değerli kardeşim hemen başlayacaktınız neyse önümğzdeki hafta için başlayın rabbim kabul buyursunmavi22 yazdı:
o zaman bu akşam başlayayım mı? yarın akşam mı başlayayım?
mavi22 yazdı:
merhaba ; bende aranıza girebilirmiyim?bu hafta geçti galiba haftaya başlayabilirim.haftada 5 yasin okurum ama 5 bin kelime tevhid bilmiyorum. o kadar okumadım açıkcası:|
rABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM SEVABINIZI YAZSIN İNŞ HAYIRLI CUMALARnurrumeysa yazdı:
1000 selavat-ı şerife 2400 kelime-i tevhit okudum bu hafta yasin okuyamadım
inşallah haftaya
Güzel kardeşim Rabbim razı olsun.Elbette kardeşim istediğin kadar alabilirsiniz bizede dua edin olurmu kardeşim SELAM VE DUA İLEsena_nur yazdı:
Ravza_Nur kardeşim formu görmemiştim kusuruma bakmayın nolur...bu pazartesiden başlayacağım Allah ın izniyle...Bende 1000 kelime-i tevhid ve 3 yasini şerif alayım daha fazla almak isterdim ama kursta kalıyorum yetiştirmeyip günaha girmek istemem ..okudugumuda yazamayabilirim ama okunmuş olarak sayın ölmedikçe aksatmam inş.. (yatılıda kaldığım için eve 2 haftada bir geliyorum ozaman yazarım inş..)B)B)B)dualarda beraberiz inş...B)B)B)
A S Kardeşim,olurmu öyle şet kardeşim bizler kardeşiz yaptıklarımızıda yapamadıklarımızıda çekinmeden söylemeliyiz.Sen ne kadar yapabiliyorsan onu yapmaya çalış,asla mecburiyet yok,elinden gelen neyse odur.SELAM VE DUA İLEmakinaci06 yazdı:
S.A HİÇ YÜZÜM YOK YAZMAYA UTANIYORUM SÖZÜMDE DURAMADIM AMA HEP BAŞKALARINA OKUDUĞUM İÇİN ONLARIDA YAZAMAYIZ BURAYA DİMİ HAFTA İÇİNDE 5İ GEÇİYO AMA İŞTE DEDİĞİM GİBİ BAŞKALARINA.ONLARI YAZAMAYIZ DİMİ ABLAA.O ZAMAN BEN TEVHİD ÇEKEYİM.VEFASIZ KARDEŞİNİZE DE DUA EDİNDE VEFASIZ OLMASIN.
A S Kardeşim,Rabbim razı olsun katkılarınızı bekliyoruz inş,Rabbim sevabınızı yazsın dua ilebahar56 yazdı:
S.a Ben de bu zincire katılmak istiyorum.Ben şimdilik 3000 kelime-i tevhid,7 yasin-i şerif,1000 tane de salavat okuyacam inşaallah.bitirdiğim zaman bildiririm.ALLah sizlerden razı olsun bu tür şeylere vesile kıldığınız için. SELAM VE DUA İLE.B)B)B)