Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Chat’a giden yol ‘FORUM’lardan geçer (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Chat’a giden yol ‘FORUM’lardan geçer mi?

seyyidetün_nisa

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim
Allah razı olsun
gerçekten böyle şeyler çok oluyor,
ben gerçek bir olayda duymuştum
eşler birbirinin isminden etkileniyor vede buluşma günü ayarlyorlar
ve gün geliyor ve eşi olduğunuda görünce
boşanma davası anında açılıyor.
devamını merakla bekliyorum,
selametle,,

imported_inci_tanem

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuda o kadar çok mağdur insan tanıdım ki msn yi iptal noktasına geldim.Ben evli bir insan olarak eşimden habersiz bir adım bile atmam asla sanal hayatımda 2 kanalım oldu ikisindede opluk yaptım dj lik için kolları sıvadım.Baktımki zaman ölüyor, sanalda sanal olan dostluklar var vefasızlık diz boyu...ahlaksızlık cabası...inanın 1 gün içinde eşimin yanında 14 kişi sildim 2 senelik dost dediğim insanlar neden mi psikoloji gitti bende...insanlar canım dostum dediği insanların kopyalarını bana yolluyorlardı.
ya diyodum bu senin arkadaşın madem arkasından konuşuyorsun ya da bir ahlaksızlık mevzu neden muhattapsın cevap aynen şu sanal ortam ya boş ver ...
peki sanalda neden zaman kaybediyosun kul hakkına giriyorsun ki neden yalan söylüyorsun,neden insanların duygularıyla oyuncak misali oynuyorsun...
Sigara dahi alışkanlığım yoktur arkadaşlar çağın önemli bir hastalığı olarak gördüğüm sanal ve kazandırdığı!!! sonuçlar ağır oluyor.İnsanlar şu forumda bilgilenmek için varsa vaktimizide bu şekilde değerlendirmeliyiz.Vaktinizi aldım özür dilerim ama dikkat edelim kendimize...
KAAN bende devamını bekliyorum.Güzel paylaşım Saygılarımla
.

Kaan Erdem

Yönetici
selametle kalın kardeim.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun inşaALLAH.

emeğine sağlık kardeşim
Allah razı olsun
gerçekten böyle şeyler çok oluyor,
ben gerçek bir olayda duymuştum
eşler birbirinin isminden etkileniyor vede buluşma günü ayarlyorlar
ve gün geliyor ve eşi olduğunuda görünce
boşanma davası anında açılıyor.
devamını merakla bekliyorum,
selametle,,

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc cümlemizi şaşırtmasın.gaflete sarılan,yolunu şaşıran,uçuruma bile bile gidenlerden olmamak duası ve ümidiyle.selametle kalın kardeşim.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun.

Bu konuda o kadar çok mağdur insan tanıdım ki msn yi iptal noktasına geldim.Ben evli bir insan olarak eşimden habersiz bir adım bile atmam asla sanal hayatımda 2 kanalım oldu ikisindede opluk yaptım dj lik için kolları sıvadım.Baktımki zaman ölüyor, sanalda sanal olan dostluklar var vefasızlık diz boyu...ahlaksızlık cabası...inanın 1 gün içinde eşimin yanında 14 kişi sildim 2 senelik dost dediğim insanlar neden mi psikoloji gitti bende...insanlar canım dostum dediği insanların kopyalarını bana yolluyorlardı.
ya diyodum bu senin arkadaşın madem arkasından konuşuyorsun ya da bir ahlaksızlık mevzu neden muhattapsın cevap aynen şu sanal ortam ya boş ver ...
peki sanalda neden zaman kaybediyosun kul hakkına giriyorsun ki neden yalan söylüyorsun,neden insanların duygularıyla oyuncak misali oynuyorsun...
Sigara dahi alışkanlığım yoktur arkadaşlar çağın önemli bir hastalığı olarak gördüğüm sanal ve kazandırdığı!!! sonuçlar ağır oluyor.İnsanlar şu forumda bilgilenmek için varsa vaktimizide bu şekilde değerlendirmeliyiz.Vaktinizi aldım özür dilerim ama dikkat edelim kendimize...
KAAN bende devamını bekliyorum.Güzel paylaşım Saygılarımla.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm KAAN abi. Emeğine sağlık güzel bir yazı idi.
ALLAHım bizleri yanlışlardan alıkoysun inşaallah...
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kıymetli kardeşim.amin.inşaALLAH.selametle kalın hayırlı ve bereketli akşamlar olsun.

