kalbiminurlandır
Eposta Onaylanmamış Üyeler
amin amin amin kardesım. sen de allaha emanet ol
bolumum agırlama ve gıda teknolojısı. yanı turızm. meslek lısesı cıkıslıyım. seyahat işletmecılıgı ve turızm rehberlıgı ogretmenlıgı ıstıyorum. gazı unı.
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah
Herkesin derdi var kimi küçük kimi büyük kimi az kimi çok
Sabrediyoruz sabretmeliyiz
Rabbim bizleri sabreden kullarından olmamızı nasip etsin
bende össye girdim eczacılık istiyorum hayırlısıyla.. bana da dua ederseniz çok sevinirim. Rabbim herkesin gönlünde olanı hayırlısyla nasip eder inş. Allah yar ve yardımcınız olsun
amın amın amınAllahim sen darda sikintida olanlara sabir ver..selamet ver..amiinnn..
selamun aleykum ablacım.öncelikle seni tebrik edıyorum .en buyugu bu olanlar dan sonra sukretmesını bılıyorsun .boyle devam et kardesım .eger allah aınanıp onun yolundan gıdersen allahu tealaya mutlaka sıze yardım eder.sukretmesını bılen mutlaka kazanır.allahım inş kalbıne gore verır herseyı sana soyleyecek bıseyım yok kardesım allaha sukur .hepsını yapıp uyguluyorsun benım soyleyecegım bu yolda devam et allah yardımcın olur allahım yar ve yardımcınız olsun.selam ve dua ıle ablacımsıkıntılarımı anlatmaya bile utanıyorum aslında bizimkiler dünya sıkıntıları yüce rabbim sağlık sıhhat verdiği müddetçe hepsi aşılır.
4 yıllık evliyim eşimin işleri evlenmeden önce bozulmuş benim haberim yoktu evliliğimizin ilk yıllarında iyice kötüye gitmeye başladı en sonunda muzazzam bi borçla battık. kirada oturuyoruz kiramızı ödeyemediğimiz için 3 tane ev değiştirdik en sonunda allah onlardan razı olsun anacımla babacım bi eve yerleştirdi bizi kiramızı onlara ortak ödüyoruz. eşim işsiz ufak tefek işlerle evi geçindiriyoruz ama borçları ödeyemiyoruz aslında kiranın yarısını bile zor toparlıyoruz faturalar falan anca 3 ayda 1 ödeniyor. bunada şükür rabbim bu günlerimizi aratmasın.
çocuk sahibi olmak istedik eşim 40 yaşında bende pek küçük sayılmam. 4 senedir olmadı. doktora gidecek imkanımızda yok anca dua edebiliyoruz. herşeyde bi hayır vardır bunda da var yüce rabbim vakti saati gelince verecek biliyoruz... tabi yinede insanız üzülmeden yapamıyoruz...
fakat bizim sağlığımız yerinde sevdiklerimiz yanımızda içimizde inanç var o nedenle herkesden daha zenginiz
yüce rabbim eşime hayırlı bi iş nasip etsin borçlarımızı ödemeyi nasip etsin başımızı sokacak bi ev nasip etsin hayırlı bir evlat nasip etsin....
herşey için rabbime şükürler olsun...
amin kardesım aslında bır soz var rabbıne donup benım buyuk bır derdım var dıyecegıne derdıne donup benım buyuk bır rabbım var de bu soz aslında herseyı anlatıyoen büyük dert insanın nefsiyle başbaşa kalmasıdır aslında o dert değil bir sınavdır inşallah rabbim o sınavı verenlerden eylesin bol bol duA edelim rabbimizden affımızı isteyelim inşallah rabbim dermanda yaratmıştşr
aleykum selam kardesım derdın ne ıse inş rabbım dermanınıda verır dertlerınden kurtulursun allahım yardımcın olsunselamün aleyküm banada dua edin lütfen benim derdim anlatmakla bitmez çok bunalımdayım tek sığınağım rabbim elimden bişey gelmiyo dualarınıza ihtiyacım var hemde çok...allah razı olsun sizden....
Benimde çok büyük sıkıntılarım var. Burda anlatacak olsam kaç ciltlik bir roman olur. Ama sağolsun burda arkadaşlar benim için dualar ettiler ihlaslar fatihalar okudular. Yinede benim muradım olmadı. BEn 5 vakit namazda dua ederim. Sürekli dua okurum. Fakat şu ana kadar dualarım kabul olmadı. Mutlaka Allahın bir bildiği vardır diyip sabrediyorum. Bakalım sabrımın sonu selamet olacakmı? . Allahtan hiç ümidimi kesmiyorum. Eğer dualarım kabul olursa mutlaka sizlerle paylaşacağım. Sizlerde dualarınızı benden eksik etmeyin. Çünkü duaya çok ihtiyacım var