Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
evet güzel bir vesile Allah razı olsun
Rabbim cümlemizden razı olsun inşaallah..
Rabbim bizleri hayırlara vesile kılsın inşaallah..
evet güzel bir vesile Allah razı olsun
AminSelamun aleyküm leyla ablacm.. Ben sana hoşgeldin demiştim ama sanırım görmedin
Nevşehire, Ürgüp, Göreme'ye gitmişsin.. Ben de gitmiştim oralara.. Çok farklı yerler..
Neyse ben konuyu dağıttım..
Biz de hepimiz burada olmaktan çok mutluyuz.. Ama bazen huzursuz oluyorum.. Bu sayfaya olumsuz bir şey yazıldığında.... Rabbim içimizi, ne yaptığımızı biliyor ya bu yeter.. Rızasını kazanmaya çalışıyoruz, bir şeyler çabalamaya çalışıyoruz.. Sizler, hepiniz bir şekilde vesile oluyorsunuz bana.. Hepimiz birbirimize oluyoruz..
Rabbim gönlündeki güzellikleri dualarına öyle bir vermiş ki.. Dualarına amiin diyorum..
Rabbim kabul eylesin inşaallah..
Amin
Aleyküm Selam canım benim hoşbulduk konular bakıyorum ama yine gözden kaçmış canım gerçekten çok güzel yerler Rabbim ne güzellikler yaratmış.
Canım benim hiç birşey için üzülme bu konu için değil başka konular için yazılan mesajlar bile beni üzüyorum ama birşey demiyorum herşeyi beilen gören Rabbim zaten bizler hep Allah rızası için burdayız elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz eğer Allah rızası için birşeyler yapabiliyorsak sevaba ortak oluyorsak ne mutlu bizlere Herkes başkalarının hatalarını kusurlarını cennetlik cehennemlik günahkar müslüman yada müslüman değil diyeceklerine herkes öncelikler kendisine baksın(ben burda genel açıklama yaptım kimse üzerine alınmasın lüften yaşadığımız çevredenörnekler verdim) hiç birimiz dört dörtlük hatasız kusursuz değiliz hepimizi kendine göre hataları kusurları olabilir ama Rabbim nelere Kadir'dir affedicidir affetmeyi sever hepimize Allah o kadar güzel fırsatlar vermiş ki yaptığımız bir iyiliği melekler hemen yazareken yaptığımız bir hatayı günahı hemen melekler yazmıyor ki belki kul tövbe ederde Allah affeder diye Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah bizleri affetsin ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah hepimizin namazlarını ibadetlerini dualarını kabul etsin Rabbim inşallah.Canım bende kaza kılıyordum eksik hepsini günlük kılamıyordum mesala ama şimdi elimden geldiğince günlük kılmaya çalışıyorum eksiksiz olarak vesile olan kardeşimiz ne kadar çok sevaba orat oluyor iyiliğe teşvik ettiği güzel bir şeye vesile polduğu için hayatı boyunca böyle devam edecek canım ne kadar çok şeyler öğrendik ve öğrenmeye devam edeceğiz inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Amin canım Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun iyi ki varsınız canım benim
s.a
Allah(c.c) şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşir kalan borçlarınızı ödemeye devam edersin Yalnız bir yorumunuzda >kaza namazlarını bitirdiniz galiba kimse şu kadar kıldım diye ipucu veren yok< demişsiniz, bence borçlarımızın kısa sürede bitmesi mümkün değildir ve ödenen borçlar Allah(c.c) ile kulunun arasında,dır
Selam ve dua ile..
a.s allah sendende razı olsun kardeşim evet kısa zamanda bitirmemiz mümkün deil zaten
ben takıldım sadece ama rabbim nasip etsinde bitirdik diyebilelim inşallah
artı kıldıklarımız elbette allahla kul arasında ama benim amacım insanları kaza namazlarını kılmaya teşfiktir
bana katılan arkdşlarımla birbirimize destek verip kılmak için azim sağlıyoruz ve bunda başarılı olduğumuzu düşünüyorum
bu sayede bize katılan herkes cennete girmek için borçlarını ödemek için çabalıyor anlatabilmişimdir umarım amaç reklam deil
rabbimize olan borcumuzu birbirimize destek verip bitirmektir ğüzel kardeşim seni rabbime emanet ediyorum
Ne güzel söylemişsin.. Rabbim razı olsun ablacm.. Rabbim hayırdan ayırmasın bizleri..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. Hayırlara vesile kılsın bizleri inşaallah..
Amin canım Allah hepimizi doğrun yoldan dinden imandan akıldan ayırmasın inşallah.Kolaylaştınız zorlaştımayınız.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin dualarını kabul estin namazlarımızı dosdoğru bilerek kılanlardan nasip etsin Rabbim.
Canım benim hayırlı geceler Allah'a emanet ol herşey gönlünüzce olsun inşallah dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı geceler
ablacım nasılsın kaç gündür siteye gelemedim.annemin rahatsızlığı için fizik tedaviye başlamıştık süreyi uzattı doktor ağrılar dinmediği için .bir yandan orası,bir yandan iş görüşmeleri,bir yandanda kum döküyorum böbrek ağrım var .bazen çok fazla oluyor daha öncede taş için ameliyat olmuştum ya korkuyorum böbreğim ağrıyınca ama şükür sadece kum şu anda.bende çok zorlanıyorum kaza namazlarımı kılarken.ama RABBİm bizlere güç versin inşallah yolumuzdan şaşırtmasın bizleri.ALLAHA emanet ol ablacım.
Selamun aleyküm canım benimm.. Çok çok geçmiş olsun.. Taş düşürmek, kum düşürmek çok zoor.. Annemden biliyorum.. Ben de zamanında çok böbrek ağrısı çekmiştim.. Yürüyemeyecek hale geliyordum, ne demek olduğunu iyi bilirim.. Rabbim şifa versin inşaallah.. Günahlarımıza kefaret olsun tüm hastalıklarımız inşaallah..
Zorlamayın kendinizi.. Sağlık en büyük nimet.. Sağlığımız olsun da.. Sağlıklıyken daha da çok gayret edelim.. Hastalıkta çok zor.. Rabbim sağlık, güç, kuvvet versin inşaallah..
Ben de kılamadım fazla..
ablacım nasılsın kaç gündür siteye gelemedim.annemin rahatsızlığı için fizik tedaviye başlamıştık süreyi uzattı doktor ağrılar dinmediği için .bir yandan orası,bir yandan iş görüşmeleri,bir yandanda kum döküyorum böbrek ağrım var .bazen çok fazla oluyor daha öncede taş için ameliyat olmuştum ya korkuyorum böbreğim ağrıyınca ama şükür sadece kum şu anda.bende çok zorlanıyorum kaza namazlarımı kılarken.ama RABBİm bizlere güç versin inşallah yolumuzdan şaşırtmasın bizleri.ALLAHA emanet ol ablacım
iyiyim bitanem allah razı olsun sana çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin annenede sanada inşallah
bende 8 ğündür kılamıyorum çok yoğun geçiyor ğünlerim eşimin annesi babası hasta onlarla ilgileniyorum hastaneye gidip geliyorum
kılamıyorum ama o insanları mutlu etmeye çalışıyorum dualarını alıyorum buda bana büyük keyif veriyor inşallah kendimide toparlarımda kılarım biran önce selametle kal rabbim yardımcın olsun bitanem hayırlı geceler
canım aleyküm selam.sen beni çok ama çok iyi anlarsın böbrek ağrısı çektiysen .ama çok şükür taş kadar zor değil.ağrım oluyor ama buda bir sınav.inşallah günahlarımızada kefaret olur.ayın sonuda hepimiz tek tek döükleceğiz sınavımızı veremiyecek gibimiyiz ama bin şükür yinede kılmaya çalışıyorum bir sürü namaz borcum bitti bin şükür.ALLAHA emanet ol canım