Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
KATILIM LİSTEMİZ

1-turk8487-------------- 36 adet
2-_ZÜMRA_
3-ebuzer25--------------3 gün
4-tek_dileğim---------32 gün
5-serap8191 ---------51 gün
6-Dudu Abla------
7.Yeşilyol
8-Fadime
9-Burcu
10-Kardelele
11-e.s.r.a
12-can kırıkları
13-leyla-1
14-ümit.................10 adet
15-nevin_70
16-arzu74
17-kurşunkalem
18-nil_e
19-acem kızı
20.penye.zZ
21.Ehl-i Aşk
22.Şule_i Cevval---------------------12 gün

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm
bende geçen ay 95 günlük kıldım inşallah bu ay 120 gün kılmayı planlyorum allah yardımcımız olsun...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim bende bu ay 51 gün 6 rekat kıldım Allah hepimizin namazlarını dualarını kabul etsin inş. Allah hepimizin namazını dosdoğru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim hedef daha fazlaydı ama bu kadar ancak Allah kabul etsin.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergaından boş çevirmeyip hepimizin dualarını namazlarını kabul etsin Rabbim.
Allah korktuklarımdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
ablam çok ama çok geçmiş olsun eşine.inşallah kaplıcalar işe yaramıştır ablam .biraz dinlenmişsindir değişik olmuş ablam işte.ablam aslında benim toplam namazlarım 52 günlüğede yakındı ama baktım tam 52 değil yazmadım.hak geçer çünkü .seninde bizim için değerin çok ama çok fazla güzel ablam.bunu asla unutma biz bir aileyiz artık burada gerçekten birimiz olmadığında yokluğunu hissediyoruz.merak ediyoruz acaba ne oldu iyimi diye.ALLAH binlerce kez razı olsun senden ve vesile olan katılan diğer tüm kardeşlerimden.36 tane derken güzel ablam adetmi yoksa günlük mü canım ablacım .liste yapalım onlarıda karışmasın çünkü.ALLAHA emanet olasın

çok saol bitanem rabbim sendende razı olsun şükür allaha biraz fayda etti tabi dualarına yürekten AMİN diyorum gönlüne yüreğine sağlık benim namazım 36 ğünlük bitanem bu kadar kılabildim ancak ama şükür bunada 1 aylık daha eksildi kazalarım rabbim bitirmek nasip etsin inşallah
hepimizede seni rabbime emanet ediyorum cnm bnm dualarımdasın

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ablacm.. Rabbim kabul etsin. Bu ay ben yani ekim ayı 4 günlük kılamyı hesaplamıştım:)
Ama olmadı:) Bu ay korkun o zaman dermişim.. yok yok.. Baya yoğunum. Okumaya verdim ben de kendimi.
Meal tefsir okuması.. Tavsiye edeceğim çok fazla kitap var ablacm:) Halit Ertuğrulun çok kitabını okumuştum zamanında..
Sitemizde tavsiye ettiğimiz kitalarımız var.. Oraya bak istersen. Ben de inceleyip sana liste veririm..

evet bitanem bende senden kitap istedikten sonra gördüm kitap listelerini ordakilerden faydalanıcam inşallah ama şiddetle tavsiye ettiğin olursa daha iyi olur listeni merakla bekliycem dualarımdasın bitanem

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
amin ablacım inşallah uzun yıllar sürüyormuş tedavisi izmirde ve burda duyduyum kadarıyla beş altı yıl gidenler varmış Allahım yardımcımız olsun izmire gidiyoruz dört saat sürüyor burdan çıkıp oraya ulaşmak eziyetli ama napalım başa gelen çekiliyor. her ay gidilecek. oruçlarımızı hepberaber ödeyelim inşallah. haftaya günlerde iyice kısalıyor birazdan ezan okunacak burda yarım saat falan var rahat tutuluyor hamd olsun. Allahım sağlık versin tutalım özellikle birkaç gün sonra zilhiccenin ilk on gününü kaçırmamak lazım çok sevap. Allahım nasip etsin inşallah. bir de birşey söyleyecektim sana ne zamandır söyleceyeğim aslında da. benim mesajımın altında sağda alıntı ile cevapla yazıyor onu tıklarsan sonra mesajını yazarsan bizimki gibi alıntı ile çıkar. kolay gelsin :) hayırlı akşamlar.

canım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın acil şifalar versin inşallah artı alıntı yazısında beni bilgilendirdiğin için çok
saol bitanem hep merak ediyordum nasıl yapıyorlar diye senin sayende başardım allah razı olsun enkısa zaman da şifa versin
inşallah allaha emanetsin canım dualarımdasın

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın acil şifalar versin inşallah artı alıntı yazısında beni bilgilendirdiğin için çok
saol bitanem hep merak ediyordum nasıl yapıyorlar diye senin sayende başardım allah razı olsun enkısa zaman da şifa versin
inşallah allaha emanetsin canım dualarımdasın
amin canım inşallah. ben de birbuçuk aylık ödemişim hamd olsun. Allah razı olsun senden de faydası oluyor bu forumun. selametle kalın.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım kardeşlerim Allah hepinize şifalar nasip etsin Allah darda kalan sıkıntda kaln banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaşarı her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Bu aralar görüşemiyoruz kardeşlerim hepimiz benim casnımsınız hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız:)
Allah hepimizin namazlarını kabul etsin bilerek ve idrak edenlerden olmak namazımızı dosdaoğru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler:)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm Mesude ablacm.
Tavsiye kitap istemiştin.. Ne tür kitaplardan hoşlandığını bilmiyorum ama şu an Halit Ertuğrul okuduğuna göre
Şule Yüksel Şenler'in Huzur Sokağı adlı eserini beğenirsin. Ben çok beğenerek okumuştum..
*Şeytan Bu Kitaba Çok Kızacak/ Feyzullah Birışık (Bu kitabın seti de var. Şeytan Bu sete Çok Kızacak adında-6 kitaptan oluşuyor.)
*Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?/ Cemil TokpınaR
*Müminlerin En Mümtaz Annesi Hz. Aişe/ Dr. Reşid Haylamaz
*Dilini Tutan Kurtuldu/ Faruk Çetin (Gıybet Konulu)
*Sahabenin Ateşle İmtihanı/ Dr. Hilal Kara-Abdullah Kara
*Musibetler Ne Söyler?/ Yusuf Sönmez
*Riyazüs- Salihin/ İmam Nevevi(Hadis kitabı)
*Kalplerin Keşfi/ İmam Gazali

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar biran önce kılıp kılmadığınızı yazında birinci olanı belirleyelim hakkını verelim
böyle bekle bekle nereye kadar lütfen katılan arkdşlerı kılmadıysada kılmadım demelerini istiyorum
kılmak kadar kılmamakta çok normal bunda çekinecek bişey yok adını yazdıran arkadaşlar kılmıyanlar varsa beni silin kılamıyorum desinde
kaç kişi yarışıyoruz belli olsun kılanların hakkını bekleterek yemesinler
DİLEĞİM FADİME İSMİNİ SİL CANIM oarkadaş kılamıyor isim kalabalıgı yapmasın
allaha emanet olun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
KATILIM LİSTEMİZ

2-_ZÜMRA_
6-Dudu Abla------
7.Yeşilyol
8-Burcu
9-Kardelele
10-e.s.r.a
11-can kırıkları
12-leyla-1
13-ümit.................10 adet
14-nevin_70
15-arzu74
16-kurşunkalem
17-nil_e
18-acem kızı
19.penye.zZ
20.Ehl-i Aşk
21.Şule_i Cevval---------------------12 gün

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
verdiğin kitaplar için çok saol bitanem allah razı olsun artı listeden fadimeyide sildiğin için saol
bundan sonra kılmayanları listeden çıkaralım canım kaç kişi olduğumuz belli olsun neyse cnm namaz kılıcam a.e.ol

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
verdiğin kitaplar için çok saol bitanem allah razı olsun artı listeden fadimeyide sildiğin için saol
bundan sonra kılmayanları listeden çıkaralım canım kaç kişi olduğumuz belli olsun neyse cnm namaz kılıcam a.e.ol

Rica ederim ablacm.. Liste 5-6 kişi zaten:)
Kimler olduğu da belli.. Rabbim kabul etsin. Ben de gidiorum namaza..
Dualarında unutma beni de :)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim mesude ablamız haklı birinci olan kardeşimizide bekletmeyelim boşboşuna .duamızı yapalım kardeşimizin dileğine göre.ALLAHA emanet olun kardeşlerim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm ben kıldığım namazı yazmıştım ama gözden kaçmış herhalde Allah hepimizin namazlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
KATILIM LİSTEMİZ

2-_ZÜMRA_
6-Dudu Abla------
7.Yeşilyol
8-Burcu
9-Kardelele
10-e.s.r.a
11-can kırıkları -----
12-leyla-1................51 gün+6 rekat+250 rekat nafile namazı
13-ümit.................10 adet
14-nevin_70
15-arzu74
16-kurşunkalem
17-nil_e
18-acem kızı
19.penye.zZ
20.Ehl-i Aşk
21.Şule_i Cevval---------------------12 gün

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
leyla ve serap 51 gün kaza kılmışlar tebrikler kardeşlerim herkesin namazını Rabbim kabul etsin inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla ve serap 51 gün kaza kılmışlar tebrikler kardeşlerim herkesin namazını Rabbim kabul etsin inşallah.

Amin
Allah razı olsun canım Allah hepimizin namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.Canım hiç görüşedik bu aralar mesajda yazamadım nasılsın ğolun nasıl oldu inşallah daha iyidir?
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabnul edilen kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler canım:)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim yani şimdi birincimiz 2 tanemi olmuş oluyor
daha bekliycemiz başkası yok galiba bu kadar kılan görünüyo ne yapalım dualarına başlayalım ozaman
serapla leyla kardeşlerim ne dileğiniz ve muradınız varsa ne kadar dua ve zikir istiyorsanız söyleyin
emrinizdeyiz daha fazla beklemeye gerek yok bitanem sizlerden cvp bekliyorum
diğer kardeşlerimde ok diyosa buyrun isteklerinizi alalım
selametle kalın ğüzel ailem bnm

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim yani şimdi birincimiz 2 tanemi olmuş oluyor
daha bekliycemiz başkası yok galiba bu kadar kılan görünüyo ne yapalım dualarına başlayalım ozaman
serapla leyla kardeşlerim ne dileğiniz ve muradınız varsa ne kadar dua ve zikir istiyorsanız söyleyin
emrinizdeyiz daha fazla beklemeye gerek yok bitanem sizlerden cvp bekliyorum
diğer kardeşlerimde ok diyosa buyrun isteklerinizi alalım
selametle kalın ğüzel ailem bnm

aleyküm selam ablacım ama ilknur kardeşimiz bizden daha çok kıldı sanırım görmedi kimse .(selamın aleyküm
bende geçen ay 95 günlük kıldım inşallah bu ay 120 gün kılmayı planlyorum allah yardımcımız olsun..)bu bölüm kardeşimizden alıntı .hemde açık ara farkla brinci 95 günlük kılmış kardeşimiz.dileğini yazsın kardeşimiz için dua edelim olurmu?hak geçmesin hemde.ALLAHA emanet olun ablacım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt