Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (1 Kullanıcı)

imported_ros_ee

Kayıtlı Kullanıcı
bolumum agırlama ve gıda teknolojısı. yanı turızm. meslek lısesı cıkıslıyım. seyahat işletmecılıgı ve turızm rehberlıgı ogretmenlıgı ıstıyorum. gazı unı.

inşallah kardeşim istediğin yeri kazanırsın Allah rızası için kazanalım Allah rızası için okuyalım insanlığa faydalı olalım inşallah Selam ve dua ile :)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerım allahım tum dua dıleklerınızı kabul etsın allahım tum muslauman kardeslerıme yardım etsın

vizeci

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah

Herkesin derdi var kimi küçük kimi büyük kimi az kimi çok

Sabrediyoruz sabretmeliyiz

Rabbim bizleri sabreden kullarından olmamızı nasip etsin

abden-sekura

Kayıtlı Kullanıcı
bende össye girdim eczacılık istiyorum hayırlısıyla.. bana da dua ederseniz çok sevinirim. Rabbim herkesin gönlünde olanı hayırlısyla nasip eder inş. Allah yar ve yardımcınız olsun

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim sen darda sikintida olanlara sabir ver..selamet ver..amiinnn..

1selvanur

Kayıtlı Kullanıcı
sıkıntılarımı anlatmaya bile utanıyorum aslında bizimkiler dünya sıkıntıları yüce rabbim sağlık sıhhat verdiği müddetçe hepsi aşılır.

4 yıllık evliyim eşimin işleri evlenmeden önce bozulmuş benim haberim yoktu evliliğimizin ilk yıllarında iyice kötüye gitmeye başladı en sonunda muzazzam bi borçla battık. kirada oturuyoruz kiramızı ödeyemediğimiz için 3 tane ev değiştirdik en sonunda allah onlardan razı olsun anacımla babacım bi eve yerleştirdi bizi kiramızı onlara ortak ödüyoruz. eşim işsiz ufak tefek işlerle evi geçindiriyoruz ama borçları ödeyemiyoruz aslında kiranın yarısını bile zor toparlıyoruz faturalar falan anca 3 ayda 1 ödeniyor. bunada şükür rabbim bu günlerimizi aratmasın.

çocuk sahibi olmak istedik eşim 40 yaşında bende pek küçük sayılmam. 4 senedir olmadı. doktora gidecek imkanımızda yok anca dua edebiliyoruz. herşeyde bi hayır vardır bunda da var yüce rabbim vakti saati gelince verecek biliyoruz... tabi yinede insanız üzülmeden yapamıyoruz...

fakat bizim sağlığımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda içimizde inanç var o nedenle herkesden daha zenginiz :)

yüce rabbim eşime hayırlı bi iş nasip etsin borçlarımızı ödemeyi nasip etsin başımızı sokacak bi ev nasip etsin hayırlı bir evlat nasip etsin....

herşey için rabbime şükürler olsun...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
sıkıntılarımı anlatmaya bile utanıyorum aslında bizimkiler dünya sıkıntıları yüce rabbim sağlık sıhhat verdiği müddetçe hepsi aşılır.

4 yıllık evliyim eşimin işleri evlenmeden önce bozulmuş benim haberim yoktu evliliğimizin ilk yıllarında iyice kötüye gitmeye başladı en sonunda muzazzam bi borçla battık. kirada oturuyoruz kiramızı ödeyemediğimiz için 3 tane ev değiştirdik en sonunda allah onlardan razı olsun anacımla babacım bi eve yerleştirdi bizi kiramızı onlara ortak ödüyoruz. eşim işsiz ufak tefek işlerle evi geçindiriyoruz ama borçları ödeyemiyoruz aslında kiranın yarısını bile zor toparlıyoruz faturalar falan anca 3 ayda 1 ödeniyor. bunada şükür rabbim bu günlerimizi aratmasın.

çocuk sahibi olmak istedik eşim 40 yaşında bende pek küçük sayılmam. 4 senedir olmadı. doktora gidecek imkanımızda yok anca dua edebiliyoruz. herşeyde bi hayır vardır bunda da var yüce rabbim vakti saati gelince verecek biliyoruz... tabi yinede insanız üzülmeden yapamıyoruz...

fakat bizim sağlığımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda içimizde inanç var o nedenle herkesden daha zenginiz :)

yüce rabbim eşime hayırlı bi iş nasip etsin borçlarımızı ödemeyi nasip etsin başımızı sokacak bi ev nasip etsin hayırlı bir evlat nasip etsin....

herşey için rabbime şükürler olsun...
selamun aleykum ablacım.öncelikle seni tebrik edıyorum .en buyugu bu olanlar dan sonra sukretmesını bılıyorsun .boyle devam et kardesım .eger allah aınanıp onun yolundan gıdersen allahu tealaya mutlaka sıze yardım eder.sukretmesını bılen mutlaka kazanır.allahım inş kalbıne gore verır herseyı sana soyleyecek bıseyım yok kardesım allaha sukur .hepsını yapıp uyguluyorsun benım soyleyecegım bu yolda devam et allah yardımcın olur allahım yar ve yardımcınız olsun.selam ve dua ıle ablacım

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
en büyük dert insanın nefsiyle başbaşa kalmasıdır aslında o dert değil bir sınavdır inşallah rabbim o sınavı verenlerden eylesin bol bol duA edelim rabbimizden affımızı isteyelim inşallah rabbim dermanda yaratmıştşr

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm banada dua edin lütfen benim derdim anlatmakla bitmez çok bunalımdayım tek sığınağım rabbim elimden bişey gelmiyo dualarınıza ihtiyacım var hemde çok...allah razı olsun sizden....

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
en büyük dert insanın nefsiyle başbaşa kalmasıdır aslında o dert değil bir sınavdır inşallah rabbim o sınavı verenlerden eylesin bol bol duA edelim rabbimizden affımızı isteyelim inşallah rabbim dermanda yaratmıştşr
amin kardesım aslında bır soz var rabbıne donup benım buyuk bır derdım var dıyecegıne derdıne donup benım buyuk bır rabbım var de bu soz aslında herseyı anlatıyo

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm banada dua edin lütfen benim derdim anlatmakla bitmez çok bunalımdayım tek sığınağım rabbim elimden bişey gelmiyo dualarınıza ihtiyacım var hemde çok...allah razı olsun sizden....
aleykum selam kardesım derdın ne ıse inş rabbım dermanınıda verır dertlerınden kurtulursun allahım yardımcın olsun

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Bu Dertten Ölürsem Dostlar! ben bu dertten ölüp-gidersem.
Ne yananım olur, ne ağlayanım.
Bu fani dünyadan bir gün göçersem.
Ne kabrim olur, ne kabristanım.

Kazın mezarımı evime karşı.
Doğduğum yuvayı seyre dalayım.
Bir su gibi akan zamana karşı.
Geçen yüzyıllara el sallayayım.

Kaybolsa mezarım, yok olsa taşım.
Şu fani dünyadan silinse adım.
Kötü kaderime isyan ederim.
Ta mahşere kadar inler ağlarım.

(M.K.Paşa / 21 Ağustos 1989)
Ertuğrul Erdel

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde çok büyük sıkıntılarım var. Burda anlatacak olsam kaç ciltlik bir roman olur. Ama sağolsun burda arkadaşlar benim için dualar ettiler ihlaslar fatihalar okudular. Yinede benim muradım olmadı. BEn 5 vakit namazda dua ederim. Sürekli dua okurum. Fakat şu ana kadar dualarım kabul olmadı. Mutlaka Allahın bir bildiği vardır diyip sabrediyorum. Bakalım sabrımın sonu selamet olacakmı? . Allahtan hiç ümidimi kesmiyorum. Eğer dualarım kabul olursa mutlaka sizlerle paylaşacağım. Sizlerde dualarınızı benden eksik etmeyin. Çünkü duaya çok ihtiyacım var

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde çok büyük sıkıntılarım var. Burda anlatacak olsam kaç ciltlik bir roman olur. Ama sağolsun burda arkadaşlar benim için dualar ettiler ihlaslar fatihalar okudular. Yinede benim muradım olmadı. BEn 5 vakit namazda dua ederim. Sürekli dua okurum. Fakat şu ana kadar dualarım kabul olmadı. Mutlaka Allahın bir bildiği vardır diyip sabrediyorum. Bakalım sabrımın sonu selamet olacakmı? . Allahtan hiç ümidimi kesmiyorum. Eğer dualarım kabul olursa mutlaka sizlerle paylaşacağım. Sizlerde dualarınızı benden eksik etmeyin. Çünkü duaya çok ihtiyacım var

selamun aleykum kardesim herkesın sıkıntısı var.elimizden geldiğince bu sıkıntılarımızı az da olsa gıdermeye calısıyoruz.allahu teala duaları kabul eder.allahu teala :bana dua edın duanızı kabul edeyim . buyuruyor.inş yaptığın dualar senin hakkında hayırlıdır.biraz sabır kardeşim elbette kabul olur duan hayırlı ise

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt