Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN? (3 Kullanıcı)

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?

s.a bende katılmak istiyorum aranıza, 5000 kelime-i tevhid 5 adet de yasin i şerif alıyorum cumaya bitiririm inşallah bitiremezsem haber veririm allah hepinizden razı olsun çok güzel şeylere vesile oluyorsunuz rabbim kabul buyursun. hayırlı akşamlar

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

paradise_angel yazdı:
s.a bende katılmak istiyorum aranıza, 5000 kelime-i tevhid 5 adet de yasin i şerif alıyorum cumaya bitiririm inşallah bitiremezsem haber veririm allah hepinizden razı olsun çok güzel şeylere vesile oluyorsunuz rabbim kabul buyursun. hayırlı akşamlar
A.S.Kardeşim tamamdır inş Rabbim razı olsun ve sevabınızı yazsın inş her cuma veya perşembeden haberlerinizi bekliyoruz.DUA İLE

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM RAVZA_NUR KARDEŞİM SEN VE SENİN GİBİ KARDEŞLERİMB)B)B)B)B)B)B)B) GÜZEL ŞEYLERE VESİLE OLDUĞUN İÇİN RABBİM EBEDİYEN RAZI OLSUN .BEN DE 5 ADET YASİN_İ ŞERİF ALIYORUM OKUDUMMU YAZARIM SELAM VE DUA İLE KALIN

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

ne zaman siteye girdiğimde bu formu görürsem katılamadığım için kendimden utanıyorum... inşallah en kısa zamanda bende katılmak istiyorum şuan okumam gereken o kadar çok tespih ve cüz'üm varki inşallah onları zamanına yetiştirince aranıza katılırım... yüzüm yoktu bunları yazmaya ama sizlerle paylaşmak istedim...şimdilik katılamıyorum diye dualarınızdan eksik etmeyin inşallah... en kısa zamanda bende varım...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
bu hafta 5 yasini şerif ve 1400 kelime tevlid çekebildim.

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

3000Kelime-i tevhid 7 Yasin-i şerif 1000 tane salavat çektim...SELAM VE DUA İLEB)B)B)

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

esselamün aleyküm ben 3000 tane de kelime-i tevhit çekebildim ve kuran-kerim i de okumayı bildiğim kadarıyla 5 adet yasin-i şerif okudum rabbim kabul eder inşallah hayırlı akşamlar allah a emanet olun

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

paradise_angel yazdı:
esselamün aleyküm ben 3000 tane de kelime-i tevhit çekebildim ve kuran-kerim i de okumayı bildiğim kadarıyla 5 adet yasin-i şerif okudum rabbim kabul eder inşallah hayırlı akşamlar allah a emanet olun
Aleyküm Selam kardeşim,Rabbim razı olsun.Kabul buyursun inş duada ile

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

avukat abim yapmış oldun ibadetleri rabbim dergahında ahsen süretle kabul buyusun inşalah ibadetin gizli olanı makbuldur buna dikkat edlim bir elin verdini diğer el duymayacak

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

abalm inşallah bende hergün bir yasin okuyarak katılırm inşallah

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ABLACIM BU HAFTA BEN SADECE 6 ADET YASİN İ ŞERİF OKUYABİLDİM KELİMEYİ TEVHİD ÇEKEMEDİM KUSURA BAKMAYIN SÖZÜMDE DURAMADIM ALLAHA EMANET OLUN
SELAMETLE

nohco

Kayıtlı Kullanıcı

abla bende ins allah izniyle bugun baslarim yasini serif okumaya ama yarin cuma bugun ancak 3 tane okurum yatsi namazindan sonra dua ederken cecenistan sehitlerimizi ve sehitlerimizide unutmayalim ins allah hepinizden razi olsun

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Tüm kardeşlerimden Rabbim razı olsun niyetlerini kabul etsin sevablarını yazsın inş CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.DUA İLE

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a hayırlı cumalar,
5.000 kelime tevlid çekebildim.:(

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

3000 kelime-i tevhid, 7 Yasin-i şerif, 1000 tanede salavat çektim. GECE DUA KÖŞESİNDE BU FORUM BAŞLIĞINI BULAMADIĞIM İÇİN ANCAK ŞİMDİ YAZABİLDİM . İNŞAALLAH GEÇ KALMAMIŞIMDIR...RABBİM KABUL EDER İNŞAALLAH...B)B)B)

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

3.000 kelime-i tevhit çekebildim:(:(:(

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

BU HAFTA 3000 kelime -i tev hid 5 tane yasin okuyabildim..SALAVATları Mevlid Kandili için okunacak forum başlığı için çekmeye çalışıyorum..MEVLİD KANDİLİNDEN sonra okuyacaklarımı tekrar buraya yazarım..SELAM VE DUA İLE...B)B)B)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a hayırlı sabahlar;
allahın izni ile 5.000 kelime tevlid ve 5 yasini şerif okudum.
rabbim kabul eder inşallah.

ayse karatas

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ravza_nur kardeş ben her perşembe yasin okumaya dahil olabilir miyim?ama bir sorum olacak ben hergün bir yasin okuyorum perşembe günü şahsi olarak okuduğum yasinin dışında başka bir daha okuyayım mı yoksa o yasin sayılabilri mi öğrenebilir miyim.? a.e.o s.a

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SLM ALYK .RAVZA NUR HOCAM BEN DEVARIM AMA BİTİRDİKÇE BİLFDİRECEKMİYİM SİZE BUNU NASIL TAKİP EDECEĞİMİ BİLMİYORUM BEN HAFTADA 7 YASİN İ ŞERİF OKUYABİLİRİM VE 5000 KELİMEYİ TEHVİD ÇEKEBİLİRİM ...17.03.2007 İTİBARİYLE BAŞLIYORUM BEN BUNLARA ..YANLIZ BU KONUDA BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM .BUNLARI NEDEN YAPICAĞIMIDASÖYLEYİN LÜTFEN BEN BU KONULARDA BİLĞİ SAHİBİ DEĞİLİM ..NASIL YAPACAĞIMI VE AMACIMI ÖĞRENİRSEM İNŞALLH ÇEVREMDEKİ İNSANLARADA SÖYLERİM ..ALLAH RIZASI İÇİN HİZMET VERMİŞ OLURUZ ..ALLAHA EMANET OLUN ..HAKKINIZI ŞİMDİDEN HELAL EDİN LÜTFEN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt