Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benimde bıu siteyi bulmam google sayesinde oldu google ye islami siteler yazdım karşıma bu site cıktı cok hoşuma gitti begendim üyesiyim 1 snedir bnce cok süper bişi..
Selamün aleyküm kardeşlerim;ben bu siteye daha yeni üye oldum.regaib kandilinde neler yapilmasi gerekiyor iye bir araştirma içerisine girmiştim geçen çarşamba günü ve tevafuk bu siteyle karşilaştim.baktim dua köşesi var.forumda insanlar regaibe hazirlik yapiyorlar.çok hoşuma gitti.tamda benim aradiğim gibi bir dua kitlesiydi.hememn üye oldum.rabbime çok şükür.iyiki bu siteyle karşilaşmişim.şimdi her konuda yardim alabiliyorum.allah yar ve yardimciniz olsun....!
selamün aleyküm arkadaşlar
bende siteyle nasıl tanıştığımız yazayım
GOOGLE DE ARAMA YAPIYORDUM "dualar" diye bu site karşıma çıktı üye oldum biraz karıştırdıktan sonra çok beğendim okuldan dolayı uzun bir süre ayrı kaldım siteden ama allahın izniyle artık birlikteyiz.
S.a cuma günleri dini sitelerin genelini araştiririm sizin sitenizde salavat i şerif paylaşimini gördum ve bende üye olma gereği hissettim benide araniza kabul ederseniz sevinirim 10,000 adet bende almak istiyorum allaha emanet olun s.a hayirli cumalar
S.A bende islami siteleri gezinirken bu siteyle tanıştım.hayatımda çok şeyi değiştirdi.Allah bu site yöneticilerinden ve cümlesinden razı olur inşallah...selam ve dua ile...
Bende google den dini bir konu yazmıştım burası çıkmıştı ..ondan bu yana da burdayım ve çok menmunum Rabbim razı olsun emegi geçenlerden.. hizmetlerinin mükafatını kat kat alırlar inşallah . amin
Ben ve kardeşim dünyanin sonunun geldiğini konuşuyorduk sonra ibret alinacak resimler bölümüne girdim ordan gördüm bu siteyi aninda üye oldum iyikide olmuşum burda bi sürü dost edindim iyiki varsiniz ve iyiki bu site kurulmuş selametle inş
Selamün Aleyküm
Bana bu güzel siteyi çok sevdiğim sevgili müdüremiz tavsiye etmişti.
Huzur buluyorum bu sitede.Allah bu güzel ve faydalı siteyi kuranlardan ve bana tevsiye edenden de razı olsun.Allah'a emanetsiniz:H
WesselamB)
s.a normalde başı örtülü biri degilim ögrencıyım namazdında biriyim derken inetrnetı hep oyn amaçlı kullanıyorum islamda anlamını bılmedıgım şeyleri niçin araştırmıorum derken aradım aradım hep böle bir site aradım hatta dun aksam galıba bole sıte yok ben acayım die bile düşündüm ki bugun yıne bırsey ararken allah (c.c) yardımcı oldu bu sekılde buldum
allah hepınızden razı olsun selametle kalın
Bende dini sohbet ve mirac kandilinde neler yapilir neyapmamiz gerekir diye merak ettim ve bu siteyi gördüm üye oldum iyikide olmusum allah hepinizden razi olsun
Ben namazla ilgili bazı şeyler arıyordum ve bu site çıktı önüme girdim baktım çok güsel şeyler var çok güsel dini muhabbet ve paylaşımlar var ben çevremdeki insanlarla oturduğum zaman bu tarz muhabbetler bulamıyorum ben böyle bir konu açtığımda çevremdekiler sıkılıyor bugün çevremize baktığımızda hep gıybet işliyoruz kul hakkı alıyoruz oysa hep böyle şeyler konuşulup paylaşılsa tanımasam bile ben burdaki herkesi arkadaş ve dost olarak görmeye başladım muhabbetinizi çok beğendiğim için bu siteye üye oldum umarım benide muhabbetlerinize alırsınız hayırlı günler
miraç kandili hakkında ve dualarla ilgili konulara bakıyordum ve içeriği çok beğendim henüz yeniyim inş. bana ve herkeze bu site vasıtasıyla güzel şeyler öğrenir ve öğretiriz. Allah'ın selamı ve berekti üzerinize olsun inş.