Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (1 Kullanıcı)

benekli007

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer birgün çok büyük bir derdin olursa rabbine dönüp 'benim büyük bir derdim var ' deme derdine dönüp 'benim büyük bir rabbim var 'de..!

Haklısın.daralan ufkumu açtı bu cümle.

malesef bizim ailede de islah olmaz dediğimiz bir hayırsız evlat var.

aysun adak

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşlerim ne kadar doğru bir söz yazmiş kardeşimiz her zaman insan oğlu kendinize dert bulmakta zorlanmiyor . Ama rabbim sağlik verdikten sonra gerisine ise o olsun dua kolay hakimizda hayirlisi edelim allahim dertlilerin yardimcisi olsun

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm.benim derdim selamunaleyküm sevgili kardeslerim..benim icimi yiyen bir sorum var..benim bir gönül muradim var ama yanlis anlamayin öyle günaha filan girerek degil.uzaktan sevmek gibi bisey....ben Allahim hayirliysa onunla evlenmemi nasip et diye sürekli dua ederim.iki yildir yaklasik..ama bugünüme bakilirsa hic umut yok gibi.yani beni sevmiyor ve bende demekki olmuycak ,olsaydi simdiye kadar olurdu diyerekten artik onun icin dua etmemeyi düsünüyorum onun icin..bazende Allah tan ümit kesilmez demekki herseyin bir zamani var diye ümitleniyorum..biliyorum hayirli degilse olmaz ama suana bakarak onunla istedigim izdivacin hayirli olup olmadigini bugüne bakarak nasip olmucak demekki diye ümitsizlige kapiliyorum ama hayirliysa zamani vardir sonunda yine olur diye düsünüyorum..herseyin br zamani vardir dualarin kabulününde tabiki ama ben bugüne bakarak ümitsizleniyorum..yani sizden ögrenmek istedgim ne olursa olsun nasipse döner dolasir beni bulur bugüne bakarak karamsar olmamali degilmi..ya da demekki bana nasip degil olsaydi simdiye kadar olurdu diye onun icin dua etmekten vazgecmek dogrumu .cözmüs degilim...(yani demek istedigm artik Allahim hayirliysa onu nasip et degilde (suana bakarak olmucak herhalde diye düsünerek )Allah iM BENi bu istekten kurtar diyemi yada herseye ragmen onun icin dua edeyim mi..biliyorum hayirliysa olur diyceksiniz ama bunu biliyorum benim ögrenmek istedigim bu konuda suanki duruma bakarak ümitsizlige kapilmam dogrumu sizce.ve ayrica eklemek istediigm birsey var.o kötü bir insan ahlak bakimindan cok takdir edlecek birisi degil...onu unutmak istiyorumm..cünküü ben onunla olursam daha fazla aci cekcegimi anladim.Rabbim bugün bunu anlamami nasip etti cok sükür.....ve nasil unutabilirim...lütfen cahilligimi magzur görün .simdiden Allah razi olsun..Selametle.. /FONT]

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
................................

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam."ben onunla olursam daha fazla aci cekcegimi anladim.Rabbim bugün bunu anlamami nasip etti cok sükür..." demişsin,bunun bilincinde olmak onu unutman için sana yardımcı olacaktır.o kişiyi çok fazla düşünmemeye çalış,sen çaba göster yeterki,Rabbim onu unutmana,aklından çıkarmana yardım edecektir.aklına geldiginde yukardaki sözünü hatırla hemen,birlikteligimiz hayırlı degilmişki Rabbim şu şu vesileyle bunu anlamamı sagladı,Rabbim böyle birşeyi nasip ettiyse bana,o kişiyi hala düşünmem biraz yanlış olmazmı,diye düşünebilirsin bu da kendini toparlamana yardımcı olur diye düşünüyorum kardeşim.Allah a emanet ol.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm.benim derdim selamunaleyküm sevgili kardeslerim..benim icimi yiyen bir sorum var..benim bir gönül muradim var ama yanlis anlamayin öyle günaha filan girerek degil.uzaktan sevmek gibi bisey....ben Allahim hayirliysa onunla evlenmemi nasip et diye sürekli dua ederim.iki yildir yaklasik..ama bugünüme bakilirsa hic umut yok gibi.yani beni sevmiyor ve bende demekki olmuycak ,olsaydi simdiye kadar olurdu diyerekten artik onun icin dua etmemeyi düsünüyorum onun icin..bazende Allah tan ümit kesilmez demekki herseyin bir zamani var diye ümitleniyorum..biliyorum hayirli degilse olmaz ama suana bakarak onunla istedigim izdivacin hayirli olup olmadigini bugüne bakarak nasip olmucak demekki diye ümitsizlige kapiliyorum ama hayirliysa zamani vardir sonunda yine olur diye düsünüyorum..herseyin br zamani vardir dualarin kabulününde tabiki ama ben bugüne bakarak ümitsizleniyorum..yani sizden ögrenmek istedgim ne olursa olsun nasipse döner dolasir beni bulur bugüne bakarak karamsar olmamali degilmi..ya da demekki bana nasip degil olsaydi simdiye kadar olurdu diye onun icin dua etmekten vazgecmek dogrumu .cözmüs degilim...(yani demek istedigm artik Allahim hayirliysa onu nasip et degilde (suana bakarak olmucak herhalde diye düsünerek )Allah iM BENi bu istekten kurtar diyemi yada herseye ragmen onun icin dua edeyim mi..biliyorum hayirliysa olur diyceksiniz ama bunu biliyorum benim ögrenmek istedigim bu konuda suanki duruma bakarak ümitsizlige kapilmam dogrumu sizce.ve ayrica eklemek istediigm birsey var.o kötü bir insan ahlak bakimindan cok takdir edlecek birisi degil...onu unutmak istiyorumm..cünküü ben onunla olursam daha fazla aci cekcegimi anladim.Rabbim bugün bunu anlamami nasip etti cok sükür.....ve nasil unutabilirim...lütfen cahilligimi magzur görün .simdiden Allah razi olsun..Selametle.. /FONT]

aleykumselam kardesım.sen dua edıyorum ama su zamana bakıyorum su zamanda olmayacak gıbı dıyosun dua edıyosan ınanarak kabul olacakmıs gıbı dua etmelı ve ona ınanmalısın .kısmetse olur .sen dıyeceksın kı ben allaha dua edıyorum gerısı alaha kalmıs.allahım kullarının dualarını kabul eder .dıyeceksın ettıgın dua kabul olacakmıs gıbı kardesım

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm.benim derdim selamunaleyküm sevgili kardeslerim..benim icimi yiyen bir sorum var..benim bir gönül muradim var ama yanlis anlamayin öyle günaha filan girerek degil.uzaktan sevmek gibi bisey....ben allahim hayirliysa onunla evlenmemi nasip et diye sürekli dua ederim.iki yildir yaklasik..ama bugünüme bakilirsa hic umut yok gibi.yani beni sevmiyor ve bende demekki olmuycak ,olsaydi simdiye kadar olurdu diyerekten artik onun icin dua etmemeyi düsünüyorum onun icin..bazende allah tan ümit kesilmez demekki herseyin bir zamani var diye ümitleniyorum..biliyorum hayirli degilse olmaz ama suana bakarak onunla istedigim izdivacin hayirli olup olmadigini bugüne bakarak nasip olmucak demekki diye ümitsizlige kapiliyorum ama hayirliysa zamani vardir sonunda yine olur diye düsünüyorum..herseyin br zamani vardir dualarin kabulününde tabiki ama ben bugüne bakarak ümitsizleniyorum..yani sizden ögrenmek istedgim ne olursa olsun nasipse döner dolasir beni bulur bugüne bakarak karamsar olmamali degilmi..ya da demekki bana nasip degil olsaydi simdiye kadar olurdu diye onun icin dua etmekten vazgecmek dogrumu .cözmüs degilim...(yani demek istedigm artik allahim hayirliysa onu nasip et degilde (suana bakarak olmucak herhalde diye düsünerek )allah im beni bu istekten kurtar diyemi yada herseye ragmen onun icin dua edeyim mi..biliyorum hayirliysa olur diyceksiniz ama bunu biliyorum benim ögrenmek istedigim bu konuda suanki duruma bakarak ümitsizlige kapilmam dogrumu sizce.ve ayrica eklemek istediigm birsey var.o kötü bir insan ahlak bakimindan cok takdir edlecek birisi degil...onu unutmak istiyorumm..cünküü ben onunla olursam daha fazla aci cekcegimi anladim.rabbim bugün bunu anlamami nasip etti cok sükür.....ve nasil unutabilirim...lütfen cahilligimi magzur görün .simdiden allah razi olsun..selametle.. /font]

hayirli sabahlar kardeşim..
Seni çok iyi anliyorum bende ayni durumdan daha yeni kurtuldum. Canim kardeşim sana tavsiye veremem ama ben o durumda iken her namazimin sonucunda rabbime dua ettim. Allahim o kişi benim için hayirli degilse ona olan sevgimi içimden gün güne azalt diye. çok şükür gün güne o kişiye olan sevgim bitti. şimdi çok şükür iyiyim. Allah c.c çok şükür...
Demekki o kişi benim için hayirlisi degilmiş....
Herşeyin hayirlisini versin rabbim.
Kardeşim rabbim yar ve yardimcin olsun...
Selam ve dua ile...

Sophie_Arch

Kayıtlı Kullanıcı
Ben işimi kaybettim,nişanlımdam ayrıldım,iftiraya uğradım,ailem benimle görüşmüyor,yalnız yaşıyorum,yurt dışında çalışıyordum yeni döndüm bu yüzden arkadaşım da yok,ben de bütün vaktimi Rabbime ibadetle geçiriyorum,elimden geldiği kadar namaz ve sabırla O'ndan yardım istiyorum.
Kimseye sıkıntım olduğunu söylememiştim burda sizlerle paylaşıyorum.İnsanların sıkıntısını paylaşmaya talip olmak çok asil bir davranış. Teşekkür ederim.

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
Ben işimi kaybettim,nişanlımdam ayrıldım,iftiraya uğradım,ailem benimle görüşmüyor,yalnız yaşıyorum,yurt dışında çalışıyordum yeni döndüm bu yüzden arkadaşım da yok,ben de bütün vaktimi Rabbime ibadetle geçiriyorum,elimden geldiği kadar namaz ve sabırla O'ndan yardım istiyorum.
Kimseye sıkıntım olduğunu söylememiştim burda sizlerle paylaşıyorum.İnsanların sıkıntısını paylaşmaya talip olmak çok asil bir davranış. Teşekkür ederim.

ben mervenur kardesım suan emıen gıl de old ıcın buradan yazıyorum alahın yolunda gıtmeye devam et allah mutlaka yardım eder eger kı ıftıraya ugradıysan kardesım ya bu dunyada ya da obur dunyada allah mukafatını verır allahın yolundan cıkma

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Selamunaleykum kardeslerim ablalarim abilerim. Yaklasik 10 gundur yoktum. Bu cuma inşaallah oss yerleştirme sonuclari aciklanacak. Heyecan icinde bekliyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.

kalbiminurlandır

''NEVİN2007'' RUMUZLU UYEDEN ALINTI
selamün aleyküm ayşecigim.ihşaalah istedigin bir fakülteye yerleşirsin.üzme kendini senin için hayırlısı neresi ise orası olur ihşaallah.senin için dua edecegim.hayırlı haberlerini alırız ihşaalah.hayırlı akşamlar.A.E.O.kardeşim.

ALEYKUMSELAM ABLACIGIM. ALLAH RAZI OLSUN DUALARIN IÇIN. INSAALLAH SONUCU HABER VERECEGIM SIZLERE. SELAMETLE

kalbiminurlandır

Mervenur1, nevin70, nevin2007 rumuzlu uyelere bana ettikleri dualar icin tesekkur ediyor ve mekanlarinin cennet olmasini diliyorum. Dua edenlerden allah razi olsun

ayse.18.antalya

imported_ros_ee

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardeslerim ablalarim abilerim. Yaklasik 10 gundur yoktum. Bu cuma inşaallah oss yerleştirme sonuclari aciklanacak. Heyecan icinde bekliyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.

aleyküm selam kardeşim bende öss ye girdim bu yıl bende sonuçları heyecan içinde bekliyorum inşallah hakkımızda en hayırlısı olur Yüce Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah....Selametle

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm sonuçlar açiklanmadi mi hala yada benmi yanliş hatirliyorum kardeşlerim

kalbiminurlandır

aleykumselam kardesım. rabbım yardımcımız olsun. hakkımızda hayırlı olan neyse onu yasayalım inşaallah. dualarım senınle. bolumun neydı? selametle

ayse.18.antalya

imported_ros_ee

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam kardesım. rabbım yardımcımız olsun. hakkımızda hayırlı olan neyse onu yasayalım inşaallah. dualarım senınle. bolumun neydı? selametle

ayse.18.antalya

bölümüm sayısal veterinerlik istiyorum inşallah Yüce Rabbim hayırılısın nasip etsin inşallah.. sen ne istiyorsun inşallah isteğin olur kardeşim :)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
bölümüm sayısal veterinerlik istiyorum inşallah Yüce Rabbim hayırılısın nasip etsin inşallah.. sen ne istiyorsun inşallah isteğin olur kardeşim :)

inşallah hepinziin istediği yer hayırlısı ile olur ros_ee kardeşim 2 tane köpeğim var nasip olurda veteriner olursan sen yardımcı olarsın artıkım inş.

imported_ros_ee

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah sevgili kardeşim öncelikle Allah'ın izniyle kazanalım sonra da insanlığa faydalı olalım inşallah Allah'a emanet ol :)

kalbiminurlandır

bolumum agırlama ve gıda teknolojısı. yanı turızm. meslek lısesı cıkıslıyım. seyahat işletmecılıgı ve turızm rehberlıgı ogretmenlıgı ıstıyorum. gazı unı.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt