Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN? (4 Kullanıcı)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?

o zaman bu akşam başlayayım mı? yarın akşam mı başlayayım?

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
o zaman bu akşam başlayayım mı? yarın akşam mı başlayayım?
değerli kardeşim hemen başlayacaktınız neyse önümğzdeki hafta için başlayın rabbim kabul buyursun

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
merhaba ; bende aranıza girebilirmiyim?bu hafta geçti galiba haftaya başlayabilirim.haftada 5 yasin okurum ama 5 bin kelime tevhid bilmiyorum. o kadar okumadım açıkcası:|

canım kardeşim eğer bi akşam sadece 1 saat oturur kelimeyi tevhid çekersen 5000 değil bence 10.000 bile çekersin çok kolay yaparsın kaldıki biz bunu bi haftaya yaydık hadi kolay gelsin inşallah rabbim sevabınızı yazsın .

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

1000 selavat-ı şerife 2400 kelime-i tevhit okudum bu hafta yasin okuyamadım
inşallah haftaya

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

nurrumeysa yazdı:
1000 selavat-ı şerife 2400 kelime-i tevhit okudum bu hafta yasin okuyamadım
inşallah haftaya
rABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM SEVABINIZI YAZSIN İNŞ HAYIRLI CUMALAR

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur kardeşim formu görmemiştim kusuruma bakmayın nolur...bu pazartesiden başlayacağım Allah ın izniyle...Bende 1000 kelime-i tevhid ve 3 yasini şerif alayım daha fazla almak isterdim ama kursta kalıyorum yetiştirmeyip günaha girmek istemem ..okudugumuda yazamayabilirim ama okunmuş olarak sayın ölmedikçe aksatmam inş.. (yatılıda kaldığım için eve 2 haftada bir geliyorum ozaman yazarım inş..)B)B)B)dualarda beraberiz inş...B)B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

sena_nur yazdı:
Ravza_Nur kardeşim formu görmemiştim kusuruma bakmayın nolur...bu pazartesiden başlayacağım Allah ın izniyle...Bende 1000 kelime-i tevhid ve 3 yasini şerif alayım daha fazla almak isterdim ama kursta kalıyorum yetiştirmeyip günaha girmek istemem ..okudugumuda yazamayabilirim ama okunmuş olarak sayın ölmedikçe aksatmam inş.. (yatılıda kaldığım için eve 2 haftada bir geliyorum ozaman yazarım inş..)B)B)B)dualarda beraberiz inş...B)B)B)
Güzel kardeşim Rabbim razı olsun.Elbette kardeşim istediğin kadar alabilirsiniz bizede dua edin olurmu kardeşim SELAM VE DUA İLE

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

tabiki güzel gönüllü kardeşim tabiki dualarımdasınız inş...Allah daim yardımcın olsun kardeşim....B)

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

5. yasin-i şerif 1000 kelime-i tevhit 1000 salavatı şerife okudum ALLAHA EMANET OLUN

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı

BU ZİNCİRDE BENDE VARIM... S.A

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

1500 KELİME-İ TEVHİD OKUYABİLDİMB)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

S.A HAYIRLI CUMALAR
5.000 KELİME İ TEVHİD VE 5 YASİNİ ŞERİFİ OKUDUM. AMA SİTEYE GİREMEDİĞİM İÇİN SÖYLEYEMEDİM. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerim cümleten hayırlı cumalar tesbihat alan kardeşlerim bilgi vermemiş,bu hafta bizim tesbihatlar 60 bin oldu.Rabbim kabul buyursun inş tüm kardeşlerimizin ölmüşlerinin ruhlarına ulaşır inş Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun dua ile

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

S.A HİÇ YÜZÜM YOK YAZMAYA UTANIYORUM SÖZÜMDE DURAMADIM AMA HEP BAŞKALARINA OKUDUĞUM İÇİN ONLARIDA YAZAMAYIZ BURAYA DİMİ HAFTA İÇİNDE 5İ GEÇİYO AMA İŞTE DEDİĞİM GİBİ BAŞKALARINA.ONLARI YAZAMAYIZ DİMİ ABLAA.O ZAMAN BEN TEVHİD ÇEKEYİM.VEFASIZ KARDEŞİNİZE DE DUA EDİNDE VEFASIZ OLMASIN.

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

2.000 KELİME-İ TEVHİT 7. YASİN-İ ŞERİF OKUDUM . HAYIRLI CUMALAR

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ABLACIM. BU HAFTA 8000 ADET TEVHİD.400 ADET SALAVAT
RABBİM KABUL BUYURSUN

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
S.A HİÇ YÜZÜM YOK YAZMAYA UTANIYORUM SÖZÜMDE DURAMADIM AMA HEP BAŞKALARINA OKUDUĞUM İÇİN ONLARIDA YAZAMAYIZ BURAYA DİMİ HAFTA İÇİNDE 5İ GEÇİYO AMA İŞTE DEDİĞİM GİBİ BAŞKALARINA.ONLARI YAZAMAYIZ DİMİ ABLAA.O ZAMAN BEN TEVHİD ÇEKEYİM.VEFASIZ KARDEŞİNİZE DE DUA EDİNDE VEFASIZ OLMASIN.
A S Kardeşim,olurmu öyle şet kardeşim bizler kardeşiz yaptıklarımızıda yapamadıklarımızıda çekinmeden söylemeliyiz.Sen ne kadar yapabiliyorsan onu yapmaya çalış,asla mecburiyet yok,elinden gelen neyse odur.SELAM VE DUA İLE

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

BEN DE buzincire katılmak istiyorum.Ben de 5000Adet kelime-i tevhid ve 5 adet Yasin-i şerif okuyacağım.Okuyup bitirdiğim zaman haber veririm.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN Yalnızlığımı sizlerle paylaşıyorum.SELAM VE DUA İLE.B)B)B)

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

S.a Ben de bu zincire katılmak istiyorum.Ben şimdilik 3000 kelime-i tevhid,7 yasin-i şerif,1000 tane de salavat okuyacam inşaallah.bitirdiğim zaman bildiririm.ALLah sizlerden razı olsun bu tür şeylere vesile kıldığınız için. SELAM VE DUA İLE.B)B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

bahar56 yazdı:
S.a Ben de bu zincire katılmak istiyorum.Ben şimdilik 3000 kelime-i tevhid,7 yasin-i şerif,1000 tane de salavat okuyacam inşaallah.bitirdiğim zaman bildiririm.ALLah sizlerden razı olsun bu tür şeylere vesile kıldığınız için. SELAM VE DUA İLE.B)B)B)
A S Kardeşim,Rabbim razı olsun katkılarınızı bekliyoruz inş,Rabbim sevabınızı yazsın dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt