Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyük hâcet duasi (2 Kullanıcı)

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
2 Rekat Namaz Kilip Kibleye Karşi 1001 Kez Hüvel Habibüllezi Türca şefaatu Hu Li Külli Havlin Minel Ahvali Muhtahimi

Her 100 De 1 Kere Mevlaye Salli Ve Sellim Daimen Ebeda Ala Habibike Hayril Halki Kullihimi. çok Eski Bir Kitapta Buldum Dün.bende Yapicam Allah Rizasina Uygun Bütün Dualarimizi Kabul Buyursun(amin)

s.a. kardesim. Allah razi olsun bizimle paylastigin icin. Allah nasip ederse bende yapacagim. Allahim hepimizin dualarini kabul etsin. bizi dogru yoldan ayirmasin. bize huzurlu yasamamisi ve onun yolunda gitmemizi nasip eylesin insAllah. Amin. Amin amin.

bu hacet namazina sorum olacakti. simdi 2rekat namaz kiliyoruz (fatihadan sonra istedigimiz sureleri okuyabiliriz degilmi). sonunda selam verdikten sonra 1001 kez Hüvel Habibüllezi Türca şefaatu Hu Li Külli Havlin Minel Ahvali Muhtahimi okuyoruz degilmmi.
Allah razi olsun senden. hayirli günler:H

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm isranurr kardeş ben elifkocak ismimi değiştim onu kapatım bu adresimi açtım hayrunisa_247 artık burdan yazacam sizlere görüyorumda sitedeki herkezle iç içe sıkı bir dostluğunuz var gerçekten çok mutlu oluyorum sizleri böyle görmek ne güzel bende sizlerle böyle bir iletişim kurmak istiyorum sizlerden destek istiyorum benide aranıza alın kardeşlerim hepinize sesleniyorum burdan bende sizler için bir şeyler yapmak istiyorum çünkü sizlerde benim için dua ettiniz allah yar ve yardımcımız olsun selam ve dua ile

s.a. kardesim. hosgeldin aramisa :G
bende cok nete giremiyorum ama girdikce elimden gelini yapmaya calisiyorum. insAllah bundan sonra hepimiz icin dua edelim. Allaha emanet olun.:H

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
Dileği Olanlar

Dileği Olanlar

S.A.KARDEŞLERİM....
hayır olanı istemek,
şer olanı def etmek,
bir niyetin ve amacın meydana gelmesi için 7 gün aralıksız ve özellikle gece yarısından sonra tam inançla 786 defa ''BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM''okuyan kimse ALLAH'ın izniyle maksadına yada dileğine kavuşur.
ben okuyacağım.ihtiyacı olan varsa diye sizlerle paylaşmak istedim.rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah.rabbime emanetsiniz.....

_zehra_

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.KARDEŞLERİM....
hayır olanı istemek,
şer olanı def etmek,
bir niyetin ve amacın meydana gelmesi için 7 gün aralıksız ve özellikle gece yarısından sonra tam inançla 786 defa ''BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM''okuyan kimse ALLAH'ın izniyle maksadına yada dileğine kavuşur.
ben okuyacağım.ihtiyacı olan varsa diye sizlerle paylaşmak istedim.rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah.rabbime emanetsiniz.....

ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH.SIKINTISI OLANLARI SIKINTILARINDAN KURTARSIN.CÜMLEMİZİN MURADINI VERSİN RABBİM.AMİN AMİN AMİN...

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.KARDEŞLERİM....
hayır olanı istemek,
şer olanı def etmek,

ve aleyküm selam kardeşim;
Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşaAllah Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı olanı versin...Allah razı olsun selametle...

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm fuzgunm kardeşim çok tşk ederim msj için allah razı olsun rabbim bizleri feraha çıkartsın yardıma ihtiyacı olanlar yardımcıları olsun allaha emanet olun dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
S.A.KARDEŞLERİM....
hayır olanı istemek,
şer olanı def etmek,
Allah razı olsun kardeşim Rabbim tüm kardeşlerimizin ne sıkıntısı varsa yardım etsin dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.Gönüllerindeki muradlarını dualarını kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile.:)

_zehra_

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm isranurr kardeş ben elifkocak ismimi değiştim onu kapatım bu adresimi açtım hayrunisa_247 artık burdan yazacam sizlere görüyorumda sitedeki herkezle iç içe sıkı bir dostluğunuz var gerçekten çok mutlu oluyorum sizleri böyle görmek ne güzel bende sizlerle böyle bir iletişim kurmak istiyorum sizlerden destek istiyorum benide aranıza alın kardeşlerim hepinize sesleniyorum burdan bende sizler için bir şeyler yapmak istiyorum çünkü sizlerde benim için dua ettiniz allah yar ve yardımcımız olsun selam ve dua ile

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.BURADAKİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ÇOK GÜZEL,BU ORTAMDAHEPİMİZ KARDEŞİZ VE BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ.BİRBİRİMİZ İÇİN BOL BOL DUA EDELİM İNŞALLAH.RABBİM TÜM SIKINTILARIMIZI GİDERSİN VE ÇARESİZLİĞİMİZE ÇARE OLSUN.ALLAH A EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE...

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH.SIKINTISI OLANLARI SIKINTILARINDAN KURTARSIN.CÜMLEMİZİN MURADINI VERSİN RABBİM.AMİN AMİN AMİN...

ve aleyküm selam kardeşim;
Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşaAllah Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı olanı versin...Allah razı olsun selametle...

Allah razı olsun kardeşim Rabbim tüm kardeşlerimizin ne sıkıntısı varsa yardım etsin dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin.Gönüllerindeki muradlarını dualarını kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile.:)

s.a.rabbim sizlerden de razı olsun.A.E.O.

G

gülderen özdemir

canım kardeşim benim içinde vaktin varsa okurmusun
çocuklar bir soluk durmuyor nerdeyse küçük bizle 11 12 ye kadar oturuyor
anca bende ondan sonra çok yorulup yatıyorum
arada azıcık vakit buldummu siteye girip değerli kardeşlerimin yazdıklarını okuyup cevap yazabiliyorum rabbim şimdiden dualarını kabul etsin kimin her ne muradı varsa versin amin.a.e.o.sevgi ve selamlarımla

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim benim içinde vaktin varsa okurmusun
çocuklar bir soluk durmuyor nerdeyse küçük bizle 11 12 ye kadar oturuyor
anca bende ondan sonra çok yorulup yatıyorum
arada azıcık vakit buldummu siteye girip değerli kardeşlerimin yazdıklarını okuyup cevap yazabiliyorum rabbim şimdiden dualarını kabul etsin kimin her ne muradı varsa versin amin.a.e.o.sevgi ve selamlarımla

s.a.kardeşim.rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin.kimin neye ihtiyacı varsa versin.rabbime emanet olun......

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm fuzgunm kardeşim çok tşk ederim msj için allah razı olsun rabbim bizleri feraha çıkartsın yardıma ihtiyacı olanlar yardımcıları olsun allaha emanet olun dua ile

amiin :) Allahim bizi darda sikinti anda yalniz birakmasin. Amiin.
sende Allaha emanet ol kardesim. slm ve dua ile :gulegule

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.KARDEŞLERİM....
hayır olanı istemek,
şer olanı def etmek,

s.a. sena30 kardesim, düsünüp yazdigin icin Allah razi olsun. benimde ihtiyacim vardi. Allahim bizi darda, yalniz, caresiz birakmasin. Yardimcimiz olur insAllah:(

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.KARDEŞLERİM....
hayır olanı istemek,
şer olanı def etmek,

ve aleyküm selam sena ablam. Allah razı olsun.
Mevla Teala dualarımızı müstecab eylesin hayırlısıyla inşaAllah..
selametle kalın...

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.BURADAKİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ÇOK GÜZEL,BU ORTAMDAHEPİMİZ KARDEŞİZ VE BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ.BİRBİRİMİZ İÇİN BOL BOL DUA EDELİM İNŞALLAH.RABBİM TÜM SIKINTILARIMIZI GİDERSİN VE ÇARESİZLİĞİMİZE ÇARE OLSUN.ALLAH A EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE...

hayırlı sabahlar zehra kardeşim söylediklerine katılıyorum gerçekten bu siteyle tanıştığım için çok mutluyum herkez o kadar iyi niyetliki rabbim hepimizin sıkıntılarında yardımcımız olsun alaha emanet olun selametle

hazanca

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim;
Bu duayı; 75 yaşında kalp ve şeker hastası bir annenin 40 yaşında alkolik oğlunun yaptığı şiddet ve eziyetten duyduğu acılardan kurtulup selamete, huzura erişmesi ve oğlunun doğru yolu bulup Allah (c.c) yolunda amel eden kul olması niyetiyle de okur musunuz?
Rabbim tüm kullarının dualarını kabul edip selamete eriştirmesi dileği ile.
Duayı kabul edip okuyan tüm kardeşlerimden Rabbim razı olsun.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Hacet Duasi

2 Rekat Namaz Kilip Kibleye Karşi 1001 Kez Hüvel Habibüllezi Türca şefaatu Hu Li Külli Havlin Minel Ahvali Muhtahimi

Her 100 De 1 Kere Mevlaye Salli Ve Sellim Daimen Ebeda Ala Habibike Hayril Halki Kullihimi.

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm Allah Razı Olsun....
Ne Demek Dualarımız Sizinle...

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. sena30 kardesim, düsünüp yazdigin icin Allah razi olsun. benimde ihtiyacim vardi. Allahim bizi darda, yalniz, caresiz birakmasin. Yardimcimiz olur insAllah:(

ve aleyküm selam sena ablam. Allah razı olsun.
Mevla Teala dualarımızı müstecab eylesin hayırlısıyla inşaAllah..
selametle kalın...

s.a.rabbim sizlerdende razı olsun.rabbim gönlünde iyilik taşıyan herkesin duasını kabul etsin inşallah.rabbime emanetsiniz....

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
bende şimdi kendim için okuyorum bitince hemen teyzem içinde okuyacam kardeşim allah yardımcısı olsun teyzemizin inş dogru yolu bulur evladı allaha emanet olun dua ile

hazanca

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun. Rabbim cümlemizi sıkıntılardan kurtarıp selamete eriştirsin. Ben de okudum, Yüce Allah'ım kabul etsin. Selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt