Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN? (2 Kullanıcı)

mneccar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?

s.a. ablam... benim anlamadığım bir hafta içinde mi bunları okuyacağız yoksa perşembe günümü... beni aydınlatırsan sevinirim... çünkü bende katılmak istiyorum... ALLAH(cc) senden razı olsun... ALLAHA(cc) emanet ol

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

mneccar yazdı:
s.a. ablam... benim anlamadığım bir hafta içinde mi bunları okuyacağız yoksa perşembe günümü... beni aydınlatırsan sevinirim... çünkü bende katılmak istiyorum... ALLAH(cc) senden razı olsun... ALLAHA(cc) emanet ol
A.S.Kardeşim aldığınız süreyi yada tesbihatı bir hafta içinde okuyup perşembe günü yada cuma sabahı bu forma yazacaksınız bizde duasını yapacağız inş
sselam ve dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşler duaya çokça ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde sizleri bu forma katılmaya davet ediyorum.

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun alayküm ravza nur kardeşim ..kusura bakma lütfen uzun zamandır bu forumu ziyaret edemiyordum evdeki nette bir sorun çıktı ....geçen haftalarda okufum ama yazamadım onlarıda yazmalımıyım bilmiyorum ..bu konuda bilği verirseniz bende okuduklarımın sayısını bildiririm size bu hafta çok fazla yoğun olduğumuzdan 3000 tane kelime i tehvidi okuyabildim ..tekrar özür dilerim size sonuna kadar katılıcağım r..bir engel oluşmadığı sürece çünkü allahın izniyle sizinde vesilenizle dilimiz bir çok şeyye alıştı ..şükretmeyi öğrendim..bu sitedeki bütün kardeşlerimden ablalarımdan abilerimden rabbim razı olsun ..çok faydası dokundu bana ..Allah a emanet olun ...ve selamun aleyküm...Allah cumanızı mubarek etsin ve hayırlara vesile kılsın inşallah

gulbanu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. HAYIRLI CUMALAR BENDE KATILAMK İSTİYORUM AMA SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR BELİRLİ BİR SAYISI VARMI YOKSA BİZ BİR HAFTADA NE KADAR KELİMEYİ TEVHİD VE YASİNİ ŞERİF OKURSAK ONLARIN SAYISINI MI YAZACAĞIZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM SELAM VE DUA İLE

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

gulbanu yazdı:
S.A. HAYIRLI CUMALAR BENDE KATILAMK İSTİYORUM AMA SORMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR BELİRLİ BİR SAYISI VARMI YOKSA BİZ BİR HAFTADA NE KADAR KELİMEYİ TEVHİD VE YASİNİ ŞERİF OKURSAK ONLARIN SAYISINI MI YAZACAĞIZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM SELAM VE DUA İLE
A.S.Kardeşim siz istediğiniz sayıyı belirliyorsunuz okuduktan sonra bu forma yazıyorsunuz bizlerde bağışlıyoruz.SELAM VE DUA İLE

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALYKÜM ABLACIM BEN BU HAFTA 2 YASİN İ ŞERİF VE 3000 KELİMEİ TEHVİT OKUYABİLDİM RABNBİM İNŞLH KABUL EDER ..DUALARINIZDA BU ACİZ KARDEŞİNİZİDE UNUTMAYIN ..ALLAH A EMANET OLUN ..ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN ..B)HAYIRLI CUMALAR ...B)B)

ULUTAS

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE 3 YASİN VE 1000 TKELİME TEVFİT ALABİLİRİM PERŞEMBEYE KADARDI DEĞİLMİ BİRDE ŞEY SORACAM YASİNİ ÜST ÜSTTE OKUYABİLİRMİYİZ YOKSA KİŞİ 1 YASİN OKUMALIMI ALLAH KABUL ETSİN SORULARIMA CEVAP VERİRİSEN SEVİNİRİM DUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN ALLAHA EMANET OLUN

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

B)

elvannn

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ben uzun zamandır aranızda degıldım saglık nedenlerınden ötürü, BEN BU HAFTA 5 YASİN-İ SERİF OKURUM İNŞALLAH, bu hafta toplam kac kişi nekadar okuyacak belirleyebilirmiyiz acaba? duasını kim yapacak ayrıca.. DUA İLE KALIN İNŞALLAH.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatüh,değerli kardeşlerim,bundan sonra Rabbiminde izniyle her perşembe günü için,yasini şerif,ve kelimei tevhid, dağıtmayı düşünüyorum.Siz değerli kardeşlerim isteyen yasin,isteyende kelimei tevhid alacaklar,ve cuma günü sizlerinde rızasıyla ben kursta okunan bu kuranların ve çekilen tesbşhatların duasını yapmaya çalışacağım hepimizin adına,şöyle bir şart koymayı düşünüyorum.Mesela bir kardeşim dediki,abla ben her hafta 5 yasin okuyabilirm bu kardeşim herhafta o yasinleri okumak zorunda veya 5 bin kelimei tevhid çekebilirim o kardeşim herhafta o kelimei tevhidi çekmek zorunda çekemezsede bir başkasına çektirmeli bunun garantisini vermelisiniiz,biz müslümanlar olarak hem maddi hem manevi ihtiyaçlarımız için,ahirete göç etmiş yakınlarımıza manevi katkıda bulunması için kuranı kerimin ve çekilen tesbihatların sevabıyla bunu manevi olarak sasğlamaya çalışmalıyız,hangi kardeşim bende varım diyorsa buyrun bu değerli görevi hepberaber yapmaya çalışalım.RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUADA UNTUMAYALIM BİRBİRİMİZİ İNŞ SELAMETLE
progress.gif

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim cümelten CUMANIZ MÜBAREK OLSUN tesbihat alımlarımız devam etmekte katılan kardeşlerimden ve katılmayanlardan Rabbim razı olsun.SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt