Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Büyük hâcet duasi (1 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim paylaşımınız için ALLAH razı olsun...

Biliyorsunuz Namaz çok önemli bir husustur...Sahih olduğunu belirtmişsiniz ama lütfen kimden rivayet edildiğini yazarmısınız...lütfen yanlış anlamayın size güveniyoruz ama bilgimiz dahilinde olması dileğiyle...

selametle kalın inşaallah...

gönül saray

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim benim adımada allah c.c ye yalvarırmısınız.belki sizin dualarınızı kabul eder.ben şu an öyle büyük sıkıntı içindeyimki işin içinden çıkamıyorum.rabbim yardım edecek inşallah.sizlerinde duasını geri çevirmez inşallah.1001 fatiha ben yapacağım benim için sizde yaparmısınız.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Canım adaşım sağol Allah c.c. razı olsun inşallah tüm güzel anlamda edilen dualar kabul olur Amin selametle Rabbime emanetsin :H

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim emegine saglik:B

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim benim adımada allah c.c ye yalvarırmısınız.belki sizin dualarınızı kabul eder.ben şu an öyle büyük sıkıntı içindeyimki işin içinden çıkamıyorum.rabbim yardım edecek inşallah.sizlerinde duasını geri çevirmez inşallah.1001 fatiha ben yapacağım benim için sizde yaparmısınız.

RABBİM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM. İNŞALLAH...

RABBİME EMANET OL DUA İLE..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Canım adaşım sağol Allah c.c. razı olsun inşallah tüm güzel anlamda edilen dualar kabul olur Amin selametle Rabbime emanetsin :H

ALEYKÜM SELAM ADAŞIM BENİM...

RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm Hülya ablacım.
Rahman c.c. razı olsun. sevabınızı yazsın inşaAllah.
Yeni hicri yılımız ve muharrem ayımız mübarek olsun.
Rabbul alemin muharremin faziletlerinden istifade etmeyi nasip eylesin inşaAllah.
Rabbimize c.c. emanet olun..selam ve baki dualar ile ablacım :H

mirandy201ff5xn.jpg

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Hacet duası: meşru bir dilek için okursa Allah onun dileğini yerine getirir.

1001 fatiha okunup her 100 başında;

Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz.

duası okunur.

Binbir fatiha tamamlandıktan sonra; aşağıdaki dua okunur.

Allahümme ya cami’ a’ l asvati ya mucibe’d da’avati ya alimessırri vel hafiyyati bi hakkı suretil fatiha vel bakarati vel enami ve bi hakkı kef ha ya ayn sad ve bi hakkı suretil fatihati ikdi hacati fi hazihis saati birahmetike ya erhamer rahimiyn…

Allah C.C dualarımızı kabul buyursun…

esselamü aleyküm ablacım.... Allah(c.c) razı olsun...
Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsın inşaAllah...elımdekı dularım bıtsın yapıcam inşaAllah...Mevalm sevabını yazsın inşaAllah hayırlı cumalr.... Hicri yılınızda mübarek olsun...B)​

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm Hülya ablacım.
Rahman c.c. razı olsun. sevabınızı yazsın inşaAllah.
Yeni hicri yılımız ve muharrem ayımız mübarek olsun.
Rabbul alemin muharremin faziletlerinden istifade etmeyi nasip eylesin inşaAllah.
Rabbimize c.c. emanet olun..selam ve baki dualar ile ablacım :

VE ALEYKÜM SELAM ABLACIM...SENİNDE HİCRİ YILIN MUBAREK OLSUN ABLAM..

GÜZEL DUALARIN VE TEMENNİLERİN İÇİN TŞK EDERİM. ABLACIM..

RABBİM RAZI OLSUN İNŞAALLAH...

DUA.İLE..HAYIRLI CUMALAR...

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ablacım.... Allah(c.c) razı olsun...
Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsın inşaAllah...elımdekı dularım bıtsın yapıcam inşaAllah...Mevalm sevabını yazsın inşaAllah hayırlı cumalr.... Hicri yılınızda mübarek olsun...B)​

VE ALEYKÜM SELAM ABLACIM..

RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN İNŞAALLAH..

SENİNDE HİCRİ YILIN MUBAREK OLSUN ABLACIM..

HAYIRLI CUMALAR..

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.hayirli Cumalar.tşkler Paylaşim Için Allah Razi Olsun

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
hacet ve dilek duası

hacet ve dilek duası

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim*Allahümme inni es'elüke ya kadimü*ya daimü*ya ferdü*ya vitru*ya ahadu*ya samedü*ya hayyü*ya kayyumü*ya zel celali vel ikram*fe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbülarsil azim*

haceti veya bir dilegi olan sabah namazini kildiktan sonra Kibleye karsi oturur bu duayi yüz defa okursa dilegi gerceklesir.

rabbim içinizdeki dularınızı kabul etsin benim içinde dua edin ne olur bende çok zor durumdayım allaha emanet olun

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yardimcimiz Olsun Elif Kardeşim.sikintiniz Hala Dvm Etmekte Sanirim Sabirli Olalim Bu Günlerde Geçer Inşallah.a.e.o

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yardimcimiz Olsun Elif Kardeşim.sikintiniz Hala Dvm Etmekte Sanirim Sabirli Olalim Bu Günlerde Geçer Inşallah.a.e.o

evet ablam 2 yıldır sürüyor ben hep dualarımda allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle diyorum çok dua ediyorum bazen diyorum hayırlı olamdığı için olmuyor belkide ama gönlümü razı edemiyorum hatırlarsanız sizden özel mailiniz istemiştim işte bu özel konumu paylaşmak içinde sizlerden destek isteyecektim burda konuşmaktan çekinmiştim ama artık burdakileri ailelerim gibi gördüğümden size bunu açıklamaktan çekinmedim ne olur bana dua edin allaha emanet olun..

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Benim Bende Hep öyle Dua Ederim.peki Hiç Umut Yokmu Istediğin şeyde Bir Gönül Meselesimi?

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Benim Bende Hep öyle Dua Ederim.peki Hiç Umut Yokmu Istediğin şeyde Bir Gönül Meselesimi?

evet ablam hemde karşılıksız 2 yıldır çok çaresizim rabbime sığındım başka bir şey yapmıyorum çok dua ediyorum bazen kendimi bunlar için suçlu hissediyorum namaz kılmak dua etmek istemiyorum bazen sanki sırf bunun için ibadet ettiğimi düşünüp vicadan azabı duyuyorum içimdeki çelişkiler beni mahffetti rabbimin katındada günaha giriyorum gibime geliyor napmalıyım ablam sen söyle sen bir akıl ver.namaz kılarken o duamı edince kendimi menfatçi görüyorum saki o duayı edince namazımın boşuna gittiğini düşünüyorum gibi bilmiyorum kafam çok karışık aklım durmuş

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt