Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyük hâcet duasi (1 Kullanıcı)

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
evet ablam hemde karşılıksız 2 yıldır çok çaresizim rabbime sığındım başka bir şey yapmıyorum çok dua ediyorum bazen kendimi bunlar için suçlu hissediyorum namaz kılmak dua etmek istemiyorum bazen sanki sırf bunun için ibadet ettiğimi düşünüp vicadan azabı duyuyorum içimdeki çelişkiler beni mahffetti rabbimin katındada günaha giriyorum gibime geliyor napmalıyım ablam sen söyle sen bir akıl ver.namaz kılarken o duamı edince kendimi menfatçi görüyorum saki o duayı edince namazımın boşuna gittiğini düşünüyorum gibi bilmiyorum kafam çok karışık aklım durmuş

ÖNCELİKLE BÖYLE DÜŞÜNME CANIM RABBİM SENİ KENDİNE DOĞRU ÇEKMİŞ SANA BÖYLE BİRŞEY VEREREK DUA ETMEK ÇOK GÜZEL TABİİKİ EDECEKSİN.ALLAHTAN SABIRLA VE NAMAZLA YARDIM İSTE.HAYIRLISIYSA OLSUN DE. BELKİ HAYIRSIZDIR O KİŞİ SENİN İÇİN BİZ KULLAR KENDİMİZ İÇİN HAYIRSIZ BİŞEYİDE İSTİYO OLABİLİYORUZ AMA ALLAH VERMİYO HAYIRSIZ OLDUĞU İÇİN.KONUYUDA TAM BİLMİYORUM HİÇ ÇIKTINIZMI AYRILDINIZMI SENDEN HABERİ VARMI BU KİŞİNİN

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Benim Kiyamam Ben Sana.seni çok Ii Anliyorum.keşke Elimizde Sihirli Bi Değnek Olsa Isteklerimiz Gerçek Oluverse Bazen Böyle Bişey Istiyo Insan.bazende Hayirsizsa Bile Hayirliya çevir Allahim Diye Dua Ediyoruz Ama Herşey Istediğimiz Gibi Olmuyo Hayatta Bazen.hiç Umut Yok Gibi Geldi Bana Kendi Kendine Eziyet Etme Artik Bazi Insanlar Için Değmiyo Olan Sana Olur.bende Senin Gibi Olmuştum Ozamanlarda Istemeye De Gelip Gidenim çok Oluyodu Ve Ben Içimde Başkasini Severken Kimseyi Istemedim.ben Onu Unuttuktan Sonra O Kişi Benimle Evlenmek Istedi Ben Istemedim çünkü Unutmuştum.hayat Kisa önüne Bak.üzülen Sen Olursun Sonra. çok Aci çekiyosun şu An Biliyorum .başkalarini Değerlendir Bi Işik Olsa Onun Için Dua Etmeye Dvm Et Diyecem Ama Hiç Işik Yokki Nediyeyim.keşke Yapabileceğim Bişey Olsa Elimden Bişey Gelsede Yapsam Senin Için.rabbim Okişi Senin Için Hayirli Olacaksa Sendeki Sevgi Gibi Bi Sevgiyi Onada Versin Yok Eğer Değilse Allah Başkasini çikarsin Karşina Sevebileceğin (amin)

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablam kusura bakma akşam elektirikler gitti yazamadım şimdi okudum hani bir söz varya ümidin bittiği yeerde başladığı yerdir allahtan hiç bir zaman ümidimi kesmedim evet çok acı çektim çok üzüldüm ama yinede umudumu tüketmedim tüketmek istemiyorum ben çok seviyorum o insanı ne olur sende benim için dua et belki olur bir şeyler o insan evlenmeyene kadar benim umudum tükenmeyecek galiba hani demişsin ya başkasını değerlendir evet bende senin gibi hiç kismeye bakamıyor değerlendiremiyorum bu yanlış biliyorum ama napayaım yapamıyorum belkide benim irade gücüm çok zayıf aşırı duygusalım ablam benim beni dinlediğin için yardımcı olduğun için çok tşk ederim hakkını helal et benim özel sorunumla ilgilendiriyorsun hakkını helal et ne olur.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablam kusura bakma akşam elektirikler gitti yazamadım şimdi okudum hani bir söz varya ümidin bittiği yeerde başladığı yerdir allahtan hiç bir zaman ümidimi kesmedim evet çok acı çektim çok üzüldüm ama yinede umudumu tüketmedim tüketmek istemiyorum ben çok seviyorum o insanı ne olur sende benim için dua et belki olur bir şeyler o insan evlenmeyene kadar benim umudum tükenmeyecek galiba hani demişsin ya başkasını değerlendir evet bende senin gibi hiç kismeye bakamıyor değerlendiremiyorum bu yanlış biliyorum ama napayaım yapamıyorum belkide benim irade gücüm çok zayıf aşırı duygusalım ablam benim beni dinlediğin için yardımcı olduğun için çok tşk ederim hakkını helal et benim özel sorunumla ilgilendiriyorsun hakkını helal et ne olur.

CANIM Bİ HAKKIM GEÇTİYSE SONUNA KADAR HELAL OLSUN .GELİNCE SESLEN BURDAN İNŞALLAH DENK GELİRİZ BURDAN MAİL ADRESİMİ YAZICAM HEMEN SİLİCEM SONRA MSN ADRESİMİ ORDAN VERİCEM BENİMDE ANLATICAKLARIM VAR DAHA DETAYLI KONUŞURUZ BİRDE SİTEDEN ATILMAYALIM.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
silmeyi denedim beceremedim ötekileri bunuda silemem herhalde oraya yaz canım msn adresimi ordan vericem .SAYIN SİTE YÖNETİCELERİ ÖZÜR DİLERİM BURDA ÖZEL MESAJ NASIL ATILIR BİLMİYORUZ

Canım özel mesaj yok adres vermek yasak site kuralları
selametle

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Kardeşim..

Rabbim Biz Günahkar Kullarinin Dualarini Kabul Etsin Inşaallah..

Rabbim Razi Olsun Senden Inşaallah..

Hayirli Günler..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim Razi Olsun Kardeşim...

Hayirli Günler..

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim emeğinize sağlık allah razı olsun inşallah.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun...

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün Peygamber efendimiz cemaate namaz kıldırırken sahabelerden biri "RABBENA LEKEL HAMD" 'dan sonra
- HAMDEN TAYYİBEN KESİRAN MÜBARAKEN FİH- der
Peygamber (s.a.v.) efendimiz namaz bittikten sonra o cümleyi kimin söylediğini sorar.
Sahabe de yanlış bir şey söylediğini zannederek "
bendim Ya RasulALLAH yanlış bir şey mi söyledim" der.
Peygamberimiz'de(s.a.v.) "hayır yanlış bir şey söylemedin aksine öyle güzel bir şey söyledin ki sevabını yazmak için 12 bin melek harekete geçti der."
bu sahih bir hadistir inşaALLAH ezberleyip bizde namazımızın içinde okuyalım.

bütünü:
RABBENA LEKEL HAMD HAMDEN TAYYİBEN KESİRAN MÜBARAKEN FİHİ
Namaz bittikten sonra mı okunuyor?
Her namazdan sonra mı okunur?

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesim bu nu hani rukuya eyilip **SUBHANE RABIYEL AZIM** deyipte dogrulurken **SEMINALLAHULIMELHAMIDEH** dedikten sonra ** RABBENA LEKEL HAMD** hemen ardindan bunu söylüyoruz** HAMDEN TAYYİBEN KESİRAN MÜBARAKEN FİHİ** bunu bende okumustum her rukudan sonra okuyorum A,E,OLUN

barbaros58

Kayıtlı Kullanıcı
s aleyküm sudelet kardeşe teşekkür ederiz ALLAH razı olsun.rukudan kıyama kalkarken semiallahülimenhamideh dedikten sonra elhamdülillahi hamden kesiyran tayyiben mübareken fihi ala külli halin.Hamden yüvefi niemehu ve yükefi mezideh. denirse melekler ALLAHA şöyle niyaz ederler.yarabbi bu kulun hamdinin künhüne vakıf olamadık neyazacağız yarabbi derler.Kulumun dediği gibi yazın sadece der.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim
ellerinize yüreğinize saglık rabbim razı olsun
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
cnm benim bunu namazı kılarken yani elifimbenim kardeşimizin anlattığı gibi. hani rukuya eyilip **SUBHANE RABIYEL AZIM** deyipte dogrulurken **SEMINALLAHULIMELHAMIDEH** dedikten sonra ** RABBENA LEKEL HAMD** hemen ardindan bunu söylüyoruz** HAMDEN TAYYİBEN KESİRAN MÜBARAKEN FİHİ**
Namaz bittikten sonra mı okunuyor?
Her namazdan sonra mı okunur?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt