baltefsiri
Kayıtlı Kullanıcı
Es-selamü Aleyküm, Faydali Ve Güzel Paylaşimdi. Emeğinize Gönlünüze Sağlik Olsun. Allah Razi Olsun Kardeşim...:g:g:g
Es-selamü Aleyküm, Faydali Ve Güzel Paylaşimdi. Emeğinize Gönlünüze Sağlik Olsun. Allah Razi Olsun Kardeşim...:g:g:g
aleykümselam kardeşim.ALLAH cc şaşırtmasın ne diyelim başka.selametle kalın.
kaan kardesim belki bana katılmıyo olabilirsin insanlar birbirlerinin yazdıkların etkilenmez demiyorum etkilenir ancak anlatmıs oldugun hikayede suc kadının kocasına karsı görevini yerine getirmemesinde erkeğin bir baska kadından etkilenmesi dogru degil ama onu bu yola iten kadın degilmi sence
s.aleyküm ya bunun dewamı hala gelmedi mi?
S.A KAAN ABİ EWET İNSAN KARŞISINDAKİNİ GÖRMEDEN BİLE
YAZISINDAN
YORUMUNDAN
SELAMINDAN
HATTA RUMUZUNDAN
BİLE ETKİLENİYO
BU DİNİ SİTE OLSA BİLE BÖYLE...
HATTA BURADA BİLE AÇILMIŞTI BÖYLE Bİ KONU
NEYMİŞ EFENDİM
BEYEFENDİMİZ BAZILARININ POZİTİF DUYGULARINDAN ETKİLENMİŞ MİŞ MİŞ.......
E İNSANDA DİNİ SİTELERDEN SOĞUYO AMMA BÖYLE ŞEYLER GÖRÜNCE
PEKİ SORUYORUM O ZAMAN= NAPICAZ BİZ
DİNİ SİTELERDE DAHİ BÖYLE ŞEYLERİN OLMASI İNSANI NE KADARDA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIYO
DİNİ SİTELERDEN SOĞUMAK NE KADARDA ÜZÜCÜ
SOĞUDUM AMA
esselamü aleyküm Kaan abi bu açtığınız konuyu o bahsettiğim siteylede paylaşmak isterim ki HERKES HER ŞEYİN BiLİNCİNDE OLSUN
hakkınızı helal edin
o bahs ettiğim siteyide galiba birazcık fazla kötüledim
yani şunu demek istiyorum=orası bu site gibi değil demiştimya amma hayır yanılmışım orasıda en az bu site kadar güzel ve her şeyin bilincinde olan yöneticileri var
ve her tarafta niyeti bozuk olan kimselerde olabilir
onlarla münakaşa etmemek,ilgilenmemek bizim elimizde
yoksa tüm islami siteler güzel
niyeti bozuk üyeleri olsa bile
.
Selamün Aleyküm Kaan kardeşim çok güzel bir konuya el atmışsınız , yeni
gördüm.hakiki bal bozulurmu , bozulmaz .Herkes te bir olurmu olmaz .toplumda
her çeşit insan muhakkak olacak. her insanda nefs var ,önemli olan nefsimize
hakim olmak .dediğiniz gibi keşke hepimiz böyle dini sitelerde yazarak ve okuyarak
bilmediklerimizi öğrensek ve de öğretsek.amacı kötü olan siteleri de herkes bir
bakışta anlayabilir sanırım.Mevlana Hazretleri araya araya Şemsi Tebriziyi buldu
ve Mevlana Celaleddini Rumi oldu ALLAH C.c. ondan razı olsun.
kalın sağlıcakla.....
Chat’a giden yol ‘FORUM’lardan geçer mi?
çok değerli üstadım taha pınar abimizin kaleminden güzel bir yazı teşekkürler...hikayenin sonu malum aslında ama bugun bende dedim kendisine abi nezaman gelecek hikayenin sonu yakında gelecek inşaallah
şeytan her yolu dener sağlı sollu sürekli atakta mel'un ona kanıp kanmamaksa kendi elimizde Hiçliğe gidenlere yol göstermek ;varlığı arayanla düsüp kalkmaktan daha hayırlıdır...duayla vesselam
niyetler çet için çarpıyorsa niye geçmesin..
ALLAH şaşırtmasın güzel bi konuya deinilmiş..
ben şahsen bu siteye üye olmadan önce epey takip ettim güvenilir oldugna kanaat getirip eşiminde onayı sonucu üye oldum..
şimdiye kadarda çok şükür yanlış bişeyle karşılaşmadım..
inşaALLAH karşılaşmamda
selametle
YANİ,BEN BU SİTEDE BÖYLE AHLAKİ AÇIDAN,İMALARDA BULUNAN DİYALOGLARLA KARŞILAŞMADIM.İNŞALLAH DA KARŞILAŞMAM,GÜVENİLİR Bİ FORUM AİLESİNDE,İSAMİYET GEN TR DE OLDUĞUM İÇİN KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM..
ALLAH Cc İSLAMİYET İÇİN FAYDALI OLANLARLA MUHABBETİMİZİ BAKİ EYLESİN.
VESSELAM