Selamünaleyküm KAAN abi. Emeğine sağlık güzel bir yazı idi.
ALLAHım bizleri yanlışlardan alıkoysun inşaallah...
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
KAAN ABİ TEKRARDAN YORUM YAPMAK İSTEDİM
BU PAYLAŞIMIN ÇOOOOK DOĞRU(tecrübe konuşuyo,pardon yazıyo)
AMMA KESİNLİKLE BİZİM SİTEMİZDE (islamiyet.gen.trde cnm sitem bnm)
BU ŞEYLER BU SİTEDE KESİNLİKLE OLMAZ BENCE
ÇÜNKÜ BU SİTEMİZDE MSN WERMEK YASAK
BEN BAŞKA Bİ DİNİ SİTEYEDE ÜYEYİM
YANİ DİNİ SİTE AMMA O KADAR AÇIKKİ HER ŞEY
MSN WERMEK,MSJ ATMAK,RADYOSU BİLE WAR
BÖYLE İSLAMİ SİTEYE YAKIŞMAYACAK ŞEYLER WAR O SİTEDE
YANİ KIZ ERKEK BİRBİRLERİYLE KOLAYCA ARKADAŞ OLABİLİYOLAR
AMMA BİZİM BU SİTEBİZDE ÖYLE ŞEYİN OLMASINA İMKAN YOK GÖZÜYLE BAKIYORUM BN
ALLAH RAZI OLSUN BU SİTEDEKİ YÖNETİCİLERİMİZDEN KÖTÜ NİYETLE MSN ADRESİ WERİLDİĞİNDE ,KURALLARA AYKIRI BİR KONU AÇILDIĞINDA SİLİYOLAR

Kaan Erdem

Yönetici
ne güzel kardeşim olayların farkında olmanız.sen oradan tamamiyle kop gel kardeşim.selametle kalın.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun.ALLAH cc emanet olun inşaALLAH.:evet:G

KAAN ABİ TEKRARDAN YORUM YAPMAK İSTEDİM
BU PAYLAŞIMIN ÇOOOOK DOĞRU(tecrübe konuşuyo,pardon yazıyo)
AMMA KESİNLİKLE BİZİM SİTEMİZDE (islamiyet.gen.trde cnm sitem bnm)
BU ŞEYLER BU SİTEDE KESİNLİKLE OLMAZ BENCE
ÇÜNKÜ BU SİTEMİZDE MSN WERMEK YASAK
BEN BAŞKA Bİ DİNİ SİTEYEDE ÜYEYİM
YANİ DİNİ SİTE AMMA O KADAR AÇIKKİ HER ŞEY
MSN WERMEK,MSJ ATMAK,RADYOSU BİLE WAR
BÖYLE İSLAMİ SİTEYE YAKIŞMAYACAK ŞEYLER WAR O SİTEDE
YANİ KIZ ERKEK BİRBİRLERİYLE KOLAYCA ARKADAŞ OLABİLİYOLAR
AMMA BİZİM BU SİTEBİZDE ÖYLE ŞEYİN OLMASINA İMKAN YOK GÖZÜYLE BAKIYORUM BN
ALLAH RAZI OLSUN BU SİTEDEKİ YÖNETİCİLERİMİZDEN KÖTÜ NİYETLE MSN ADRESİ WERİLDİĞİNDE ,KURALLARA AYKIRI BİR KONU AÇILDIĞINDA SİLİYOLAR

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel kardeşim olayların farkında olmanız.sen oradan tamamiyle kop gel kardeşim.selametle kalın.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun.ALLAH cc emanet olun inşaALLAH.:evet:G

KOPTUM ZATEN :evet ELHAMDÜLİLLAH İSLAMİ SİTE DİYE GİRDİK BAŞIMIZA NELER GELDİ
İNSANIN CİNNET GEÇİRESİ GELİYO YANİ
O SİTEDEYKENDE BU BNM İSLAMİYET SİTEME HİÇ DOĞRU DÜRÜST WAKİT AYIRAMADIM YA
NE KADARDA BAĞLIYDIM BU SİTEME
AMA ORAYA Bİ GİRDİM
NEREDEN BİLİM BAŞIMA GELECEKLERİ

Kaan Erdem

Yönetici
:GinşaALLAH.kardeşim.önce sözümüz rabbimize.selametle kalın kardeşim:evet.haydin buradan seslenelim...

vakit akşam namazı vakti.
haydin namaza.
haydin duaya...

KOPTUM ZATEN :evet ELHAMDÜLİLLAH İSLAMİ SİTE DİYE GİRDİK BAŞIMIZA NELER GELDİ
İNSANIN CİNNET GEÇİRESİ GELİYO YANİ
O SİTEDEYKENDE BU BNM İSLAMİYET SİTEME HİÇ DOĞRU DÜRÜST WAKİT AYIRAMADIM YA
NE KADARDA BAĞLIYDIM BU SİTEME
AMA ORAYA Bİ GİRDİM
NEREDEN BİLİM BAŞIMA GELECEKLERİ
AMMA DAHADA GİRMİCEM SÖZ WERİYORUM SİZE

Kaan Erdem

Yönetici

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsiniz herşeyde olduğu gibi burda da yine insanların saf temiz duygularından yararlanılıyor maalesef Allah öyle kötü art niyetli insanların şerlerinden kötü emellerinden Rabbim bizleri koruyup fırsat vermesin inşallah. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun bütün kötülüklerden korusun inşallah.
Kardeşim devamını bekliyoruz çok güzel bir paylaşım zaten tanımdığınız insanların insanların tanıdğı kişilerden maalesef her türlü herşey geliyor televizyonlarda her türlü haberlerde Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin. Beterin beterinden bizleri korusun Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam sayın kardeşim.ALLAH cc razı olsun.amin inşaALLAH.hayırlı ve bereketli geceler olsun selametle kalın kardeşim.

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsiniz herşeyde olduğu gibi burda da yine insanların saf temiz duygularından yararlanılıyor maalesef Allah öyle kötü art niyetli insanların şerlerinden kötü emellerinden Rabbim bizleri koruyup fırsat vermesin inşallah. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun bütün kötülüklerden korusun inşallah.
Kardeşim devamını bekliyoruz çok güzel bir paylaşım zaten tanımdığınız insanların insanların tanıdğı kişilerden maalesef her türlü herşey geliyor televizyonlarda her türlü haberlerde Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin. Beterin beterinden bizleri korusun Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

Kaan Erdem

Yönetici

Aşk-ı İslam

Kayıtlı Kullanıcı
cümlemiz edebimizi takınalım.mevlam yardımcımız olsun.

asos1907

Kayıtlı Kullanıcı
bahsettiğiniz karekterleri merak etmedim değil yani...ama böle şeyler çok oluyor...dikkatli olmak gerekiyo...benim başıma gelen bir olayı anlatayım...

bir eğitim sitesine üyeyim ve sürekli girip bilgi paylaşımlarında bulunuyorm.birgün özel msj geldi...
selam nasılsınız sizi çok merak ettim...(ve şöyle)umarım rahatsız etmemişimdir.. tabi bende niçin merak ettiğini sordum..kibarca rahatsız edilmek istemediğimi dile getirdim..ve o kişiden özel msj istemiyorum diye bir yer vardı o hakkımı kullandım.
sonra tabi bana ulaşamadı...
ama ben form sitesinde nereye giriyosam.... veya ne paylaşıyosam hemen arkamdan yorum yapıyo... (tabi bir kibar etkilemeye çalışıyo...aklınca)
ve ben durumu eşimle paylaştım ...
eşimin tepkisi hemen şu oldu...güzelim siteden ayrıl .... yada ismini değiştir...

yani, siz istemezseniz kimse size kötülük yapamaz...ama bu formda biçok şey gizli ve ulaşılmaz çok güzel...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt