senin nişanlında askerde ya aynı yeremi düştükmü diye merak ettiğini düşündüm.sonuçta sende asker yolu bekliyosun ondan öyle yazdım yanlış anlamadın inşallah..
sağol mervenur abla allah razı olsun..
[ çok kötü bişey yaptım yaşadıklarımdan dolayı isyan ettim bugün sonra hemen affet beni rabbim dedim ama çok üzgünüm:a17: Bu kaderi taşıyamıyorum artık
Allah razı olsun kardeşim saol...rabbim ne sıkıntın varsa alsın inşallah.
ayırırım tabi...bende demin askerlerimiz için dua edelim diye konu açtım mervenur kardeşimizde katıldı hatim indiriyoruz ben 3.4. cüzü okuyorum bitmek üzere sen de ona katılırmısın...Allaha sığın ve ona tevekkül et o rahman,rahim ve herşeye kadirdir...sıkma canını herşeyin hayırlısı...Allah gönlüne göre versinamin kardeşim amin inşallah alacak rabbim sıkıntımı yada bu sıkıntıyla yasamasını bilecem duanda banada yer ayırır mısın?.selametle.
suçsuzum geçmişte yaşadığımbir takım şeylerden dolayı ama bunu tek bir insana anlatamıyorum rabbimin ona yaşatmaya gücü yokmu beni neden anlamıyo bu olayları yaşarken bile bu kadar acı çekmemiştim ama şimdi açıklamak daha büyük acılar çektiriyo neden ben diyorum neden ben yaşadım bana bunları yaşatanın hiç mi suçu yok o hayatını yaşıyo neden ben açıklama yapmak zorundayım neden
ayırırım tabi...bende demin askerlerimiz için dua edelim diye konu açtım mervenur kardeşimizde katıldı hatim indiriyoruz ben 3.4. cüzü okuyorum bitmek üzere sen de ona katılırmısın...Allaha sığın ve ona tevekkül et o rahman,rahim ve herşeye kadirdir...sıkma canını herşeyin hayırlısı...Allah gönlüne göre versin
haklısın kardeşim katılırım tabi ben kaç cüz alayım?saol kardeşim.
sevglili kardeşim içinde bulunduğun durumdan kurtulmak için önce "neden ben?" demekten vaz geçmelisin.hayatin her evresinde herzaman iyi ve kötü,siyah ve beyaz olmuştur.tipki sen dert çekiyosun o hayatini yaşiyo gibi...işte sen burda sana neden beni söyleten şeytandan allah(c.c)a siğinman lazim.peygamber efendimiz s.av nefsin şerrinden ve şeytanin vesveselerinden kaçmak için cemaatten uzaklaşmayin buyurmuştur...allah yardimcin olsun kardeşim.allah bizim için en hayirlisini nasip eder unutma.bizim dayanamayacağimiz bir kötü olay bile bizim farketmediğimiz şeylerden bizi korur....suçsuzum geçmişte yaşadığımbir takım şeylerden dolayı ama bunu tek bir insana anlatamıyorum rabbimin ona yaşatmaya gücü yokmu beni neden anlamıyo bu olayları yaşarken bile bu kadar acı çekmemiştim ama şimdi açıklamak daha büyük acılar çektiriyo neden ben diyorum neden ben yaşadım bana bunları yaşatanın hiç mi suçu yok o hayatını yaşıyo neden ben açıklama yapmak zorundayım neden
allahıma hamdi senalar olsun şükür bir sıkıntımız yok
ama borcumuz çok bize bir dua edersen allah razı olsun