Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN? (2 Kullanıcı)

ararat

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?

SLM ALYK .RAVZA NUR HOCAM BEN DEVARIM AMA BİTİRDİKÇE BİLFDİRECEKMİYİM SİZE BUNU NASIL TAKİP EDECEĞİMİ BİLMİYORUM BEN HAFTADA 7 YASİN İ ŞERİF OKUYABİLİRİM VE 5000 KELİMEYİ TEHVİD ÇEKEBİLİRİM ...17.03.2007 İTİBARİYLE BAŞLIYORUM BEN BUNLARA ..YANLIZ BU KONUDA BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM .BUNLARI NEDEN YAPICAĞIMIDASÖYLEYİN LÜTFEN BEN BU KONULARDA BİLĞİ SAHİBİ DEĞİLİM ..NASIL YAPACAĞIMI VE AMACIMI ÖĞRENİRSEM İNŞALLH ÇEVREMDEKİ İNSANLARADA SÖYLERİM ..ALLAH RIZASI İÇİN HİZMET VERMİŞ OLURUZ ..ALLAHA EMANET OLUN ..HAKKINIZI ŞİMDİDEN HELAL EDİN LÜTFEN

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SLM ALYK .RAVZA NUR HOCAM BEN DEVARIM AMA BİTİRDİKÇE BİLFDİRECEKMİYİM SİZE BUNU NASIL TAKİP EDECEĞİMİ BİLMİYORUM BEN HAFTADA 7 YASİN İ ŞERİF OKUYABİLİRİM VE 5000 KELİMEYİ TEHVİD ÇEKEBİLİRİM ...17.03.2007 İTİBARİYLE BAŞLIYORUM BEN BUNLARA ..YANLIZ BU KONUDA BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM .BUNLARI NEDEN YAPICAĞIMIDASÖYLEYİN LÜTFEN BEN BU KONULARDA BİLĞİ SAHİBİ DEĞİLİM ..NASIL YAPACAĞIMI VE AMACIMI ÖĞRENİRSEM İNŞALLH ÇEVREMDEKİ İNSANLARADA SÖYLERİM ..ALLAH RIZASI İÇİN HİZMET VERMİŞ OLURUZ ..ALLAHA EMANET OLUN ..HAKKINIZI ŞİMDİDEN HELAL EDİN LÜTFEN

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ablacım bu hafta bira rahatsızdım ancak 2 yasin-i şerif ve 1000 tane kelime-i tevhid çekebildim

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
A.S.Kardeşim,Rabbim razı olsun sevabınızı yazsın inş,kardeşim biz hoca değiliz sadece bildiklerini paylaşmaya çalışan vede bilmediklerini öğrenmeye çalışan,bu kapıda kıtmır dahi olamayan bir kuluz,Rabbim ayırmasın.Değerli kardeşim,evet almış olduğunuz yasini şerifleri ve tesbihatları bitiridğiniz zaman burayta bildiriyorsunuz.SELAM VE DUA İLE

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatüh,değerli kardeşlerim,bundan sonra Rabbiminde izniyle her perşembe günü için,yasini şerif,ve kelimei tevhid, dağıtmayı düşünüyorum.Siz değerli kardeşlerim isteyen yasin,isteyende kelimei tevhid alacaklar,ve cuma günü sizlerinde rızasıyla ben kursta okunan bu kuranların ve çekilen tesbşhatların duasını yapmaya çalışacağım hepimizin adına,şöyle bir şart koymayı düşünüyorum.Mesela bir kardeşim dediki,abla ben her hafta 5 yasin okuyabilirm bu kardeşim herhafta o yasinleri okumak zorunda veya 5 bin kelimei tevhid çekebilirim o kardeşim herhafta o kelimei tevhidi çekmek zorunda çekemezsede bir başkasına çektirmeli bunun garantisini vermelisiniiz,biz müslümanlar olarak hem maddi hem manevi ihtiyaçlarımız için,ahirete göç etmiş yakınlarımıza manevi katkıda bulunması için kuranı kerimin ve çekilen tesbihatların sevabıyla bunu manevi olarak sasğlamaya çalışmalıyız,hangi kardeşim bende varım diyorsa buyrun bu değerli görevi hepberaber yapmaya çalışalım.RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUADA UNTUMAYALIM BİRBİRİMİZİ İNŞ SELAMETLE
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK İYİ BİR FİKİR.BENDE KATILMAK İSTERİM BU DUA ZİNCİRİNE KİMLERİN DUASI KABUL OLUR BİLİNMEZ.HEM MÜSLÜMANIN MÜSLÜMANA YAPTIĞI DUA ALLAH KATINDA EN MAKBUL OLANIDIR.BENDENDE HAFTADA 7 YASİN 700DE KELİMEİ TEVHİD OLSUN İNŞAALLAH .RABBİM BİRLERİMİZİ BİN YAPSIN.ALLAHA EMANET OLUN.(zincire kabul olup olmadığımı yazarsanız sevinirim)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim razı olsun kardeşim,elbetteki kabulumüzsünüz nedemek böyle bir durum söz konusu bile olamaz,Rabbim sevabınızı yazsın inş,yalnız herhafta bu forma bilgi verirseniz güzel olur.SELAM VE DUA İLE

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

esselamü aleyküm.yarın duanıza benide katarsınız bahtiyar olurum inşaallah.700 kelimei tevhid ve 7 yasin rabbim dualarımızı kabul etsin. kendine kul habibine layık ümmet eylesin.niyetlerimizi halis rızasına uygun eylesin.çağın gözüyle islama değilde islamın gözüyle çağa bakanlardan eylesin.allaha emanet olun

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

3000 kelime-i tevhid ,5 tane Yasin okudum..RABBİM Kabul eder inşaallah...SELAM VE DUA İLE...

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

S.A HAYIRLI CUMALAR ZERDA ABLA;
5.100 KELİME TEVLİD VE 3 ADET YASİNİ ŞERİF OKUYABİLDİM. ARKADAŞLAR İÇİN OKUNANLAR BURAYA YAZILMIYOR DEĞİLMİ?

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SLAM.ALYK.ABLAM..BEN 5000 KELİMEYİ TEVHİT VE 6 YASİNİ ŞERİF OKUYABİLDİM..RABBİM İNŞALLAH KABUL EDER DUANIZDA BENİDE UNUTMAYIN..ALLAHA EMANET OLUN
B)B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
A.S.Değerli kardeşiim ne hocası yaa estağfirullah hoca ne kelime elifi bilen elifin hocasıdır onu öğretmekle mükelleftir kardeşim,Rabbim razı olsun okuduğunuz kuranı ve tesbihatları buraya bildiroyrsunuz bizde cuma günle bağışlıyoruz kardeşim Rabbim sevabınızı yazsın.SELAM VE DUA İLE

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM..BEN 7 YASİNİ VE 5000 KELİMEİ TEVHİDİ BİTİRDİM ..RABBİM KABUL EDER İNŞALLH ..BU HAFTA DERSLERİM AZALIYOR BU SAYIYI ARTIRABİLİRMİYİZ ..BU KONUDA YARDIM EDERMİSİNİZ ..LÜTFEN..A.E.O.ALLAH RAZI OLSUN ..

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

S.A RAVZANUR KARDEŞ BEN KAÇ HAFTADIR DİKKAT EDİYORUM::: BİR KAÇ KİŞİDEN BAŞKA KİMSE OKUYUPOKUMADIĞINI BELİRTMİYOR EĞER ÖYLE BİR ZORUNLULUK YOKSA BİZDE HER HAFTA OKUDUK DİYE YAZMAYALIM....BU HAFTA Kİ 3000 kelime-i tevhid ve 7 Yasin-i şerif-i okudum...RABBİM KABUL EDER İNŞAALLAH....SELAM VE DUA İLE....

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

bahar56 yazdı:
S.A RAVZANUR KARDEŞ BEN KAÇ HAFTADIR DİKKAT EDİYORUM::: BİR KAÇ KİŞİDEN BAŞKA KİMSE OKUYUPOKUMADIĞINI BELİRTMİYOR EĞER ÖYLE BİR ZORUNLULUK YOKSA BİZDE HER HAFTA OKUDUK DİYE YAZMAYALIM....BU HAFTA Kİ 3000 kelime-i tevhid ve 7 Yasin-i şerif-i okudum...RABBİM KABUL EDER İNŞAALLAH....SELAM VE DUA İLE....
A.S.Kardeşim yazılması gerekli aslında ama kardeşlerim ihmal ediyorlar sanırımçünkü bu tesbihatlar hesablanıyor ve öyle bağışlanıyor.Rabbim kabul buyursun kardeşim dua ile

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm zerda abla,
geçen hafta perşembe ve cuma net bozukdu. o yüzden yazamadım.
bu hafta 6.000 kelime tevlid ve 5 yasini şerif okudum. rabbim kabul buyursun.
hayırlı akşamlar.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
selamün aleyküm zerda abla,
geçen hafta perşembe ve cuma net bozukdu. o yüzden yazamadım.
bu hafta 6.000 kelime tevlid ve 5 yasini şerif okudum. rabbim kabul buyursun.
hayırlı akşamlar.
A.S.Kardeşim Rabbim razı olsun sevabınızı yazsın inş dua ile

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM...BEN DE BU HAFTAKİ 3000 kelime-i tevhid ve 7 yasin -i şerif-i okudum...RABBİM KABUL EDER İNŞAALLAH...

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm .RAVZA NUR ABLACIM BEN BU HAFTAKİ 7 YASİN İ ŞŞERİFİ VE 5000 KELİME İ TEHVİDİ OKUDUM ..ALLAH KABUL EDER İNŞALLH ..HAKKINIZI HELAL EDİN ALLAHA EMANET OLUN .VE SELAMUN ALEYKUM

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
selamun aleyküm .RAVZA NUR ABLACIM BEN BU HAFTAKİ 7 YASİN İ ŞŞERİFİ VE 5000 KELİME İ TEHVİDİ OKUDUM ..ALLAH KABUL EDER İNŞALLH ..HAKKINIZI HELAL EDİN ALLAHA EMANET OLUN .VE SELAMUN ALEYKUM
A.S.Kardeşim rabbim razı olsun sevabınızı yazsın inş dua ile

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

SA BEN BU HAFTA 3000 KELİME-İ TEVHİD_İ OKUDUM FAKAT YASİNLERİ OKUYAMADIM..HAYIRLI CUMALAR..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt