Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Chat’a giden yol ‘FORUM’lardan geçer (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
olması gereken bir cevap tı ALLAH cc razı olsun.selametle kalın ALLAH cc emanet olun hayırlı ve bereketli günler olsun selametle kalın kardeşim.

bahsettiğiniz karekterleri merak etmedim değil yani...ama böle şeyler çok oluyor...dikkatli olmak gerekiyo...benim başıma gelen bir olayı anlatayım...

bir eğitim sitesine üyeyim ve sürekli girip bilgi paylaşımlarında bulunuyorm.birgün özel msj geldi...
selam nasılsınız sizi çok merak ettim...(ve şöyle)umarım rahatsız etmemişimdir.. tabi bende niçin merak ettiğini sordum..kibarca rahatsız edilmek istemediğimi dile getirdim..ve o kişiden özel msj istemiyorum diye bir yer vardı o hakkımı kullandım.
sonra tabi bana ulaşamadı...
ama ben form sitesinde nereye giriyosam.... veya ne paylaşıyosam hemen arkamdan yorum yapıyo... (tabi bir kibar etkilemeye çalışıyo...aklınca)
ve ben durumu eşimle paylaştım ...
eşimin tepkisi hemen şu oldu...güzelim siteden ayrıl .... yada ismini değiştir...

yani, siz istemezseniz kimse size kötülük yapamaz...ama bu formda biçok şey gizli ve ulaşılmaz çok güzel...

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum KAAN kardeşim
yazılanların birazına katılmasamda yinede güzel bir paylaşım olmuş
...DuaLarLa...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.

selametle hayırlı ve bereketli günler olsun inşaALLAH.

dilde alim kalpte cahil misali...............

Selamun Aleykum KAAN kardeşim
yazılanların birazına katılmasamda yinede güzel bir paylaşım olmuş
...DuaLarLa...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KAAN KARDEŞİM YİNE ÇOK GÜZEL Bİ YAZI.....TAMDA BENİN NETİMİ KAPATAYIMMI KAPATMAYYIMMI DİYE KAAR VERMEYE ÇALIŞIRKEN.....BEN BU SİTEYİ BULDUĞUMDA YADA NETE BAĞLANDIĞIMDA DİYEYİM ÖNCEDEN YOKTU ÇÜNKÜ ..Bİ AMELİYAT GEÇİRMİŞTİM VE BELLİ Bİ SÜRE DIŞARIYA ÇIKMAM YASAKTI...BİRAZ HASSAS Bİ AMELİYAT OLDUĞU İÇİN ÇEVREMDENDE KİMS EPEK BİLMİYORDU..DEDİĞİNİZ GİBİ YALNIZ KALDIM VE SİTEDE ÇOK VAKİT GEÇİRMEYE BAŞLADIM....BELKİ SÖZÜM MECLİSTEN DIARI BAZI KİŞİLERİ ÇOK BÜYÜTTÜM GÖZÜMDE ...AMA SONRADAN DÜŞÜNÜYORUMKİ HİÇ GÖRMEDİĞİM Bİ İNSANA NASIL BU KADAR DĞER VEREBİLDİM..TABİ BENİ BU DÜŞÜNCELERE İTEN ŞEYLERDE OLDU..BİREBİR TANIK OLDUĞUM....ŞİMDİ YİNE HERKESİ SEVİYORUM ALLAH İÇİN AMA ŞU İNSAN ÇOK HARİKA ŞU İNSNA ŞÖYLE DEMİYORUM....
VE HERZMANDA FORUMLARDA KİŞİLERE YAKLAŞIMIMA DİKKAT EDİYORUM.....VE HERZMANDA ŞUNU SÖYLÜYORUM HERKES SORUMLULUĞUNU BİLSİN....BU SİTEYE YENİ GELENLER BİŞEYLER ÖĞRENMEK İÇİN GELİYOR....BAZI FORUMLARDA ÖYLE YAZIŞMALARA ŞAHİT OLDUMKİ PES DEDİM....NEYSE KARDEŞİM İNŞALLAH HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ ALIR....RABBİME EMANET OL..HAYIRLI GÜNLER

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm.
paylaşım dikkat çekici ,uyarıcı , çok doğru ve yerinde tespitlerin yeraldığı bir yazı. anlayışınıza sığınaraktan yazıyı tebessümle ( biraz gülerek ) okuduğumu itaraf etmek istiyorum.gülünecek nesi var derseniz ; güleriz ağlanacak halimize misali.......
Selam ve dua ile kalın sağlıcakla.....

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.aslında konu gerçekten çok güzel zaman zaman yapılmaması gereken ama gaflet halinde yapılan hatalara üstü kapalı el atıp,düşülecek zararlarada tokat gibi otur yerine dedirtiyor.

herşeyin hayırlısı ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün.

ve son olarak

dilde alim kalpte cahil...

ALLAH cc muhafaza buyursun.hayırlı ve bereketli günler olsun kardeşim.

SELAMÜN ALEYKÜM KAAN KARDEŞİM YİNE ÇOK GÜZEL Bİ YAZI.....TAMDA BENİN NETİMİ KAPATAYIMMI KAPATMAYYIMMI DİYE KAAR VERMEYE ÇALIŞIRKEN.....BEN BU SİTEYİ BULDUĞUMDA YADA NETE BAĞLANDIĞIMDA DİYEYİM ÖNCEDEN YOKTU ÇÜNKÜ ..Bİ AMELİYAT GEÇİRMİŞTİM VE BELLİ Bİ SÜRE DIŞARIYA ÇIKMAM YASAKTI...BİRAZ HASSAS Bİ AMELİYAT OLDUĞU İÇİN ÇEVREMDENDE KİMS EPEK BİLMİYORDU..DEDİĞİNİZ GİBİ YALNIZ KALDIM VE SİTEDE ÇOK VAKİT GEÇİRMEYE BAŞLADIM....BELKİ SÖZÜM MECLİSTEN DIARI BAZI KİŞİLERİ ÇOK BÜYÜTTÜM GÖZÜMDE ...AMA SONRADAN DÜŞÜNÜYORUMKİ HİÇ GÖRMEDİĞİM Bİ İNSANA NASIL BU KADAR DĞER VEREBİLDİM..TABİ BENİ BU DÜŞÜNCELERE İTEN ŞEYLERDE OLDU..BİREBİR TANIK OLDUĞUM....ŞİMDİ YİNE HERKESİ SEVİYORUM ALLAH İÇİN AMA ŞU İNSAN ÇOK HARİKA ŞU İNSNA ŞÖYLE DEMİYORUM....
VE HERZMANDA FORUMLARDA KİŞİLERE YAKLAŞIMIMA DİKKAT EDİYORUM.....VE HERZMANDA ŞUNU SÖYLÜYORUM HERKES SORUMLULUĞUNU BİLSİN....BU SİTEYE YENİ GELENLER BİŞEYLER ÖĞRENMEK İÇİN GELİYOR....BAZI FORUMLARDA ÖYLE YAZIŞMALARA ŞAHİT OLDUMKİ PES DEDİM....NEYSE KARDEŞİM İNŞALLAH HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ ALIR....RABBİME EMANET OL..HAYIRLI GÜNLER

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.haklısınız.her geçen gün zarardayız.gafletteyiz.amaç ve gayemizden bir haber yaşıyoruz.

selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun hayırlı ve bereketli günler olsun kardeşim.

selamün Aleyküm.
paylaşım dikkat çekici ,uyarıcı , çok doğru ve yerinde tespitlerin yeraldığı bir yazı. anlayışınıza sığınaraktan yazıyı tebessümle ( biraz gülerek ) okuduğumu itaraf etmek istiyorum.gülünecek nesi var derseniz ; güleriz ağlanacak halimize misali.......
Selam ve dua ile kalın sağlıcakla.....

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.bende merakla bekliyorum.inşaALLAH hep birlikte okuruz devamını.hayırlı ve bereketli günler olsun mevlam vaktin farzı edanızı,duanızı kabul eylesin dualarınız da bizlerede yer verin inşaALLAH kardeşim.selametle kalın.

s.a haklısın gerçektende öyle yazıyı sonuna okadar okudum ama devamını da merak ediyorum allaha emanet olun

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
aleykümselam kardeşim.bende merakla bekliyorum.inşaALLAH hep birlikte okuruz devamını.hayırlı ve bereketli günler olsun mevlam vaktin farzı edanızı,duanızı kabul eylesin dualarınız da bizlerede yer verin inşaALLAH kardeşim.selametle kalın.

ewt bekliyoruz,inşallah sizede berketli günler versin dua deyince artık namz vakti inşallah sizlerede tüm kardeşlerimede dua edicem allaha emanet olun:H

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımın için Allah razı olsun
devamını sabırsıszlıkla bekliyorum...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Hikayenin devamını merak ediyorum ama birazda neler olacağını kafamda düşünüyorum en azında forumlarda yaşadıklarımızdan bişeyler çıkarttım çok değişik bi konu olmuş ama güzel bi konu olmuş emeğinize sağlık Allah c.c. emanet olun... Selametle

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.selametle kalın ALLAH cc emanet olun hayırlı ve bereketli günler olsun inşaALLAH.

Selamün Aleyküm

Hikayenin devamını merak ediyorum ama birazda neler olacağını kafamda düşünüyorum en azında forumlarda yaşadıklarımızdan bişeyler çıkarttım çok değişik bi konu olmuş ama güzel bi konu olmuş emeğinize sağlık Allah c.c. emanet olun... Selametle

Kaan Erdem

Yönetici
Chat’a giden yol ‘FORUM’lardan geçer mi?

Hizmetkar1

Kayıtlı Kullanıcı
Slm Alyk Kaan Kardeşim, Bu foruma üye olmama sebep olan bu yazınızın devamını okumak için sabırsızlanıyorum, siz de yeterince bekletmediniz mi :)

Selam Ve Dua ile...

Hizmetkar

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam sayın kardeşim.

bende sizler gibi bekliyorum.değerli kardeşim taha'ya ulaşdım.bende kendisine siz gibi beklediğimizi söyledim.inşaALLAH en kısa zamanda devamını yazacağını söyledi.

selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun kardeşim.üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.

Slm Alyk Kaan Kardeşim, Bu foruma üye olmama sebep olan bu yazınızın devamını okumak için sabırsızlanıyorum, siz de yeterince bekletmediniz mi :)

Selam Ve Dua ile...

Hizmetkar

turkislam54

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm bu konuda biraz kafam karıstı diyelim ki yazılardan ve rumuzlardan insanlar etkileniyo ki olabilir karsı cıkmıyorum bu alatmıs oldugunuz olayda kocanın kadına ilgi göstermesi ve kadının kocasının bu ilgisine karsı yanlıs bir tavır koyması kocasının ona olan duygusal bagını zedelemesi normal erkegin bir baskasından iyi seyler duyup etkilenmesi anormal yani bence kadın kocasına gerekli ilgiyi göstermemesinde en büyük sorun forumlarda degil selametle

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.ALLAH cc şaşırtmasın ne diyelim başka.selametle kalın.

Selamun Aleyküm bu konuda biraz kafam karıstı diyelim ki yazılardan ve rumuzlardan insanlar etkileniyo ki olabilir karsı cıkmıyorum bu alatmıs oldugunuz olayda kocanın kadına ilgi göstermesi ve kadının kocasının bu ilgisine karsı yanlıs bir tavır koyması kocasının ona olan duygusal bagını zedelemesi normal erkegin bir baskasından iyi seyler duyup etkilenmesi anormal yani bence kadın kocasına gerekli ilgiyi göstermemesinde en büyük sorun forumlarda degil selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt