Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (1 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Ustteki yazdiklarimi oku mehmet kardesim inş rabbim yardim eder .az da olsa yardi etmeye calistim inş yardimim dokunmustur

g.yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
[ çok kötü bişey yaptım yaşadıklarımdan dolayı isyan ettim bugün sonra hemen affet beni rabbim dedim ama çok üzgünüm:a17: bu kaderi taşıyamıyorum artık

g.yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
suçsuzum geçmişte yaşadığımbir takım şeylerden dolayı ama bunu tek bir insana anlatamıyorum Rabbimin ona yaşatmaya gücü yokmu beni neden anlamıyo bu olayları yaşarken bile bu kadar acı çekmemiştim ama şimdi açıklamak daha büyük acılar çektiriyo neden ben diyorum neden ben yaşadım bana bunları yaşatanın hiç mi suçu yok o hayatını yaşıyo neden ben açıklama yapmak zorundayım neden

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerim yusuf kardesimize yardim eder misiniz askerlerimiz icin hatim basladik.kuran okumasini bile cuz alabilirler mi

yusuf_özkan

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim amin inşallah alacak rabbim sıkıntımı yada bu sıkıntıyla yasamasını bilecem duanda banada yer ayırır mısın?.selametle.
ayırırım tabi...bende demin askerlerimiz için dua edelim diye konu açtım mervenur kardeşimizde katıldı hatim indiriyoruz ben 3.4. cüzü okuyorum bitmek üzere sen de ona katılırmısın...Allaha sığın ve ona tevekkül et o rahman,rahim ve herşeye kadirdir...sıkma canını herşeyin hayırlısı...Allah gönlüne göre versin

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
suçsuzum geçmişte yaşadığımbir takım şeylerden dolayı ama bunu tek bir insana anlatamıyorum rabbimin ona yaşatmaya gücü yokmu beni neden anlamıyo bu olayları yaşarken bile bu kadar acı çekmemiştim ama şimdi açıklamak daha büyük acılar çektiriyo neden ben diyorum neden ben yaşadım bana bunları yaşatanın hiç mi suçu yok o hayatını yaşıyo neden ben açıklama yapmak zorundayım neden

kardesim biz imtihan dunyasindayiz.verende allah alanda bu dunya ya geldik allah bizi imtihan ediyo.isyan etme bu gunune sukur et eger sen o insana anlattiysan dogrulari ve hala anlamiyosa senin bi gunahin yok.sunu untma imtihan dunyasi

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ayırırım tabi...bende demin askerlerimiz için dua edelim diye konu açtım mervenur kardeşimizde katıldı hatim indiriyoruz ben 3.4. cüzü okuyorum bitmek üzere sen de ona katılırmısın...Allaha sığın ve ona tevekkül et o rahman,rahim ve herşeye kadirdir...sıkma canını herşeyin hayırlısı...Allah gönlüne göre versin

haklısın kardeşim katılırım tabi ben kaç cüz alayım?saol kardeşim.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Aylin kardesim bu arada yusuf kardesimizin formuna gir oraya yaz cuz konusunu

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeslerim yazmak isteyen yazsin ben 15 dk sonra girerim yazarim cevap şimdi az bi isim var

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer birgün çok büyük bir derdin olursa rabbine dönüp 'benim büyük bir derdim var ' deme derdine dönüp 'benim büyük bir rabbim var 'de..!

yusuf_özkan

Kayıtlı Kullanıcı
suçsuzum geçmişte yaşadığımbir takım şeylerden dolayı ama bunu tek bir insana anlatamıyorum rabbimin ona yaşatmaya gücü yokmu beni neden anlamıyo bu olayları yaşarken bile bu kadar acı çekmemiştim ama şimdi açıklamak daha büyük acılar çektiriyo neden ben diyorum neden ben yaşadım bana bunları yaşatanın hiç mi suçu yok o hayatını yaşıyo neden ben açıklama yapmak zorundayım neden
sevglili kardeşim içinde bulunduğun durumdan kurtulmak için önce "neden ben?" demekten vaz geçmelisin.hayatin her evresinde herzaman iyi ve kötü,siyah ve beyaz olmuştur.tipki sen dert çekiyosun o hayatini yaşiyo gibi...işte sen burda sana neden beni söyleten şeytandan allah(c.c)a siğinman lazim.peygamber efendimiz s.av nefsin şerrinden ve şeytanin vesveselerinden kaçmak için cemaatten uzaklaşmayin buyurmuştur...allah yardimcin olsun kardeşim.allah bizim için en hayirlisini nasip eder unutma.bizim dayanamayacağimiz bir kötü olay bile bizim farketmediğimiz şeylerden bizi korur....
Selametle.....

sarvas

Kayıtlı Kullanıcı
allahıma hamdi senalar olsun şükür bir sıkıntımız yok
ama borcumuz çok bize bir dua edersen allah razı olsun

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeslerım benım nısanlım askerde benın derdım o dualarınızda bana da yer verıp nısanlımın sag salım askerden donmesı ıcın dua eder mısınız kardeslerım​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt