Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN? (1 Kullanıcı)

nurettin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?

Sözün bir gül ise,Sen gül bahçesisin

ben şunu söylemek istiyorum....sizler
GÖNÜL VE
GÜL BAHÇELERİNİN GÜLLERİSİNİZ
SAĞOL KARDEŞİM ALLAHIN RAHMETİ SİZİ KUŞATSIN.İNŞA ALLAH

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

nurettin yazdı:

GÖNÜL VE
Rabbim yar ve yardımcınz olsun KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN DUA İLE

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
yakalzey yazdı:
daha önce ki soruma sizden cevap alamadım ama,1000 tevhid ve 4 yasinim bitti türkçe okunuşuyla eğer bu şekilde kabul ederseniz.yok olmaz ise 1000 tevhit bitti.yasin okumaya devam etmelimiyim bilemiyorum.tevhit okuyorum ama....bitince sayı bildiririm.Allaha emanet olun inşallah
Değerli kardeşim öncelikle hakkınızı helal edin bundan önce yazdığınızı ben okuyamadım görmemişim kusuruma bakmayın olurmu?Rabbim kabul buyursun sevabınızı yazsın inş..güzel kardeşim türkçe derken arapçayı türkçe yazıdanmı okuyorsunuz yoksa türkçesimi gerçi herhalukarda Rabbim kabul buyurur ama eğer arapçanız yok ise yani kuran okuyamıyor iseniz siz tesbihatlarımıza katılın böylesi daha güzel olur.Çünkü değerli kardeşim,arapça kuranı kerim türkçeden okunduğu zaman harfler değişiyor dolayısıylede mana değişiyor sevab işleyelim derken hataya düşmeyelim olurmu güzel kardeşim..Rabbim yar ve yardımcınız olsunSELAM VE DUA İLE
a.s.önemli diil.helal olsun nedemek.peki ozaman ben tevhide devam ediyorum.inşallah 10 güne kadarda kuran ı sökmüş olurum ozaman yasin de okurum.şuan çalışıyorum okuyabiliyorum fakat çok tutuk ve ağır okuyorum.dua edin inşallah da kısa zaman da su gibi okuyabileyim.Rabbim razı olsun sizden.dua ve sevgi ileB)B)B)ben de küscektimmmm beni ciddiye almıyosunuz diyeeeeee:);)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

yakalzey yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
yakalzey yazdı:
daha önce ki soruma sizden cevap alamadım ama,1000 tevhid ve 4 yasinim bitti türkçe okunuşuyla eğer bu şekilde kabul ederseniz.yok olmaz ise 1000 tevhit bitti.yasin okumaya devam etmelimiyim bilemiyorum.tevhit okuyorum ama....bitince sayı bildiririm.Allaha emanet olun inşallah
Değerli kardeşim öncelikle hakkınızı helal edin bundan önce yazdığınızı ben okuyamadım görmemişim kusuruma bakmayın olurmu?Rabbim kabul buyursun sevabınızı yazsın inş..güzel kardeşim türkçe derken arapçayı türkçe yazıdanmı okuyorsunuz yoksa türkçesimi gerçi herhalukarda Rabbim kabul buyurur ama eğer arapçanız yok ise yani kuran okuyamıyor iseniz siz tesbihatlarımıza katılın böylesi daha güzel olur.Çünkü değerli kardeşim,arapça kuranı kerim türkçeden okunduğu zaman harfler değişiyor dolayısıylede mana değişiyor sevab işleyelim derken hataya düşmeyelim olurmu güzel kardeşim..Rabbim yar ve yardımcınız olsunSELAM VE DUA İLE
a.s.önemli diil.helal olsun nedemek.peki ozaman ben tevhide devam ediyorum.inşallah 10 güne kadarda kuran ı sökmüş olurum ozaman yasin de okurum.şuan çalışıyorum okuyabiliyorum fakat çok tutuk ve ağır okuyorum.dua edin inşallah da kısa zaman da su gibi okuyabileyim.Rabbim razı olsun sizden.dua ve sevgi ileB)B)B)ben de küscektimmmm beni ciddiye almıyosunuz diyeeeeee:);)
Değerli kardeşim ciddiye almamak ne demek anlaştığımıza sevindim SELAM VE DUA İLE

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

ablacım ben bu hafta yasin değilde tevhid okusam sadece olur mu

nurettin

Kayıtlı Kullanıcı

nurettin yazdı:

GÖNÜL VE

Rabbim yar ve yardımcınz olsun KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN DUA İLE

O KAİNATIN SAHİBİ RABBİMİZE NE KADAR ŞÜKREDİYORUZ ACABA ..KARDEŞİM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN.MEKANINIZ CENNET YOLUNUZ NURLU YOL OLSUN ANCAK SİZLERİ BU ŞEKİLDE MUTLU EDEBİLİRİZ SİZ DAHA ÇOK ŞEYE LAYIKSINIZ ÇÜNKİ BÖYLE ALLAHIN İSMİNİN ZİKREDİLDİĞİ BU SİTE BİR BİLE BİLSEK BİZLERE BİR NİMET AMA ZAMAN ZAMAN KIYMETİNİ BİLMİYORUZ. İÇİNDE GÜZEL İNSANLARIN DOLAŞTIĞI O GÜZEL BEYİNLERİN SAÇTIĞI IŞIK BİZLERE YOL REHBER OLUYOR..RABBİM SENİ RAVZA NUR KARDEŞİM NURUNLA DONATSIN MEKANIN GÜL BAHÇESİ OLSUN....SELAMETLE KALIN

nurettin

Kayıtlı Kullanıcı

O KAİNATIN SAHİBİ RABBİMİZE NE KADAR ŞÜKREDİYORUZ ACABA ..KARDEŞİM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN.MEKANINIZ CENNET YOLUNUZ NURLU YOL OLSUN ANCAK SİZLERİ BU ŞEKİLDE MUTLU EDEBİLİRİZ SİZ DAHA ÇOK ŞEYE LAYIKSINIZ ÇÜNKİ BÖYLE ALLAHIN İSMİNİN ZİKREDİLDİĞİ BU SİTE BİR BİLE BİLSEK BİZLERE BİR NİMET AMA ZAMAN ZAMAN KIYMETİNİ BİLMİYORUZ. İÇİNDE GÜZEL İNSANLARIN DOLAŞTIĞI O GÜZEL BEYİNLERİN SAÇTIĞI IŞIK BİZLERE YOL REHBER OLUYOR..RABBİM SENİ RAVZA NUR KARDEŞİM NURUNLA DONATSIN MEKANIN GÜL BAHÇESİ OLSUN....SELAMETLE KALIN

nurettin

Kayıtlı Kullanıcı

--------------------------------------------------------------------------------
n

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

A.S. Ravzanurcum.6000 tevhidim bitti.selam ve duayla

reyhan33

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm.5000 Salavat-ı şerif,5000 Kelimeyi tevhit,3 Yasin okuyabildim.Cumanız mübarek olsun.Allah yar ve yardımcınız olsun.

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM
7yasin-i şerif 1000 KELİME-İ TEVHİD 500 SELAVAT OKKUDUM
ALLAHA EMANET OLUN

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
ablacım 1000 tevhid,1000 salavat 1de Yasin okuyacağım Allah'ın izniyle bilginiz olsun.

okudum ablam ALLAH kabul etsin. HAYIRLI CUMALAR.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

4 YASİN-İ ŞERİF OKUDUM ABLAM ALLAH KABUL ETSİN..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim razı olsun kardeşlerim tesbihat ve süre alımlarımız devam ediyor Rabbim sevabınızı yazsın inş dua ile

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

ŞİMDİLİK 2 YASİN 600 TEVHİD KIZMA ABLA CUMAYA TAMAMLARIM;)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
ŞİMDİLİK 2 YASİN 600 TEVHİD KIZMA ABLA CUMAYA TAMAMLARIM;)
Tamamdır kardeşim,Rabbim razı olsun.Sevabını yazsın inş dua ile

nurlu_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
RE: s.a

RE: s.a

bende 1000tevhit,1000salavat ve yasin okurum

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

merhaba ; bende aranıza girebilirmiyim?bu hafta geçti galiba haftaya başlayabilirim.haftada 5 yasin okurum ama 5 bin kelime tevhid bilmiyorum. o kadar okumadım açıkcası:|

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

merhaba ; bende aranıza girebilirmiyim?bu hafta geçti galiba haftaya başlayabilirim.haftada 5 yasin okurum ama 5 bin kelime tevhid bilmiyorum. o kadar okumadım açıkcası:|

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
Merhaba kardeşim aramıza hoş geldiniz elbette kardeşim sormanız bile gereksizdir sizde bizim kardeşimizsiniz,herhafta yasinleri bekliyoruz kelimei tevhid ,lailahe illallah diye çekiyoruz tesbihin sonuna geldiğimizde muhammedünrasulullah diyoruz buda çok kolay kardeşim yapabileceğinize inanıyorum.Rabbim sevabınızı yazsın inş SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt