Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN? (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BU ZİNCİRDE SENDE VARMISIN?

bahar56 yazdı:
S.A BUHAFTAKİ 3000 KELİME-İ TEVHİD 7 YASİN-İ ŞERİF-İ OKUDUM...İNTERNET KESİK OLDUĞU İÇİN GECE YAZAMADIM..SELAM VE DUA İLEB)B)B)
A.S.Kardeşim Rabiim razı olsun sevabınızı yazsın inş dua ile

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

S.A BU HAFTAKİ 3000 KELİME-İ TEVHİD VE YASİN-İ ŞERF LERİ OKUDUM ..RABBİM KABUL EDER İNŞAALLAH.RAVZANUR KARDEŞ KUR-ANI KERİM BÖLÜMÜNDE HATİM OKUYALIM FORMUMUZ VAR SİZDE KATILIRSANIZ SEVİNİRİZ..SELAM VE DUA İLE

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ..BEN BU HAFTAKİ 7 YASİN İ ŞERİFİ OKUDUM ...VE 3915 TEVHİT ÇEKTİM ..İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM ...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ..BEN BU HAFTAKİ 7 YASİN İ ŞERİFİ OKUDUM ...VE 3915 TEVHİT ÇEKTİM ..İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM ...
A.S.Kardeşim Rabbim razı olsun.Sevabınızı yazsın inş
SELAM VE DUA İLE

bahar56

Kayıtlı Kullanıcı

S.A BU HAFTAKİ 3000 KELİME-İ TEVHİD İ OKUDUM FAKAT SADECE 3 YASİN OKUYABİLDİM ..SELAM VE DUA İLE..

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm ..ben bu haftaki 7 yasin i şerifi okudum ve 3000 kelimei tevhidi okudum ...Allah kabul eder inşallh ..allaha emanet olun ..ve aleyküm selam B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
selamun aleyküm ..ben bu haftaki 7 yasin i şerifi okudum ve 3000 kelimei tevhidi okudum ...Allah kabul eder inşallh ..allaha emanet olun ..ve aleyküm selam B)B)
A.S.Kardeşim Rabbim razı olsun sevabınızı yazsın inş,cumanız mübarek olsun.

zahide nur

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ravza nur .sorumu cevaplamışsınız.Allah sizden ve sizler gibi hiç bir karşılık beklemeden doğruyu gösterenlerden razı olsun.bu siteye girdiğim günden beri çok şeyler öğrendim.sizlerin engin bilgilerinede hayranlıkla bakıyorum.Allah bizlerede insanlara faydalı olacak bilgiler öğrenmeyi ve paylaşmayı nasip etsin.selam ve dua ile .allah emanet olun.

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM..BEN BU HAFTAKİ 3000 KELİMEYİ TEVHİDİ OKUDUM AMA 2 YASİN İ ŞERİFİ OKUYABİLDİM ..ÇÜNKÜ ANNELERİİMİZ İÇİN OKUDUM BU HAFTA RABBŞM KABUL EDER İNŞALLH.SEVGİLİ KARDEŞİM BU ARALAR DERSLERİM ÇOK FAZLA VE İŞLERİMDE YOĞUNLAŞTI O YÜZDEN EKSİK OLDU ...KUSURA BAKMAYIN ...ALLAHA EMANET OLUN VE SELAMUN ALEYKÜM ...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

zahide nur yazdı:
s.a ravza nur .sorumu cevaplamışsınız.Allah sizden ve sizler gibi hiç bir karşılık beklemeden doğruyu gösterenlerden razı olsun.bu siteye girdiğim günden beri çok şeyler öğrendim.sizlerin engin bilgilerinede hayranlıkla bakıyorum.Allah bizlerede insanlara faydalı olacak bilgiler öğrenmeyi ve paylaşmayı nasip etsin.selam ve dua ile .allah emanet olun.
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.Amin inş sizde AEO

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALLEYKÜM ..BU HAFTA 7 YASİN İ ŞERİFİ OKUDUM ..AMA 500 KELİME İ TEHVİT ÇEKEBİLDİM ...KUSURA BAKMAYIN ABLAM DERSLERİM BİRAZ SIKIŞTIRIYOR AYRICA SINAVLARIMDA BAŞLADI O YÜZDEN AKSAMALAR OLUYOR ..HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN ..İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
SELAMUN ALLEYKÜM ..BU HAFTA 7 YASİN İ ŞERİFİ OKUDUM ..AMA 500 KELİME İ TEHVİT ÇEKEBİLDİM ...KUSURA BAKMAYIN ABLAM DERSLERİM BİRAZ SIKIŞTIRIYOR AYRICA SINAVLARIMDA BAŞLADI O YÜZDEN AKSAMALAR OLUYOR ..HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN ..İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER..ALLAHA EMANET OLUN ..VE SELAMUN ALEYKÜM..
A.S.Kardeşim Rabbim razı olsun,sevabınızı yazsın inş,Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Zihin açıklığı versin inş SELAM VE DUA İLE

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm ben bu hafta 3 yasin ve 3000 kelime i tehvit çektim ..ablacım sınavrarım var bana dua edermisiniz lütfen
inşalh haftaya daha düzenli olurum ..Allaha emanet olun ve selamun aleyküm

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
selamun aleyküm ben bu hafta 3 yasin ve 3000 kelime i tehvit çektim ..ablacım sınavrarım var bana dua edermisiniz lütfen
inşalh haftaya daha düzenli olurum ..Allaha emanet olun ve selamun aleyküm
A.S.Kardeşim,Rabbim razı olsun.Sevabınızı yazsın inş,Rabbim zihin açıklığı versin.SELAM VE DUA İLE

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

s a ben hergün yasin i serif okuyorum.haftada 7 tane yapiyo.niyet olarak burayida niyetlesem olurmu?

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

abla ben her hafta okumak için 5000 tevhid almıştım ama bazen okumayı unutuyorum ve bunun vebali büyük oluyo ne yapacağımı şaşırdım ben diyorum ki her hafta 5000 tevhidi okumaya calişim ama beni bu listeden silin mümkün mertebe okumaya calışcam vebalini çekmek istemiyorum dua ederken benide unutmazsan sevinirm allah razı olsun
rabbim kabul eder inş.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

gurbetten yazdı:
s a ben hergün yasin i serif okuyorum.haftada 7 tane yapiyo.niyet olarak burayida niyetlesem olurmu?
A.S.Kardeşim,Rabbim kabul buyursun inş,elbette olur neden olmasın?ama bu forma yazma imkanınız olursa,sayısını bilir duasını ona göre yaparız.Yiinede siz bilirsiniz.SELAM VE DUA İLE

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
abla ben her hafta okumak için 5000 tevhid almıştım ama bazen okumayı unutuyorum ve bunun vebali büyük oluyo ne yapacağımı şaşırdım ben diyorum ki her hafta 5000 tevhidi okumaya calişim ama beni bu listeden silin mümkün mertebe okumaya calışcam vebalini çekmek istemiyorum dua ederken benide unutmazsan sevinirm allah razı olsun
rabbim kabul eder inş.
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim,isminizi silmeye luzum yok,bilgi verdiğiniz iyi oldu.SELAM VE DUA İLE

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun alayküm ..RAVZA NUR ABLAM ben bu hafta ALLAH ın izniyle 7 yasini şerifi okudum ve 5000 kelime i tehvidi çektim ..inşallah rabbim kabul eder ...senide yoruyoıruz ablacım hakkını helal et .ALLAH a emanet olun . bu arada cumanız da mübarek olsun rabbim hayırlara vesile kılsın ve dualarınızı kabul etsin inşallah ....ve selamun aleyküm

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
selamun alayküm ..RAVZA NUR ABLAM ben bu hafta ALLAH ın izniyle 7 yasini şerifi okudum ve 5000 kelime i tehvidi çektim ..inşallah rabbim kabul eder ...senide yoruyoıruz ablacım hakkını helal et .ALLAH a emanet olun . bu arada cumanız da mübarek olsun rabbim hayırlara vesile kılsın ve dualarınızı kabul etsin inşallah ....ve selamun aleyküm
A.S.Değerli kardeşim,Rabbim razı olsun sevabınızı yazsın inş
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt