Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Eğer birgün çok büyük bir derdin olursa rabbine dönüp 'benim büyük bir derdim var ' deme derdine dönüp 'benim büyük bir rabbim var 'de..!

idrak edebilenlerden olmak duası ve ümidi ile.selamünaleyküm kardeşim.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer birgün çok büyük bir derdin olursa rabbine dönüp 'benim büyük bir derdim var ' deme derdine dönüp 'benim büyük bir rabbim var 'de..!

aleykum selam kardesım çok tesekkur ederım yazdıgın için allah razı olsun

lorkem

Kayıtlı Kullanıcı
ben namaz öğrenmek istiyorum ama hep karıştırıyorum sabahı kılıyorum akşamı kılamıyorum sizin analyacagınız olmuyo bana yardımcı olurmusunuz

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
ben namaz öğrenmek istiyorum ama hep karıştırıyorum sabahı kılıyorum akşamı kılamıyorum sizin analyacagınız olmuyo bana yardımcı olurmusunuz

yanı anlayamadım tam olarak kardesım.namaz kılmasını bılmıyor musun yoksa namaz vaktı gelınce kılmayımı unutuyorsun tam olarak yaz da elımızden geldıgı kadarıyla yardım edelım

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ayşecigim.ihşaalah istedigin bir fakülteye yerleşirsin.üzme kendini senin için hayırlısı neresi ise orası olur ihşaallah.senin için dua edecegim.hayırlı haberlerini alırız ihşaalah.hayırlı akşamlar.A.E.O.kardeşim.

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
bende çok sıkıntı içindeyim hayatımı önemli derecede etkileyecek bir karar vermem gerekiyor çevremdekilerde çok baskı yapıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum işin içinden çıkamıyorum dualarınızı bekliyorum
allah sizin sıkıntılarınızı da giderir inşallah
selam ve dua ile...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
bende çok sıkıntı içindeyim hayatımı önemli derecede etkileyecek bir karar vermem gerekiyor çevremdekilerde çok baskı yapıyor ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum işin içinden çıkamıyorum dualarınızı bekliyorum
allah sizin sıkıntılarınızı da giderir inşallah
selam ve dua ile...

aleykum selam kardesım inş sıkıntıdan feraha cıkarsın.bır karar vermen lazımmıs ıns hayırlı bır karar verırsın.benım sana dıyecegım ıyıce dusun ,ölç tart ailenın kararını da al öyle karar ver.allahım yar ve yardımcın olsun kardesım

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm Selam
Bu dua yı yine burda okumuştum ve o kadar çok sevmiştim ki
İşyerimde ajandama yazdım belirli aralıklarla
Sizede tavsiye ederim....

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
Kahrıda hoş Lütfuda ...BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR çok ŞÜKÜR ..

elinize saglık kardeşim

Selam ve dua ile

..Muamma..

Kayıtlı Kullanıcı
<<Sabreyle neler göreceksin neler..? Mevla'm ihmal degil imtihan eder..>>

Günah zehirli bir baldır.. İnsan zehirli balın sancısını hemen idrak edemez.. Önce tatlı ve hos gelir.. Fakat sonra zehrin kıvrandıran sancısı baslar ve insan karanlık girdaplara, cıkmaz sokaklara ve limansız sahillere sürüklenip gider..​
RaBBİM Korusun..

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
<<Sabreyle neler göreceksin neler..? Mevla'm ihmal degil imtihan eder..>>

Günah zehirli bir baldır.. İnsan zehirli balın sancısını hemen idrak edemez.. Önce tatlı ve hos gelir.. Fakat sonra zehrin kıvrandıran sancısı baslar ve insan karanlık girdaplara, cıkmaz sokaklara ve limansız sahillere sürüklenip gider..​
RaBBİM Korusun..

allah razı olsun kardeslerım

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar derdı olan yazabılır yazın paylasalım

yusuf_özkan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin aleyküm...
Ben sizin fikrinizi almak istiyorum.7-8 ay önce bir ilişkiye başladim arasira sürtüşmeler olsada çok iyi gidiyodu.gerçekten birbirimizi çok seviyoduk ki;hala seviyorum ama SEVDİĞİM KIZ yaz tatili İÇİN köye malatyaya gitti.babasi bizim konuştuğumuzu bilmiyo ve çok kati bi insan oyüzden onun yanindayken konuşamiyoruz.onlar köye gittikten bir hafta sonra falan babasida yanlarina geldi.biz babasi geldiğinden beri konuşamiyoruz.bir buçuk ayi geçti.telefonu açik ama arayamiyorum babasina yakalanir diye.ama bibuçuk aydir insan hiç msj çekemezmi deli gibi seven bunu yapamazmi.2 hafta sonra askere gidicem ve bu sikintiyla oraya gitmek istemiyorum...sizce ne yapim dostlar...........
Selam ve dua ile...

can sıkıntısı

Kayıtlı Kullanıcı
yusuf kardeş kendini bu kadar üzme eğer seni gerçekten seviyorsa mutlaka bir yolunu bulup seninle konuşur konuşmazsada böyle kişilere değmez

yusuf_özkan

Kayıtlı Kullanıcı
eyvallah kardeşim deymez dediğin gibi yüreğine sağlık..rabbim seni ve cümlemizi her konuda hayırlı kişilerle karşılaştırsın

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin aleyküm...
Ben sizin fikrinizi almak istiyorum.7-8 ay önce bir ilişkiye başladim arasira sürtüşmeler olsada çok iyi gidiyodu.gerçekten birbirimizi çok seviyoduk ki;hala seviyorum ama SEVDİĞİM KIZ yaz tatili İÇİN köye malatyaya gitti.babasi bizim konuştuğumuzu bilmiyo ve çok kati bi insan oyüzden onun yanindayken konuşamiyoruz.onlar köye gittikten bir hafta sonra falan babasida yanlarina geldi.biz babasi geldiğinden beri konuşamiyoruz.bir buçuk ayi geçti.telefonu açik ama arayamiyorum babasina yakalanir diye.ama bibuçuk aydir insan hiç msj çekemezmi deli gibi seven bunu yapamazmi.2 hafta sonra askere gidicem ve bu sikintiyla oraya gitmek istemiyorum...sizce ne yapim dostlar...........
Selam ve dua ile...

kardesim eger o kısı senı sevıyorsa dedıgın gıbı msj fala yazardı.tamam babası katı bı ınsan ama hıc mı yalnız kalmıyo hıc mı 5 dk yok.sen kafana takma bak askerede gıdecekmıssın.hanı derler ya kafana tokadan baska bısey takma dıye dogru kafaya hıc bısey takmayacaksın.hem sen bıde askere gıdeceksın gurbetlık var takma kafaya sevıyosa arar.[/B]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt