canım ALLAHA bin şükür bugün daha iyiyim.böbreğim çok ağrımadı.aralarda ağrıyor ama buna şükür naz yapmamak lazımİçim cız ediyor sanki böbrek ağrısı deyince.. İnşaallah canım..
Rabbim yardımcımız olsun..
canım ALLAHA bin şükür bugün daha iyiyim.böbreğim çok ağrımadı.aralarda ağrıyor ama buna şükür naz yapmamak lazımİçim cız ediyor sanki böbrek ağrısı deyince.. İnşaallah canım..
Rabbim yardımcımız olsun..
aleyküm selam .ne kadar güzel hem oruç hem namazlar.benim birtanecik zümra kardeşim teşekkür ederim şifa duaları için.iyiki ama iyiki sizleri benim canım ailemi tanıdımselamün aleyküm arkadaşlar bire bir kılmaya çalışıyorum hamd olsun bugün oruçlara başladım bu haftayı oruçlu geçirmek istiyorum inşallah. zilkade ayı haram ay bu ayda oruç tutmak çok sevapmış inşallah faydalananlardan oluruz Allahım hepimize kolaylıklar versin Serabımıza bütün şifa bekleyenlere şifa versin. benim oğlumunda dikkat dağınıklığına inşallah dualarınızı beklerim hayırlı günler.
Aleyküm selam zümra kardeşim oğluna da bütün hasta kardeşlerimizede Rabbim şifalık versin inşallah.
Rabbimin izniyle bende aranıza katılmak istiyorum yarış yapamam ama inşallah borçlarımı kılmaya çalışırım.
Kendim başladığımda biraz kıldığımda yine kalıyor belki sizinle olunca Rabbiminde izniyle kılarım inşallah.
böyle bir konu açtığınız için Rabbim razı olsun inşallah selam ve dua ile.
canım ALLAHA bin şükür bugün daha iyiyim.böbreğim çok ağrımadı.aralarda ağrıyor ama buna şükür naz yapmamak lazımsonra RABBİMİN gücüne gitmesin değilmi?ALLAHA emanet ol canım
Rabbim daha iyi etsin inşaallah, sevindim
Sen de Rabbime emanet ol canım.. Kendine dikkat et..
selamün aleyküm arkadaşlar bire bir kılmaya çalışıyorum hamd olsun bugün oruçlara başladım bu haftayı oruçlu geçirmek istiyorum inşallah. zilkade ayı haram ay bu ayda oruç tutmak çok sevapmış inşallah faydalananlardan oluruz Allahım hepimize kolaylıklar versin Serabımıza bütün şifa bekleyenlere şifa versin. benim oğlumunda dikkat dağınıklığına inşallah dualarınızı beklerim hayırlı günler.
Aleyküm selam zümra kardeşim oğluna da bütün hasta kardeşlerimizede Rabbim şifalık versin inşallah.
Rabbimin izniyle bende aranıza katılmak istiyorum yarış yapamam ama inşallah borçlarımı kılmaya çalışırım.
Kendim başladığımda biraz kıldığımda yine kalıyor belki sizinle olunca Rabbiminde izniyle kılarım inşallah.
böyle bir konu açtığınız için Rabbim razı olsun inşallah selam ve dua ile.
aleyküm selam .ne kadar güzel hem oruç hem namazlar.benim birtanecik zümra kardeşim teşekkür ederim şifa duaları için.iyiki ama iyiki sizleri benim canım ailemi tanıdımRABBİM meleğimizede şifa versin inşallah.dikkat dağınıklığı geçsin .ALLAHA emanet olasın
AMİN canlarım inşallah. bugünde oruçluyum Allahım kabul etsin inşallah bu yıl daha fazla ilerleme kaydederiz hepberaber.Ve aleyküm selam ablacm.. Allah kabul etsin oruçlara da başlamışsın..
İnşaallah ben de istiyorum başlamak.. Birlikte oruçlarımızı da tutarız inşaalah..
Rabbim tüm hastalara, inşaallah miniğimize de şifalar versin..
Dualarda buluşalım inşaallah..
amin ablacım inşallah uzun yıllar sürüyormuş tedavisi izmirde ve burda duyduyum kadarıyla beş altı yıl gidenler varmış Allahım yardımcımız olsun izmire gidiyoruz dört saat sürüyor burdan çıkıp oraya ulaşmak eziyetli ama napalım başa gelen çekiliyor. her ay gidilecek. oruçlarımızı hepberaber ödeyelim inşallah. haftaya günlerde iyice kısalıyor birazdan ezan okunacak burda yarım saat falan var rahat tutuluyor hamd olsun. Allahım sağlık versin tutalım özellikle birkaç gün sonra zilhiccenin ilk on gününü kaçırmamak lazım çok sevap. Allahım nasip etsin inşallah. bir de birşey söyleyecektim sana ne zamandır söyleceyeğim aslında da. benim mesajımın altında sağda alıntı ile cevapla yazıyor onu tıklarsan sonra mesajını yazarsan bizimki gibi alıntı ile çıkar. kolay gelsinzümracım allah yar ve yardımcın olsun oğlunada başkalarınada acil şifalar versin serpcımada
acil şifa versin inşallah oruçluymuşun ne ğüzel allah sabır versin rabbime emanetsiniz bnm ğüzel ailem
Selamün Aleyküm.
sürekli takip ettiğim konulardan biriydi bu
sevgili kardeşimizden ve konuya katılan kardeşlerimden Allah celle celalüh razı olsun.
bende inşallah bir yıldan fazla oldu her farz namazından sonra o vaktin bir kazasını kılmaya çalışıyorum
inşallah borçlarımızı öderiz hep birlikte.
Rabbimiz hepinizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile
amin ablacım inşallah uzun yıllar sürüyormuş tedavisi izmirde ve burda duyduyum kadarıyla beş altı yıl gidenler varmış Allahım yardımcımız olsun izmire gidiyoruz dört saat sürüyor burdan çıkıp oraya ulaşmak eziyetli ama napalım başa gelen çekiliyor. her ay gidilecek. oruçlarımızı hepberaber ödeyelim inşallah. haftaya günlerde iyice kısalıyor birazdan ezan okunacak burda yarım saat falan var rahat tutuluyor hamd olsun. Allahım sağlık versin tutalım özellikle birkaç gün sonra zilhiccenin ilk on gününü kaçırmamak lazım çok sevap. Allahım nasip etsin inşallah. bir de birşey söyleyecektim sana ne zamandır söyleceyeğim aslında da. benim mesajımın altında sağda alıntı ile cevapla yazıyor onu tıklarsan sonra mesajını yazarsan bizimki gibi alıntı ile çıkar. kolay gelsinhayırlı akşamlar.
Esselamu aleyküm ve rahmetullah...
Bu sene Zilhiccenin başlangıcı 7 Kasım 2010 Pazar günü..
iLK 10 gün oruç tutmak isteyen kardeşlerimiz 6 Kasım günü sahura kalkacak inşaallah..
aleyküm selam mir erhan kardeşim.RABBİM inşallah bu konu vesilesiyle hepimizden razı olur.ne güzel sen bir senedir kılıyormuşsun kardeşim.inşallah darısıda bize olur.ALLAHA emanet olasın kardeşim.Selamün Aleyküm.
sürekli takip ettiğim konulardan biriydi bu
sevgili kardeşimizden ve konuya katılan kardeşlerimden Allah celle celalüh razı olsun.
bende inşallah bir yıldan fazla oldu her farz namazından sonra o vaktin bir kazasını kılmaya çalışıyorum
inşallah borçlarımızı öderiz hep birlikte.
Rabbimiz hepinizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile