@ebruli
Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun.bu gzuel duayi bizle paylastiginiz icin.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
ALLAH razi olsun.bu gzuel duayi bizle paylastiginiz icin.
sevgili kardeşim allah razı olsun bu bilgini bizlerede aktardığın için yüce mevla tüm müslüman din kardeşlerimin duasını kabul etsin.a.e.o.selametleALLAH razi olsun.bu gzuel duayi bizle paylastiginiz icin.
sevgili kardeşim allah razı olsun bu bilgini bizlerede aktardığın için yüce mevla tüm müslüman din kardeşlerimin duasını kabul etsin.a.e.o.selametle
Dua etmekte mahzur olmaz. İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
İstemek, kavuşmanın müjdecisidir. Yanıp yakılmak da, kavuşmanın başlangıcı demektir. Büyükler (Vermek istemeseydi, istek vermezdi) buyuruyor. (m.61)
Hadis-i şeriflerde de buyuruluyor ki:
(Dua etme arzusu gelince, dua edin. Çünkü bu, duanın kabul olacağına alamettir.) [Tirmizi]
(Allahü teâlâ birine dua etmesini takdir etmişse, kabul etmeyi de takdir etmiştir.) [Ebu Nuaym]
Allah razi olsun kardesim emegine saglik
Allah Razi Olsu .hemen Uygulayacağim.sizden De Rica Etsem Eşimin Bazi Iyi Olmayan Huylari Için Düzelmesi Ve Allah A Yönelmesi Için Dua Edermisiniz.
Allah Razi Olsun
rabbim Razi Olsun Ablacim..
Hayirli Akşamlar...
Selamun aleykum Tuğba kardeşim.. Emeğine sağlık, çok güzel bir paylaşım olmuş..
Allah c.c. razı olsun.. Selamete..
Allah Razi Olsun Kardeşlerim.
Hayirlara Vesile Olsun Inşallah.sayenizde Bir Işe Yariyorum.dua Etmeyi Ve Rabbimle Konuşmayi Seviyorum.sinirsiz Sabir Ile Beni Dinleyen Yegane Varlik.
şükürler Olsun Ki Dua Etmemize Izin Veriyor.onun Izni Olmadan Nefes Alamayiz Değilmi. Allah Dualarimizi Kabul Etsin.
Selamün Aleyküm
Paylaşim Için Allah Razi Olsun.ben Bunu Yapmiştim Ama Sadece1001 Tane Fatiha Olarak.duasini Bilmiyodum.öğrendiğim Ii Oldu Müsait Bi Zamanimda Yapicam Inşallah Gene. Inşallah Rabbim Kabul Eder Hepimizinkini.a.e.o