etme rabbim duası dilime dolandı
chat e giden yol forumlardan gecer tıpkı erkegin kalbine giden yol bogazından gecer dendigi gibi peki ya chat nereye götürür
sözde aşk a yıkılın guvene aldatınlan es e aldatılan kalp e gider yalana riyaya
aklı başinda bi eş neden böyle bi yola basvursun burdanda bu sonuç cıkmalı esler cennet kapısını aralayan anahtar gibidir hoş tutmalı sevgiyi sefkaati dozunda vermeli ne fazlası ne azı
yettigi kadarı
o zaman chat e giden yollll
sadece internetten gecer evlere girmez..

Kaan Erdem

Yönetici
inşaALLAH sayın kardeşim temenni ve duamız budur.Aklı başında bir insan emir ve yasaklara uyduğu sürece şuurlu bir bakış açısına,halis niyete sahip olduğu müddetcede bu tip gaflete meyil verecek malayani işlere kapılmaz inşaALLAH.

selametle kalınız hayırlı ve bereketli sabahlar olsun.

bu yazıyı bi kaç yerde daha okudum tebessum ettirdi bi yandan bi yandanda önce evli kardeşlerimi daha sonra benı bu tarz muhabbetlerden uzak tut nasip etme rabbim duası dilime dolandı

chat e giden yol forumlardan gecer tıpkı erkegin kalbine giden yol bogazından gecer dendigi gibi peki ya chat nereye götürür
sözde aşk a yıkılın guvene aldatınlan es e aldatılan kalp e gider yalana riyaya
aklı başinda bi eş neden böyle bi yola basvursun burdanda bu sonuç cıkmalı esler cennet kapısını aralayan anahtar gibidir hoş tutmalı sevgiyi sefkaati dozunda vermeli ne fazlası ne azı
yettigi kadarı
o zaman chat e giden yollll

sadece internetten gecer evlere girmez..

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim,
müslüman hem görüntüsüyle hem hareketleriyle çok dikkatli olmalı.islam ortada her ne şekilde yaşarsak öyle gider gibi bir anlayış var günümüzde.
halbuki mümin;vakarlı,ciddi,prensipli,şahsiyetli olmak zorunda.
üniversite yıllarından kalma bir yaradır içimde.okulumuzun bir iki dindar gençlerinden biri her zaman sınıfta sonunda yenik düştüğü bir tartışma başlatır, farklı fikirdeki insanlara yenilgisinin sinir bozukluğunu yaşatırdı bize.
diğer ikisi de sözüm ona dindar gençler! kızları dikizlerlerdi.
ben bayan olarak o denli dinime bir leke gelmesin diye çabalarken onların bu zafiyetleri çok canımı sıkardı.
zaten yanlışta bir sürü insan var,onlara yardımcı olacakken nefsi nefsi...........
bilemiyorum,bu fikrime katılır mısınız ama;bacı...kardeşim....bu sözler bile bir yabancıya yakınlık ifade eden sözler.sanal ortamda bunun negatif yanlarını bertaraf edebiliriz ama normal hayatta riskli.
bacı muhabbetiyle farklı niyetini gizlemeye çalışan çok insanla karşılaşınca;insan daha bir temkinli oluyor.
siz kardeş duyguları içinde olsanız da karşıdakinin kalbine şeytan farklı şeyler söylüyor.
Allah'ın istemediği,Peygamberin üzüleceği,ümmetin lekeneleceği her hareketten kaçınmalıyız.
velev ki niyetimiz temiz olsun.
sınıfımızdaki ateist bir arkadaşın benim için''çok sahsiyetli, inançlarından taviz vermiyor,takdir ediyorum'' demesi dinim adına çektiğim sıkıntıların mutluluğunu daha da artırmıştı.
bu din bize emanet,Allah onu yüceltecek ama biz imtihanımızı güzel verelim
Allah'a emanet olun.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim evet haklısınız buda apayrı bir kanayan yara değil mi?selametle kalınız.

s.a. kardeşim,
müslüman hem görüntüsüyle hem hareketleriyle çok dikkatli olmalı.islam ortada her ne şekilde yaşarsak öyle gider gibi bir anlayış var günümüzde.
halbuki mümin;vakarlı,ciddi,prensipli,şahsiyetli olmak zorunda.
üniversite yıllarından kalma bir yaradır içimde.okulumuzun bir iki dindar gençlerinden biri her zaman sınıfta sonunda yenik düştüğü bir tartışma başlatır, farklı fikirdeki insanlara yenilgisinin sinir bozukluğunu yaşatırdı bize.
diğer ikisi de sözüm ona dindar gençler! kızları dikizlerlerdi.
ben bayan olarak o denli dinime bir leke gelmesin diye çabalarken onların bu zafiyetleri çok canımı sıkardı.
zaten yanlışta bir sürü insan var,onlara yardımcı olacakken nefsi nefsi...........
bilemiyorum,bu fikrime katılır mısınız ama;bacı...kardeşim....bu sözler bile bir yabancıya yakınlık ifade eden sözler.sanal ortamda bunun negatif yanlarını bertaraf edebiliriz ama normal hayatta riskli.
bacı muhabbetiyle farklı niyetini gizlemeye çalışan çok insanla karşılaşınca;insan daha bir temkinli oluyor.
siz kardeş duyguları içinde olsanız da karşıdakinin kalbine şeytan farklı şeyler söylüyor.
Allah'ın istemediği,Peygamberin üzüleceği,ümmetin lekeneleceği her hareketten kaçınmalıyız.
velev ki niyetimiz temiz olsun.
sınıfımızdaki ateist bir arkadaşın benim için''çok sahsiyetli, inançlarından taviz vermiyor,takdir ediyorum'' demesi dinim adına çektiğim sıkıntıların mutluluğunu daha da artırmıştı.
bu din bize emanet,Allah onu yüceltecek ama biz imtihanımızı güzel verelim
Allah'a emanet olun.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Elinize sağlık Kaan kardeşim...(Ve Taha Kardeşim)
Burada bizimle paylaştığınız için...
Ders alınacak çok şey var içinde...

Ya göründüğümüz gibi olalım...
Ya da olduğumuz gibi görünelim...

Allah CC. bizi bildiğimiz ya da bilmediğimiz günahlardan korusun...​

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli abimiz.mevlam razı olsun selametle kalınız.

Elinize sağlık Kaan kardeşim...(Ve Taha Kardeşim)​

Burada bizimle paylaştığınız için...
Ders alınacak çok şey var içinde...

Ya göründüğümüz gibi olalım...
Ya da olduğumuz gibi görünelim...

Allah CC. bizi bildiğimiz ya da bilmediğimiz günahlardan korusun...

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Selamunaleyküm degerli islamiyet.gen.tr üyeleri. ben taha... Chat'e giden yol forumlardan gecer yazisini yazan taha..

vaktileyl ile tanisiyoruz... kendisi bana sifresini verip buraya yazi yazmami sagladi. Tesekkür ederim vaktileyl'e

Bircok kardesimiz bu yazinin devamini sabirsizlikla beklemis... Ben yaziyi kaleme alirken, elbette oturup birseyler uydurarak bu yaziyi kaleme almis degilim... biliyorsunuz bana ait bir site var.. tahapinar.com... bu siteye gelen yorumlar ve emailler vardi... bircok kardesimiz, "her nedense?"... bircok sirrini bana acikladi... Bu sirlari simdiye kadar hic kimseye anlatmis degilim... Dertlerini bana aciklayanlar, agliyorlardi.. ve cok hüzünlüydüler.. Cikmaz sokaga girmislerdi..

Evet degerli islamiyet.gen.tr üyeleri.. oturup kendi kendime dedimki.. sitemde bir bölüm acmaliyim.. "chat = asrin deccali" diye.. ve oturup bu siteyi actim.. ve oraya yazilan yorumlari görünce sizde ne kadar önemli oldugunu göreceksiniz o bölümün..

Efendim sizden özür dileyerek söylüyorum.. Eger siz bu yaziyi okuyorsaniz.. evet sizden bahsediyorum... sizde "ismi koyulmamis bir hastalik var".. Bilgisayar hastaligi... Saatlerce bilgisayarin basinda geciriyorlar artik insanlar... kimileri.. hic birsey yapmasada.. böyle adete sanki ekranin sihri altina girmis.. böyle aval aval ekrana bakmakta... Sanki oradan "bir kurtarici gelecekmis gibi"..

Mutlaka evde sorununuz vardir.. Anne babaniz veya, evli iseniz esiniz ile sorunlariniz vardir bilgisayarinizdan dolayi..

bu hikâyenin sonunu henüz yazmadim... cünkü bu hikâyenin bircok sonu var.. hepside aslinda.. aglatan sorunlar... kimisi aglamis kurtulmus.. kimisi halen agliyor.. kimiside aglamis ama aglatmis ayni zamanda..

Degerli islamiyet.gen.tr üyeleri... eger bu konu buraya konmus.. sizinde zaaten saatlerce vaktiniz varsa.. gelin size bir tavsiyem olsun... her üye bu hikâyenin sonunu kendi yazsin... Göreceksiniz bak... cok beklediginiz hikâyenin sonu bir tane degil, belkide bircok sonu olacaktir..

Ben tekrar vaktileyl'e tesekkür ediyorum.. Sizleri Allaha emanet ediyorum..

hayirli Forumlu Ramazanlar..
hayirli Forumlu Kadirgecesi...
hayirli Forumlu Bayramlar..

sevgi ve selamlarimla

taha...

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
S.A arkadaşlar
sanırım çok geç kaldık..
Kaan çok teşekkürler
İmzanda çok düşündürücü.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Degerli islamiyet.gen.tr üyeleri... eger bu konu buraya konmus.. sizinde zaaten saatlerce vaktiniz varsa.. gelin size bir tavsiyem olsun... her üye bu hikâyenin sonunu kendi yazsin... Göreceksiniz bak... cok beklediginiz hikâyenin sonu bir tane degil, belkide bircok sonu olacaktir..

Aleyküm Selam

Güzel fikir ama ben beceremem beceren kardeşlerimiz çıkar inşaAllah

seher_yıldızı

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bi paylaşım olmuş emeklerinize sağlık vaktileyl ve taha

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam taha kardeşim.hoş geldiniz.katılım ve katkılarınız için ALLAH celle celalühu razı olsun selam ve yürekten samimi dualrımla selametle kalınız.

Selamunaleyküm degerli islamiyet.gen.tr üyeleri. ben taha... Chat'e giden yol forumlardan gecer yazisini yazan taha..

vaktileyl ile tanisiyoruz... kendisi bana sifresini verip buraya yazi yazmami sagladi. Tesekkür ederim vaktileyl'e

Bircok kardesimiz bu yazinin devamini sabirsizlikla beklemis... Ben yaziyi kaleme alirken, elbette oturup birseyler uydurarak bu yaziyi kaleme almis degilim... biliyorsunuz bana ait bir site var.. tahapinar.com... bu siteye gelen yorumlar ve emailler vardi... bircok kardesimiz, "her nedense?"... bircok sirrini bana acikladi... Bu sirlari simdiye kadar hic kimseye anlatmis degilim... Dertlerini bana aciklayanlar, agliyorlardi.. ve cok hüzünlüydüler.. Cikmaz sokaga girmislerdi..

Evet degerli islamiyet.gen.tr üyeleri.. oturup kendi kendime dedimki.. sitemde bir bölüm acmaliyim.. "chat = asrin deccali" diye.. ve oturup bu siteyi actim.. ve oraya yazilan yorumlari görünce sizde ne kadar önemli oldugunu göreceksiniz o bölümün..

Efendim sizden özür dileyerek söylüyorum.. Eger siz bu yaziyi okuyorsaniz.. evet sizden bahsediyorum... sizde "ismi koyulmamis bir hastalik var".. Bilgisayar hastaligi... Saatlerce bilgisayarin basinda geciriyorlar artik insanlar... kimileri.. hic birsey yapmasada.. böyle adete sanki ekranin sihri altina girmis.. böyle aval aval ekrana bakmakta... Sanki oradan "bir kurtarici gelecekmis gibi"..

Mutlaka evde sorununuz vardir.. Anne babaniz veya, evli iseniz esiniz ile sorunlariniz vardir bilgisayarinizdan dolayi..

bu hikâyenin sonunu henüz yazmadim... cünkü bu hikâyenin bircok sonu var.. hepside aslinda.. aglatan sorunlar... kimisi aglamis kurtulmus.. kimisi halen agliyor.. kimiside aglamis ama aglatmis ayni zamanda..

Ben tekrar vaktileyl'e tesekkür ediyorum.. Sizleri Allaha emanet ediyorum..

hayirli Forumlu Ramazanlar..
hayirli Forumlu Kadirgecesi...
hayirli Forumlu Bayramlar..

sevgi ve selamlarimla

taha...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam selametle kalınız.

S.A arkadaşlar
sanırım çok geç kaldık..
Kaan çok teşekkürler
İmzanda çok düşündürücü.

Aleyküm Selam

Güzel fikir ama ben beceremem beceren kardeşlerimiz çıkar inşaAllah

güzel bi paylaşım olmuş emeklerinize sağlık vaktileyl ve taha

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Keşke Taha kardeş Meryem ve Ebu Tarık ın sonunu getirseydi ya...

Kaan Erdem

Yönetici

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt